kim dedi onu ? dondurulmuşla az oldunu yani canım benimsen mayısın 22 iğneye başlıcam kimbilir belki denk gelicezhastanede ..
benimde 30 oluştu 24 topladılar 20 olgundu 15 döllendi 3.gün 3 tane 1.kalite kondu ... 3.günde 3.kalitede olan bi embriyom dondurulmaya az kala ölmüş yani hiç belli olmuyo dondurulmuş benimde kalmadı kısmet ya üzülme sperm var en azından sizin kaç tüp var
rekabet iyidir kimsenin oraya gebe olmadığını anlarlar.ama allah bir daha hiçbir yere göndermesin bu sefer basarılı olur inşallah tatlım.figen aslında bakma o zaman tutmamanında vermiş oldu agresiflik vardı yoksa ne onları nede kendimiş bu denli yıpratmazdım aslında tek olumsuzluk tutmaması idi ve kızlık zaır muhabbetti..
materyali devretme ihtimalimiz varki yapıyolar ama istemiyorum yahu olacaksa bahcecide olacak diyorum
gerçi oraya gebe değilim ispanyollar dünbyanın en başarılı 2.kliniği mecidiyeköye merkez acıyolar piyasayı kızdırırlar
serap hanım sonra benle ilgilendi bende her aradımda ulaştım ya :) şimdi şey yapmım bende diyorum ya tutmamasından dolayı oldu bu ..
3 tüp var canım ..
yok yok canını sıkma hatta bazen dondurulmuş spermler dahada başarılı olabiliyomuş % 5 kadar bu bilgiyi önemli bi kaynaktan aldım birebir canını sıkma sen.. ama aynı zamanda %10 bi ihtimal tekrar tese olmak zorunda olabilirmiş eşim..
ilki uzundu buda uzun
senin ilki kısamıydı ?
kıs ağlama kıyamam sen benim kader arkadaşımsın yaa eşlerimizde öyle bende tanışmak çok isterim seninle .. ya ne bakıyosun onlara onlar söyler söyler ama doğru bitanedir ben inanıyorum dondurulmuşla olacağına .. herhalde yani tedbir amaclı söylüyolar düşünsene hiç gerekmez dediklerini bide gerekirse git sarıl adamın bogazına :) tansel beyede sorsanıza vallahi ben aradm gecende yok öyle bişi dedi mustafa bey kadın dogumcu ben erkek doktoruyum tekrar teseye gerek yok dedi
benim 22lucrine başlıcam canım 29 adet olucam bu sürecte bodruma gidicem 31 maysıta gelicem yani haziran da ben oradayım sen kacında adet olucan inşallah haziranın en başında adet oluyosundur
saol amin canım.geçti bitti artık gelecege bakıyoruz.buarada canım eski konunu kapatalım çok üzücü cnaım cinsiyetinide sormucam Rabbim bunları unutturcak acılaer vermesin sana
yani ilk 3 gün yattım.sonrada aslında cok iş yapmadım ama 1 hafta sonra falan yolculuğa cıktım burcak hanım izin vermişti.ama şimdi cok pişmanım cıktığıma belki 3 de tutucaktı yada ikiside.bi dahakine daha dikkat ederim diyorum.gelir gelirr ..
sen transferden sonra yattınmı kalktınmı naptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?