benim artık cidden midem bulanmaya başladı alman hastanesi ben en iyi yer diye gidiyorum fakat yazdınız herşeye bende maruz kaldım..
dün haberlerde izledim 5. mikrotesede beyde sperm bulunmuş ve ilk denemede gebe kalmış eşi ben daha 22 yaşındayım sacma geliyor bana hamile kalmamam acaba diyorum hiç transfer yapmıyolarmı para içinmi yapıyolar bilemiyorum ama spermler bitene kadar orada denerim sonra iki ihtimal var yurt dışı veya beni ikna edecek başka yöntemler denemek zorunda mustafa bahceci
Ya arkadaşlar tam tedaviye yeni başlayacakken bunları yazıyorsunuz umudum kırılıyor..Biliyoruz evet böyle ama yapmayın ne olur moralim bozuluyor vallahii
Ya arkadaşlar tam tedaviye yeni başlayacakken bunları yazıyorsunuz umudum kırılıyor..Biliyoruz evet böyle ama yapmayın ne olur moralim bozuluyor vallahii
ha ben buarada ben bunları mustafa beye söyledimde her 3 hastamda 2'si bunları söyklüyor dedi
ayçanilayda sen bize bakma bak dr günay ın tuttu. olunca oluyor sadece olmayınca bir de transferde falan hareketlerinden insanın canı sıkılıyor. yumurta toplamadan sonra az daha bir ilgi ve bilgi bekliyorsun. yani dr gelse konuşsa dese ki sizin 2 tanesi döllenebildi ama labaratuar şartlarında 3. güne çıkmasını riske atmak istemiyoruz doğal ortamlarında yaşamaları daha mümkün o nedenle 2. gün transfer ediyoruz embriolar da 1. kalite veya 2. kalite vs insan anlar ve güven duyar. ama ben de korkağım keşke transferde ben soru sorsaydım oradaki doktora veya embriologa
sen sor olur mu. o kadar para veriyoruz cevaplasınlar.hem bak dr günay ın olduuuuuuu. :CüvCüv: benim bir arkadaşım da 4 sene önce 2. denemesinde orada hamile kaldı. burada başarılı olan sürüyle insan var. bak nilen de diyorki herşeye rağmen diğer yerler daha iyi değil yine orada yaptıracağım.
sadece maddi manevi zor bir süreçten geçiyoruz ve azıcık daha ilgi ve bilgi bekliyoruz.
sen moralini bozma. olacak inşallah kaydirigubbakcemile3 er veya geç hepimiz hamile kalacağız kaydirigubbakcemile5
CANIM TEDAVİYE BÖYLE BAŞLANIRMI SEN ÖNCE KENDİNE İNANACAKSIN.ben alman hastanesinin çoğu merkeze göre iyi olduğunu biliyorum.2. de gittim oturduk konuştuk tedaviye başladık sonra tekrar yumurtaların kalitesiyle ilgili konuştuk mesela çoğu hasta şu yanlışı yapıyor hamilelik başlayınca hastane pahalı diye hamilelikte başka dr a gidiyor.ben eğer hamileliğimdede devam etmeseydim şimdi kızım karnımda olmuycaktı ve ben başka deneme için koşturacaktım.bide oraya muhabbete gitmiyoruz dr en iyi yöntemi biliyor ve uyguluyor genel olarak bilmen daha iyi ayrıntıya girince senin kafanda karışıyor.mesela yumurta toplama işleminde biz iki hasta trafikte kaldık ve geç kaldık diğer hastanın yumurtaları düşmüştü benim bir tanesi düştü gerisi duruyordu o kadar üzüldülerki nasıl söyleyeceklerini konuşuyorlardı nerdeyse ağlıycaklardı bu kadar gaddarca düşünmeyin.eğer ya olmazsa dersen hiç tedaviye başlama.Yazdıklarınızı okuduğumda inanım acaba ben doğru mu yapıyorum gitmesem mi dedim yarın randevu aldık Halit Bey muayene edecek ama bilmem kii( ya olmazsa..
Yazdıklarınızı okuduğumda inanım acaba ben doğru mu yapıyorum gitmesem mi dedim yarın randevu aldık Halit Bey muayene edecek ama bilmem kii( ya olmazsa..
bana saat 8 de burda ol 9 da toplancak dediler ben saat 9.5 ta ordaydım çatlama işlemi bitmiş döllenmenin başlaması gerekiyor yani spermle buluşmayınca akıyor zaten ben kata çıktım wc ye girdim akıntı oldu anladım Allahtan bir tanesi gitmiş diğer hastanın hepsi gitmiş mesela zaten o kadar acele aldılar ki beni resmen zamanla yarıştık sonra ayılınca anlattılar ve döllenmeyi bekledikyumurta düştü mü? nasıl düştü? :1shok:
canım ben inanarak başladım inanç en güzeli kafamda hiç şüphe yoktu bu sefer tamam dedim.mesela 6. haftadan sonra kanamam oldu almanda hemen yat dediler hareket etme fitil falan verip takip ettiler rapor için kendi evimin ordakine gidiyordum ordaki pede geliyormu yok dedim bişey olmaz dedi halbuki pede gelirse zaten düşmüş olabilir sonra devlete gittim dr alttan muayene dedi olmaz dedim almanı aradım sakın hemen gel dediler muayene olsam bebek gidermişti.yani geçen aya kadar almana gittim kendimede 2. doğum dr u edindim 2 sinide takip ettim şimdi doğum dr umu devam ediyorum bebek olduktan sonrada 1-2 ay içinde bi gidicem almana takip ettircem çünkü şansımı kaybetmemem lazımhaklısın tutkuncum inanç cok önemli hrseyin yasadığı farklı.seninle sevinip seninle üzülüyorlar.dediğin gibi malesef bende aynı yanlışı yaptım ve bebeğimi kaybettim.ama biz istanbulda oturmuyoruz problem oluyodu..evet aycacım kafandakileri bence temizle inan ve öle git..
herkes elinden geleni yapsa da olmayabilir orası allaha kalmış ama seninki çok iyi başladı. halit bey seni murat bey e yönlendirmedi mi? hem de sadece bağırsak problemi var mı diye sorarak? başka merkez olsa bunu akıl bile etmez hemen başlar baştan kötü başlarsın. bak ellerinden geleni yapıyorlar. bozma sen moralini. senin de dr günay gibi tutacak hm de ikizlerin olack kaydirigubbakcemile5
Selam kizlarr ben geldim.Baküde evimdeyim artık :).
Kızlar Denizim Nilenim Aycanım,Fiqenim,Sisemim ve başkaları hepinize iyi dilekleriniz için birer birer teşekkür ederim kızlar.Da değil.Darısı başınıza inşallah kızlar.
Aycacım o senin sesinin tatlılıgıydı canım benim ...
Yazdıklarınızın hepisini okudum kızlar.Alman hastanesi hakta yazdıklarınıza katılıyorum bende ama bize başarı oranı lazım kızlar o da süper.Bişey daha söğleyeyim bana doktorum tarafından olan ilgi bir az farklıydı kızlar.Ya yurtdışından gelmiştim onun için ya bilmiyorum..İStediğim sorular yanıtlanıyordu.Hem ayakta da değil.Doğru 15-20 dakka değil 4-5 dakka doktorumla konuşa biliyordum.Ben giyiniyordun muayene sonrası o da bekliyordu konuşuyoduk.Aycacım sana ısrarla Halit beye git diğemem canım bu allahın işi.Halit beyden önce Halit bey var.Ama ben bu merkeze ve doktoruma çokkkk güvendim kızlar.Oraya da gitmeyime tabi peşiman değilim.Allah yardımcımız olsun allah sevindirsin her birimizi kızlar.Denizim sen de içini ferah tut.inşallah sende müjdemizi verirsin artık.
Geçelim bana.Değerim transferiin 19 günü 5629 çıktı :)
Bu gidişle ikizdir her halde düşündüyüm zaman USM de 1 bebek gördükk :)
Ay çokkk mutluydum kızlar anlatamam.Darısı başınıza bu arada.Ama kalp atışları için erkendi.Doktorum 1 0 gün sonra Baküde tekrar USM yaptır kalp atışları için dedi.Düşünüyorum da 2 kere kanamam olmuştu.'2 bebeğim muhtemelen o zaman beni bırakmış.İnşallah bu da annesini bırakmaz da sağ salim 8 ayımızı geçiririz inşallah.
Ama nedense yine ikiz bebek varmış gibi geliyor bana
Neyse canlarım benim.Hepinizi öpüyorum.Tanrıdan sevinç mutluluk bol bol bebeler diliyorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?