Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

merhaba ; bende alman hastanesine gidiyorum.doktorum halit fırat erden . iyi bir doktor şakacı ve işini iyi bilen bir doktor yalnız hastanede en çok onun hastası var ...ilk denememi temmuz ayında yaptıkm fakat negatif sonuçlandı. şimdi genetik test istedi doktorum ..hoşuma gitti genelde bu testi 3 yada 4. denemeden sonra istiyorlar ve rahim filmi istedi onda bişey çıkmadı genetik test sonucunu bekliyoruz ...sonra kısmetse ekimde tekrar dondurulmuş embryolar ile deneyeceğiz inşallah olur benim ve isteyen herkesin...birde arkadaşım benim transfer işlemini aytun hanım yapmıştı çok nazik ve çok kibar bir hanfendi çok ısındım ona. ama hiç muayene olmadım ...bilgine ...umarım yazdıklarım işine yarar.yalnız halit bey ;herşeyden emin olmadan tüp bebeğe başlamıyor ...bende kansızlık çıkmıştı.bunu tedavi etmeden kesinlikle başlamam dedi 1 ay bekledim iğne ilaç verdi kullandım sonra ki ay başladık. yani para almak için hemen başlamıyor.bilgine canım.....

bende bahçeci merkezinde başlıcam kısmetse 9 şubatta randevüm var ilkdefa yaptıracam neler oluyor nasıl başlanılıyor bilgim yok acıkcası en toy benim herhalde ...

Hasnada hayirli olsun bende oradayim merak etme iyi bir merkez. Hersey cok duzenli ve sorunsuz. Ama tavsiye ilac alirken iyi pazarlik et :)

Herkese merhaba bende aranıza yeni katıldım.Dün medical parkta aşılama yaptırdım.Eğer tutmazsa Bahçeci kliniğini düşünüyorum.Fiyatları konusunda bilgi verebilecek olan var mı((((((((

merhaba arkadaşlar benim eşim 2007 yılında tese oldu elonge hücre bulundu bununla 2 emriyomuz oluştu fakat gebelik olmadı ankara gürganda yaptırmıştık şimdi mayıs ayında ikinci denmeyi yaptıracagız bana yardımcı olursanız sevinirim emriyologve ürologları hakkında.

merhaba,
Bahçeci den memnun kaldınız mı merak ettim, bugün ben telefonla görüşüp biraz bilgi edindim, anadolu yakasındaki şubeleriyle....

arkadaşlar yaz sonu umut tüp bebek süleyman beyde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.. ilkini amerikanda yaptırdım tutmadı.. umut tüp bebek süleyman beyi çok tavsiye eden oldu.. bahceci kliniği süleyman bey hakkında yorumlarınız varmı.. :ecrin_bebek:

merhaba,
bahçeci kliniğine bağlı umut tüp bebekte dün 7 hücreli bir embriyo trasferi yaptırdım. Bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı ?

ben bahçeci kliniğinde dün trasfer yaptırdım. her harcadığım parayı not aldım.
tahliller, ilaçlar ve trasfer ücreti toplam 5500 tl yi buldu. ıyi şanslar

kesinlikle mükembel bir doktor

bahçeci kliniğinde tüp bebek yaptıranlar fiyat ve sonuç hakkında bilgi verebilir misiniz lütfen çok önemli birde orda bir sürü doktor var hangisine gidiyorsunuz?

merhaba 3. tüp bebek tedavimiz için bahçeci kliniğine başvurduk. önce halit bey ile görüitük, kendisi bizimle çok güzel ilgilendi. ancak,eşim murat beyi hiç tatmin edici bulmadı. eşim de doktor ve murat beyin çok boş konuştuğunu düşündü. biz memorial hastanesinde karar kıldık.

arkadaslar bende halit rıfat erden de baslamayı düsünüyorum göruslerinize ihtiyacım var.

arkadaslar bende halit rıfat erden de baslamayı düsünüyorum göruslerinize ihtiyacım var.

merhaba,
ben 2009`da dr.halit firatin hastasiydim..cok iyi bir doktor umarim benim gibi muradina erersin canim.benim ilk tedavimdi ve tuttu,simdi nur topu gibi 8 ayalik oglum var..allah herkeze bu duyguyu yasatsin.....hepinizin yüzünü güldürsün

Arkadaşlar ben Bahçeciye gittim ilk muayene için 200 lira aldılar..tahlil verildi onlarada 1200 lira ücret istediler yaptırmadım,4000 lira da tüp bebek için istediler..acaba indirim yaptırabilir miyiz?

Arkadaşlar ben Bahçeciye gittim ilk muayene için 200 lira aldılar..tahlil verildi onlarada 1200 lira ücret istediler yaptırmadım,4000 lira da tüp bebek için istediler..acaba indirim yaptırabilir miyiz?

canım tahlilleri orda yaptırma zorunlulugun yok ki ben arastırdım bazılarını sgk gecen yerde bazısını da uygun yerler arastırdım orda yaptırdım sen hangı doktora gidiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…