Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

aa nedenn yahu sen bahceciyemi gidiyodun almanamı *
bana transferde gelmedi ben bayılarak kökken
çözümü buldum :) harbiden garip yani o zaman hiç aramasaymış da iyimiş.. şimdi napıyosun sorun neydi ışıl hanıma ne dedin *

canım haklı olabilirsin bilgi konusunda.ama işte bütün yasadıklarımızı bildiği için bebeğim dahil.neden kaybettiğimi falan.tekrar baska doktorla anlaşamayız diye korkuyorum.birde onunl hiç olumsuzluk yasamadım.benim de eşim rahatsız benim bir sorunum yok.bir atraksiyonum yok yani kaydirigubbakcemile3.öle işte.fikirleriniz benim için önemli.ne deyip değiştirebiirim ki

bana hiç kimse gelmedi hemşire akupunktur uzmanımız ve psikologumuz gelicek yanınıza dedi gelen giden olmadı.sonradan da hiç aramadı beniii...

yahu bana bakıp değiştirme ama ben şöyle düşünüyorum ben ne manyakmışım ben bi cuval para döktüm oraya neden daha iyisi varken sırf ona yönlendirildim diye burcak hanıma gittim ya neden ben kendime akıl sır erdiremiyorum.. zaten yaptı bişi yokki yumurta takip ediyor tamam basit bi yöntem ama benim opu işlememie sen kimsinde giriyosun sana gel diyenmi oldu yapmamaları lazımdı sen kendi kararını ver canım ya sen bebeğini neden kaybettin buarada

figen ben gecen maysıta yaptırmıştım o zaman akupunktur yoktu psikolog falan girmedi ben sadce bahceciyi gördüm bayıldım iiçin sonrasınıda bilemiyorum

bizim ikiizmiş ama biri gelişmemiş kese olarak kalımış ve diğer keseye zarar verdi ve bebeğin amniyo sıvısı yok denecek kadar azaldı.4 aylıkken alınmak zorunda kaldı.malesef böle bir talihsizlik yasadık.burcak hanıma gitmiştik cinsiyetini öğremek için o farketti suyunun azaldığını.sizde eşinden dolayı mı gitmiştiniz almana.bizde tansel beye gittik sonra o bizi burcak hanıma yönlendirdi.canım ya benim anlamadığım bu bir ekip işi sonuçta kimsenin haberi olmadan giremez opu işlemine.birde yanlız olmuyo işlem sırasında bence hata sadece onda deil,diğerleride onun kadar suçlu.eger deneyimi yoksa buna nasıl izin verebilirler.sonuçta bakkaldan seker almıcak.insan canı yaa.

ben alman a gidiyordum..psikoloğun adını hatırlamıyorum transferden önce gelip iki saat konuştu benimle daha doğrusu anlattı işte...sonra da dediğim gibi negatif sonuçtan sanırım 1,5 - 2 ay sonra arayıp ne yaptınız sonuç ne oldu falan dedi tabi ben çok sinirlendim dedim testi orda yaptırdım haberiniz yok mu bir de bu kadar zaman sonra neden aradınız...benim şikayetlerim var ve bir daha gelmiycem dedim..yoğunluktan dr.ların ilgisizliğinden, sekreter ve çalışanların ukalalığından ve sanki biz orda çok basit bir hastalık için bulunuyormuşuz gibi davranmalarından bahsettim...bana bunları söylediğiniz iyi oıldu gereken yerlere ileteceğim dedi..aslında dr ların tedavisinden de şikayetlerim var ama onlardan çok bahsetmedim...ilk denemem tecrübesizim ama okuyorum ya sürekli taktım bu 5. gün transferine ve dr. uma söyledim (u.uluğ) ben de istiyorum diye bana hiçbir açıklama yapmadı ve biz onu başka hastalara yapıyoruz dedi ben şimdi yeni merkezimde öğrendim neden yapılmadığını bana..bir de benim eşimin sperm sayısı 2 milyondu ve o nedenle tüp bebek yaptırdık biz..ama şimdi öğreniyorum ki eşimin sperm sayısı 35 milyonmuş...bu testin en az iki veya üç defa yapılması gerekiyormuş ama bize tek bir testle hemen tüp bebek tedavisine başlandı ki başka çaremizin olmadığı söylendi...üstelik kendi hastanelerinde yaptırmıştık spermiyogramı da...2. denemede eşim örnek verince bu sonucu aldık..ne biliyim 3-4 ayda bu kadar bir artış olur mu?

kıs ölümden döndüm diyporum bebek aramaya giderken
aynen kıs benimde eşim azo tansel yönlendirdi burcak hanıma.. şeker sevimli biri biliyorum biliyuorumda ne bilim benn ne bilim yahu sen kendin bilirsin..
allah bu acıyı unutturacak acılar vermesin canım sana kacıncı gün transfer edilmişti senin ? inşallah ikimizinde dondurulmuş spermlerimiz işe yarar.. senin uzunmu olcak kısamı? sen nerede oturuyosun canım

figen ben gecen maysıta yaptırmıştım o zaman akupunktur yoktu psikolog falan girmedi ben sadce bahceciyi gördüm bayıldım iiçin sonrasınıda bilemiyorum

sende benim gibisin.ne psikolog vardı ne birşey.ama bide söle bisey var gülaycım doktorlar hakkında bilgin olmadan nası bilceksinki en iyi doktor hangisi!!!benide esimin doktoru yönlendirdi hiçbirsey bilmeden saf gibi ordan oraya gittik.nese bizim için hersey olumlu gecti allahtan.

kızlar burçak hanım gebelik takibinde iyi bir dr ama tüp bebek de değil kesinlikle bana göre...ben ilk onda başlayıp tedavimin ortasında u.uluğ da devam etmiştim ama şimdiki aklım olsa sanırım onu da seçmez h.f.erden i seçerdim...

öncelikle ulun bey duygusuz bi doktor bana kalırsa ben doktorumla ağlamakta gülmekte isterim burcak hanıma ben soru soruyodum bana dur bakalım sperm çıkarsa diyip kesiyordu nası gücendiriyodu beni bilemezsin , burcak hanımın hemşiresinden yediğim azarı ben ömrü billah yemedim ama naptım onu şikayet edip işinden ettim iyide ettim ben vajinismus hastasıyuım eşimle ilişkiye giriyorum ama o ulytasona karşı korkum sonsuz bana sen kadınmısın ya diğerleirnin senden ne farkı var dedi hemşiresi direk ya direk onu şikayet ettim ve işten çıkarıldı dendi bir dahada harbiden hiç görmedim.. 5.gün transferini yumurtası çok olana yani o baştan karar verilen bişi değil embriyolara göre yapılıyor senin kaç tane toplandı kaç tane transfer edildi ? kaçıncı gün *
sperm sayısı takibi artabilir içini öyle çürütme benim eşimin sperm sayısı 0 ,

biz burcak hanımla inanılmaz tartışmalara girdik beni tebrik etmeye kalktı düşünün sonuca bakmadan ben sessizce ağlıyorum eşimle konuştular çıkarken bana görüşürüz prenses dedi sesimi bile çıkarmadan arkama bakmadan gittim ama sonraki gün gidip onu mahkemeye vermekle tehdit ettim söyle dedim söyle ya tutmamasına sebeb hiçmi bişi yok siz yaptınız şundan olmamıştır bile diyecek bilgisi yoktu doktorun ya varmı böyle bi şey ya varmı yanii yokk abimde yanımızdaydı sizin %1 lik bi hatanız yok çünkü dimi tutmamasında dimi dedi görüşücez dedi .. çıktık ben çok kliniklerle görüştüm ettim vallahi ama benim gene en güvendim bahceci oldu daha iyisini ben bulamadım.. azosperm olmazsa gidicem başka klinikte yaptırcam gözüm arkada kalmıcak ya

inşallah canım yaa.dondurulmuş spermle sans biraz daha azalıyomuş ya o yüzden korkuyoruz eşimle.ama inşallah hersey yolunda gider ikimiz içinde gülaycıım.benim 3. günü transferi yaptılar.sanada cok geçmiş olsun.bişi sorcam benim 21 yumurta toplanmıştı 12 si olgundu 6 sı döllendi 3ünü koydular ama diğer 3 ü 1. kalite olmadığı için dondurmadılar.onlar olsaydı işimiz şimdi daha kolaydı.sence bu ortalama iimi senin nasıldı?

ben yanlış anlaşılmasın kliniğimden çok memnunum ama nişantaşından kesinlikle almandan deil orası acayip kalabalık tabiki kalabalık olması iyi millet toplamaya tek başına giriyomuş anlattım size ama almanda ilgi yok nişantasşında en azından randevudan önceki gün ve randevu günü arıyolar yani soruyolar.. ben çok merkezden duydum gecen hafta hakan özörnekle konuşma fırsatım oldu eurofertil tüp merkezinin direktörü bana bahceci olmayak işi yapmıyolar tutmayacaksa koymuyo zaten dedi düşünki beni kendinede cevirmek isteyebilridi ama istemedi kesinlikle bırakmamanızı öneriyorum dedi.. zaten bırakmaya niyetim yok benim kendi dkotorumda tüpcü herman bey florence nightıngale yapıyor yani çok çok yani inanılmaz derecede iyi oldunu söylüyolar

kim dedi onu ? dondurulmuşla az oldunu yani canım benim sen mayısın 22 iğneye başlıcam kimbilir belki denk gelicezhastanede ..
benimde 30 oluştu 24 topladılar 20 olgundu 15 döllendi 3.gün 3 tane 1.kalite kondu ... 3.günde 3.kalitede olan bi embriyom dondurulmaya az kala ölmüş yani hiç belli olmuyo dondurulmuş benimde kalmadı kısmet ya üzülme sperm var en azından sizin kaç tüp var

valla iyi yapmışsın ben de birini şikayet edecektim ama vicdanım elvermedi Allah'ından bulsun dedim belki de senin şikayet ettiğin o olabilir kötükedihüso..tamam 5. gün transferini sonradan öğrendim ama o zaman bana küçük bi açıklama yapabilirdi değil mi? benim 8 yumurtam toplanmıştı 3 ünün döllendiğini söylediler.. ama şimdiki transferim de yumurta kalitesini geliştirici ilaç verdi dr. um sayı artırmak değil de olanı kaliteli yapmak için şuan 4 tane toplandı 4 ü de döllendi..sperm sayısı hususuna gelince tek test yanıltıcı olabiliyormuş o nedenle 2 veya 3 kez yapılmalı imiş tek testle tüp bebek tedavisine başlamak yanlış bence sonradan bu kadar artış olacağını sanmıyorum..

canım cok olumsuz seyler yasamıssın kıyamam.dediğin gibi materyal orda olunca mecbur kalıyosun.ama bence klinik konusunda aklın kalmasın iyi bir kilinik.sadece yanlış insanlarla karsılasmıssın.inşallah bu sefer hersey senin için daha iyi olur.bu arada benim kısa protokol olcak.kısmetse haziran besi gibi gitcez siz ne zaman baslıyosunuz?belki karsılasırız.biz erdekte oturuyoruz canım

yani 3. gün 3.kalite olan embriyom 5.gününe çıktı ama donduruluamadan pert olmuş..

hana sen 2. denemeyi yaptınmı peki 5.gün transferi yapıldımı şimdi ne durumdasın

sarışın bi bayandı şikayet ettiğim kişi benim ..
evet haklısın acıklama yapması gerekiyordu canım.. ya birine iyi gelen birine iyi gelmiyor canım .. olurmu yahu vallahi artıyor kuzenimin eşinin abisinin ilk testi ekimde 30 milyon civarındaydı tutmadı onlarında şubat ayında tam 90 milyon çok şaşırtıcı ama cidden sperm artmış ve şuan yumurta takibine alındı tüpe gerek kalmadan olacak diyolar

figen aslında bakma o zaman tutmamanında vermiş oldu agresiflik vardı yoksa ne onları nede kendimiş bu denli yıpratmazdım aslında tek olumsuzluk tutmaması idi ve kızlık zaır muhabbetti..
materyali devretme ihtimalimiz varki yapıyolar ama istemiyorum yahu olacaksa bahcecide olacak diyorum
gerçi oraya gebe değilim ispanyollar dünbyanın en başarılı 2.kliniği mecidiyeköye merkez acıyolar piyasayı kızdırırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…