gecmiş olsun sizede canım benim ama ben tam olarka ne oldunu bilmiyorum :)
peyker gene hamile dikkat ettinmi gıcık ne arada yaptılar hiç anlamadım yaaa
aaa bak bak bende haftaya bodrumdan önce izmire ugrucam yeşilovada akrabalarımız var canım ..
bak ananas suyu aklıma geldi oda çok faydalı bagşıklık sistemine
yesilovayı biliyorum.ben karsıyakalıyım.aslında önümüzdeki hafta izmire gidicektim ama esim evde olucak o yüzden gidemiyoruum.benim yerimede gez izmirdeee.ooohhh off off cok özledim..izmirimi.ananas suyunu transferden sonra cok içmiştim tutunmasına yardımcı oluyomuş.birde kabak cekirdeğii.oturup citleriz tedaviden sonra :)))
sengözlerimebaksanab aa kabak çekirdeği ben rahimi yumuşatıyomuş diye biliyodumm..
yok canım liseyi burada okudumben öncesindede türkiyeye gidip geliyoduk sonra temelli yerleştik yani lise aşkım benim kocacım ..
karşıyaka çok güzelll amaaa sen erdekte şuan yalnızmısın canım görev icabımı ordasınız ?
altındağdada çok akrabam var :) bol bol izmir havasıda alırım canım işin ters kısmı cuma akşamı yola çıkıcaz cumartesi sabah izmirde teyzemlerde kahvaltı edip yola devam edicez cumartesi pazar bodrumdayım pazartesi ucaga atlıcam istanbula gelcem nişantaşına akupunkturu yaptırıcam hemen 12 ucağı ile dönücem perşembe aynen tekrar istanbula gelip gidicem.. dert haa .. neyse bakıcaz artık
ananastan başka tutsun diye neler yedin ben çok az su içiyorum oda etkiliyomuş
evet biz görev icabı burdayız.ben kabak cekrideği ve ananas suyu içmiştim.onun dışında özel bişi yapmadım.evet bende az su içiyorum ama bol bol içmek lazım şeker.yememe içmeme dikkat ettim.bol bol meyve ve sebze yedim.öle işte cancan.
bende ya yararlı diye antep fıstığı fındık yemiştim meğersem onlar tutunmayı engelliyebiliyomuş bileee
su içince rahimin kasılmasını engelliyomuş hayatım
dizi bitince dıuş alıcam yarına temizlenmem gerek hayır erkek gibi oldum jiletle aşk yaşıyorum lülülülülülü
benimde bugün diğer forumdan 2 arkadaşım pozitif aldı biri 1.denemede biri 2.denemede gebe kaldı öyle içim çoştuki ya bir an önce gelsin tedavi istedim.. ama ben dedim gibi tedavinin sonundan değil deli gibi işlemlerden korkuyorum :) ben karar verdim yarın ya komple nöralterapiyi kesicem yada yumurtalıma girmesine izin vermicem Allah korusun bi yanlışlık olsa kim napacak yani bi sorunda yok üstelik bende .. relax olacam ..
senin adetin kacındaydı
7 ydi bu ay ama diyorum ya erken doğum dan sonra biraz düzensiz.1-2 gün sasabilir.artık stresten garip garip rüyalar görmeye basladım action gibi.psikolojim bozuldu yaa.senin tahminince transfer ne zaman olur.
şimdi gecen sene 21 nisanda lucrine başlamıştım 20 mayısta yumoşlar toplanmıştı artı mikrotese olmuştu( ne gündü allahım yarabbim yaa ) 23 mayıstada transfer olduydu yani 1 ay 2 gün sürse (ki gecen tedavide reglim 7-8 gün gecikmişti lucrin geciktiriyor beni) bu senede tesadüf o ki 22 mayısta başlıyorum gecen seneki gibi olursa 22 haziran civarında transfer olur ama beklenen tarih o değil
22 mayıs lucrin 29 mayıs regl
31 mayıs ilk iğne aşa yukarı gecen senekinden az da uzun sürse 10.gün yumoşlar toplansa 5.gün transfer edilse :lepi: 15 haziran yani herhal 10 haziranla 20 haziran arası olur
sen 7 haziranda olsan ne zaman olur transferin?
sen yakalarsın beni ya büyük ihtimal benim gene reglim gecikir lucrinden dolayı canımm , Hiç sıkma kendini olur Allahın izniyle .. kaca bölünmüştü canım embriyoların ? sen istanbulda görümcendemi kalıyon
valla onu tam hatırlamıyorum tatlıım kaca bölündüklerini.benim görümcm yok eşim tek cocuk.biz bizim misafirhanede kalıcaz tuzlada.daha sonra yumoşların toplama ününe doğru harbiyeye geceriz falan dedim cünkü ogün uzak olmayı istemiyorum olmusuzluk olmasın die.