Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

gülencim deli misin yaaa herkesin durumu bünyesi farklı. sen çok çok gençsin ve yumurtaların sağlıklı buradan bir artın var. eşinde de bol bol sperm bulundu. elbet sendeki çok sayıda sağlıklı yumurtayla eşindeki seçilen sağlıklı spermler birleşince bu sefer olacak. kitaba nin rezerv sorunu da varmış. eeee böyle olunca durum daha da zorlaşıyor tabii. lütfen en baştan böyle başlama

ayy deniz öylemi diyorsun ya.. ama mustafa bey yüzde yüz 5.gün transferi yapıcam demedi 5.güne gitmemem ihtimali varsa öyleyse neden koyuyolar.. off offf 3.günde 1 kalite embriyolarm vardı 3.günden sonra iş sperme düşermiş.. bizdedemi böyle oldu acaba

Bana sordun sanırım cnm. İyi dileğin için tşk ederim. Bende bahçeciye Dr Ali Mesut Bey'e gidiyorum.

aklıma ne geliyor almana gidenlerde hiç fostimon kullananı duymadım bahçeciye gidenlere fostimon veriyorlar yumurta rezev azlığında. umut tüp bebek ile konuştum dedilerki biz puregon veriyoruz o daha da pahalı bir ilaçtır. alman geçen sene bir araştırma yapmıştı fostimon ile iyi sonuçlar almıştı onu veriyor. acaba üstümüzde bir yandan deney mi yapıyorlar? nasıl olsa zaman kaybını para kaybını ve üzüntüyü çeken biziz. kötü düşünmek de istemiyorum ama

gülencim bak ileri yaşlarda rezerv azlığı olanlarda da hep embriyo kaybını en aza indirmek için 2. gün transfer ediliyor. ve tutanda tutuyor canım. 3. gün hayda hayda tutar. duruma bölünme hızına yaşa hastalığa göre embriyolog ve dr karar veriyor. hem unutma rahimde doğal ortamında yaşama şansları tüpe göre çok daha fazlaymış.

biz hep kliniğimizle ilgili şüpheye düşüyoruz arkadaşlar farkındamısınız

Gülencim, eğer kafana takılacak ise lütfen o tür istatistikleri okuma. Ona bakarsan Türkiye'de şu veya bu sebeple interfilite oranı %15. Bak ne kadar az ama hepimiz ona dahiliz işte. Yani aza çoğa bakmıyor bu iş. Olacağı varsa oluyor. Üzerine düşeni yap, umutlu ol, umut etmemek için hiçbir sebebin yok...

tamam denizcim .. ınşallah benimde tutar bana öyle geliyoki gene 3.gün olacak

fostimonu ben hiç duymadım görmedim benim şu an kullandıklarım merional ve puregon ama merional ve fostimon aynı iğne olupta isimleri farklımıdır acaba çünkü herada arkadaşımız sanırsam fostimonun idrardan elde edildiğini yazmıştı bende bu sabah merionalın prospektüsünü okuduğumda aynısı onda da yazıyordu.

tabii genelde aynı tür ilaçlar. ama bana fostimon verildiğinde şaşırmıştım çünkü burada kullanan hemen hiçbirmerkeze rastlamamıştım.

bir daha okunmucam zatende buda aklımdan çıkmıcak.. İnşallah olur ya doktorumda yeterli ilgiliyi verse süper olur

Yok cnm bence sen yinede öyle düşünme.. Dr onu uygun görmüştür onu vermiştir sana sonuçta herkese farklı ilaç farklı dozlar verilebilio sorunlarına göre o yüzden canımızı sıkmayalım bence..

Eh gayet normal bir hal bu. Sonuçlarımız olumlu olsaydı aynı şeyleri methediyor olurduk; bir şekilde sadece bizden kaynaklanmayan ama sonuca etki eden şeyleri öğrenmek istiyor insan ( ya da olumsuzluk sebebi bir tek ben olmayayım, gittiğim kliniğin de böyle bir hatası vardı diyerek belki de kendimizi rahatlatıyoruz ne bileyim). Şöhretlerini lekeleyecek bir klinik deney yapıyor olduklarını sanmam. İlk denemeden önce çok hastası olan bir kliniğe gitmek benim için çok olumlu bir sebepti mesela, ne çok deneyimlidirler diyordum. Tedavi sırasında ise çok ama çok fabrikasyon hissi aldım. Bir şekilde sebepler sıralanıyor işte. Bize düşen bu faslı bir şekilde kapatmak. Unutmak lazım negatif tecrübeyi. Doktorları soru bombardımanına tutmaktan ve yenisi için ümitlenmekten başka çare yok.

negatif tecrübe ile yola devam etmek çok kızlar. ilk denemede gebe kalanlar ne kadar şanslı

negatif tecrübe ile yola devam etmek çok kızlar. ilk denemede gebe kalanlar ne kadar şanslı

Evet öyle. Ama ah vah edecek halimiz yok. Bahçeci'nin sayfasında 17. denemeyle çocuklarına kavuşan bir çift vardı mesela. Azimlerine hayran olmamak elde değil. Biz üzerimize düşeni yapıcaz ve umudumuzu kaybetmeyeceğiz. Budur.

40 deneme yapan hsata bile gördüm ben ya artık gam yemem

inşallah olumlu sonuclar alırız
size kaç embriyo transfer edilmişti

gülencim ya sen niye bu besinci güne taktın?en iyisi hangi gün olacaksa o gün yapıyorlar transferi.bak benim 3. gün yaptılar ve tutmuştu.seninkinin tutması bence opuda yasadığın olumsuzluklar olabilir.sen akışına bırak allah hayırlısını nasip eder.bu sefer olucak inşallah seker çünkü olmaması için artık hiçbir sebep yok.gittiği yere kadar arkadasım napalım ölüm yok ya.bu kadar stres yapma.önce sen önemlisin gerisi boş.:1hug:

fikirleriniz icin sagolun kizlar ya ama yinede cok korkuyorum ben yaa ins bu sefer yuzum gulucek rabbimin izniyle dualarinizi benden esirgemeyin kizlar lutfen

gülencim
sayfaları çok hızlıca okumaya çalıştım....sen bu yaşında her şeyi kafaya takarsan biz ölelim o zaman ..yaş otuz beşi geçti...10 yıldır bu mücadelenin içindeyim...arkadaşla
rımın çocukları orta okula gidiyor.bebek sesini kokusunu özledik bu yaştan sonra olmaz olursa da zor olur diye kimi ikinciyi kimi üçüncüyü doğurdu yeniden....ben hep bebek görmeye gidiyorum..önceleri kaçardım baktım çözüm değil...kaçmak
beni daha zora sokuyor şimdi olursa olur ...olmazsa hayırlısı diyorum ...ama kalbim yüreğim istiyor ...dilim sabretmeye çalışıyor...bazende okadar yoruldumki en güzel yıllarımı bu uğurda harcadım şimdi olsa bakacak ilgilenecek gücüm var mı diyorum...buraya gelene kadar 8 aşılama 5 tüp denedim....

benimde embriyo gelişimi 5. gün bıçakla kesiliyor gibi duruyor dedi süleyman bey
eşimde sayı ve harekette sorun var..doktorlar bu sayıylada gebe kalan var demişti
şimdi ise bu tüp işinin çıkmazı içindeyim...yani çok uzattım sen diyorsun eşim azosperm...bak bizde görünürde öyle bir durum yok ...ama seninle aynı şeyleri yaşıyorum...insanın yaşayacağı .bir şey varsa ..çekeceği çile varsa adı ister azo olsun ister başka bir şey gelip onu buluyor...
burda nicki civciv olan bir arkadaşında ameliyatla belki az sayıda sperm bulundu
ve olumsuz tedaviden sonraki ay doğal yoldan gebe kaldı...hemde doktorlar senin kadar ümitli konuşmuyordu...geçen gün doğum öykülerinde okudum şimdi kızını kucağına almış....kendini harap etmekle üzülmekle bebekler hızlı gelmiyor
annelerine....sabırla mücadeleye devam canım...

sevgili ayça senin için duacıyım...lütfen inancını yitirme...

sevgili deniz ...benim doktorumda süleyman bey...bi ara bende uğrayacağım ..tedavi
den önce...kullanacağım ilaçları yazdırıp ...buradan raporlu almaya çalışacağım...bu
iş bizi maddi anlamda çok yordu...çünkü raporla uğraşamadık hep cepten ödedik

VE diğer arkadaşlar ne ollur morelimizi bozmayalım...olmazları olduran var ...yeterki isteyelim ve sabırla bekleyelim...hepinize duacıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…