bosaniyosunuz madem ustune durma bebegin dogacak ona konsantre ol
Şimdi öncelikle belirteyim kız burda yaşanan güzel zamanlar için teşekkür etmemiş o zamanları sürekli düşündüğünü belirtmiş, danke teşekkür etmek, denke an düşünmek, sen burda harf hatası yapmışsın... Ayrıca normal bir arkadaşa yazılırken Guten morgen lieber mehmet olur mein lieber mehmet biraz daha samimi oluyor... Eşin görüşüyor mu bilemem ama kadın nabız yokluyo gibi...Esime gelen bi msji yazicam rica etsem tercume edermisiniz...
Asil merak ettigim bu msji yazan normal arkadascami yazmis yoksa sevgili muhabbetimi...
Guten Morgen mein lieber mehmet.sory die letzte nachricht hat meine mutter geschrieben.sie ist versehentlich auf die tastatur gekommen.ich hoffe,es geht dir gut und du hast arbeit.ich danke immer noch an unsere schone zeit.bleib gusund Liebe grübe jana.
Not.eski sevglilisi diye bildigim kadin
Yillar sonra bu msj yaziyor
günaydın (benım)sevgılı/canım mehmet('ım). üzgünüm, son msj ı annem yazmış. kasıtsız ca klavyeye ulaşmış. umarım iyisindir,ve işin vardır. ben hala o güzel zamanlarımızı düşünüuorum. sağlıcakla kal.
sevgiyle jana.
Sakami gercekmi
ahanda aynen budur msj ın tercumesı.
onu diyorum iste bende kadin biten iliskinin arkasindan bile normal insanca konusmus ama biz turkler illa bi bahane bulacaz illa bi dusman olacaz eski sevgiliyle
Canım Alman yada kısacası Avrupalı kadınlar bazı Türk kadınları gibi eski sevgililerine musallat olmazlar hele adam evlenmişse asla arayıp sormazlar uzak dururlar.Evli erkek merakı nedense bizim bazı hatunlar da var.Arkadascami yazilmistir yoksa sevgili muhabbetimidir
Almanyadami yasiyosunuz?Telefonumda hala kayitli duruyor bu msjlar mektuplar var evin bir kosesine koymustum simdi bulamiyorum..benim arkamdan tam olarak neler cevirmis emin olmak istiyorum..mahkemedede gerekli olcak
Ben kendi anladigimi yazayim yanlismi dusunuyorum bunlar netten msjlasiyorlar ve annesi gereksiz bir msj yaziyor adamda buna cok sinirleniyor kadinda netten ulasamayinca telden ozur msji yaziyor adamda kizgin oldugu icin kadina ben ben msji gordugumde kadin icin o..pu diyor
Bir senaryo da benden...
Eşin kıza mesaj yazıyor.(Nasılsın neler yapıyorsun veya beni hatırladın mı gibi bir mesaj olabilir.)
Annesi eşinle ilişkisine karşı olduğu için veya kızı üzülmesin diye,kızının ağzından ters cevap yazıyor.(Sen kimsin,bana bir daha yazma vs...) Kız da durumu farkedince kusura bakma annem yazmış,nasılsın umarım iyisindir filan yazıyor.
Mesajin Türkçesi
Günaydın sevgili mehmet. Afedersin gecenki mesaji annem yazdı. O (annem) Biranda klavyenin başına geldi.
Umarım iyisindir ve bir işe sahipsindir.her zaman senle geçirdigimiz güzel zamanları düşünüyorum. Sağlıkla kal.
Sevgilerimle jana
Şimdi öncelikle belirteyim kız burda yaşanan güzel zamanlar için teşekkür etmemiş o zamanları sürekli düşündüğünü belirtmiş, danke teşekkür etmek, denke an düşünmek, sen burda harf hatası yapmışsın... Ayrıca normal bir arkadaşa yazılırken Guten morgen lieber mehmet olur mein lieber mehmet biraz daha samimi oluyor... Eşin görüşüyor mu bilemem ama kadın nabız yokluyo gibi...
Mesaja gelince
Günaydın sevgili mehmetim
Kusura bakma son mesajı annem yazdı, yanlışlıkla klavyeye geldi.. umarım iyisindir ve işin vardır.. Ben hala o güzel zamanlarımızı düşünüyorum... Sağlıcakla kal...
Sevgiler anna
mantıklı..
Senin esin almanyada manita yapmis kendine ve belli ki birseyler yasmislar eskiden
Kadin diyor ki "ich hoffe,es geht dir gut und du hast arbeit" = Umarim iyisindir ve is bulmussundur
Demek ki bir süre konusmamislar, ve en son konustuklarinda, kocan is ariyordu. Varmi öyle durum?
Annesi falan hikaye tabii.. kadin bence ilk öyle bos mesaj gönderdi, esinde cevap vermeyince, tekrar pesine kusura bakma annem yazmis diyerekten muhabbet kurma derdine girmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?