Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

slm dus kimse girmiyo artık ben hala murat beyle devam ediyorum.sen ne yaptın basladınmı?

adet olmayı bekliyorum nuur o da yakın bu hafta bekliyorum.halit beye gittim yumurta sayıma baktı 7 tane cıkmıs güzel dedi.gel baslıyalım dedi adet olunca heyecanla bekliyorum sen ne yaptın murat beye gidiyodun kilo verebildin mi?valla ben stresten kendimi yemege verdim

senin adına sevindim canım hayırlısıyla basla ve güzel haberlerini ver bizlere.ben hala murat beyle devam ediyorum b12 ignelerine ve ilaclara devam.bir hafta sonra kontrole gitcem tahlillere bakacak heralde ins düzelmiştirde bir an önce bende baslarım.murat bey kilo vermem konusunda bişey demedi normalmiş kilom.ama düzenli beslenmeye ek olarak düzenli yürüyüşü yapabilseydim verebilirdim kilo diye düşünüyorum:S

insallah canım keske yürüyebilsen iyi olur stres atarsın bende 3 gun felan yürüyorum evde kendim spor yapıyorum bakalım insallah iyi olur hersey

yok canım bekliyorum bugun yarın olurum hayırlısıyla bir olsaydım artık ne yasıyacaksam yasım bitsin artık durdukca zor oluyo hic bir seye odaklanamıyorum bide bayrama da denk geliyo acaba halit bey calısıyo mu ? gidince bide onu sorucam sen nasılsın ne yapıyosun?

senin de murat beyde tedavin bitmek üzere dir dime baya bir zaman gectı dıye hatırlıyorum

aynen canım beklemek insanı dahada strese sokuyo.benim bide ilk olacak ya ne olacak neler yasıyacagım konusunda merak ve korku içerisindeyim.bayramda calısıp calışmadıgını bilemiyorum canım halit beyin.bir an önce adet olda hayırlısıyla basla inş canım

senin de murat beyde tedavin bitmek üzere dir dime baya bir zaman gectı dıye hatırlıyorum

13 ekimde basladım işte. en az 6hafta devam etmeni istiyorum dedi halit bey.sanırım 2hafta falan daha devam edecez.hafta içi gitcem murat beye tahlil istiycek sanırım sonuclarına göre tamam yada devam diycek.daha b12 ignelerim de bitmedi zaten

benimde canım bitmedi b12 2 kutu bitirdim 3 kutu yazıyo recete

hayır canım ben yaptırmadım senin ikinci deneme old için daha geniş arastırma amaclı istemiştir halit bey..rahme tutunamadan bi düşük yasamısın cünkü.her seyde vardır bir hayır bak heterozidod tasıyıcısı old ögrenmişsin.en azından artık durumuna göre tedavi uygulancak takip edilceksin.halit beye güven.inş bu kez bebişin sana tutunurzahmetlerin bosa cıkmaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…