sağol ayçacım bizi haberdar ettiğin için darısı sana bana ve burdaki bütün arkadaşlarıma inşallahhhh.......
merhaba deniz
alman hastanesi için aynı şeyleri düşünüyoruz çoğumuz...heralde bu sayfaların başlarında konuşmuş
tuk...işi sistematiğe dökmüşler ultrasyana gir..bitti hazırlan..doktorlar ayakta konuşur..oturlarsa biz hastalar lafı uzatırız diye korkuyorlar..laf uzasa uzasa dediğim de ayktasın yani oturmak falan yok..
hemşire yetişir doktor bey hasta hazır diye...yani milyarlar veriyosun ya bu kadar mı yani..bizde
burda anlata anlata habire reklamlarını yapıyoruz..kötü demiyorum ama böyle zor bi süreçte doktor
hasta diyaloğu çok önemli insan iki çift laf duysun istiyor...
benim en son ki transferimi kendi doktorum süleyman bey yaptı..bir çift laf etmedi..4 tane balast transferi normalde 3 transfer olmuştu öncekilerde..bi gariplik var anladım..bir iki soru sordum..iyi falan
dedi embriyolog...tabi tutmayınca aradılar embriyoların gelişiminin birden durduğunu ilk üç gün çok iyi
sonra ise bıçakla kesilir gibi gelişimleri durdu dediler...bende günlerce düşündüm acaba transfer esnasında yaşıyorlar mıydı diye..yani denizcim insaflarına kaldık...allah insaf merhamet versin hepsine ankarada gördüğüm merkezler var onlar daha dandik..bazen kendiliğinden hamile kalanlara öyle imreniyorumki rabbim kimseyi çaresizlik içinde bırakmasın....2 yıla beş deneme sığdırdık...
bilsen sonu var ...orası da ayrı muamma...emeklerin emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah....
evet benim yumurta toplamaya kadar herşey iyiydi ama sonrasında hiçbir dr ile konuşamadım. yumurta toplama sonrası ertesi gün labaratuarı ara dediler oradan 6 taneden 2 si döllenebildi 2. gün transferi yapacağız bilgisi geldi. transfere gittim embriolar kalitesi yasama şansı şu bu hiçbir dr yoktu bilgi veren. sadece Ali Bey transferi yaptı onda da ekran onlara dönüktü ben ışık bile göremedim. yani hiçbirşey olmamış gibi. Sagolsun yumurta toplama ve transferde aynı hemşire vardı ve güleryüzlü ve ilgili idi ona sordum birtek resim vermediniz niye ve 2. gün transfer edilince olasılık düşük mü oluyor 3. gün beklenirse kaybedebiliriz korkusundan mı 2. gün koyalım belki doğal ortamda gelişebilir diye mi böyle yapabiliyorsunuz diye gibi sorularımı. düşündüklerimden farklı bir cevap da alamadım. arada acaba hepsi öldü 2 tane transfer ettik dediler boşuna mı bu iğneleri oluyorum diye bile düşünüyorum. sonra diyorum kockoca hastane böyle salakça birşey yapmaz sen kuruyorsun. ne diyeyim hayırlısı artık. diğerleri de çok farklı değil anlaşılan. yine de buranın labaratuarı ekibi vs iyiymiş zaman ayırıp konuşmasalar da. toplamda 8000 lirayı nasıl biriktiriyoruz süreçt neler çekiyoruz can acısı bir yandan stres diğer yandan kimsenin umru değil tabii kötükedihüso
arkadaşlar ben çok doktor çok hastane gördüm ...on yıllık evliyim yıllardır da doktorların elindeyim
böyle konu açılınca da balıklama atlıyorum...o merkeze giden arkadaşları unuturak..lütfen kusura
bakmayın..gene işini iyi bilen labratuar şartları çok çok iyi merkezlerden..söylensemde gene orda
devam edeceğim...benim gibi çetrefilli sorunu olmayan çok kişi ve yakın tanıdıklarım hep ikiz ikiz bebelerini aldılar kucaklarına ..darısı denize ...ayçaya figene caneylom ben ve adını saymadığım
herkeslere olsun..benim bardak iyice dolmuş.. kader arkadaşlarını bulunca böyle taşıyor..ümitli olalım
hepimiz birgün o yüce duyguyu tadarız inşallah
meydanı boş buldum çenem açıldı....ben tedavi öncesi bitkiselleri kullanmanın faydasına da çok inanıyorum..yazınki tadavimde deneyeceğim..ve benim hiç yumurtlama problemim bile yokken olumsuz tedaviden sonra murat bey tarafından bazı bitkiseller önerildi...hastanin beslenme uzmanı tarafından hayıt tohumu gibi..demekki onlarda inanıyor bitkilerin gücüne..bekleme sürecinde olanlar yavaş yavaş faydalı kürleri uygulasınlar...
canım sağol yaaaa. şu anda toplanan 6 yumurtadan 2 tane döllenince ve 2. gün 4 er hücreli olarak transfer edilince az moralim bozuldu ama bu yaşa göre normal herhalde. ve normal yoldan da hamile kalabildiğim için şansım yine de yüksek herhalde. bizim aile de genelde hep 50 ve sonrası menapoza girmiş. yani 43-44 yaşına kadarherhalde hamile kalabilirlerdi. 3 tane 1. kalite transfer ediliyor da tutmayacaksa tutmuyor. inşallah bu yolda çaba harcayan kimsenin emekleri boşa çıkmaz gerçekten zor bir süreçmiş. olmazsa da daha ümidimi kaybetmeyeceğim normal yoldan uğraşmaya devam. belki sonbahara falan bir daha denerim. hayırlısıysa olsun alalh isteyen herkese versin :CüvCüv:
DENIZ BULUT canim mumkunse bir sorum olcakti
ne gibi testler istendi senden genetik vs vs ve bu testlere tam nekadar verdin,yani testler pahalimi?birde baska uygun bir yerde yaptirma sansimiz varmi yoksa almanda yaptirmamiz sartmi,son olarak ilaclarin ne kadar tuttu,cevabin benim icin cok onemli maliyeti hesaplicam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?