Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

tedavin hayırlı olsun sakunya.mustafa beyde cok cok ii bi dr.gerci ekip olarak cok iyiler diyim.evet yapılan bütün testler ilaclar uygulama biraz pahalı oluyo ama her yönden degerlendiriyolar..sonuc ii olsun da deger...sende yaz gelişmeleri canım

sabah ögle aksam olarak belirli bi listen varsa yazarmısın canım.banada verdi kac sayfa beslenme önerileri ama sunu ye diye kesin bişey yok o yuzden canım.belkide kilom normal dengeli cıktı ondan öğün olarak belirtmedi ama öle olsa daha ii olcak benim için.tekrar gittigimde murat beydende isterim belirtmesini ama yazarsan sevinirim canım

yazmaya yazayım ama sana uygun olur mu benim şeker yüklemem yapıldı ve 3. saat şekerim düşük çıktı.liste istersen yollayayım.birde ben xenical ve glucophage içiyorum.

aynı sorun bendede var canım insülin yüklemesi yaptırdım benimde düşük htta baya bi düşük direk murat beye gönderdi drum.halit beyin hastasıyım ben
aynı zamandada b12 ve folik asit düşük cıktı.ben pkolu old için bana glucobay ve glifix verdi.sen yaz yinede canım.sen kimin hastasısın

ben erbil beyin hastasıyım.2 liste var bende 1. listeyi yazıyorum.
sabah
yeşil çay
2 dilim az yağlı peybir
1-2 dilm mısır ekmeği
salatalık domates falan
5 zeytin
3 bardak su

ara öğün
elma
3 bardak su

öğle
yeşil çay
mısır ekmeği
10 kaşık yoğurt
salatalık domates
3 bardak su

ara öğün
elma
3 abardak su

akşam
mısır ekmeği
6 kaşık sebze yemeği
6 kaşık yoğurt

ara öğün
elma
3 bardak su

günde 6 km yürüyorum .

pardon canım daha önce yazmıstın erbil beyin hastası old.benim bu sekilde belirli yicekler yok hersey var ne yicegimi kendim belirliyorum ama proteini karbonhidratı kaloriyi dikkate alarak. hemen hemen aynılar.senden farklı olarak ben ögünlerde bir dilim kepek ekmegi sabah bir kaynamış yumurta sebze yemklerindende 4der kaşık yiyorum.öglende avuc içi kadar et tavuk yada balık yiyorum tabi salatayla beraberaynen 6km yürüyüş var benimde.senin öglen et tavuk balık yokmu.

yemeden kilo verilmez zaten canım.sık yiceksin miktarları az olcak.ben doyuyorum hatta beslenmem cok düzensizdi ömrümde bu kadar sıklıkla yemek yemedim.sırnaşık şey

ne güzel zorlanmıyacaksın senin adına sevindim

dilhusar biliyosun ki psikolojide cok önemli biraz moralini yüksek tut bize düşen elimizden geleni yapmak gerisi Allaha kalmış Allah nasip ettikten sonra olamıycak hiç bişey yok.dr ne diyo peki.

15 embriyoda 1 tane sağlıklı embriyo olur diyo.oda genetiği araştırılıp konulacak.en azından biliyoruz diyor.daha önce ben düşürmüştüm.düüğün sebebi bu diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…