canım senin sanırım kıısa prot. çünkü ikinci gün başlanıcakmış.uzunda adetin 21.günü iğneye başlanıyor.
slm dus kimse girmiyo artık ben hala murat beyle devam ediyorum.sen ne yaptın basladınmı?
nur sen de kilo mu veriyorsun murat beyle
adet olmayı bekliyorum nuur o da yakın bu hafta bekliyorum.halit beye gittim yumurta sayıma baktı 7 tane cıkmıs güzel dedi.gel baslıyalım dedi adet olunca heyecanla bekliyorum sen ne yaptın murat beye gidiyodun kilo verebildin mi?valla ben stresten kendimi yemege verdim
senin adına sevindim canım hayırlısıyla basla ve güzel haberlerini ver bizlere.ben hala murat beyle devam ediyorum b12 ignelerine ve ilaclara devam.bir hafta sonra kontrole gitcem tahlillere bakacak heralde ins düzelmiştirde bir an önce bende baslarım.murat bey kilo vermem konusunda bişey demedi normalmiş kilom.ama düzenli beslenmeye ek olarak düzenli yürüyüşü yapabilseydim verebilirdim kilo diye düşünüyorum:S
yok canım bekliyorum bugun yarın olurum hayırlısıyla bir olsaydım artık ne yasıyacaksam yasım bitsin artık durdukca zor oluyo hic bir seye odaklanamıyorum bide bayrama da denk geliyo acaba halit bey calısıyo mu ? gidince bide onu sorucam sen nasılsın ne yapıyosun?
senin de murat beyde tedavin bitmek üzere dir dime baya bir zaman gectı dıye hatırlıyorum
13 ekimde basladım işte. en az 6hafta devam etmeni istiyorum dedi halit bey.sanırım 2hafta falan daha devam edecez.hafta içi gitcem murat beye tahlil istiycek sanırım sonuclarına göre tamam yada devam diycek.daha b12 ignelerim de bitmedi zaten
aynen canım beklemek insanı dahada strese sokuyo.benim bide ilk olacak ya ne olacak neler yasıyacagım konusunda merak ve korku içerisindeyim.bayramda calısıp calışmadıgını bilemiyorum canım halit beyin.bir an önce adet olda hayırlısıyla basla inş canım[/QUOTE
insallah nurcum sen kac yıllık evlısın ilk defa deniyosun ya merak ettim .yasın kac ?
benim ikinci daha önce de 3 kez asılama yaptırmstım olmadı farklı merkezde bahceci de lik denemem insallah son olsunda
aynen canım beklemek insanı dahada strese sokuyo.benim bide ilk olacak ya ne olacak neler yasıyacagım konusunda merak ve korku içerisindeyim.bayramda calısıp calışmadıgını bilemiyorum canım halit beyin.bir an önce adet olda hayırlısıyla basla inş canım[/QUOTE
insallah nurcum sen kac yıllık evlısın ilk defa deniyosun ya merak ettim .yasın kac ?
benim ikinci daha önce de 3 kez asılama yaptırmstım olmadı farklı merkezde bahceci de lik denemem insallah son olsunda
4.5yıllık evliyim 24 yasındayım.3sene tedavi gördüm olmadı.pkolu old için asılama falan denemeden direk tüpbebek yaptırmaya karar verdik.sen kac yıllık evlisin kac yasındasın canım.inş son denemen olur seninde.Allah yardımcımız olsun
4.5yıllık evliyim 24 yasındayım.3sene tedavi gördüm olmadı.pkolu old için asılama falan denemeden direk tüpbebek yaptırmaya karar verdik.sen kac yıllık evlisin kac yasındasın canım.inş son denemen olur seninde.Allah yardımcımız olsun
amin canım insallah ben 9 yıllık evliyim 27 yasındayım pkolu ne oluyo canım cok mu vucudun yumurta üretiyo demek.yurtdısın dan geliyosun canım tedavi olmaya
amin canım insallah ben 9 yıllık evliyim 27 yasındayım pkolu ne oluyo canım cok mu vucudun yumurta üretiyo demek.yurtdısın dan geliyosun canım tedavi olmaya
istanbuldayım canım ben.pko yani kistik yapıdaki over demek.yumurtlama bozuklugu yani.düzenli yumurtlayamıyorum yumurtaladımmıda gelişimini tamamlayamadan catlamadan osekilde kalıyo.buda adet düzensizligi yapıyo.hormonlar düzensiz calısıyo.tek iyi yanı yumurtalık rezervi cok ..cok sayıda yumurta barındırıyo oyuzden zaten tüp bebekte basarı sansı yüksek.ama nasip bakalım ben sanslı olabilcekmiyim..sen hiç hamile kalabildinmi canım düşük falan yasadınmı
istanbuldayım canım ben.pko yani kistik yapıdaki over demek.yumurtlama bozuklugu yani.düzenli yumurtlayamıyorum yumurtaladımmıda gelişimini tamamlayamadan catlamadan osekilde kalıyo.buda adet düzensizligi yapıyo.hormonlar düzensiz calısıyo.tek iyi yanı yumurtalık rezervi cok ..cok sayıda yumurta barındırıyo oyuzden zaten tüp bebekte basarı sansı yüksek.ama nasip bakalım ben sanslı olabilcekmiyim..sen hiç hamile kalabildinmi canım düşük falan yasadınmı
asılama da kalamadım tüp bebek de deger düsük basladı 12 gun 20 idi 2 gun sonra tekrarla dediler 50 olmustu fakat utrasyona giricektım 2 gun kala kanamam basladı dustu test yaptırdım o.o dı deger . kanda olusmus fakat rahime tutunamamıs embryo.kardiyovaskuler risk paneli istedi halit bey onda da heterozidod tasıyıcısı oldugumu ögrendim halit bey bunun önleminin alınması lazım dedi düsügün nedeni buda olabilirmis sen de yaptırdın dimi canım bu testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?