antibiyotik verdi iğne falan.8000 ytl bulur dedi.senin trasferini falan herşeyinle mustafa bahçecimi yaptı 2 ay yokmuş bende beklesemmi sonramı yaptırsam acaba?psikolojin nasıldı ya ben çok kötüyüm kendimi çok kötü hissediyorum psikolojik destek aldınmı?
:Saruboceq:
yumurtalıklar aşırı uyarılıp fazla yumurtlarsan ki bu genelde pcos lularda oluyo yumurtalıklar ve karın boşluğu vs sıvı topluyo ve eğer bu halde transferinde yapılırsa ki yapılmamalı beta hcg hormonu ilk salgılanmaya başladığı anda karnın 9 aylık gibi şişiyo sonra su filan çekiyolar karnından iğrenç illet bişey işte beni buldu ve şimdi transfer için geçmesini bekliyorum
merhaba arkadaşlar tüp bebek konusunda arştırma yapıyorum seceneklerimin arasında alman hastanesi var alman hastanesinin doktorları hakkında bilgisi olan var mı?
Valla sevdanur iyi bir seçim yapmışsın alman hastanesi hakkında çok fazla iyi şeyler duydum bende onun uzantısı olan umut tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum .........merhaba arkadaslar almanyada tüp bebek yaptirmayi düsünüyorum nolur bana yardimci olun alman yada hangi tüp bebek merkeslerine gidebilirim hangi tüp bebek merkezleri iyi bana yardimci olursaniz cok ama coook sevinirim
nihan bu umut tüp bebek merkezi nerde almanyadami türkiyedeki tüp bebek berkezleri daha iyi diyorlar of kafam cok karisik
nihancim tesekür ederim ama ben almanyada yasiyorum aslinda türkiyede yapacaktik ama esim calistigi icin bu sene izin alamadi bizde almanyada yapmaya kara aldik[/QUOTE
Hayırlısı olsun
iyıldız bizimde sadece 5 tane döllendi bu tedavide 3 konuldu bakalım ne olacak adet agrılarım var benimde yüreğim agzımda daha 3 gün üstelik adetime 17 gün var..
gop oturuyorum ben canım sen neresindesin ?tekrar denemeyi düşünüyormusun eşin neyden dolayı azospermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?