- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Bana sordun sanırım cnm. İyi dileğin için tşk ederim. Bende bahçeciye Dr Ali Mesut Bey'e gidiyorum.
ayy deniz öylemi diyorsun ya.. ama mustafa bey yüzde yüz 5.gün transferi yapıcam demedi 5.güne gitmemem ihtimali varsa öyleyse neden koyuyolar.. off offf 3.günde 1 kalite embriyolarm vardı 3.günden sonra iş sperme düşermiş.. bizdedemi böyle oldu acaba
kızlar ben gene çok korkuyorunm yaaa brüksel tüp bebekin sayfasında azospermli hastalarda gebelik %30-40 arasındaymış canlı dogum ise%30 ... bu sınırlamanın içine girermiyim acep ben yaa.. çok korkuyorum ya spermlerim 3.günden snraya gitmiyorya offf nereden baktım o sayfaya yaaa birde kitabe nickli üye 5 kere denemiş azosperm varmış başaramamış ben nası başarıcam
fostimonu ben hiç duymadım görmedim benim şu an kullandıklarım merional ve puregon ama merional ve fostimon aynı iğne olupta isimleri farklımıdır acaba çünkü herada arkadaşımız sanırsam fostimonun idrardan elde edildiğini yazmıştı bende bu sabah merionalın prospektüsünü okuduğumda aynısı onda da yazıyordu.
bir daha okunmucam zatende buda aklımdan çıkmıcak.. İnşallah olur ya doktorumda yeterli ilgiliyi verse süper olurGülencim, eğer kafana takılacak ise lütfen o tür istatistikleri okuma. Ona bakarsan Türkiye'de şu veya bu sebeple interfilite oranı %15. Bak ne kadar az ama hepimiz ona dahiliz işte. Yani aza çoğa bakmıyor bu iş. Olacağı varsa oluyor. Üzerine düşeni yap, umutlu ol, umut etmemek için hiçbir sebebin yok...
aklıma ne geliyor almana gidenlerde hiç fostimon kullananı duymadım bahçeciye gidenlere fostimon veriyorlar yumurta rezev azlığında. umut tüp bebek ile konuştum dedilerki biz puregon veriyoruz o daha da pahalı bir ilaçtır. alman geçen sene bir araştırma yapmıştı fostimon ile iyi sonuçlar almıştı onu veriyor. acaba üstümüzde bir yandan deney mi yapıyorlar? nasıl olsa zaman kaybını para kaybını ve üzüntüyü çeken biziz. kötü düşünmek de istemiyorum ama
negatif tecrübe ile yola devam etmek çok kızlar. ilk denemede gebe kalanlar ne kadar şanslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?