- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Eşinize karşı bı özel hayatınız olmalı mı sizce gerçekten ?
Bence olmamalı da
Hayret ediyorum nasıl bu kadar esnek olabiliyorsunuz
Almancı dediği yazın Almanya’dan Türkiye’ye giden Türklerden bahsediyor.Muhtemelen oyun oynadılar ve kazandılar
İllaki erkek erkeğe pis konuşuyorlar ama aslı astarı olan birşey üzerine ise konu çetrefilli bir hal alır benim açımdanPis muhabbetler dönüyor muhtemelen.
Evet çokyazınızı okurken ben bunaldım, eşinizi düşünemiyorum. şahsen eşimin arkadaşları ile muhabbetlerini açıp da okumam. aldatılsanız bile bu çok uç bir durum. her şeye böyle takılırsak hayat çekilmez olur. tüm evli erkekler arkadaşları ile bu tarz diyaloglara giriyorlar hemen hemen. boş vaktiniz mi çok.
Eminim eşiniz için oldukça yorucudur.Olmuyor
Siz de şuan benim insanlığım ilgili haddiniz dahi olmayan bir noktaya getiriyorsunuz lafı farkında mısınız? Hakaret boyutunda bu cevabınız hatta. Farkında olmamanızı umuyorumpardon ? esneklikle ne alakası var ?
eşimin/sevgilimin benim şifremi bilmesi, benim haberim olmadan şifre değiştirip benim adıma cevap yazması evet büyük saygısızlıktır.
bunun eş olmaktan önce insanlıkla alakası olduğunu düşünüyorum.
esneklikten anladığınız ne bilmiyorum ama bana göre esneklik bu değildir.
Benim okuyup okumamam söz konusu olmasa idi bunu düşünmezdim belirttim ama atladınız orayı sanırımEminim eşiniz için oldukça yorucudur.
Gurbetçilerle langırt maçı yapan adamların Alman kadınlarla seks yaptığını düşünmüşsünüz resmen.
Bence de,hep eşinin yanında konuştuğu gibi konuşan bir insan olsaydı arkadaşı böyle bir şey demezdi diye tahmin ediyorum.Belki tam bir aldatma yok,ama bu tarz laçka muhabbetler ettiğini düşünüyorumPis muhabbetler dönüyor muhtemelen.
Anlamlandıramayacak bir şey yok. Eşinizi küçük düşürmüş oldunuz, arkadaşı da eşinizle alay etmiş.Olayın normalliği konusunda hemfikiriz sadece yenge giriyor galiba demesini anlamlandıramadm
Siz de şuan benim insanlığım ilgili haddiniz dahi olmayan bir noktaya getiriyorsunuz lafı farkında mısınız? Hakaret boyutunda bu cevabınız hatta. Farkında olmamanızı umuyorum
Evet bu da rahatsız edici birşey ama aslı astarı olan birşey üzerine ise olay işte o zaman filmim kopar sadece emin olmak istemiştim konu açtığımda kimseye eyvah aldatıldım demedim ama hala bunu şöyle anlamışsın oha yani özel yani falan diye beni suçlayan var ne garipBence de,hep eşinin yanında konuştuğu gibi konuşan bir insan olsaydı arkadaşı böyle bir şey demezdi diye tahmin ediyorum.Belki tam bir aldatma yok,ama bu tarz laçka muhabbetler ettiğini düşünüyorum
Fotoğrafını ha o paylaşmış ha sen paylaşmışsın, ha o hesap açmış ha sen kullanmışsın. Bunun kıskanmayla nasıl ilgisi olabilir? Daha çok güvensizlik var. Çok basit bir meselede bile kısıtlatıyorsunuz. Kendisinin, başka ırkların peşine ‘Arkadaşlarıyla’ birlikte düştüğü konusunda şüpheleriniz var.Kıskançlık
ha profilinde benimle olamayan bir fotoğrafı bile yok Yinede bilemiyorum tabi içini
İyi de adama ben sadece yok ne alaka yazdım diğer tüm mesajları eşim yazmış nerden biliyor da küçük görecek eşimi konuya müdahil görünmüyorum ki ne tuhafsınız ya gerçekten tuhafAnlamlandıramayacak bir şey yok. Eşinizi küçük düşürmüş oldunuz, arkadaşı da eşinizle alay etmiş.
Sen bakma onlara ya bazıları burda aşırı anlayışlı insan gibi görünürler ama eşlerinin bir şeylerini gördükleri an gelip konu açarlar.Evet bu da rahatsız edici birşey ama aslı astarı olan birşey üzerine ise olay işte o zaman filmim kopar sadece emin olmak istemiştim konu açtığımda kimseye eyvah aldatıldım demedim ama hala bunu şöyle anlamışsın oha yani özel yani falan diye beni suçlayan var ne garip
Banlanmanız umrumda değil mesajınızda yaptığımın insanlık olmadığını söylemişsinz cevabım bunaydı ve bence yeterli kibarlıkta cevap yazdım uzatılmasına gerek yok iyi günlerbence insanlar öncelikle birbirlerini "insan" olarak görüp birbirlerinin hayatlarına saygı duymalı.
elbette tutup karşı cinsle abuk subuk muhabbetlere gülüp geçilsin veya ahlak dışı hemcinsleriyle kanka olup yoldan çıkması desteklensin demiyorum.
ancak bana göre şifre almak, şifreyi izinsiz değiştirmek son derece saygısız bir davranış. bunu başkası da anlatsa aynı yorumu yapardım.
bunu hakaret olarak görüyorsanız şikayet edebilirsiniz beni. yönetim de hakaret olduğunu düşünürse banlarlar.
iyi günler.
İyi de oh ne güzel tek tabanca takılıyorsun dediğinde eşiniz geçiştirerek cevap verdiği için öyle demiş arkadaşı. Çünkü eşiniz bunun sadece erkek erkeğe bir konuşma olmadığının, sizin de okuduğunuzun farkında. Argo söylemlere mahal vermek istememiş belli ki. Bunu idrak edemeyip adamı darlamak, şifresini değiştirmek çok tuhaf. Allah sabır versin adama.Benim okuyup okumamam söz konusu olmasa idi bunu düşünmezdim belirttim ama atladınız orayı sanırım
Özet diye buna denir.Eminim eşiniz için oldukça yorucudur.
Gurbetçilerle langırt maçı yapan adamların Alman kadınlarla seks yaptığını düşünmüşsünüz resmen.
Yorum yazmak ne zamandan beri sataşmak olmuş, haberim yok.Diğer yazdıklarımı da okuduktan sonra satasiniz lütfen
Ben bu hisse mesajı okur okumaz kapılmadm ki yenge okuyor cevaplarına bakılırsa dendiğinde ya noluyor oldum ayrıca yinede emin olmadım şüphem yersiz de olabilir deyip sizlere danıştım eyvah aldatıldım demedim yani neyse teşekkür ediyorum mesajlarınızaFotoğrafını ha o paylaşmış ha sen paylaşmışsın, ha o hesap açmış ha sen kullanmışsın. Bunun kıskanmayla nasıl ilgisi olabilir? Daha çok güvensizlik var. Çok basit bir meselede bile kısıtlatıyorsunuz. Kendisinin, başka ırkların peşine ‘Arkadaşlarıyla’ birlikte düştüğü konusunda şüpheleriniz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?