Kızlarımmm nasılsınızz??Durumlar nasıl?Kim tedaviye başladı kim bitirdi Ayca dışında hiç birinizden haberim yok ya.Devamlı yattığım için internete gelemiyorum.Şu an 7+4 haftamızdayız darısı başınıza ıNŞALLAHHHH...12 haftamıza kadar yatmamız gerekiyor.Hafif kanamamız var o yüzden...Ama bebişin gelişimi normal...
Sizler nasılsınız tedaviler başlıyormu GÜlencim,Fiqen neler yapıyorsunuz?DEnizden de haberim var..
valla artık küsücektiim.hiç uğramıyosun diyee hihoyyyt.napalım güzelim hala tedaviyi bekliyoruz haziran bası kısmetse.sabırsızlanıyorum artııık.aman sen kendine dikkat et canıım.işe gidemiyorsun herhaldee.kanaman ne kadar oldu hala oluyomu?
Canım ya rahimimde hematomum varmış.Arabaya falan bindiyim zaman kanama veriyo o da.O yüzden işe falan gidemiyorum.4 hafta evde dinlenmem lazım.Doktor eve geliyor.Cuma günü evde USG olucam.Bir sorun yoktur bebekte.Ama bir az sakinlik vermek lazım dedi doktor.ınşallah bir sorun çıkmaz.
Sizin tedaviniz de hayırlı olsun canım.ınşallah pozitif olur sonucun canım benim.Ya giremiyorum sık sık nete.Annemlerdeyim.Kardeşim unversite öğrencisi.Bilgisayarı o kullanıyor.ben de yatıyorum.Arada girip bakıyorum.Mide bulantıları canımı alıyor yaa...
gülaycıım nbr?hayrola sesin cıkmadı pek?tedaviye kadar 4 kilo falan vermek istiyorum bir zayıflama cayı var süpermiş ona baslıcam kıslar haberiniz olsun civanpercemi iştah kesiyomuş ve kadın hastalıklarına cok ii geliyomuş.özellikle pko e ii geliyomuş tavsiye ederim süper temizliyomuş.ben zayıflamak için içicem de.
ben kilo aldığım dönemdde hamile kaldım 63 ile sonra 4 kilo aldım.şimdi 64 kiloyum.en azından bi 4-5 kilo verim diyorum.böle hamile kalmak istemiyorum.sen hangi konudasın?
hangi konudamı canım nası hangi konuda :) ben zayıfım ya 53*54 ancak varım boyda 170 bende 2-3 kilo alırsam süper olucak cnaım benim. sen calışıyormusun
hangi konuda derken forumda demek istemiştim.dedin ya baska forum atakılıyorum die.benimde boyum 174 ama ben 58-59 kilo falandım.şimid bana bu kilo cok geliyo.inşaallah bu cayla veririm.aslında bi taraftanda elma kromunu mu denesem diyoruum.calışmıyorum canım işe gireceğim dönemde bu tedavi olayı olunca calışamadım sonrada hamilelil falan derken olmadı.
olsun ya evde durmak rahat demi :) ama yat kalk hep aynı iş bi taraftanda elma kromonu duymadım ben canım ama doktora sormadan başlama bak canom bazı bitkiler biliyorsunki rahim duvarını inceltiriyor canım .. gebelik rehberine giriyorum canım..
hıım anladım canım.bugün konuştum burcak hanıma sordum problem olmaz ama ani kilo verme yumurtalıkların zayıflar dedi.evde oturmak güzel cicide bazen inan bunalıyo.gerci ben baya aktifim cok sıkılmaya vakit bulamıyorumda.sende ölesin anladığım kadarıyla.su asamaları atlatsakta hamiş muhabbetleri yapsak.ben tırsıyorum ya olmazsa diye.hep bi tarafım ya olmazsa diyooo!
benimde .. yıkılırım... Allah korusun ben çok aktif değilim ben sadece evde oyalancak çok şey buluyorum mesela sabahtan beri akvaryum temizliyorum balkonda oturuyorum keyfime çok düşkünüm 10 gün evden çıkmasam bunalmam canım ben..
yapıcaz birbirimizi hiç bırakmayalım birbirimize bebek patiğide örürürz bide senin erkek benimde kız olursa beşik kertiği yaparız ne bide evlendiklerini düşünsene kıyamam onlara ben çok duygusal olur..
aa sen asker eşisinnn
benimkide özel bi şirkette muhasebe müdürü canım
senin herif ne sebebten dolayı azospermi ?
eşin kaç yaşında canım benim ?
aşkı memnuniye izliyorum ben ya sen?
haftaya cıuma bodurma gidiyorum eşim mesaide bende tekim bi başıma portakal suyu ile çaklıt yiyorum