Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

Arkadaşlar, hamileliğin 3 ay öncesinden itibaren folik asitin vücutta depolanmasını istiyorlar doktorlar. O yüzden lütfen kullanın derim.

Hayırlısı olsun arkadaşım, Bu sefer iyi haberlerinle şenleniriz inşallah. Ben ilk denememi Bahçeci'de yaptım. Doktorumdan memnun kalmadım ama Mustafa Bahçeci bu alanda marka olmuş tek isim; bence doğru karar. Hastanenin hep yoğun ve beklemeli olduğunu duydum; klinikte öyle bir sorun yok. Bildiğim kadarıyla fiyat farkı da yok; dolayısıyla klinik daha mantıklı. Zaten opu ve transfer hastanede yapılıyor ve rahat etmen için ellerinden geleni yapıyorlar. Bahçeci'nin tek sorunu opu işlemine gün alındıktan sonra doktorunla iletişiminin kopması. Ben sonucu aldıktan günler sonra, -o da ben aradığım için- doktorumla konuşabilmiştim. Umarım herşey yolunda gider ve müjdeli haberini tez zamanda duyarız.

evet opu işleminden sonra kontağın kopacağını hiç bilmiyordum. 2 tane yumurta gelişince ve hiç kimse fazla bir bilgi vermeyince benim de moralim bozuldu. halbuki o ara dr bir kere arasa az bilgi ve moral verse çok daha iyi gidebilirdi herşey. neyse ki benim doktorum tekrarda negatifi alır almaz aradı ve adet olunca sonrası için kontrole gel dedi ve tekrar artı 1 puanı aldı. 2. yi de yine almanda düşünüyorum. bu sefer neler olduğuna ve karşılaşacağım muameleye hazırlıklıyım (ufak bir ihtimal brüksel tüp bebek merkezi de olabilir?)

deniz kesinlikle doktoruna değiştirme benim kuzenimde çapada tüpcü 3 kere aynı doktorda yapılmalı dşyor ilkler deney gibi diyor sakın değiştirme baştan başlıyo olabişlirsin ayrıca brüksel tüp bebek merkezi iyi bi klinikmi ki

Merhaba kızlar.Başlayacak olan tedavileriniz hayırlı uğurlu olsun.Kısa sürede tanrım kucaklarınızı bebişlerinizle doldursun inşallah...Ee kim ne yapıyor ne zaman başlıyor?

bebişli dr günay ,
yarın başlıyorum

gülencim ben geçen seneki zorunlu ve hatalı kürtajımdan sonra rahimde kalan parçaları temizlesin diye süleyman beye gittim ve 1seneyi aşkındır ona gidiyorum. 1 kere yumurta takibi de yapmıştık. şimdi zaten folikül sayımı nasıl büyüdüklerini falan öğrendi diye değiştirmeyi pek düşünmüyorum. hem dere geçerken at değiştirilmezmiş derler :roflol:brüksel tüp merkezi ve yüzel karaman için de çok iyi şeyler yazıyor burada. dr ve lab çok iyiymiş diyorlar. neyse bakalım yarın süleyman beyde randevum var ne diyecek? inşallah iyi birşeyler der. birşey önerecek olmasa 2-3 ay sonra görüşelim de diyebilirdi telefonda. hayırlısı inşallah :Saruboceq:

Benim durumum tabii kimseye örnek olmasın. Benim aynı doktorla devam etmek için deli olmam lazım. Ben de yüzyüze görüşmeye çağrıldım negatif sonuçtan sonra doktoru tekrar aradığımda. Hangi yumurta nasıl döllenmiş, döllenmeyenler neden döllenmemiş filan anlatıp, Murat Bey'e git, 3 ay sonra da görüşelim muhabbeti yaptı bana. Ne bileyim, sıtkım sıyrıldı bir kere doktordan. Karar vermek için daha 2 ayım var zaten.

inşallah günay cinsiyetiniz belli oldumu sizin ?

denizcim canım kesinlikle orada devam et derim brüksel yeni bi klinik benim duyumlarıma göre sen bilirsin genede bişi demek istemem klinik değiştireceksen bahceciden gidipde gecmişi olmayan yere gecme memoriale falan gec

sanırım bana da aynısını yapacak :1rolleyes: aslında hangi yumurta nasıl döllenmiş döllenemiyenler neden döllenememiş transferden önce söyleseler çok daha muhteşem olmaz mı? bakalım. 3 ay sonra gel derse soracağım hangi ilaçları falan kullanacak. bana fostimon kullanmıştı. sana da onu mu kullandılar? bu defa bir değişiklik yapmayacaklarsa sonuç büyük ihtimal aynı olacak. yani gebelik olabilir de tabii gelişen döllenen yumurta sayısı çok değişmez herhalde.

onu da düşündüm ve vazgeçtim. semra kahraman mı ne başındaki dr u methediyorlar ama onu çok az görüyormuşun. takibi transferi başkası yaptıktan sonra ne farkeder dedim. eledim. amerika hiç ısınamamıştım. offff keşke kendi gelse :çok üzgünüm:

Merhaba kızlar.Başlayacak olan tedavileriniz hayırlı uğurlu olsun.Kısa sürede tanrım kucaklarınızı bebişlerinizle doldursun inşallah...Ee kim ne yapıyor ne zaman başlıyor?

Merhabalar... Öncelikle senin durumun nasıl gidiyor günaycım bebekle birlikte herşey yolundadır inş. Bende nihayet 19 mayıs günü merional ve puregon iğneleriyle ilk microya başladım. Cumartesi muayenem var. Bakalım bi sorun çıkmazsa bu şekilde devam ederiz inş. Şu an beni huzursuz eden şey fsh ın 33 olduğu bu ay içinde tedaviye başlamış olmamız inş sonucu etkilemez.
Fsh ı yüksek olupta başarılı bi sonuç alan varmıdır acaba... ?

Bana sordun sanırım cnm. ıyi dileğin için tşk ederim. Bende bahçeciye Dr Ali Mesut Bey'e gidiyorum.

Ben de fostimon kullandım (Allahım ya, topu topu 3 tane ilaç adı bilirdim, senede kullandığım ağrı kesici sayısı 0 ila 1 adet arası, fostimon neyin artık her bir ilacı ezberden bilir hale geldim, neyse). 3 toz bir sıvı şeklinde. Söylemiştim ya, yllardır gittiğim kendi doktorum da ilacın gayet yüksek dozda verildiğini ama özünde bana uygun bir ilaç olmadığını söyledi, şimdi tam hatırlamıyorum ama menopoza girmiş kadınların idrarından elde edilen bir madde ile yapılan bir ilaç bu fostimon, bende başka bir ilaç daha uygun sonuç verirmiş. Neticede 12 senelik doktorum. Bir daha orada yaptırmaya karar verirsen lütfen bu ilaç olmasın dikkat et dedi. Belki sonuca bakarak da öyle söylemiş olabilir ve ihtimal farklı bir protokol de denemeye karar verebilir doktorun. Neticede negatif mikronun doktora yeni birşeyler söyleyeceğine eminim. Dolayısıyla, nerede ve kimle devam edersek edelim bence ilkinden daha çok şansımız var. Kendi moralimizi de yüksek tutmayı da bu arada öğrenmiş olmayı diliyorum arada.

Glsn, hayırlısı olsun. ınşallah güzel haberlerini alırız birkaç haftaya. Vardır doktorunun da bir bildiği, sen umutlu ol ve kafanı hiçbir şeye takma lütfen.

ınş cnm dualarımız hep o şekilde. Doğru diyorsun aslında bi yandan da öyle düşünmüyor değilim hani..güzel dileklerin içinde çok tşk ederim cnm inan beni mutlu ettin :)

kızlar ben gene çok korkuyorunm yaaa brüksel tüp bebekin sayfasında azospermli hastalarda gebelik %30-40 arasındaymış canlı dogum ise%30 ... bu sınırlamanın içine girermiyim acep ben yaa.. çok korkuyorum ya spermlerim 3.günden snraya gitmiyorya offf nereden baktım o sayfaya yaaa birde kitabe nickli üye 5 kere denemiş azosperm varmış başaramamış ben nası başarıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…