Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

hayırlısı olsun inşallahcanım.ne zaman baslıyo tedavi?

İnşallah hepimizinki sevgili arkadaşım. Benim ilk tedavi negatif, bu ara dönemde yapılabilecekler için Murat Bey'e gitmeye başladım. Bir sonraki tedaviye daha 2 ayım var. Umutla bekleyen herkes tez zamanda bebişlerini kucaklarlar inşallah.

ne yazık ki seninle aynı ay negatif sonucu aldık. sana ne zaman gel dediler ağustosta mı? sen şimdi hangi doktoru düşünüyorsun?

yok yok muratbey başka türlü testler istiyor beslenme uzmanı da herif..
bendende bu tedavide tsh lh kan sayımı kanda pıhtılaşma aclık kan şekeri hıvleri istediler
eşimdende hıvleri rubellayıistediler..
ben birde eşimin hormn sonuclarını merak ettim gittim devlette yaptırdım
figen belim yarıldı
dantel ütülemek çok zor nalet danteller kazık gibi ütüle ütüle bitiremedim daha 14 adet pecet ütülücem

ne yazık ki seninle aynı ay negatif sonucu aldık. sana ne zaman gel dediler ağustosta mı? sen şimdi hangi doktoru düşünüyorsun?

Evet Deniz'cim, Temmuz sonuna doğru gitmem gerekiyor. Henüz doktora karar vermemekle birlikte yine Alman-Bahçeci gurubundan Halit Fırat Erden'in adını bu sitede pek bir övgüyle okuduğumu belirteyim. Bu arada -biliyorum safça ama- kendi doktorumla da bir aşılama deneyeceğim. Onu da yapmadım demek istemiyorum, hem aylarca beklerken bir şekilde hala bir tedavinin parçası olmak hoşuma gidecek. Bünyem yorulmayacak ve az da olsa hala bir umut olacak. Yazılarını okuyorum; ben de sanırım olacağından çok olmayacağına dair hazırladım kendimi. Bu sefer farklı olsun istiyorum. Ne bileyim, diyorum işte birşeyler.

Sormayı unuttum bu arada. Kürlere başladığını biliyorum ama tedavi konusunda sen neler düşünüyorsun? Var mı bir plan ufukta?

herada senindemi ileri yaş canım sorun

herada senindemi ileri yaş canım sorun

Evet Gülen'cim. Bunu hala kendime konduramasam da çocuk istediğime ileri yaşta karar verebildim ben ancak 10 ay önce. 3 yumurtlama takibine -lay lay lom diye gidip geldim, olmazsa regl olunca gelirim doktor bey diyordum, doktorum da bana kızıyordu ne demek olmazsa, olması için gereken herşey var'. Bu ilk mikro hüsranıyla anladık ki eksik olan tek şey gerçekten bu bebeği ne kadar çok istediğimizi henüz farketmemiş olmamızmış. Bu negatif sonucun öyle bir faydası oldu gerçekten. Umarım hepimizin yeni denemesi olumlu sonuçlanır.

Sormayı unuttum bu arada. Kürlere başladığını biliyorum ama tedavi konusunda sen neler düşünüyorsun? Var mı bir plan ufukta?

canım süleyman bey beni adet ol gel bundan sonraki tedavini konuşalım diye çağırdı cuma gidiyorum bakalım ne diyecek. aşılama arada aklıma gelmişti ama biz yaşlarda normal yola göre farkı sadece % 5 miş diye okudum. yani her ay hamile kalma olasılığım % 10 ise 15 e çıkıyor. bunun için de gidip geldiğine, az ve ucuz da olsa aldığın ilaca harcadığın zamana değmez diye düşünüyorum. onun yerine vücudumu ve kafamı (ne mümkün hihoyyyt) dinlendirir doğal yolla denemeye devam ederim. 1 tüp daha deneyeceğim. eger agustos olur derlerse ağustos istiyorum. ama eşim daha bekleyelim normal yolla da olur yine bizim diye tutturdu (ilki düşünmüyordum aldırdıydım 2. kese gözüktü klbi atmadı tüp kimyasal oldu) yani onu ikna edeceğim. dua ediyorum bal+polen+arıosütü, adaçayı, hayıt tohumu+civanperçemi ve omega 3 işe yarasın. yürüyorum ve kilo vermeye de uğraşıyorum. bu sefer inanıyorum bu kürlerin ve kilo vermemin de etkisiyle ya kendiliğinden gelecek ya da tüp tutacak kaydirigubbakcemile5

herada canını sıkma belki aramızda büyük bi yaş farkı var ama gönlümüzdeki istek hep aynı.. dilerimki sende deniz bulut 'ta ikizlerinize kavuşursunuz ve figenle bizde .. ınşallah olur hepimizin ALLAHtan diyorum iyi bi klinikteyiz

inşallah canlarım inşallah hepimizin duaları kabul olur.bebişlerimiz hepimiz cok özledik artık.kıs gülen kafayı yedin temizlik diye kaydirigubbakcemile3.kızım boşver dantel kullanma al basit renkli şeyler onları koy ne uğraşcan.hihoyyytkaydirigubbakcemile3

basit renkli şeyler seriliydi canım ama dantelleri koyacam bende arada bi heves ediyom ama bazısıda diyor evin modernliğini kacırıyosun buarada hala ütülüyorum inanabiliyormusun

kendine işkence ben uzun süredir kullanmıyorum dantel.kolay gelsin cici.bu arada ii tatiller.biz burda oturalım sen ges bakalım. senağlama

erdektede sen tatil yöresinde oturuyosun amaaa :d
balkonu silicem şimdik ütü bitti elimin içi şişti yaprak dökümü var şekerim bu gece

erdekteyiz ama henüz sezonu acmadık.burda deniz daha soğuk.bende şimdi ütüye baslıyorum şeker.azıcık dinlen yoruldun.

ay yorulmayı yengeme gidince yapıcam akşam bi gidim hal hatır sorayım kızıda tatilden ged, kuzenimi yani özledim onu görmeye gidince orada dinlenicem incir kürünü 2 gündür bıraktım yaa off yemek yicem şimdi kocacımda cuma izinli bu akşam gene mesaide işleri bitiricek cuma günü kurban kesicez tedavi için

Haydi Deniz'cim, güzel haberlerle dön umarım. Aşılama konusunda haklısın ama atladığım birşey olmasın, az da olsa bir şans şanstır diyorum. Hem negatif sonuçlanması beni ilk mikrodaki gibi yıkmayacak, biliyorum. Deneyeceğim işte, ne bileyim. Benim eşim de hala doktora 'normal denemeye devam etsek' diyor. Bir şekilde ikna olacaktır; neticede bu zamanlarımız altın değerinde. Olumlu düşünmek kadar güzeli yokmuş, bunu şimdi ben de anlıyorum. Hata etmişim kendimi olumsuz sonuca dair hazırlayarak. Neticede öyle de böyle de üzülüyor insan; umut edebileceğin günleri kaçırmamak lazım. Bence inanmakla çok ama çokkkkk yol kat ediyoruz. Harikasın ya...

şükür yaş dışında ek bir sorunumuz yok. bence azlan yumurtalık rezervine rağmen şansımız yüksek kaydirigubbakcemile5

şükür yaş dışında ek bir sorunumuz yok. bence azlan yumurtalık rezervine rağmen şansımız yüksek kaydirigubbakcemile5

Haklısın. Neticede bize bir tane azimli yumurta yettiğine göre, inşallah hamilelik serüvenlerimizi paylaşırız yakında. :lepi:

KIZLAR BEN MUSTAFA BAHCECIYE KARAR VERDIM 4. DENEMEM ICIN.

YETER BURDA DENEDIGIM BIDE CANIM TURKIYEMDE DENEMEYE KARAR VERDIM BENI

BILGILENDIRIRSENIZ COK SEVINIRIM KIZLAR BAHCECI KLINIGINI MI? yoksa alman hastanesinimi?

aricam doktorla direkt konusmam mumkunmu kizlar lutfen bana yardimci olun bu konuda neler yapmam

gerekiyor bide elevite folik asite ne kadar zaman once basladiniz umarim cevaplarsiniz hepinizi cooook

optum allahim yardimcimiz olsun

Hayırlı olsun cnaım..
bahceci kliniğinde mustafa bey bakıyor hasta
230 08 09 kliniğin numarası mustafa bey 14:00 civarında geliyor kliniğe 15:00 giib arasan konuşabilirsin canım
ben şubatta başladım folic plusa canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…