Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

canım uzme kendını bı şey yoktur inş.................mutlaka sonucu bekle canım inş hamışsındır

Figencim henüz beklemedeyim canım..Sanki adet ağrılarım başladı gibi korkuyorum arkadaaşlar bebeğim beni bırakmamıştır değil mi??

aycacım telaşlanma genelde herkeste adet sancıları oluyo.benimde hamilelikte tahlilden önce adet olcakmışım gibi karnım agrıyordu bunlar normal üzme kendini.hatta bazıları bu agrılar olmuyo acaba hamile deilmiyim die üzülüyo.ama sana tavsiyem sakın tahlilden önce idrar testi yapma üzülürsün.idrarda cıkmıyo bazen.:1hug::teselli:

iyi gidiyo figencim sen nasılsın?
cuma akşamı bodruma gidiyorum yazamayacağım ay başına kadar

aycan inşallah olmuştur canım inşallah

ii valla gülenciim nasıl olsun?4 gün kocişim evdeydi tatil nedeniyyle takıldık öle ii geldi. :)fani işler işte.su ücret işini sorcaktım,siz konuştunuzmu?bana 2. sefer indirimiyle 2100 euro dedi.pazarlık falan yapılırsa daha inerlermi acaba?

aycacım yasadığın duyguları inan anlıyorum.korkunu,heyecanını.olmazsa ne yaparım diyosun?hiçbirini düşünme hersey olacagına varıyo.inan sonuç ne olursa olsun senin için hayırlı olan olacaktır.allah yardımcın olsun canım inşallah gönlüne göre olsun bitanem.

figen ben zaten ilkini 2100 euroya yaptırdım fiyat pahalanmış ikinci 2100 olmuş kesinlikle olmaz dedim kavga gürültü 1900 euroya indiler ama 1500 indirmeye çalışıcam canım..
cam siliyorum buarada.. havada kapalı ama evim çok dagnık benimde herif evdeydi agzına okudu evin

aynen ev berbat ende arada onla uğrasıyorum.ya biz resmen salaklık yapmışız 2350 verdik ilkine.şimdi valla pazarlık falan yaparız.cam silmek için kötü bir gün bencee :)

bizim zamanımzda ilk deneme de biz çok ısrar ettik 2100 bıraktılar.. kanal d yi izle..
camları silmem lazım cuma günü gidiyorum 31 mayısta geliyorum 2 haziranda mevlüt okutucam gelince yapamam

ben sana dedimde kendim izliyemedim yemek neyin yedim oyalandım.. off camları sildim ama ortalık toz toprak artık evin içini temizlimde gelincede mevlütü bir gün sarkıtırım yetişemicem böyle yapsamda kirlencek çok rüzgar var istanbulda

Arkadaşlar Selam,

Aranızda Dr. Murat Berksoy'un hastası olan var mı? Var ise, o uzun listedeki tahlilleri nerede yaptırdığınızı merak ediyorum. Benim testlere yaklaşık 1000 TL dediler de, bunun başka bir yolu yok mudur diye merak ettim. Bilen varsa, haber verirse çok sevinirim.

ben hastasıyım almanda yaptırmıştım

vala bana ve eşime verdikleri tahliller 750 tl tutuyodu.devlet hastanesinde yaptırdık biz.rubella hıv falan dı bizimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…