Almanca bilen arkadaslar acil yardim

Sorun diger kismida bu soyledigimde hemen ozut dilemeye basladi sut dokmud kediye dondu ve bunlar boyleler iste o.pu dedi kadina...tabi bu durum beni iyice kizdirdi sebepsz yere kadin ozur dilemez adam niye kadina bu kadar ofkeli ustelik yeni olusan bi ofke belliki annesin yazdiklari cok sinirine dokunmus.kadin eminim adamdan daha namusludur ne, kadar rahatta olsalar durust olur almanlar kadincagiza hakaret etmesi de beni daha cok kizdirdi

Bukadar tepki vermesi ilginc gercekten küfür edecek kadar. Bu kadinla yazis nosunu bul facede bul ekle bi sekilde ulas ona sor hala konusuyormusunuz diye ztn dogruyu söyler onlar dedigin gibi bisey saklamazlar. Esinede bisey sorma daha söylemede kadina ulasmaya bak. Allah yardimcin olsun

Esim yillarca ayni otelde calisti baska otelde calisti bir sure tekrar eski isine dondu yani kadin ne ara haberdar oldu issizliginden buda bir sory isareti

Nosu var zaten

bir kac ay sonra bosancaz kadinla irtibata gecmeye gerek varmi
madem boşanıyorsunuz, suan kı ruh halımle ıletışıme geçerdım ben. ne bılgı koparsam kar. nekadar ara bozsam kar derdım. ama bu fıkrım cok cocuk ca da olabılır tabı. ılk aklıma gelen bu oldu

madem boşanıyorsunuz, suan kı ruh halımle ıletışıme geçerdım ben. ne bılgı koparsam kar. nekadar ara bozsam kar derdım. ama bu fıkrım cok cocuk ca da olabılır tabı. ılk aklıma gelen bu oldu

Adam yaptiktan sonra elinin altinda oylesi cok...
Suan yapsa umrumda olmaz ama hergece benim yatagimda yatip cocuk istiyorum diye yanip turusurken kadinlarla irtibatta olmasi canimi yakmisyi

İşin doğrusu aynen öyle

Hic oyle dusunmeyin bilmem gerek sorulara net cvb bulmam gerek..
Adam su saatten sonra umrunda degil ama beni ne yerine koydu.. nasil bir zihniyetle etrafimda asik adam rolleri keserken bunlari yapti bulmam anlamam gerek

Hic oyle dusunmeyin bilmem gerek sorulara net cvb bulmam gerek..
Adam su saatten sonra umrunda degil ama beni ne yerine koydu.. nasil bir zihniyetle etrafimda asik adam rolleri keserken bunlari yapti bulmam anlamam gerek
O zaman arkadaşım mesajın yazılış şeklinden anladığım şu ki, kadınla senin eşin yazışıyorlarmış, senin eşinin yazdığı en son mesaja kadının annesi karşılık vermiş hem de senin eşinin istemeyeceği bi şekilde ki kadın annesi yerine özür diliyor ama şunu da söyliyim bu olayın geçmişi yok çünkü kadın eski günleri hala düşündüğünü yazmış, bu da daha yeni görüşmeye başladıklarını gösteriyor ama daha aralarında bişey olmamış

Olay 1 sene önce olmuş, öyle dedi sanırım 12 sayfanın birinde yanlış hatırlamıyorsam

Olay 1 sene önce olmuş, öyle dedi sanırım 12 sayfanın birinde yanlış hatırlamıyorsam
Ha eğer bi sene önceki bi mesajsa köprünün altından akan sularla dünya 5 kez dönmüştür... Yeni bi kayıt var mı konu sahibi? Varsa yaz tercüme edelim

Kadınla irtibata geçme bence çünkü sana eşin ona ne ezberlettiyse onu söyleyecek

Sunu biliyorum aradan yillar gectikten sonra kadin durduk yere yazmamistir adam luzumsuz yere kadina netten yazmistir..anneside buyuk ihtimal adami tanidigi icin gorusmeleri istemediginden adami tersledi oda kadina kinlendi ve bana karsida kendini suclu hissetti..hic ozur dilemeyi alttan almayi bilmeyen adama annesi buyuk bir ders vermis olcakki adam tutustu ozur ustune ozur diledi..tabi yaptiginin pismanligi vardi ne kadar zoruna gittiyse bi anda kadina hakaretler savurdu

Bu msj geleli daha iki ay bile olmadi..arkadasi telefonda yabancilarla yazistigini soyleyince bende yarim yamalak almancamla tercume ettigim bu msji tam olarak anlamak istedim

lingen daha önce yazişmamiş olabilirler. Çünkü umarim iyisindir ve bir işin vardir demiş. Letzte 'den kasti bir önceki mesaj bence.

Konu sahibi bence esiniz sucsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…