Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

canım netten falan arastırdık.yani yüzdesi biraz düşebiliyomuş sadece.bizim bir tüp var.son sansımız.allah inşallah bu sefer yüzümüze güler.sizin ne kadar var dondurulmuş.anlattıkların cok olumsuz seyler canım artık gecti bitti olarak düşün ve arkana bakma.çünkü daha cok morali bozuyo insanın.ben güzel seyler yasadım.beni muayeneden önce falan arıyorlardı ilgiden memnunun.her aradığımda hem burcak hanım hem hemşiresi cok yardımcı oldu..o yüzden kötü şeyler hatırlamıyorum.benim hemşirem serap hanımdı..biraz kalabalıktan dolayı bekledik ama oda cok can sıkıcı deildi.

serap hanım sonra benle ilgilendi bende her aradımda ulaştım ya :) şimdi şey yapmım bende diyorum ya tutmamasından dolayı oldu bu ..
3 tüp var canım ..
yok yok canını sıkma hatta bazen dondurulmuş spermler dahada başarılı olabiliyomuş % 5 kadar bu bilgiyi önemli bi kaynaktan aldım birebir canını sıkma sen.. ama aynı zamanda %10 bi ihtimal tekrar tese olmak zorunda olabilirmiş eşim..
ilki uzundu buda uzun
senin ilki kısamıydı ?

aaa vallahi benim kızdığım kız da sarışındı şöyle kısa boylu düz saçlı bişey...odur valla devlet hastanesi çalışanı öyle davranmaz be ne demek sen akdın mısın çok kızdım...ben de sonuç bekliyorum bana gelmedi diyor takip falan ettiği yok bekle diyor ben bekliyorum 1 saat, soruyorum geldi mi diye yok diyor 1 saat daha bekliyorum soruyorum gelmedi diyor en sonunda başka bir hemşireye söyledim bilgisayardan bi bakar mısın diye ohoooo çoktan gelmiş bana diyor ki sarışın olan yeni geldi öbürüne de kaş göz yapıyor ben bi baktım üzerinde saat ve dk yazıyor...

ayy o senin dediğinin kalçaları geniş gün gibi aklımda benim dedim o bankoda durmuyordu burcakın yanındaydı..
bende sordum sonuc geldimi yok dediler bi baktım masada soncuu kendim gördüm zaten bi şok orada ben beynimden vurulmuşa döndüm 0.002 gebelik sonucum artık ağla ağla yırttım ekndimi bir sürü insanda vardı bekleyen

figen sende hiç canını sıkma vallahi olucak ya olucak dondurulmuş spermlerimiz var buna kafanı takma ilk tedavimde bizim bi tüpte düşünsene 100 adet sperm çıksa en kötü ihtimalle 10 tanesi denencek pozisyonda olsa yetmiyormu yeetiyorr.. hadi ben kacıyorum.balkona masa hazırlıyorum balkonda akşam yemeği yicez içinizi ferah tutun klinik iyi klinik herfi yeditepede öğretim üyesi başındaki adam vardır bi bildiği dua edin bol bol öpüyorum sizi..
aycan sende şimdi iki seksen yatıyosundur cnaım gecmiş anneler günün kutlu olsun sen yakaladın bak hadi canım

rekabet iyidir kimsenin oraya gebe olmadığını anlarlar.ama allah bir daha hiçbir yere göndermesin bu sefer basarılı olur inşallah tatlım.

evet ya onu bize de sölediler hazırlıklı olsun diye aslında biraz stres yaptık ona.belki nolur nolmaz tedbir diye sölüyorlar diye düşünüyorum ben.ya daha konuşmadık ama ilk kısaydı buda kısa olur herhalde.senin uzun olursa karsılasırız.tanışmayı isterim..sizin baya varmıs dondurulmuş.bizim bir tüp:çok üzgünüm:

kıs ağlama kıyamam sen benim kader arkadaşımsın yaa eşlerimizde öyle bende tanışmak çok isterim seninle .. ya ne bakıyosun onlara onlar söyler söyler ama doğru bitanedir ben inanıyorum dondurulmuşla olacağına .. herhalde yani tedbir amaclı söylüyolar düşünsene hiç gerekmez dediklerini bide gerekirse git sarıl adamın bogazına :) tansel beyede sorsanıza vallahi ben aradm gecende yok öyle bişi dedi mustafa bey kadın dogumcu ben erkek doktoruyum tekrar teseye gerek yok dedi
benim 22lucrine başlıcam canım 29 adet olucam bu sürecte bodruma gidicem 31 maysıta gelicem yani haziran da ben oradayım sen kacında adet olucan inşallah haziranın en başında adet oluyosundur

canım benim saol desteğin için.insan yasadıklarından sonra biraz daha karamsar oluyo galiba.ama benimde umudum sonsuz.allah inşallah bu sefer yüzümüze gülecek.canım ben subatta normal doğum yaptım.ilk nisanın 5 inde hastalandım,şimdi mayısın 7 sinde oldum biraz düzensiz gibi ama cok deil 1- 2 gün.herhalde haziranın 5i 7 si gibi olurum tanışırız kısmetse denk gelirse belki kontrollerde birlikte gideriz.sen anadolu yakasında mısın ben o tarafta olucam.

avrupa tarafındayım ben benim adet 29 olucam canım.. 3.gün 31 mayısta gidicem 10gün sürse yumurta geliştirici iğne kesin karşılaşırız hatta eşin sen ben benim eşim bi yerde bişilerde yeriz hep beraber ne güzel olur değilmi canım ..

buarada canım eski konunu kapatalım çok üzücü cnaım cinsiyetinide sormucam Rabbim bunları unutturcak acılaer vermesin sana

gelir gelirr ..
sen transferden sonra yattınmı kalktınmı naptın canım

buarada canım eski konunu kapatalım çok üzücü cnaım cinsiyetinide sormucam Rabbim bunları unutturcak acılaer vermesin sana
saol amin canım.geçti bitti artık gelecege bakıyoruz.
gelir gelirr ..
sen transferden sonra yattınmı kalktınmı naptın canım
yani ilk 3 gün yattım.sonrada aslında cok iş yapmadım ama 1 hafta sonra falan yolculuğa cıktım burcak hanım izin vermişti.ama şimdi cok pişmanım cıktığıma belki 3 de tutucaktı yada ikiside.bi dahakine daha dikkat ederim diyorum.

hmm bende inek gibi 12 gün yattım ama olmadı :d olmayınca olmuyor ha

evet canım işte sekil bir a kısmet olmayınca olmuyor.ama bu sefer bende daha dikkat edicem sonra keske dememek için

yat canım tabiki aileler biliyormu bu durumu siizn

evet biliyolar tatlım.ben nişanlıyken öğrendim.eşim söledi bana ve canım benim benden ayrılmak istedi onunla birlikte olursam cocugum olmaz diye.eşimin baska doktoru vardı biz evlenmeden imkansız cocugunuz olmaz evlat edinin demiş sonra bugünlere geldik işte.artık umuttan cok fazla seyimiz var.sizin aileler bilmiyo.biz cok gec söleyebildik .gecen sene tedaviden önce söleyebildik.

evet canım benim eşimin ailesi bilmiyomuş durumu inmemiş testis durumunu falan ameliyat ettirmişler ama fıtık sanmışlar ..
ilk öğrendimiz gün onlarda öğrendi canım yani 14 aylık evliykene ..
senin eşin nası öğrenmiş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…