- 19 Temmuz 2016
- 125
- 84
- 48
- 35
Peki almanca bilenler; kadının midesi iyice bulandı. o da almana bir mesaj atsın ne yazssın tercüme edip yazınAhanda aynen bu dogru tercümani yapmissiniz. Tam tamina. Tesekkür etmiyor jana eski güzel günleri düsünüyormus. Ve mesajin basinda.
Günaydin sevgili mehmetim yazmis.
Günaydin sevgili mehmet degil.
Ayni bu hanimin dedigi gibi.
Bende söyliyim dedim yank bana flört gibi geldi. Yoksa durup dururken nixe öyle birsey yazsin
Biraz biliyorum ama mesajın tam çevirisini birçok arkadaş yazmış okudum, ve olayla ilgili fikrim bu oluştu. Niye sordunuz?Almanca biliyor musunuz?
Peki almanca bilenler; kadının midesi iyice bulandı. o da almana bir mesaj atsın ne yazssın tercüme edip yazın
olmadiBir senaryo da benden...
Eşin kıza mesaj yazıyor.(Nasılsın neler yapıyorsun veya beni hatırladın mı gibi bir mesaj olabilir.)
Annesi eşinle ilişkisine karşı olduğu için veya kızı üzülmesin diye,kızının ağzından ters cevap yazıyor.(Sen kimsin,bana bir daha yazma vs...) Kız da durumu farkedince kusura bakma annem yazmış,nasılsın umarım iyisindir filan yazıyor.
Söyleyemediklerime de sen yazmışsın sağolAhanda aynen bu dogru tercümani yapmissiniz. Tam tamina. Tesekkür etmiyor jana eski güzel günleri düsünüyormus. Ve mesajin basinda.
Günaydin sevgili mehmetim yazmis.
Günaydin sevgili mehmet degil.
Ayni bu hanimin dedigi gibi.
Bende söyliyim dedim yank bana flört gibi geldi. Yoksa durup dururken nixe öyle birsey yazsin
kadının canını sıkmak istemediniz değil mi.Söyleyemediklerime de sen yazmışsın sağol
Arkadasca kesinlikle degil o mesaj. 100%100 birseyler yasandi eskiden, sonra kadin almanyaya dönünce, iletisim koptu. Konu sahibinin esi de yazmayinca, simdi kadin iletisime gecme cabalarina girmis. "Ben hala gecirdigimiz güzel zamani düsünüyorum" demis. Yani topu penalti noktasina koyup birakmis, kale de bos, istersen at demis :)Okudum arkadaslarinda tercüme ettigi gibi hal hatir sormus. Arkadasca yazmis kötü bi durum görmedim. Umarim iyisindir diyor bu denektirki uzun zanandir görüsmemisler hal hatir sormus.
Pardonnnn altina not düsmüs glrmedim ben onu gercekten. Hmm eski sevgiliyse msjin yönü degisebilir tabii. Ama almanlar öyledir samimi davranir civik davranir. Bilemem simdi burda isin gercegini bilmeden konu sahibini doldurmak istemem. Esine sorsan daha iyi olur neden yazmis niye yazismis en dogru cvbi o verirArkadasca kesinlikle degil o mesaj. 100%100 birseyler yasandi eskiden, sonra kadin almanyaya dönünce, iletisim koptu. Konu sahibinin esi de yazmayinca, simdi kadin iletisime gecme cabalarina girmis. "Ben hala gecirdigimiz güzel zamani düsünüyorum" demis. Yani topu penalti noktasina koyup birakmis, kale de bos, istersen at demis :)
Kadina esimin evli oldugunu rahatsiz etmemesini yazmistim..
hi o dogru canimDaha once gelen yine gelir adam ayni yerde calisiyor..sunuda duymustum yalniz gelen kadinlar tatile cinselligide ekliyorlar bu sebeple hep ayni otele gelirlermis ortami bildiklerinden adamun calistigi oteldede hep oyle her sene ayni kisiler gelirmis..bundan sonrasida beni ilgilendirmiyor gerci mahkemede saglam kanitlarim olsun diye cevirdigi dolaplari anlamaya calisiyorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?