hayırlısı olsun inşallahcanım.ne zaman baslıyo tedavi?
ınşallah hepimizinki sevgili arkadaşım. Benim ilk tedavi negatif, bu ara dönemde yapılabilecekler için Murat Bey'e gitmeye başladım. Bir sonraki tedaviye daha 2 ayım var. Umutla bekleyen herkes tez zamanda bebişlerini kucaklarlar inşallah.
ne yazık ki seninle aynı ay negatif sonucu aldık. sana ne zaman gel dediler ağustosta mı? sen şimdi hangi doktoru düşünüyorsun?
ne yazık ki seninle aynı ay negatif sonucu aldık. sana ne zaman gel dediler ağustosta mı? sen şimdi hangi doktoru düşünüyorsun?
herada senindemi ileri yaş canım sorun
Sormayı unuttum bu arada. Kürlere başladığını biliyorum ama tedavi konusunda sen neler düşünüyorsun? Var mı bir plan ufukta?
yok yok muratbey başka türlü testler istiyor beslenme uzmanı da herif..
bendende bu tedavide tsh lh kan sayımı kanda pıhtılaşma aclık kan şekeri hıvleri istediler
eşimdende hıvleri rubellayıistediler..
ben birde eşimin hormn sonuclarını merak ettim gittim devlette yaptırdım
figen belim yarıldı
dantel ütülemek çok zor nalet danteller kazık gibi ütüle ütüle bitiremedim daha 14 adet pecet ütülücem
herada canını sıkma belki aramızda büyük bi yaş farkı var ama gönlümüzdeki istek hep aynı.. dilerimki sende deniz bulut 'ta ikizlerinize kavuşursunuz ve figenle bizde .. İnşallah olur hepimizin ALLAHtan diyorum iyi bi klinikteyiz
canım süleyman bey beni adet ol gel bundan sonraki tedavini konuşalım diye çağırdı cuma gidiyorum bakalım ne diyecek. aşılama arada aklıma gelmişti ama biz yaşlarda normal yola göre farkı sadece % 5 miş diye okudum. yani her ay hamile kalma olasılığım % 10 ise 15 e çıkıyor. bunun için de gidip geldiğine, az ve ucuz da olsa aldığın ilaca harcadığın zamana değmez diye düşünüyorum. onun yerine vücudumu ve kafamı (ne mümkün hihoyyyt) dinlendirir doğal yolla denemeye devam ederim. 1 tüp daha deneyeceğim. eger agustos olur derlerse ağustos istiyorum. ama eşim daha bekleyelim normal yolla da olur yine bizim diye tutturdu (ilki düşünmüyordum aldırdıydım 2. kese gözüktü klbi atmadı tüp kimyasal oldu) yani onu ikna edeceğim. dua ediyorum bal+polen+arıosütü, adaçayı, hayıt tohumu+civanperçemi ve omega 3 işe yarasın. yürüyorum ve kilo vermeye de uğraşıyorum. bu sefer inanıyorum bu kürlerin ve kilo vermemin de etkisiyle ya kendiliğinden gelecek ya da tüp tutacak kaydirigubbakcemile5
şükür yaş dışında ek bir sorunumuz yok. bence azlan yumurtalık rezervine rağmen şansımız yüksek kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?