Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

günay cığım çok sevindim canım. tek olsun sağlıklı olsun sonuna kadar seninle kalsın gerisi önemli değil :dance: ümitlendirmek için söylemiyorum ama bazen 2. kese geç gelişiyor geç gözüküyor. 2. ultrasonda 2. kese gözükenleri biliyorum. ama olmazsa da olmasın tek de yeter kaydirigubbakcemile3 sonuna kadar herşey iyi gider inşallah. darısı arkandan gelen bizlerin başına inşallah

canıımmm cok sevindiim,allah tamamına erdirsin sağlıla kucağına almayı nasip etsin.bencede hemen ümidini kesme ikiz olabilir hala.biraz büyüsün öle farkedilebilir.
Sağolun kızlar inşallah dediğiniz gibi olur. Ama burada birbirimize moral vermeliyiz.Evet herşeyi bilmeliyiz ama güzel şeyler yazalım bomba gibi başlayalım tedavilere..Hayırlısı inşallah

aycacım dediğimiz gibi önemli olan inanmak ve güvenmek.ben doktoruma ve merkeze güveniyorum ve önümdeki tedavi için umutluyum.tekrar meleklerimi bekliyorummm.birbirimize moral içinde bir buluşma düzenleyelim demiştim ben haziran da ordayım kısmetse o zaman gelmek isteyen arkadaslarla görüşürüz.sende belki o zaman bebişlerinle gelirsin :)))))))))).almancılar günü düzenleriizz :))))))))
bu arada denizcim haklısın benimde kanamam oldu doktorumun rahatlığında bebeğimi kaybettim.kontrol için kendi doktoruma almana gitmediğime pişmanım.aklınızda bulunsun arkadaşlar iki doktorunuz olsun.esas doktorunuz tedavinizi yapan doktorunuz olsun.hrkes dikkat etsin.

aycacım dediğimiz gibi önemli olan inanmak ve güvenmek.ben doktoruma ve merkeze güveniyorum ve önümdeki tedavi için umutluyum.tekrar meleklerimi bekliyorummm.birbirimize moral içinde bir buluşma düzenleyelim demiştim ben haziran da ordayım kısmetse o zaman gelmek isteyen arkadaslarla görüşürüz.sende belki o zaman bebişlerinle gelirsin :)))))))))).almancılar günü düzenleriizz :))))))))
bu arada denizcim haklısın benimde kanamam oldu doktorumun rahatlığında bebeğimi kaybettim.kontrol için kendi doktoruma almana gitmediğime pişmanım.aklınızda bulunsun arkadaşlar iki doktorunuz olsun.esas doktorunuz tedavinizi yapan doktorunuz olsun.hrkes dikkat etsin.[/QUOTE]

Canım inanıyordumda yazılanlardan çabuk etkilenen biriyim sanırım. Ama geçti reglinde etkisi var herhalde Şimdi iyiyim ama..Ben buluşma meselesinde daha öncede söylediğim gibi katılabilirim inşallah dedğin gibi bebişlerimle gelirim yanınıza:CüvCüv: Eğer hamile kalırsamda Alman Hastanesine gitmeyi düşünüyorum kontrollerimdede..Tabi çok erken konuşmak için zaman gösterecek herşeyi

hayırlı olsun inşallah tedavin.bütün tedavi boyunca aksilikler olsada umutsuzluğa kapılma hep olumlu düşün.hiç umudunu yitirme.

Teşekkür ederim kızlar .Yine tekrar tekrar 1000 kere tekrar darısı başınıza canlarım..YA benim için fark etmezdi kaç tane olması canlarım çogul gebelikten korkuyordum.Sağlıklı olsun benimle kalsın yeter.Denizim kaçıncı günün senin durumlar ne yerde belirti varmı?
Fiqenim senden naber?
Aycacımm ne olmuş sana ya niye etkileniyorsunn ya bana bak tedavinin sonuna kadar beni düşün olumlu olucak valla.Halit beylerin eline bırak kendini hiç korkma valla.
Dün az kalsın adam beni öldürücekti şakadan.Diyor ki anneme senin kzıın deli şimdiye kadar biliyormuydunuz .hep dış gebelik yaşıyorum dış gebelik yaşıyorum diye diye başımın etini yedi erken çagırdım dedi.Diyor ki 1 hafta geç gelirsen cin çıkarırdım ben burdan.
1 hafta geç gidersem kalp atışlarını da duyucaktım ama kismet değilmişş...
Korkma bence canım allah versin.Doktorlar ikinci yerde .Allah istesin allah ytirsin kısmetimizde varsa hangi merkeze doktora gidersek gidelim olucak yemin ederim.Hiç korkmaaa..Giderken Halit Beye selam söğle..Beni tanıdığını b,ilerse manyak o kız diğcek kesin.....Ben de hep korkaktım ama oldu iştee...

iidir kuşum valla nolsuun.seni merak ettik mesajarını aldık rahatladık.en önemlisi canım sağlıkla kucağına alda gerisi önemli deil tabiki.bende tedavimi bekliyorum heyecanla.eger denk gelirse tanışmayı isterim sizleri cok merak ediyorum.

İnşallah canım ne zaman ve kimle başlıyorsun Figen?
'2 saat sonra düğüne gidecğim ama hazırlanmaga üseniyorumm

haziran basında yada mayıs sonu kısmetse canım.benim doktorum butcak hanım..düğünde oynama sakınn.kaydirigubbakcemile3

inşallah canım şimdiden tedavin hayırlı olsun canım.Ay oynamaya halimmi var.Sabah uçakla yol geldim.Çok yorgunum gitmesem diyorum ama bu düğün için dün bilet değiştim.Halen koltukta oturmuşum ayaga kalkmaya halim yok.Kuaföre falan da gidemedim.Kendim yapcam bir şeyler

ayça hayırlı olsun tedavin yarın iyi haberlerini ver bize

figen sana da zor geliyordur beklemek

gunay benim transfer sonrası 2. günüm. sıkıcı geçiyor. demin 1 gömlek 1 tişört ütüledim. birazdan köfte yapacağım. akşamüstü yürüyüşe çıkacağım. otur otur sıkıldım artık. haftaya işe başlayacağım. sen ne zaman tekrar gelecksin istanbula? aman düğünlerde falan dikkat et kendine yol yorgunusun zaten

denizcim valla sorma hemde nasıl zor geliyor.biran önce olsun bitsin istiyorum.hersey kısmet tabi beklicez baska care yok hersey iyi olsunda.kıslar ben kactım.kendinize ii bakın....

merhaba günay
iyi haberlerini alınca çok sevindim ,evet bende yazılanlardan etkilendim dediğim gibi mayıs ayında halit beyde başlıyacağız öğlen arası eşimede yazılanları anlatım ondanda fırça yedim ( çok kafaya takıyorum diye şimdiden kötü seneryoları yazdım biliyorum moral çok önemli stres olmuyacak ama gelde sters yapma

Benimde eşim beni azarladı:)) Günaydanda fırça yedim:))) neyse canım ne zaman Halit Beye gideceksin ben yarın gidiyoorum

mayıs ayında başlıyacam ben halit beyle inanırmısın yazılanlardan o kadar etkilendim ki acaba alman ı arayıp doktorumu değiştirsem dedim herkesin çok iyi dediği doktoru değiştirmeyi düşündüm o denli yani

senin tedavinde hayırlı olsun öncelikle denizden figenden ve senden hayırlı haberler bekliyorum ben sizden sonra başlıyacağım sizler benim moral kaynağım olacaksınız ona göre tamam mı bebişlerinizse sıkı sıkı tutunun

bencede böyle şeyler yazmayalım o gece ben hiç uyuyamadım kafamda senaryolar kurdum eşim kızdı ne istiyosun istersen sadece senle ilgilensin ne bekliyosun sen ya diye bana bagırdı bende ağla ağla şiştim .. bida böyle kötü kötü düşünmeyelim.. baskı kuralım doktorlara :)

aynen gülencim sana katılıyorum bu işlemde zaten moral çok önemli bak benim bebiğimin olmama sebepi stersmiş bizler birbirimize moral vermeliyiz haa madem doktorlar anlatmıyor biz kafamıza takılanı soralım yani ben soruncada herhalde çok yoğunum işim var demiyecek biz soralım ki oda söylesin birde dün akşamdandır şöyle düşünüyorum 3 adet embiriyo yani 3 adet bebek demek Allahımda nasip ederse tüp bebekde olma olasılığı çok yüksek değil mi yani bugun çok pozitifim:)) olacak olacak hepimizin bebişleri hata iikizleri olacak (ALLAHIM ıNŞALLAH BıZLEREDE NASıP EDECEK)

Benimde eşim beni azarladı:)) Günaydanda fırça yedim:))) neyse canım ne zaman Halit Beye gideceksin ben yarın gidiyoorum

Tedavin hayırlı olsun bir tanemmm..İnşallah çok güzel sonuç alırsın da sevindirirsin ilk önce beni sonra kızları..
Canım bende dün hemen Halit beyi aradım.Endol hapı al bir deprogesteronunu yaptır ve bol bol sıvı tüket dedi.Hiç korkma dedi.Bebeğimin yaşama şansı varmı acaba dedim.Delimisin dedi her şey yolunda merak etme sen dedi...
Halit beye gittiğinde benden mutlaka selamlar söğle canımm..

BıZıM Klinikle benim duydum en olumsuz şey çok kalabalık olması buda kötü bişimi bilmem benim bi arkadaşım jinemedde yapıldı toplama günü bitek o varmış boş olmasımı daha iyi sizce kıslar çok sacma ya buarada ıvı tup bebek merkezi diye bişi var google araştırın okuyun sektör canlanacaktır dünyanın başarı şansı yüksek 2.kliniği(1.japonlarmış) ispanyollar istanbulda klinik kuruyolar şuanda

canım evet 3 tane bebek demek inşallah sende sevineceksin canım transferi kim yaptı senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…