Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

denizcim güzel haberlerini bekliyoruz canım.

keşke canım ama vücudumdaki emareler hiç öyle demiyor. :çok üzgünüm: testi bu sabah iş yerine yakın bir labaratuara yaptırdım. normalde akşam veriyorlar ama ben bana erken lazım dr ile konuşacağım diyince 12 ye yetiştiririz dediler. göreceğiz :1rolleyes:

31 Yaşındayım canım hastaneden bölünmesi iyi olduğu için erken transfer ediyoruz gibi birşeyler demişler eğer eşim yanlış anlamamış ise...

ayça inan o bir tane kalitelidir. ben de sormuştum tutmayacak yumurtayı transfer etmeyiz demişlerdi. 3. güne bırakmamalarının nedeni rahim içinde yaşama şansı labaratuara göre daha çokmuş. az embriyo olunca 3. günü beklemiyorlar. ve benim yaptığım salaklığı yapma inan tutacaksa böyle de tutuyor. iyi dinlen ve strese girme. olacak olan oluyor sonunda. ama en baştan kötü sonuç beklersen sonuç da kötü oluyor

5 e düşmüş. ilaçları kesince birkaç güne hastalanırım ve bu şişlikten kurtulurum inşallah

hiç beklemiyordum ama doktorum aradı ve görüştük hatta sizi 2 kere aradık ama ulaşamadık diye sitem etti :roflol:sonucun negatifmiş adet olunca gel bundan sonra ne yapabileceğimizi konuşalım dedi. ben de arada rahim filmi çektirsem mi dedim çünkü 1 sene önceki kürtaj sonrası 3-4 ay koyu renkli akıntı olmuştu ve zamanla açılmıştı rengi. şu an herşey normal olsa da. gel bir bakalım onu da konuşuruz dedi. herhalde negatif çıkan herkesi kontrole çağırmıyorlardır. acaba beni yaş ileri zaman az diye mi çağırdılar. öyle de olsa iyi oldu içim rahatlayacak.

geçmiş olsun deniz...
doktorun fikrini alman önemli ...için rahat olur ..nedenlerini niçinlerini konuşursun..sonra bitkisel desteklerle daha kaliteli ve sayıca çok yumişlerle çok ara vermeden başlarsın...başka çok seçeneğimizde yok zaten

hayırlısı olsun inşallah canım.doktorun araması güzel bişey.kimdi senin doktorun?

hayırlısı olsun inşallah canım.doktorun araması güzel bişey.kimdi senin doktorun?

benim doktorum süleyman tosundu. ben sadece transfer kısmındaki ilgiden memnun kalmadım. labaratıarı falan 1 kere arıyorsun durumu söylüyorlar ama 1 kere de embriyolar işlem ve sonrası için doktorunla konuşabilsen daha pozitif olursun. bakalım ne diyecek. 3 ay sonra gel deneyelim dese eşim olmaz biraz daha deneyelim der. maddi olarak çok büyük yük. ama son 1 senem. bir de transfer sonrası göbekten ve kalçadan verilen iğneler gerçekten dayanılmazdı çok yıprattı kafamçokkarıştı

bence transfer kısmında falan aslında labaratuardaki doktorlardan daha iyi bilgi alıyosun cünkü embriyolarla ilgili daha fazla sey biliyorlar bence.zaten doktorların işi sadece kontrol yumurta toplandığı andan itibaren doktoru göremiyosun.iğneler konusunda haklısın yıpratıyo.bu konuda kendini iyi hissetmen önemli tabii.allah sizin içim hayırlı olan zamanda nasip etsin inşallah.
benimd ebiraz moralim bozuk.arkadaslardan ve internet burcak hanım hakkında bir kac olumsuz sey duydum.canım sıkkın.ne yapıcam bilmiyorum.ama bütün hikayemizi o biliyo birde ayıp olmazmı doktor değiştirsem.birşeyler söleyin fikir verin nolur.halit bey için herkes iyi diyo ama.

sen memnunsan içini ferah tut. ben de öyle düşünmüştüm dere geçerken at değiştirilmez diye ama kime niye ayıp olacak eğer içine sinmediyse zira kamyon yüküyle para veriyoruz bir de üstüne umut ediyoruz strese giriyoruz falan. ben de arada bir düşünüyorum bir daha denesem halit beye veya esra hanıma mı gitsem diye hatta halit beyi ekarte etmiştim genelde almanda bakıyor bahçeci eve daha yakın yürüme mesafesinde esra hanımı düşünüyordum ama birileri süleyman bey için kötü birşeyler söyledi diye değil sadece az soğuk biri gibi geldiği için yoksa o da iyi doktor. şimdi kontrole çağırıp artı puan aldı bakalım yerimseniben sonuç içine siniyorsa devam et her doktor her hastaya iyi gelmeyebilir. ama sinmediyse zaten zor bir tedavi süresi geçireceksin değiştir. dosyanda herşey kayıtlı olduğu için zaten değiştirdiğin doktoruna çok zor olmayacaktır devralması. hakkında hayırlısı inşallah.

kim kimden memnun değil ben geldimm deniz sanırım haberler iyiii
maşallalh ya başarısız alan oldumu biz bu sayfaya actımızdna berii

figen sen bilirsin ama isabet olur burcak hanım şeker bi kadın ama .çok bilgili oldunu sanmam ve bana kalırsa çok atraksyonlu hastalara bakmıyordu zira benim ona gittimde hep full pko ve erkek infertilitesinin eşlerine bakması tesadüf olamaz diye düşünüyorum ne ayıp olacak çüş artık sen onlara parayla baktırıyosun kendine beni negatiften snra burcak hanım yerine mustafa bahceci aradı sen düşün yanii

buarada deniz okudum üzüldüm ya ben oldu diye sanıyodum özür dilerim önceki mesahım için ,
inşallah bi dahaki denemeye olur inşallah

seni hiç olmazsa biri aramış beni kimse aramadı bir iki ay sonra psikolog aradı o da sonuç ne oldu diye soruyor :1shok: oysa kan testini dahi orda yaptırmıştım...bütün şikayetlerimi saydım döktüm artık ona klava:

ay o psikolog beni bütün yaz boyunca aradı
..
merhaba senlen tanışmamıştık ama gülay ben canım .. sen yenimi yaptırdın tüpü

gülencim yok canım ilk denemem orda olmuştu aralık ayında..bir daha da gitmedim oysa evimin yanında hemen...

neden o kadar çok aradı acaba seni beni bir defa aradı..tabi bir daha aramaya tevbe etmiştir :icecream: pişman ettim galiba delikafadulden

ben ona gidiyodum sanırımm gitmeyi kesince dedi ne oluyor ışılmıydı neydi adı mıymıntı bişi laf aramızda

valla öyle evet.. galiba oydu adını ben de hatırlayamıyorum bana transferden önce bi gelmişti odaya yoksa ben özel olarak gitmedim kendisine bana bildiğim şeyleri söyleyip duruyor güya moral verecek valla onun yardımından çok ordaki hemşireleri sekreterleri eğitseler de insanın olan moralini bozmasalar daha faydalı olurlar hiç hazzetmedim çalışanlardan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…