Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

hayırlı olsun canım. şu son 1 hafta geçmez artık benim de geçmemişti. bir de bugün geçmiyor yarın kaç yumurta döllendi döllenebildi mi onun sonucunu alacam ya. inşallah bir de transfer olsa zaman iyice duracak :bbo: hayırlısı olsun hepimiz için inşallah :içelim:

arkadaslar hepinizin hayırlısı olsun inşallah.buluşma için biz istanbulda oturmuyoruz.tedaviye kısmetse haziran basında baslıcaz o zaman gelirim istanbula.inşallah isteyen arkadaslarla ayarlar buluşuruz kıslar.

Çok teşekkür ederim denizcim..Evet adet olmayı bekliyorum. Daha önceden sorsalar olmasam derdim ama bu ay bekliyorum:)) İnşallah senin sonuçlarında güzel çıkar..Haberlerini bekliyorum. iNŞALLAH hepimiz için hakkımızda en hayırlısı olur..ve sonunda :CüvCüv: oluruz inşallah :asigim:

Merhaba kizlar nasilsiniz?Ben ani kararla İstanbula gidiyorum Uçagım akşam 8 de.Leptopu da yanıma almıyorum.5 gün ayrı kalıcaz.Her kese bol bol dua ediyorum kızlar.Tanrım yardımcımız olsun bizi sevsin kızlar.
Bana da dua edin kızlar ne olursunuz...Çok korkuyorumm....

Canım hayırdır neyin var...Kaçgündür senden doğru dürüst haber alamadımzatenn..Problem nedir

doktor günay kötü bir şey mi var kanama falan ...allaha yardımcın olsun bizi merakta bırakma

canım hayırdır?inşallah kötü bişi yoktur.bizi habersiz bırakma.dualarımız seninle.allah sizi korusun canııım.

günaycım iyi haberler ver inşallah canım...

DENIZ BULUT,canim hikayeni okudum senin bence sansin cok yuksek,zaten kendin hamile kalabiliyorsun,yas faktorunden bahsediyorlar cunku yas ilerledikce FSH yukseliyor,ama bazi bayanlar 53 yasina kadar adet gurup hamile kalabiliyorlar,muhim olan aslinda yas degil yasa bagli FSH degeridir senin degerin normal ise,bence sevin ve artik yasini bundan boyle sorun etme,benin ailemdeki bayanlar annem teyzemler 43,44,45 yasina normal yollardan hamile kaldilar,cunku hormon degerleri normal yani senin gibi, kucuk kardesime ben baktim mesela......tedavin hayirli ugurlu olsun canim

Arkadaşlar Günaydan haberlerim var size...Biraz önce telefonda konuştuk. Tahlil yaptırmış ve sonucu çok güzel çıkmış 5000 küsür. dedi. Şu an için bir problem yokmuş. Halit Beye görünecekmiş keseleri görübilecekmi diye..Çok heyecanlı ve sevinçliydi..Darısı başımıza kızlar..Günaycımm daha sonra okuycaksın ama sesin çok candan ve sıcaktı..:) Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım..

canım sağol yaaaa. şu anda toplanan 6 yumurtadan 2 tane döllenince ve 2. gün 4 er hücreli olarak transfer edilince az moralim bozuldu ama bu yaşa göre normal herhalde. ve normal yoldan da hamile kalabildiğim için şansım yine de yüksek herhalde. bizim aile de genelde hep 50 ve sonrası menapoza girmiş. yani 43-44 yaşına kadarherhalde hamile kalabilirlerdi. 3 tane 1. kalite transfer ediliyor da tutmayacaksa tutmuyor. inşallah bu yolda çaba harcayan kimsenin emekleri boşa çıkmaz gerçekten zor bir süreçmiş. olmazsa da daha ümidimi kaybetmeyeceğim normal yoldan uğraşmaya devam. belki sonbahara falan bir daha denerim. hayırlısıysa olsun alalh isteyen herkese versin :CüvCüv:

Hakkında hayırlısı olsun canım..Evet dediğin gibi Allahım nasip edecekse ediyor. 1.Kalite olupta tutmayanlarda olabiliyor. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Moralli olman çok etkiledi beni..Bencede devam et Allahım emeklerinin karşılığını birgün verecektir arkadaşım. Bakarsın Mayıs ayı içinde Hamileyim kızlarr diye yazılarını okuyacağızz..:CüvCüv:

cok sevindim valla aycacım,korktuum birşeymi oldu diye.allah tamamına erdirsin inşallah günaycıımminnoşlar kac tane acaba valla bu sonuca göre 3 olabilir:)))).konuşursan benden de slm söle.dediğin gibi canıım darısı bizim basımıza cok heyecanlıyım tedavi için sabırsızlanıyorum artık.hayırlısı olsun ne diyelim.
denizcim hayrlısı olsun moralini bozma.senin transfer yapıldı mı anlamadım.olacağından ötesine gecemiyosun,canını sıkma.herseyin kısmetii tatlıım.

kıslar hepimizin ruh hali düşünceliiii a.s inşallah melek ibi olduğumuz günlerde gelicekkk

Figencim kızların hepsine haber vereceğim dedim konuştuğumda..İkiz falan dedi ama tabi tahmin henüz doktoruyla görüşmemiş sanırım..Hakkında hayırlısı sağlıklısıyla bir 9 ayını tamamlasınlarda değilmi?? ikiz üçüz farketmez..hayırlısı artık yeni haberler alırsam sizlerle paylaşırım arkadaşlar..

öle tabi canım allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.benim de ilk tedavide tekti mesela insan heves ediyo ikiz falan olsu diye ama olduktan sonra allah sağlık versinde gerisi önemli deil diyosun.allah tamamına erdirsin..

aman ikiz olur da üçüz olmaz inşallah. hem riski çok hem doktorlar reduksiyon diyorlar sonra. iyi olsun da sağlıkla da kucağına alsın da. darısı hepimizin başına alkisalkisalkis
figenn cigim benim transferim dün oldu 9 mayıs test tarihim. inşallah yarından itibaren sokağa çıkıp daha az düşüneceğim. a.s.

bencede canım cık yavas yürüyüşler falan yap hem sağlıklı hemde kafan dağılır.her gün kısa kısa yürüyüşler yapabilirsin cok ii gelir.hersey gönlüne göre olur inşallah.allah hepimizin emeklerini bosa cıkarmasın.hem moralini yüksek tutmak en önemlisi.

sağol ayçacım bizi haberdar ettiğin için darısı sana bana ve burdaki bütün arkadaşlarıma inşallahhhh.......

merhaba deniz
alman hastanesi için aynı şeyleri düşünüyoruz çoğumuz...heralde bu sayfaların başlarında konuşmuş
tuk...işi sistematiğe dökmüşler ultrasyana gir..bitti hazırlan..doktorlar ayakta konuşur..oturlarsa biz hastalar lafı uzatırız diye korkuyorlar..laf uzasa uzasa dediğim de ayktasın yani oturmak falan yok..
hemşire yetişir doktor bey hasta hazır diye...yani milyarlar veriyosun ya bu kadar mı yani..bizde
burda anlata anlata habire reklamlarını yapıyoruz..kötü demiyorum ama böyle zor bi süreçte doktor
hasta diyaloğu çok önemli insan iki çift laf duysun istiyor...
benim en son ki transferimi kendi doktorum süleyman bey yaptı..bir çift laf etmedi..4 tane balast transferi normalde 3 transfer olmuştu öncekilerde..bi gariplik var anladım..bir iki soru sordum..iyi falan
dedi embriyolog...tabi tutmayınca aradılar embriyoların gelişiminin birden durduğunu ilk üç gün çok iyi
sonra ise bıçakla kesilir gibi gelişimleri durdu dediler...bende günlerce düşündüm acaba transfer esnasında yaşıyorlar mıydı diye..yani denizcim insaflarına kaldık...allah insaf merhamet versin hepsine ankarada gördüğüm merkezler var onlar daha dandik..bazen kendiliğinden hamile kalanlara öyle imreniyorumki rabbim kimseyi çaresizlik içinde bırakmasın....2 yıla beş deneme sığdırdık...
bilsen sonu var ...orası da ayrı muamma...emeklerin emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…