- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
denizcim güzel haberlerini bekliyoruz canım.
31 Yaşındayım canım hastaneden bölünmesi iyi olduğu için erken transfer ediyoruz gibi birşeyler demişler eğer eşim yanlış anlamamış ise...
sonucu aldım negatif hayırlısı :a015:
hiç beklemiyordum ama doktorum aradı ve görüştük hatta sizi 2 kere aradık ama ulaşamadık diye sitem etti :roflol:sonucun negatifmiş adet olunca gel bundan sonra ne yapabileceğimizi konuşalım dedi. ben de arada rahim filmi çektirsem mi dedim çünkü 1 sene önceki kürtaj sonrası 3-4 ay koyu renkli akıntı olmuştu ve zamanla açılmıştı rengi. şu an herşey normal olsa da. gel bir bakalım onu da konuşuruz dedi. herhalde negatif çıkan herkesi kontrole çağırmıyorlardır. acaba beni yaş ileri zaman az diye mi çağırdılar. öyle de olsa iyi oldu içim rahatlayacak.
hayırlısı olsun inşallah canım.doktorun araması güzel bişey.kimdi senin doktorun?
benim doktorum süleyman tosundu. ben sadece transfer kısmındaki ilgiden memnun kalmadım. labaratıarı falan 1 kere arıyorsun durumu söylüyorlar ama 1 kere de embriyolar işlem ve sonrası için doktorunla konuşabilsen daha pozitif olursun. bakalım ne diyecek. 3 ay sonra gel deneyelim dese eşim olmaz biraz daha deneyelim der. maddi olarak çok büyük yük. ama son 1 senem. bir de transfer sonrası göbekten ve kalçadan verilen iğneler gerçekten dayanılmazdı çok yıprattı kafamçokkarıştı
figen sen bilirsin ama isabet olur burcak hanım şeker bi kadın ama .çok bilgili oldunu sanmam ve bana kalırsa çok atraksyonlu hastalara bakmıyordu zira benim ona gittimde hep full pko ve erkek infertilitesinin eşlerine bakması tesadüf olamaz diye düşünüyorum ne ayıp olacak çüş artık sen onlara parayla baktırıyosun kendine beni negatiften snra burcak hanım yerine mustafa bahceci aradı sen düşün yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?