15 embriyoda 1 tane sağlıklı embriyo olur diyo.oda genetiği araştırılıp konulacak.en azından biliyoruz diyor.daha önce ben düşürmüştüm.düüğün sebebi bu diyor.
tedavin hayırlı olsun ayrıldı alman has ve bahceci klinigi olarak
anladım çok teşekkürler. peki hangisini daha iyi? hangisini tavsiye edersiniz? sen yaptırdın mı tüp bebek?
ben hic alman has gitmedim bilmiyorum ama herkes de bahceci klinigi hakkında guzel seyler okudum tam karar vermemıstım gıttıgım de bahcecı klınıgıne ama gıdınce hosuma gitti bıraz yogun ama doktorumu cok sevdim tavsiyeederim burayı sana önümüz de ki aya baslıyorum ben burda cok heyecenlıyım ikinci denemem olucak doktorum halit bey insallah hersey yolunda gider
evet bahçeci kliniği çok övülüyor ama benim dr um almanı da tavsiye etti kafam karıştı. halit beyle bende telde görüştüm çok iyi arkadaşça yaklaştı, bilmiyorum canım daha kararımı veremedim. seninde tedavin hayırlı olsun inşallah. senin ilk tüp bebek denemen bahçeci kliniğinde oldu?
Canım Alman ve bahçeci ayrıldı. Alman hastanesindeki ekip topluca bahçeciyi kurdu. Ben şimdi bahçeci de devam ediyorum. Doktorlarım Mustafa bahçeci ve Erbil yağmur.
yok canım ilk istanbul cerrahi hastanesinde ilk denemem degerler dusuk basladı yukseldı ama dustu .halit bey cok tahlıl verdi heterozıdot tasıyıcısıymısım bunu kafana takma halledıcez dedi.bakalım önümüzde ki ay beni neler bekliyo alman has hangi doktor var ki ?
aaa öyle mi alman hastenesi grubu mu bahçeci. peki ne zaman ayrıldılar bir bilgin var mı? peki sen tüp bebek yaptırdın mı durumun ne canım?
Canım 1-2 yıl önce ayrıldıklarını biliyorum. Ben 3 kere başka merkezlerde denedim, tutmayınca 4. için bahçecide şimdi başlıyorum. Bu ay başlayalım diye çağırdılar fakat yumurtalar uygun olmayınca 1 ay ilaç tedavisiyle kasım da başlicam.
Canım Alman ve bahçeci ayrıldı. Alman hastanesindeki ekip topluca bahçeciyi kurdu. Ben şimdi bahçeci de devam ediyorum. Doktorlarım Mustafa bahçeci ve Erbil yağmur.
sakunya benim de doktorum erbil bey sen hangi aşamadasın şu an iğnelere başladın mı.
canım ben de 6 kasımda başlıycam beninde uzun protokol m.bahçeci benim dr ama bayrama gelirse mustafa beyin olmazsa die tereddütlerim var inş güzel sonuçları alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?