Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

nilencim canım buda bizim sınavımız bu işin içinde bunca para varken ben hiç zannetmiyorum onların bize merhamet edeceklerini rabbim merhamet etsin bize inşallah haftaya bugün bende bahçecideyim inşallah pişman etmezler beni gittiğime gideceğime ama anlattığın herşeye katılıyorum canım....

Nilencim ne yapacaksın bizimkide bir umut dünyası. Bakıyorsun başarı yüzdesi çok. Diyorsunki bari burası olsun.Gerçi Allahım nasip edecekse senin dediğin en dandik yerde bile nasip ediyor ama..Kendini garantiye almak istiyor insan..Allahım yardımcımız olsun inşallah hepimiz hakkında en hayırlısı olur arkadaşlar

evet benim yumurta toplamaya kadar herşey iyiydi ama sonrasında hiçbir dr ile konuşamadım. yumurta toplama sonrası ertesi gün labaratuarı ara dediler oradan 6 taneden 2 si döllenebildi 2. gün transferi yapacağız bilgisi geldi. transfere gittim embriolar kalitesi yasama şansı şu bu hiçbir dr yoktu bilgi veren. sadece Ali Bey transferi yaptı onda da ekran onlara dönüktü ben ışık bile göremedim. yani hiçbirşey olmamış gibi. Sagolsun yumurta toplama ve transferde aynı hemşire vardı ve güleryüzlü ve ilgili idi ona sordum birtek resim vermediniz niye ve 2. gün transfer edilince olasılık düşük mü oluyor 3. gün beklenirse kaybedebiliriz korkusundan mı 2. gün koyalım belki doğal ortamda gelişebilir diye mi böyle yapabiliyorsunuz diye gibi sorularımı. düşündüklerimden farklı bir cevap da alamadım. arada acaba hepsi öldü 2 tane transfer ettik dediler boşuna mı bu iğneleri oluyorum diye bile düşünüyorum. sonra diyorum kockoca hastane böyle salakça birşey yapmaz sen kuruyorsun. ne diyeyim hayırlısı artık. diğerleri de çok farklı değil anlaşılan. yine de buranın labaratuarı ekibi vs iyiymiş zaman ayırıp konuşmasalar da. toplamda 8000 lirayı nasıl biriktiriyoruz süreçt neler çekiyoruz can acısı bir yandan stres diğer yandan kimsenin umru değil tabii kötükedihüso

nilencim üzücü seyler yasamıssın.bundan sonra allah işlerini rast getirir inşallah canım.doktor işi her konuda olduğu gibi bu konuda da sans bence.allah bize yardım etsin.güvenip kendimizi onların eline bırakıyoruz caresiz.ben bu konuda burcak hanımdan memnunum sorularımızı yanıtsız bırakmıyo.yasadıklarımdan sonra artık işlerini iyi yapsınlarda gerisi önemli deil diyorum.yasadığı olumsuzluklarla insan beziyo hak veriyorum sana.inşallah sonunda güze şeyler yasarızz.

haklısın arkadasım cok seyler yasıyoruz.stres,korku,endişe.allah yardım etsin inşallah ne diyelim.

arkadaşlar ben çok doktor çok hastane gördüm ...on yıllık evliyim yıllardır da doktorların elindeyim
böyle konu açılınca da balıklama atlıyorum...o merkeze giden arkadaşları unuturak..lütfen kusura
bakmayın..gene işini iyi bilen labratuar şartları çok çok iyi merkezlerden..söylensemde gene orda
devam edeceğim...benim gibi çetrefilli sorunu olmayan çok kişi ve yakın tanıdıklarım hep ikiz ikiz bebelerini aldılar kucaklarına ..darısı denize ...ayçaya figene caneylom ben ve adını saymadığım
herkeslere olsun..benim bardak iyice dolmuş.. kader arkadaşlarını bulunca böyle taşıyor..ümitli olalım
hepimiz birgün o yüce duyguyu tadarız inşallah

birde gerçekten çok para dönüyor bu sektörde ...ben yazları oluyorum bahçecide ..aman allahım full
dolu...on on beş kişi yumurta toplamaya girdiğimizi bilirim..bu haftanın bir günü var geri kalanı sen düşün.. gelelim doktorlara burçak hanıma gidenler gerçekten çok memenun..aynı şeyi gene söyleyeceğim ama arkadaşım esra hanımın doktoruydu bi kaç görüşmeye benede girdim sevdim ..yaklaşımı insancıl geldi ..doktorunu seçmeyen varsa düşünün derim...

meydanı boş buldum çenem açıldı....ben tedavi öncesi bitkiselleri kullanmanın faydasına da çok inanıyorum..yazınki tadavimde deneyeceğim..ve benim hiç yumurtlama problemim bile yokken olumsuz tedaviden sonra murat bey tarafından bazı bitkiseller önerildi...hastanin beslenme uzmanı tarafından hayıt tohumu gibi..demekki onlarda inanıyor bitkilerin gücüne..bekleme sürecinde olanlar yavaş yavaş faydalı kürleri uygulasınlar...

cok haklısın arkadasım bazen bardak tasıyo.ama yine güzel günler için sabrediyosunn.allah hepimize yardım etsiiin.bizde inşallah bebelerimizi kucağımıza alıcazz arkadasım..a.s.

allah korusun bu ay başaramazsan ben de hemen bikisel kürleri uygulamaya başlayacağım. belki kendiliğinden oluryerimseniben
nilen çok merkez gördünse brüksel tüp bebek merkezini biliyor muun? oryı da çok övüyorlar. nasıl dersin?

aşağıdaki başlıkta var ayrıca bir de hayıt tohumu var bunlara ilaveten hihoyyyt

canim moralini bozma ve umidini kaybetme derim ben,sansin var bence,ben bir topikte bir bayanin hikayesini okudum bizim bu kk de ,inan durumu ayni senin gibi,4 hucreli olarak 2inci gunde transfer oldu kizcaz hep benim gibi 2inci gunde 4 hucreli iki embriyon transfer edilen varmi diye cevap beklemis,ve diger kizlardan olumlu cevaplar aldi,en sonunda neticeyi aldi,ve hamile cikti simdi bir kac haftalik hamile,maalesef kizinin nickini hatirlamiyorum,bulursam linkini yazarim,sirf icin rahat olsun,emin ol bu tedaviyi bosa gormedim ben buna inaniyorum,senin iyi haberlerini bekliyorum canim,allaha guven veren o,bol sanslar :CüvCüv:

DENIZ BULUT canim mumkunse bir sorum olcakti
ne gibi testler istendi senden genetik vs vs ve bu testlere tam nekadar verdin,yani testler pahalimi?birde baska uygun bir yerde yaptirma sansimiz varmi yoksa almanda yaptirmamiz sartmi,son olarak ilaclarin ne kadar tuttu,cevabin benim icin cok onemli maliyeti hesaplicam da

bizim yaş nedeniyle yumurtlama problemimiz dışında bir problemimiz olmadığı için özel bir test istenmedi. hani şu evlenirkende istenen aids hapatit c (galiba) bir de birşey daha vardı o istendi. hatırlamıyorum ama bunlar çok tutmuyor. 100 er lira diyelim daha az da olabilir.istersen hastanede (ben bahçeci kliniginde yaptırdığım için alt kattaki anlaşmalı labaratuarına gönderiyorlardı) istersen dışarıda yaptır sonucu getir. eşinden derdi olmasa da sperm testi istiyorlar ama bu almanda ve ayrı ücret alınmıyor. ilaçlar bana çok gerektiğinden 27 tane fostimon tanesi 61 lira (anlaşmalı ecz biraz daha ucuza veriyor) 4 tane çatlamaması için iğne tanesi 80 lira bir de son gün 80 lira çatlatma iğnesi. fostimon olurken bende 3 kere e2 ye bakıldı bunu hastanede veya lab da yapıyorlar 45 dakikaya sonuç almak için. almanda 49 lira bahcesinin anlaşmalı labaratuarında 42 lira herbiri. toplama sonrası verilen ilaçlar 100 lira tuttu. transfer sonrası da 200 lira daha galiba. artık hesap etmeyi kestim de :roflol: şimdi bir de sabah akşam eczaneden iğne yaptırırken verdiğim 10 liragünlük iğneci ücreti var. pazar günü özel hemşire çağırdık 20 ser lira verdik sabah akşam.

şehnaz bircan bir de bizden istenmedi ama drgünaydan rahim filmi istenmişti. şişlide ekomar a göndermişlerdi galib. 250 liraydı. rahim filmi için fiyat çok uygundu bence

bu detay icin sgaol,aslinda benim iki tane rahim filmim var daha isterlermi sence?,fiyat uygunmus gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…