Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

15 embriyoda 1 tane sağlıklı embriyo olur diyo.oda genetiği araştırılıp konulacak.en azından biliyoruz diyor.daha önce ben düşürmüştüm.düüğün sebebi bu diyor.

anladım canım ama dedigim gibi Yeterki Allah ol desin olamıycak hiç bi sey yok.sen moralini yüksek tutmaya calış.diger topiklerede bakıyorum aksamdan beri ne sorunu olanlar var ii sonuclar alan vede hiç bir sorunu olmayıp yinede tutmayan. olacagına inan umudunu yitirme canım.allahın izniyle inş bizimde bebişlerimizi içimizde hissedecegimiz gün gelecek:teselli:

Kızlar, ben bahçecideki tedavinin yanı sıra bir de akapunktur a gitmeye başladım. Transfer öncesi seans, transfer sırasında hipnoterapik telkin ve hemen sonrasında da tekrar akup.seansı yapması gerekiyor. Ve bunu da bahçeci ye gelerek yapması gerekiyor. Aranızda hiç dışarıdan akapunktur uzmanıyla bu merkeze gelen var mı? Bu duruma nasıl bakıyorlar?

merhaba arkadaşlar, size bir şey soracağım. bende aralık ayında tüp bebek yaptıracağım allah kısmet ederse fakat merkezde kararsızım. alman hastanesiyle bahçeci kliniği birler mi? mesela alman hastanesine gitsem bahçeci doktorları mı tedaviye başlatıyorlar. lütfen cevap yazın arkadaşlarr. bir ara birlermiş artık ayrıldı diyenler var.

tedavin hayırlı olsun ayrıldı alman has ve bahceci klinigi olarak

anladım çok teşekkürler. peki hangisini daha iyi? hangisini tavsiye edersiniz? sen yaptırdın mı tüp bebek?

ben hic alman has gitmedim bilmiyorum ama herkes de bahceci klinigi hakkında guzel seyler okudum tam karar vermemıstım gıttıgım de bahcecı klınıgıne ama gıdınce hosuma gitti bıraz yogun ama doktorumu cok sevdim tavsiyeederim burayı sana önümüz de ki aya baslıyorum ben burda cok heyecenlıyım ikinci denemem olucak doktorum halit bey insallah hersey yolunda gider

evet bahçeci kliniği çok övülüyor ama benim dr um almanı da tavsiye etti kafam karıştı. halit beyle bende telde görüştüm çok iyi arkadaşça yaklaştı, bilmiyorum canım daha kararımı veremedim. seninde tedavin hayırlı olsun inşallah. senin ilk tüp bebek denemen bahçeci kliniğinde oldu?

Canım Alman ve bahçeci ayrıldı. Alman hastanesindeki ekip topluca bahçeciyi kurdu. Ben şimdi bahçeci de devam ediyorum. Doktorlarım Mustafa bahçeci ve Erbil yağmur.

yok canım ilk istanbul cerrahi hastanesinde ilk denemem degerler dusuk basladı yukseldı ama dustu .halit bey cok tahlıl verdi heterozıdot tasıyıcısıymısım bunu kafana takma halledıcez dedi.bakalım önümüzde ki ay beni neler bekliyo alman has hangi doktor var ki ?

Canım Alman ve bahçeci ayrıldı. Alman hastanesindeki ekip topluca bahçeciyi kurdu. Ben şimdi bahçeci de devam ediyorum. Doktorlarım Mustafa bahçeci ve Erbil yağmur.

aaa öyle mi alman hastenesi grubu mu bahçeci. peki ne zaman ayrıldılar bir bilgin var mı? peki sen tüp bebek yaptırdın mı durumun ne canım?

hayırlısı olsun canım yaa inşallah herşey yolunda gider. almanın doktorlarını bilmiyorum sadece benim aşılama yaptırdığım doktorum tavsiye etti, bahçeciyi de söyledi, ama bizim tanıdığımızda birkaç sene önce almanda yaptırmıştı şuanda bebekleri var ikiz, olumlu sonuç duyunca insan kayıyo ister istemez ama çok kararsızım. acaba şuandaki bahçeci ekibi mi onlar kafam karıştı.

aaa öyle mi alman hastenesi grubu mu bahçeci. peki ne zaman ayrıldılar bir bilgin var mı? peki sen tüp bebek yaptırdın mı durumun ne canım?

Canım 1-2 yıl önce ayrıldıklarını biliyorum. Ben 3 kere başka merkezlerde denedim, tutmayınca 4. için bahçecide şimdi başlıyorum. Bu ay başlayalım diye çağırdılar fakat yumurtalar uygun olmayınca 1 ay ilaç tedavisiyle kasım da başlicam.

canım hayırlı olsun bende önümzde ki ay baslıyorum

sakunya benim de doktorum erbil bey sen hangi aşamadasın şu an iğnelere başladın mı.

canım ben de 6 kasımda başlıycam beninde uzun protokol m.bahçeci benim dr ama bayrama gelirse mustafa beyin olmazsa die tereddütlerim var inş güzel sonuçları alırız

canım ben de 6 kasımda başlıycam beninde uzun protokol m.bahçeci benim dr ama bayrama gelirse mustafa beyin olmazsa die tereddütlerim var inş güzel sonuçları alırız

arkadaslar hayırlı olsun benimde adet zamanım 7 kasım doktorum ikinci günü gel baslıyalım dedi benim doktorum halit bey fakat uzun mu yoksa kısa protokol mu hic bir sey konusmadık hepimiz icin hayırlısı olsun bu arada estorofem kullanıyomusunuz?

canım senin sanırım kıısa prot. çünkü ikinci gün başlanıcakmış.uzunda adetin 21.günü iğneye başlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…