denizcim ya bide sey sorcaktım senaydan haberin varmı gecen p.tesi test günüydü hiç girmemiş nete?
canım hemen karamsar olma azıcık olumlu ol bakiim.benim arkadasın 25 ti ve şimdi hamile.eger düşükse degerin tektir.saglıklı olsunda senin olsun.normal de bu deger sadece hamilelikte yükseliyor.hamile olmasan 0-5 arası oluyormuş.şimdi kendine daha da fazla dikkat et.allah en hayırlısını nasip eder senin için buna inan.
canım olsun eger sonuç ii olursa artık sayının önemi yok.kac tanesi döllenmiş?
cuma günü mustafa beyin yanındaydım kızlar tedavim gene uzun protokol lacak 22. mayısta lucrine başlıyorum 10 ünite , 22 bodruma gidiyroum 29. mayısta adet olmam gerek 3. gün klinikte olacam 31 mayısta yani Allahım inşallah olur yaa inşallahh.. sigarayı falan bıraktım kökünden hiç içmedim mayıs başından beri.. aycan buarada 1 tek tane döllenmiş kacıncı gün blastosittemisin şuanda ? birde deniz hamileymiş tebrik ederim inşallah değerin katlanır
blastosittemisin demişsin gülencim ne demek ki o ben bilmiyorum
blastosit bölünmeyi 5 güne kadar sürdürüp çok hücreli aşamaya gelebilmiş embriyo demek. doğal ortamında olsa döllenme tüplerden rahme inip tutunmanın başladığı günmüş. -7 arası mı ne oluyormuş genelde tuunma.
bir de sanırım yarın değerim yarıya inmiş olacak. vücudumdaki tüm belirtiler bunu gösteriyor. inşallah önümüzdeki aylarda kendiliğinden olacak :1rolleyes:
aycan hayırlısı olsun 3.gün mü transrerin yapılıyor ne zaman toplandı ben bilmiyorum inşallah yarabbim tutar ya inşallah
klinikte ben biriyle tanıştım bizi sessiz takip ediyomuş bunun ışığında mustafa beyde tedaviye başlamaya karar vermişler nickimi sordu gülencim dedi aa ben okuyorum seni dedi onada buradan aramıza katılmasını söylüyelim.. :)
denizcim inişallah bugün değerin katlanır inşallahh ya
toplandı gün 0. sayılıyor canım benim bugün transferin yapılaca değilmi
cumartesi 0 . gün
pazar 1.gün
pazartesi 2.gün transferi yapılacak canım erken değil yani yaşın kaç senin canım :? 2.3. gün en sık yapılan transferdir
Gülencim benim cumartesi toplandı yumurtalarım.Bugün 4 te transfer edilecek.
gülencim merhaba.
Tedavin hayırlı olsun şimdiden.
Muayeneyi nasıl oldun?
Anestezili olucam diyodun.Doktor öyle mi yaptı?
Kızlar bide 1-2 sayfa önce size bi mesaj yazmıştım.
Gerçekten çok merak ediyorum.
Bi arkadaş usg kalem gibi bişey yazmıştı.
Benim doktorun usg si çok kalın.Ve muayenede çok acayip canım yandı.
Sizinkiler nasıl lütfen bilgi verir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?