- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
canıımmm cok sevindiim,allah tamamına erdirsin sağlıla kucağına almayı nasip etsin.bencede hemen ümidini kesme ikiz olabilir hala.biraz büyüsün öle farkedilebilir.Selam kizlarr ben geldim.Baküde evimdeyim artık :).
Kızlar Denizim Nilenim Aycanım,Fiqenim,Sisemim ve başkaları hepinize iyi dilekleriniz için birer birer teşekkür ederim kızlar.Da değil.Darısı başınıza inşallah kızlar.
Aycacım o senin sesinin tatlılıgıydı canım benim ...
Yazdıklarınızın hepisini okudum kızlar.Alman hastanesi hakta yazdıklarınıza katılıyorum bende ama bize başarı oranı lazım kızlar o da süper.Bişey daha söğleyeyim bana doktorum tarafından olan ilgi bir az farklıydı kızlar.Ya yurtdışından gelmiştim onun için ya bilmiyorum..İStediğim sorular yanıtlanıyordu.Hem ayakta da değil.Doğru 15-20 dakka değil 4-5 dakka doktorumla konuşa biliyordum.Ben giyiniyordun muayene sonrası o da bekliyordu konuşuyoduk.Aycacım sana ısrarla Halit beye git diğemem canım bu allahın işi.Halit beyden önce Halit bey var.Ama ben bu merkeze ve doktoruma çokkkk güvendim kızlar.Oraya da gitmeyime tabi peşiman değilim.Allah yardımcımız olsun allah sevindirsin her birimizi kızlar.Denizim sen de içini ferah tut.inşallah sende müjdemizi verirsin artık.
Geçelim bana.Değerim transferiin 19 günü 5629 çıktı :)
Bu gidişle ikizdir her halde düşündüyüm zaman USM de 1 bebek gördükk :)
Ay çokkk mutluydum kızlar anlatamam.Darısı başınıza bu arada.Ama kalp atışları için erkendi.Doktorum 1 0 gün sonra Baküde tekrar USM yaptır kalp atışları için dedi.Düşünüyorum da 2 kere kanamam olmuştu.'2 bebeğim muhtemelen o zaman beni bırakmış.İnşallah bu da annesini bırakmaz da sağ salim 8 ayımızı geçiririz inşallah.
Ama nedense yine ikiz bebek varmış gibi geliyor bana
Neyse canlarım benim.Hepinizi öpüyorum.Tanrıdan sevinç mutluluk bol bol bebeler diliyorumm...
Sağolun kızlar inşallah dediğiniz gibi olur. Ama burada birbirimize moral vermeliyiz.Evet herşeyi bilmeliyiz ama güzel şeyler yazalım bomba gibi başlayalım tedavilere..Hayırlısı inşallah
Teşekkür ederim kızlar .Yine tekrar tekrar 1000 kere tekrar darısı başınıza canlarım..YA benim için fark etmezdi kaç tane olması canlarım çogul gebelikten korkuyordum.Sağlıklı olsun benimle kalsın yeter.Denizim kaçıncı günün senin durumlar ne yerde belirti varmı?
Fiqenim senden naber?
Aycacımm ne olmuş sana ya niye etkileniyorsunn ya bana bak tedavinin sonuna kadar beni düşün olumlu olucak valla.Halit beylerin eline bırak kendini hiç korkma valla.
Dün az kalsın adam beni öldürücekti şakadan.Diyor ki anneme senin kzıın deli şimdiye kadar biliyormuydunuz .hep dış gebelik yaşıyorum dış gebelik yaşıyorum diye diye başımın etini yedi erken çagırdım dedi.Diyor ki 1 hafta geç gelirsen cin çıkarırdım ben burdan.
1 hafta geç gidersem kalp atışlarını da duyucaktım ama kismet değilmişş...
Korkma bence canım allah versin.Doktorlar ikinci yerde .Allah istesin allah ytirsin kısmetimizde varsa hangi merkeze doktora gidersek gidelim olucak yemin ederim.Hiç korkmaaa..Giderken Halit Beye selam söğle..Beni tanıdığını b,ilerse manyak o kız diğcek kesin.....Ben de hep korkaktım ama oldu iştee ...
İnşallah canım ne zaman ve kimle başlıyorsun Figen?iidir kuşum valla nolsuun.seni merak ettik mesajarını aldık rahatladık.en önemlisi canım sağlıkla kucağına alda gerisi önemli deil tabiki.bende tedavimi bekliyorum heyecanla.eger denk gelirse tanışmayı isterim sizleri cok merak ediyorum.
merhaba günay
iyi haberlerini alınca çok sevindim ,evet bende yazılanlardan etkilendim dediğim gibi mayıs ayında halit beyde başlıyacağız öğlen arası eşimede yazılanları anlatım ondanda fırça yedim( çok kafaya takıyorum diye şimdiden kötü seneryoları yazdım biliyorum moral çok önemli stres olmuyacak ama gelde sters yapma
Benimde eşim beni azarladı:)) Günaydanda fırça yedim:))) neyse canım ne zaman Halit Beye gideceksin ben yarın gidiyoorum
canım evet 3 tane bebek demek inşallah sende sevineceksin canım transferi kim yaptı senin?aynen gülencim sana katılıyorum bu işlemde zaten moral çok önemli bak benim bebiğimin olmama sebepi stersmiş bizler birbirimize moral vermeliyiz haa madem doktorlar anlatmıyor biz kafamıza takılanı soralım yani ben soruncada herhalde çok yoğunum işim var demiyecek biz soralım ki oda söylesin birde dün akşamdandır şöyle düşünüyorum 3 adet embiriyo yani 3 adet bebek demek Allahımda nasip ederse tüp bebekde olma olasılığı çok yüksek değil mi yani bugun çok pozitifim:)) olacak olacak hepimizin bebişleri hata iikizleri olacak (ALLAHIM İNŞALLAH BİZLEREDE NASİP EDECEK)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?