- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
gülencim
sayfaları çok hızlıca okumaya çalıştım....sen bu yaşında her şeyi kafaya takarsan biz ölelim o zaman ..yaş otuz beşi geçti...10 yıldır bu mücadelenin içindeyim...arkadaşla
rımın çocukları orta okula gidiyor.bebek sesini kokusunu özledik bu yaştan sonra olmaz olursa da zor olur diye kimi ikinciyi kimi üçüncüyü doğurdu yeniden....ben hep bebek görmeye gidiyorum..önceleri kaçardım baktım çözüm değil...kaçmak
beni daha zora sokuyor şimdi olursa olur ...olmazsa hayırlısı diyorum ...ama kalbim yüreğim istiyor ...dilim sabretmeye çalışıyor...bazende okadar yoruldumki en güzel yıllarımı bu uğurda harcadım şimdi olsa bakacak ilgilenecek gücüm var mı diyorum...buraya gelene kadar 8 aşılama 5 tüp denedim....
benimde embriyo gelişimi 5. gün bıçakla kesiliyor gibi duruyor dedi süleyman bey
eşimde sayı ve harekette sorun var..doktorlar bu sayıylada gebe kalan var demişti
şimdi ise bu tüp işinin çıkmazı içindeyim...yani çok uzattım sen diyorsun eşim azosperm...bak bizde görünürde öyle bir durum yok ...ama seninle aynı şeyleri yaşıyorum...insanın yaşayacağı .bir şey varsa ..çekeceği çile varsa adı ister azo olsun ister başka bir şey gelip onu buluyor...
burda nicki civciv olan bir arkadaşında ameliyatla belki az sayıda sperm bulundu
ve olumsuz tedaviden sonraki ay doğal yoldan gebe kaldı...hemde doktorlar senin kadar ümitli konuşmuyordu...geçen gün doğum öykülerinde okudum şimdi kızını kucağına almış....kendini harap etmekle üzülmekle bebekler hızlı gelmiyor
annelerine....sabırla mücadeleye devam canım...
sevgili ayça senin için duacıyım...lütfen inancını yitirme...
sevgili deniz ...benim doktorumda süleyman bey...bi ara bende uğrayacağım ..tedavi
den önce...kullanacağım ilaçları yazdırıp ...buradan raporlu almaya çalışacağım...bu
iş bizi maddi anlamda çok yordu...çünkü raporla uğraşamadık hep cepten ödedik
VE diğer arkadaşlar ne ollur morelimizi bozmayalım...olmazları olduran var ...yeterki isteyelim ve sabırla bekleyelim...hepinize duacıyım
süleyman bey için bende aynı şeyleri hissediyorum...ama merkezin beslenme uzmanına devam ettiğim için merkez değiştirmeyi düşünmüyorum...bi daki denemeye bende başka doktor mu seçsem...hiç açıklayıcı gelmiyor...tedavim boyuncada hep tatildeydi ...beni hep başka doktorlar gördü...sadece transferde vardı
başka hastalar olsa nasıl tepki verir kimbilir...bende iyice ot gibi oldum bu tedavi
lerden...
Gülencim, eğer kafana takılacak ise lütfen o tür istatistikleri okuma. Ona bakarsan Türkiye'de şu veya bu sebeple interfilite oranı %15. Bak ne kadar az ama hepimiz ona dahiliz işte. Yani aza çoğa bakmıyor bu iş. Olacağı varsa oluyor. Üzerine düşeni yap, umutlu ol, umut etmemek için hiçbir sebebin yok...
benım esımdede azospermı cıktı hıc sans vermemısllerdı ama tese yontemıyle dr emre bey sayesınde kalıtelı spermler bulundu donduruldu bence üzidini yıtırme gercı 2 denemem olumsuzdu ama 3üncünün sonucunu beklıyorum hayırlısıyla 7inci gunum.. kaldı 5 gun nasıp bakalım bence sıkılma hersey allahtan en guzelıde umut etmek umudunu yıtırdınmı hayattan zevk alamayızz.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?