Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

evet canım erken evlendim 19 yaşında ..
bu bebek canım hiç bilmiyorum kapadokyaya gitmiştik gecen hafta gezmeye orada bi dünya bebek gördüm hepsiyle resim çekildim özellikle bu kız güzeliydi ve adıda mehmetti eşimide adı mehmet çok güzeldi çok sevdim onu

bu kız yabancıydı bu rus

bana hiç kimse gelmedi hemşire akupunktur uzmanımız ve psikologumuz gelicek yanınıza dedi gelen giden olmadı.sonradan da hiç aramadı beniii...

bebeği kaybettikten sonra mı aramadılar? ama kürtaj vs işlemi orada olmuştu değil mi? sonra kontrole de gitmiştin herhalde ? o nedenle tekrar aramamışlardır. ben 2 sene önce amerikana gitmiştim cem mumcu ya muayeneye 2 kerede netten bir soru sormuştum. 4-5 ay sonra kendi aradı beni nasıl bir gelişme var mı diye. ne kadar yoğun olurlarsa olsunlar aslında aramalılar. şimdi alman çok yoğun vakitleri yok da amerikanda sıkıntıdan patladıkları için mi arıyorlar?

canım ben zaten normal kontrollere oraya gitmiyodum.ilk keseyi görmeye gittik,sonra balıkesirde oturduğum için burda devam ettim.bebek büyük olduğu için ben normal doğum yaptım.onuda orda yapmadım zaten.burcak hanımla sürekli irtibattaydık zaten.ona arada kontrole gitmiştik o gördü suyun bittiğini.benim kasteddiğim tedavi sürecinde de sonrasında da psikologla hiç muhattab olmadık bizimle ilgilenmedi.herkes için zordu bizim için deilmiyidi!taleb edince mi ilgeliniyo?

valla bahçecide psikolog yok. benim de talebim olmadı. görmedim llahtan. psikolog falan boş. en iyi damdan düşenin halinden damdan düşen anlıyor. keşke tüp bebek destek grubu falan kursalar tedavide hastalar biraraya gelip konuşsa. gerisi boş.

dimi güzel olur.e söle yaparız haziranda buluşma ayarlayalım.kendi destek grubumuzu kendimiz kurarız..

evet iyi olur. hele aynı anda tedavide olanlar buluşursa daha da iyi olur

ben geldim bugün nöral kanlanma ve akupunktur yaptırdım acayip kafam atık ya..
kızlar kliğin destek grubu var ücretsiz katılabilirsiniz

iğneler bende şok etkisi yaptı figen

napım canım nöralterapi imiş onun adı ve akupunktur yaptırdım çıktım ilaclaırmı aldım geldim ,, lucrinlerimi falan aldım hazır ettim

akupunkturda naptın yaptırabildin mi?bide ücret alınıyomu orda tedavi olanlardan?ben tedavi de puregon kullanmıştım.bide bi tane daha vardı ama onu hatırlamıyorum.ama lucrine deildi sanki.ben ilaçlarımı aykut eczanesinden alıyoduk,indirim yapıyodu bise.sen nerden alıyosun?

bende oradan aldım gene gecen sene pıuregonun tanesini 180 tl almıştım orgalutranmı ne vardı birde dimi ?
evet canım ayptırdım mecburen sadece nöralterapide yumurtalığa girdiremedim korktum ama cuma yapıcak onuda .. evet canım alıyolar her seans 100 tl yapılıyor akupunktur ve nöralterapi ..

evet orgalutrandı ben o ikisini kullandım.fiyatını hatırlamıyorum.inşallah bu tedaviler sana ii gelir canım.keşke su sorunun kökten hallolsa

vajinismus olayımı canım *

ay canım o gecmez ya o korku yerleeşti artık bu kadar değildim opu işleminden sonra böyle oldum.. varsın böyle olsun saolsun doktor herşeye bi care bulmuşlar paraya bakıyor herşey

kıslaar bugüün kimse yok sessiziz.günaycım nerdesin ya hiöç sesin soluğun cıkmıyo kıııss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…