Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

kızlar, bahçeci de yumurta takibi yapılırken diğer yerlerdeki gibi 2 günde 1 mi çağırılıyor? yoksa hergün mü? Bu benim için önemli çünkü hergün Gebze o.s.b. deki işimden yarım gün izin alıp gidip gelicem.:uhm:

mrb arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.bende "pko luyum"(bahcecide tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.dr um "halit fırat erden".ilk görüşmeme gittim birsürü tahlil verdi yaptırdım carsamba randevum var..neler olcak cok merak ediyorum.benim gibi "pkolu "olan arkadaslar istenilen tahliller verilen ilaclar uygulanan tedavi aldıkları sonuc hakkında bilgi verebilirmi...

tedavin hayırlı olsun nuur bende halit beyin hastasıyım 2 ay sonra tedavıye baslıycaz su anda antıbıyotık tedavısı verdi

nuur ilk denemem de baska yerde yaptırmıstım olmadı .halit beyi cok sevdim insana moral veriyo cok memnun kaldım bakalım antıbıyotık tedavısından sonra baslıycaz mı bana b 12 ıgnesı verdı haftada 2 gun onu vurduruyorum sana verdı mı ?

slm dus.. bana henüz bişey vermedi.yarın test sonuclarını göstermeye gitcez.nasıl bi yol izliycegimiz yarın belli olcak.insülün direnci varmı yokmu onu ögrenmeden bişey demek istemiyorum sonuca göre konusucaz dedi.bende cok sevdim halit beyi.ayrıca burdan okudugum arastırdıgım kadarıylada cok tercih ediliyo.sonuc pozitif olsun olmasın herkes tavsiye ediyo.bizde arkadas tavsiyesiyle halit beyi bulduk.2tüp denemesi yaptı arkadas 1.denemeden bir oglu; 2.denemeden de ikizleri var.bakalım işinin ehli bi dr.

inşş innşşş hakkımızda hayırlısı olsun..yüce rabbim isteyen herkese hayırlı saglıklı bebişler nasip etsin..:Saruboceq:

gittim canım işte.tahlillerimin bi kacı düşük cıkmış.murat beye yönlendirdi en az 6hafta murat beyin kontrolündeyim.banada verdi igne senin gibi haftada 2gün yaptırcam folik asit,,insülin için,, prolaktin için hap verdi.balık yagı hapı verdi kocaman bir beslenme listesi verdi.senin anlıycagın verdide verdi.benim beslenme ve uyku düzensizligim vardı.öle işte sıkı bir takip.bir hafta sonra tekrar gitcem kontrole.ama güzel yanıda var tabiki beni cok ümitlendirdi en cok basarı elde ettikleri grup pko lu olanlarmıs.yumurta rezervi fazla ya ondan.sen bu sonucları düzeltmeden baslamak istemiyorum sonuc negatif olursa vicdan azabı cekerim sende üzülürsün ama murat bey tamam dedigi anda sende bu yumurta rezervi varken ben senin sülaleni tamamlarım dedi:))gayet olumlu konustu yani.bu arada bugün bikez daha dogru karar verdigimizi anladım canım.
amannn ne yazmısım ya sırnaşık şey

Kızlar ben Mustafa beyle başladım ve uzunprotokol olduğu için bu gün 4. lucrin imi yaptım.
Bizden de dünya kadar test istediler, içinde bir sürü de genetik test var. Ben bir de bu sefer akapunktur a gitmeye karar verdim. 15 seans gidilse iyi olur diyorlar, fakat zaten akapunktursuz benimki hesaplıyorum da 7500 gibi tutacak kafamçokkarıştı o nedenle en fazl 4 seans giderim herhal.
bu sefer çok güveniyorum.

Önceki tedavilerime göre artıları:
Bir sürü test yapılması,
Uzun protokol olması,
En iyilerden birileri olmaları,
5. gün transferi isteyip mümkünse blastokist olması,
spermi 400 kat değil de IMSI ile 6000 kat büyütüp seçmeleri,
Yeni çıkan şu metabolomiks testinin eğer uygun olursa embriyolarıma uygulanabilmesi.
ve bir de akapunkturla stresin azaltılması, yumurta kalitesi, rahme giden kanın çoğalması, tutunmanın kolaylaşması

İnanıyorum, güveniyorum, başaracağım.

ben de erbil beyin hastasıyım.şu an murat bey ile kilo veriyorum.moralim epey bozuldu eşimin genetik yapısında sorun çıktı bana da dua edin.

evet cok olumlu konusuyo halit bey insallah hersey yolunda gider arastırma yapmaları cok guzel bazı doktorlar hemen baslıyo ama bahceci klinigi oyle degıl bende ılk gıttıgım sadece merak edıyodum. tam okey vermemıstım sımdı ıcım rahat doktorlar gerekenı fazlasıyla yapıyo zaten bende hastalandım onumuzde kı hafta gıdıcem bakalım rezerv ne durumda doktorum bana da yumurtalıgı ıyı gordum dedı ama bakalım

ben de erbil beyin hastasıyım.şu an murat bey ile kilo veriyorum.moralim epey bozuldu eşimin genetik yapısında sorun çıktı bana da dua edin.

erbil bey de cok ıyı bı doktor insallah hersey gönlumuzce olur ben dokttora gıtmeden once dıyetısyen eslıgınde 9 kılo verdım .beni onun ıcın murat bey görmedi

evet canım cogu yerden farklı olarak tam anlamıyla arastırmadan gecmiyolar tüpe.ki ben hemen baslıyalım istememe ragmen olmaz dedi murat bey onay vermeden...apılan testler verilen ilacar ve tedavi sonrası baya bi ücret tutuyo ama yeterki olsun.inş canım inş iyi sonuclar alırsın.rabbim bebişimiz olupta kokusunu içimize cekebilcegimiz günleri bizlerede göstersin:ecrin_bebek:gelişmeleri burdan paylaslım lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…