Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

evet benım herseyımle mustafa bey ılgıledı transferımıde o yaptı..bende de ınanılmaz baskı vardı...acaba esımde sperm cıkıcak mı acaba tutucak mı..aılelere ne soylıcez....hatta bana 2 tane 4 hucrelı bı tane 2 hucrelı transfer ettıler ..burda okuyodum mıllete 8 hucrelı 10 hucrelı transfer etmısler..tutmıcak dıyede kafama taktım ama ıkı tanesı tuttu....suan hamıleyım....mustafa beyı bekle bence...en ıyısı o.....yada sen bılırsın kısmet ıste..bu arada benım bebeklerım suan olması gerektıklerınden daha buyukler bırde..doktor bıle sasıyo....burayı cok okuma derım kafası karısıyo ınsanın...bırde ben mesela transferden sonra sureklı su ıctım....3 gun dınlendım ama sonra hayatıma yavas yavas devam ettım....oyle yatmadım..kasıklarımda agrı olunca hemen uzandım oyle gectı ıste.....

gecmıs olsun ...

merhaba arkadaşlar tüp bebek konusunda arştırma yapıyorum seceneklerimin arasında alman hastanesi var alman hastanesinin doktorları hakkında bilgisi olan var mı?

merhaba arkadaşlar tüp bebek konusunda arştırma yapıyorum seceneklerimin arasında alman hastanesi var alman hastanesinin doktorları hakkında bilgisi olan var mı?

mrb canım.bende cok arastırma sonucu alman hastanesı prof ulun uluğa gıtmeye karar verdım.doktora gıttıgımde cok memnun kaldım .suan ılac kullanıyorum.agustos ortası transferım olcak bı aksılık olmassa .şimdiden hayrlı olsun senınde allah ugraslarımızı bosa cıkarmasınn.

çok memnunum aytun hanımın hastasıyım çok pozitif bi doktor o kadar rahatlatıyorki beni anlatamam tedavi sürecindede çok önemli bişey bu

merhaba arkadaslar almanyada tüp bebek yaptirmayi düsünüyorum nolur bana yardimci olun alman yada hangi tüp bebek merkeslerine gidebilirim hangi tüp bebek merkezleri iyi bana yardimci olursaniz cok ama coook sevinirim

merhaba arkadaslar almanyada tüp bebek yaptirmayi düsünüyorum nolur bana yardimci olun alman yada hangi tüp bebek merkeslerine gidebilirim hangi tüp bebek merkezleri iyi bana yardimci olursaniz cok ama coook sevinirim
Valla sevdanur iyi bir seçim yapmışsın alman hastanesi hakkında çok fazla iyi şeyler duydum bende onun uzantısı olan umut tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum .........

nihan bu umut tüp bebek merkezi nerde almanyadami türkiyedeki tüp bebek berkezleri daha iyi diyorlar of kafam cok karisik

özel umut tüp bebek merkezi istanbul anadolu yakasında koşu yolu cd. Merkezin başarı oranları çok iyi ya alman hastanesini yada özel umut tüp bebek merkezini tavsiye edebilirim ben daha önce kötü tecrübeler yaşadığımi çin sık eleyip sık dokuyorummm ve şuan tedavim çok iyi gidiyor sanırım 2-3 gün sonra işlemim olacak yarın son kont gideceğimmm

nihancim tesekür ederim ama ben almanyada yasiyorum aslinda türkiyede yapacaktik ama esim calistigi icin bu sene izin alamadi bizde almanyada yapmaya kara aldik

ben izmirdeyım gülencım hazıranda sonuc negatıf cıkınca döndum bı daha denıcez bakalım yılmadan ınsallah son olur ama kendımı toparlamam gerekıyor canım ıgne yerlerımdekı morluklar daha hala gecmedı herhalde bahar ayında tekrar denerım hayırlısı canım senın ne oldu ben epey uzak kaldım

selam,
ben 2. denemem de alman yani bahcecei kliniğine gittim, ilkinde de tutmustu ama yavrumun kalbı gelişmedi , bahceci iyi ancak her gidişte farklı dr olabiliyor yanı orası bu yönden farklı ama labaratuvarını çok iyi diyorlar önemli olan embriologları ve labaratuvarıymış
ancak biraz pahalı
bilginize,

Merhaba arkadaşlar ben ilk kez tüp bebeğe gideceğim,Alman hst. ya da Memorial düşünüyorum..ikisinden de randevu alıp hangisini beğenirsem ona gideceğim.zaten ilk randevular ücretsiz...ıki hastane arasındaki farklar neler bilginiz var mı?Sizce hangisi iyi olur ?Bir de Alman has.de Aytün Hanıma randevu verdiler, nasıldır biliyor musunuz?Sizin doktorunuz kimdi?ilgili,cana yakın,sorularıma geniş cevap verecek bi doktor arıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…