Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

sevgili nilen ağzına sağlık. ben de gülencime 2 gündür bunları demek istiyordum diyemiyordum. yaşı yarım kadar ama ben onun kadar umutsuz değilim kafamçokkarıştı sanırım bu işte bir tuhaflık var a.s yani bu ne stres bu ne acele? inşallah rabbim bu sefer verecek ama varsayalım olmadı önünde çoooookkkk uzun yıllar var ve tıp her sene ilerliyor mutlaka olur. ya 35 i hele hele 40 ı geçenler senelerdir bu mücadelenin içinde olanlar ne yapsın? bize ayıp olmuyor mu? :jeyyar: güzelim sen kendini bu kadar strese sokarsan olacağı varsa da olmaz. yapma lütfen. belli ki allah biraz sabrını sınıyor. biraz tevekkül a.s.
keşke benim de rapor alma imkanım olsa. hoş o zaman yumurtalar genç olduğundan zaten olurdu benim tek derdim yaş. CADIARZU maddiyat gerçekten çok zorluyor. 2. hadi belki ama 3. deneme gerekirse büyük konuşmayayım bende ne para ne sinir kalır ama bu konuda da hayırlısını dilemek gerekir. rabbim inşallah bir gün hepimizi evlatlarımıza kavuştıuracak a.s

bugün süleymn beye gittim tabii yaş dedi :1rolleyes: transfer edilen 2 yumurtanın 1 tanesi çok kaliteliymiş 1 tanesi orta. ama işte içeride bazen böyle bölünmeyi durduruyorlar dedi. eşimin sperm sayısı 45 milyon yıkandıktan sonra 5 milyonmuş. çok parlak değil dedi (adam bu parlak olmayan sonuçla eski eşten 1 çocuk ve 2 eşten toplam 3 kürtajı var ama neyse ya bir de parlak olsaydı :roflol:) sigarayı bıraksın dedi. tabii bırakmaz ona da solgar zinc picolinate verdi. bana folic acit dışında birşey vermedi. istersen hemen bir sonraki adetinde 2. tüpü yapabiliriz dedi. bu kadar erken denileni hiç duymamıştım. ama istersen normal yollada 2-3 ay den biraz dinlen öyle tekrarlayalım dedi. 14 kilo almıştım geçn sene 10 kilou duuyor. 70 kiloyum ama kilo ver falan da demedi. murat beye de yönlendirmedi :1shok:
rahim filmini de çektirdim. çeken doktor sol tüpten zor geçtiğini gördü. önemli birşey yok ama doktorunuz yorumlasın dedi. raporda bilateral tubal pasajlar tabiidir. Ancak sol tuba opasifikasonu ve soldan tubal pasaj sağa kıyasla belirgin şekilde zayıfır yazıyor. pazartesi doktoruma fakslayacağım. inşallah önemli birşey değildir. ağustos veya eylülden önce düşünmüyorum. bu arada kendim kilo verip bitkisel kürlerime devam edeceğim. inşallah kendi gelir :Saruboceq:

nilen canım haklısın canım doğru işte oluyor ne bilim bazen geliyor bana haksızlık ediyorum birde bunu size söylüyorum gerçekten özür dilerim..
bugün doktorlarda konuştum zaten şansızlık dyor banada sadece beklemek düşüyor kıslar umutluyun aslında çok istiyorum olmasını bide pipirikliyim işte buluttan nem kapan cinsindenim birde yaştan dolayı hemen afacanlanıyorum

merhaba arkadaslar,uzun zamandir bu sayfayi takip ediyorum ve sizinlede sevincimi paylasmak belki ümitsiz olanalara biraz ümit verebilirin,ben 3.aylarda tedaviye basladim ve yumurta toplamindan sonra bir rahatsizlik yasadim,su toplamasi olmustu.halit bey transferi ertelememiz gerekli diye söyledi,cok üzüldüm anlatamam size cünkü yurt disinda gelmistim allahtan abim var istanbulda oturan.neyse transveri mayis ayina erteledik ve tam anneler gününde üc tane embriyo yerlestirildi.....ve arkadaslar bugun test günümdü ve POZITIV cikti:lepi:.....allah insallah tamamini getirir ve isteyen herkeze allah hayirlisini versin ve sevindirsin....ben hala kalp atisina kadar inanamicam zaten... öpüyorum hepinizi

tebrikler canım allah tamamına erdirsin inşallah.ben günler gectikçe daha bi umutsuz oluyorum neden bilmiyorum.!!!

anliyoum seni figen,bende basta cok ümitliydim sonra tahlil günü yaklastikca ümidim git gide azaldi,ama kendi kendime hep dedimki sonralsun ya her seyin icinde bir hayir vardir allah hayirliysa versin hayirsizsa vermesin dedim...hic ümidini kesme benim bi tanidigim var senelerdir deniyo ankaralarda tam 5kere denedi olmadi simdi nisan ayinda oda tedavi oldu almanda ve onunda tutmus bu sefer hala inanamiyo...yani sabret icini ferah tut yinede hep iyi düsün...eve kapanipda cok düsünceye kapilma bir mesguliyet ara kendine.....

tebikler canım. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. :CüvCüv:doktorun halit beymiş keşke ben de ona gitseydim. süleyman beyi kimseye tavsiye etmiyorum. bir daha almana gideceğimi de sanmıyorum (tüp bebeğe) kötükedihüso

merhaba arkadaslar hepinizin yazilarini okudum ve bende alman hastanesini aradim
halit beyle gorustum cok hizli konustu ya telefonda ben birsey diyemem dedi
zaten ben cocugum olurmu demedim bazi sorunlarimiz var bunun hakkinda neler yapabilirsiniz dedim
buraya gel diyor ondan sonra bakariz dedi
iyide beni niye aradilar hic anlayamadim
arkadaslar biz iki negatif tup bebek gorduk
haliyle esimde bende ucuncu sansimizi turkiyede iyi bir yerde bizi dinleyecek anlayacak bir hastane ve doktor ariyoruz
alman hastanesi hakkinda cok iyi seyler duydum burda
haliylede halit bey hakkinda da
insallah bu son umutlarimiz da yikilmaz
biz artik kendimizi turk doktorlara emenet edicez
inanin iki tup bebek yaptirdim
ne yapiliyor degerim nasil pek fazla bir bilgim yoktu
herseyi burda ogrendim

Son düzenleme:
hayırlı olsun inşallah arkadasım bizde ilk denememizi almanda yaptık tuttu ama bebeğimizi kaybettik.ikinciyide hayırlısıyla orda düşünüyoruz.sizinde hayırlısıyla güzel sonuca ulasır inşallah.

kızlar başıma gelenlerden sonra belki mustafa bahçeci veya halit bey iyidir ama ben kesinlikle süleyman bey i tavsiye etmiyorum. geçen sene kürtajda parça kalması üzerine (ilki başka dr) süleyman bey e gitmiştim rahmi temizlemişti. senin çocuğun oluyor dene diyordu. bu sene artık tüp deneyeyim yaşım geçti dedim ve ısrarla kürtajdan sonra 3 ay lekelenmem oldu sonra da birkaç ayda akıntının rengi ancak düzeldi dememe rağmen tüp öncesi hsg falan istemedi. ben vajinal kültür istedim temiz çıktı. kimyasal gebelik oluşunca tüp bebek sonrası sadece yaş faktörü dedi. istersen hemen 2. yapalım istersen birkaç ay dinlen dene senin olabilir öyle gel dedi. yine benim ısrarımla rahim filmi çekildi ve sonra sonucu fakslayınca hemşire aradı rahimde az yapışıklık gözüküyor diyip film ile kontrole çağrıldım. belki histeroskopi gerekecekmiş. ben yine filmi göstermeye gideceğim. ben kolay konuşamam ama 2 çift laf da edeceğim. bir de rahim filmi çekildiği ay korunma hikayesi var. tutturdu bu ay korun diye. film 8. gün çekildi. burada dr günay a tüp bebek tedavisi sırasında rahim filmi çekilmişti. kk da 2 arkadaş film çekildiği ay hamile kalmışlar ve birşey olmamış. doktorlar sitesinden 8 doktora sordum korunma dediler. yani hiç anlamadım. ben doktoruma güvenimi tamamen yitirdim ve sonraki denemeyi onunla ve bahçecide yapmayı istemiyorum. üstelik ben onu bahçeci güvenilir ve tecrübeli bir hastane diye seçmiştim. kötükedihüso brüksel tüp merkezine gideceğim bir yücel beye. bir de arkadaşım prof lemi ibrahimoğlunu önerdi galiba ist cerrahi hast ile çalışıyor. bahçeci iyi merkez olabilir ama her dr gereken özeni göstermiyorklava:

süleyman bey için bende aynı şeyleri hissediyorum...ama merkezin beslenme uzmanına devam ettiğim için merkez değiştirmeyi düşünmüyorum...bi daki denemeye bende başka doktor mu seçsem...hiç açıklayıcı gelmiyor...tedavim boyuncada hep tatildeydi ...beni hep başka doktorlar gördü...sadece transferde vardı
başka hastalar olsa nasıl tepki verir kimbilir...bende iyice ot gibi oldum bu tedavi
lerden...

Doktora güven duymak tedavinin çok önemli bir parçası bence. Ki, bu bir ekip işi, embriyoloğun işi doktordan daha da önemlidir belki de ama doktora da güven duymak şart. Nilen, bence diğer doktorlarla da görüş Bahçeci'den (Ben de Esra Hanım'ı tavsiye etmiyorum gerçi, baştan söyleyeyim.)

canım ben de çok sessizim. beni yumurta toplamaya kadr 1 senedir hep o gördü de ne oldu? bugün gittim önce gilmi aldı ali bey ile incelediler sonra bni çağırdı ve çok ufak birşey göründüğünü bunun tutunmaya engel olamayacağını istersem histeroskopi yapıp eğer gerek varsa düzeltme yapabileceğini söyledi. ben keşke daha önce bunu yapsaydık şimdi düşüneceğim dedim çıktım. ona bir daha bir şey yaptıracağımı sanmıyorum. sen istersen ona git istersen dr değiştir. halit beyi herkes övüyor veya mustafa beyin kendisine gidebilirsin. nasıl olsa süleyman bey seni çok görmemiş. için nasıl rahat edecekse. sonuçta onun da başarılı olduğu hastalar var. başka birinin hiç memnun kalmadığı birinden de sen memnun kalabiliyorsun. işte hepsinden birşeyler öğrenip keni kendimizin doktoru oluyoruz sonunda kaydirigubbakcemile2

kıslar valla bu doktor işi cok zor.ben güvendiğim doktorumla bebeğimi kaybettim(bursada).en önemli olan doktoruna güveniyosan onunla devam et.banada burcak hanımla ilgili bir sürü sey söylendi ama ben bir olumsuzluk yasamadım ii anlaşıyorum ve devam ediyorum.ama eger bir olumsuzluk yasadıysan ve güvenmiyosan değiştir en önemli sey güven çünkü.bunlarda nacizhane tavsiyem.

kıslar herkese slm.bu hafta heyecanlıyım kısmetse haftaya bir terslik olmazsa regli olucam ve tedaviye baslıcaz.allah bu yolda hepimize yardım etsiin.:Saruboceq:

arkadaslar bende 3 hafta sonra insallah tr ye (Yutdisindayim)geliyorum ,Bahceci kliniginde tedaviye basliycam Dr.Ali bey in hastasiyim .
Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah.

bende bahcecı klınıgınde tevadı gördum ve hala göruyorummmm.2denemem basarısız oldu bu üçüncü denemem ve artık sonucu beklıyorum heyecanla transferımın 7. gunundeyım inşallah bu sefr tutacakk allah tum ısteyelenlere versın

benım esımdede azospermı cıktı hıc sans vermemısllerdı ama tese yontemıyle dr emre bey sayesınde kalıtelı spermler bulundu donduruldu bence üzidini yıtırme gercı 2 denemem olumsuzdu ama 3üncünün sonucunu beklıyorum hayırlısıyla 7inci gunum.. kaldı 5 gun nasıp bakalım bence sıkılma hersey allahtan en guzelıde umut etmek umudunu yıtırdınmı hayattan zevk alamayızz.........

Haydi bakalım, çoğu gitmiş azı kalmış. iyi haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…