Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

aa neden tek çocuk peki zormu olmuş eşinde canım buarada bende tedaviyle olmacocuğum biliyormusun 7 yıl beklemişler
siz kaç senelik evlisiniz?
harbiye yakın canım ben transfer oldu gün hastanede yatıcam o gece canım

gerci benim de belli olmaz gecikebiir.bu ay 5inde olmam gerekiyodu 7 sinde olduum.nese güzelim ben ne zaman plan yapsam olmaz hayırlısı olsun dielim öle olsuun.

kısmet işte görüyomusun.benim eşim tedaviyle olmamış o 15 yasındayken annesi hamile kalmış ama aldırmış.öle yani.evet harbiye yakın 5 dakika sürüyo hastaneye gecen sefer öle cok rahat etmiştik.siz nerde oturuyosunuz?

aynen benimde canım mutlaka denk geliriz ama buarada benimde kuzenim azosperm biliyormusun.. birde halamın kızının kocası ..
kuzenim üst katımda oturuyor 1.5 senelik evli gecen ay dedinler sperm bulunamadı
halamın kızıda yunanistanda oturuyor benimki tutarsa onlarda gelicekler 8 senelik evli onlar

bende 19 yaşında evlendim canım 87 dogumluyum , 22 yaşındayım şuan 27 mayıs evlilik yıldönümüz ..
biz biraz uzağız 1 saat sürüyo hastane ile aramız otelde kalmaktansa hastanede kalmayı tercih ediyorum gecen sefer 2 saat sürmüştü yol yavaş yavaş gelicez diye bu sefer kalıcaz ilk günm kafamda rahat olur hem canım..

behlül golu attı bihtere yaaaa

fragmandada heycanlı bişi var sanırım behlül kaza geciriyor kangren eder bunlar aşkları ne zaman ortaya çıkıcaz acaba merak içindeyimmm

evet canım birde abimin eşinin dayısıda azosperm 43 yaşında

bende dudaklarımı ısırıyom sıkıntılandım zaman :)
haydi yeter bu kadar
rüyamda seni görücem
yarın klinke gidiyorum aku varya :) :)
sonrada cuma pazarı var buarada oraya gidicez çok indirimli kıyafetler oluyor sosyete pazarı yani diğer adı :) öpüyorm seni sen uyurkene ben kıl tüy olayında doc yapıyo olucam canımm sonrada balkonda kabak çekirdeği patlatcam
abimin bebeği var 2.5 yaşında çekirdek çıtlatmak demiyoda çetidek patlatalım alaaa (hala )
iyi gecelerAllah rahatlık versin bebişim

fındıkzade pazarı var canım

herkese ii günler millet.bu sayfanın artık tadı tuzu kalmadı tedavisini olan kacıyo,olan kacıyo.arkaslar arada girinde haberlerinizi alalım.aycacım nasıl gidiyo neler yapıyosun,diğer arkadaslarında adını hatırlamıyorum ama merak ediyorum nasılsınız? gülayım sen napıyosun?nası gidiyo akupunktur?benim kociş evde o yüzden bir kac gündür giremedim.anca bugün bakabildiim.

gülaycım birde bişi sorucam.ilk tedavide 2350 euro vermiştik şimdi 2. tedavimiz için sordum 2100 dedi.siz sordunuzmu fiyat işini?pazarlık yaparak indirebilirmiyiz acaba.

Figencim henüz beklemedeyim canım..Sanki adet ağrılarım başladı gibi korkuyorum arkadaaşlar bebeğim beni bırakmamıştır değil mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…