Hayırlı olsun cnaım..
bahceci kliniğinde mustafa bey bakıyor hasta
230 08 09 kliniğin numarası mustafa bey 14:00 civarında geliyor kliniğe 15:00 giib arasan konuşabilirsin canım
ben şubatta başladım folic plusa canım
KIZLAR BEN MUSTAFA BAHCECIYE KARAR VERDIM 4. DENEMEM ICIN.
YETER BURDA DENEDIGIM BIDE CANIM TURKIYEMDE DENEMEYE KARAR VERDIM BENI
BILGILENDIRIRSENIZ COK SEVINIRIM KIZLAR BAHCECI KLINIGINI MI? yoksa alman hastanesinimi?
aricam doktorla direkt konusmam mumkunmu kizlar lutfen bana yardimci olun bu konuda neler yapmam
gerekiyor bide elevite folik asite ne kadar zaman once basladiniz umarim cevaplarsiniz hepinizi cooook
optum allahim yardimcimiz olsun
deniz kesinlikle doktoruna değiştirme benim kuzenimde çapada tüpcü 3 kere aynı doktorda yapılmalı dşyor ilkler deney gibi diyor sakın değiştirme baştan başlıyo olabişlirsin ayrıca brüksel tüp bebek merkezi iyi bi klinikmi ki
bebişli dr günay ,
yarın başlıyorum
gülencim ben geçen seneki zorunlu ve hatalı kürtajımdan sonra rahimde kalan parçaları temizlesin diye süleyman beye gittim ve 1seneyi aşkındır ona gidiyorum. 1 kere yumurta takibi de yapmıştık. şimdi zaten folikül sayımı nasıl büyüdüklerini falan öğrendi diye değiştirmeyi pek düşünmüyorum. hem dere geçerken at değiştirilmezmiş derler :roflol:brüksel tüp merkezi ve yüzel karaman için de çok iyi şeyler yazıyor burada. dr ve lab çok iyiymiş diyorlar. neyse bakalım yarın süleyman beyde randevum var ne diyecek? inşallah iyi birşeyler der. birşey önerecek olmasa 2-3 ay sonra görüşelim de diyebilirdi telefonda. hayırlısı inşallah :Saruboceq:
Benim durumum tabii kimseye örnek olmasın. Benim aynı doktorla devam etmek için deli olmam lazım. Ben de yüzyüze görüşmeye çağrıldım negatif sonuçtan sonra doktoru tekrar aradığımda. Hangi yumurta nasıl döllenmiş, döllenmeyenler neden döllenmemiş filan anlatıp, Murat Bey'e git, 3 ay sonra da görüşelim muhabbeti yaptı bana. Ne bileyim, sıtkım sıyrıldı bir kere doktordan. Karar vermek için daha 2 ayım var zaten.
inşallah günay cinsiyetiniz belli oldumu sizin ?
denizcim canım kesinlikle orada devam et derim brüksel yeni bi klinik benim duyumlarıma göre sen bilirsin genede bişi demek istemem klinik değiştireceksen bahceciden gidipde gecmişi olmayan yere gecme memoriale falan gec
Merhaba kızlar.Başlayacak olan tedavileriniz hayırlı uğurlu olsun.Kısa sürede tanrım kucaklarınızı bebişlerinizle doldursun inşallah...Ee kim ne yapıyor ne zaman başlıyor?
sanırım bana da aynısını yapacak :1rolleyes: aslında hangi yumurta nasıl döllenmiş döllenemiyenler neden döllenememiş transferden önce söyleseler çok daha muhteşem olmaz mı? bakalım. 3 ay sonra gel derse soracağım hangi ilaçları falan kullanacak. bana fostimon kullanmıştı. sana da onu mu kullandılar? bu defa bir değişiklik yapmayacaklarsa sonuç büyük ihtimal aynı olacak. yani gebelik olabilir de tabii gelişen döllenen yumurta sayısı çok değişmez herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?