Almanca konuşan kuzenimle nasıl anlaşicam

Minel_ask

Previously lilla
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
3.326
3.799
333
Arkadaşlar benim Almanya'da bir kuzenim var ve Türkçe bilmiyor kesinlikle.yillar sonra kendisi ile iletişime geçtim.esimin biraz İngilizcesi var.esimden yardım alarak biraz İngilizce yazı ile diyalog kurdum.evime davet ettim.fakat sorun şu ki ne o Türkçe biliyor,ne ben Almanca yada İngilizce bilmiyorum.acaba tercüman falan tutulabilir mi? Bu kiz geldiğinde ben nasıl iletişim kurucam kara kara onu düşünüyorum:) eşim herzaman yanımda olmazki hani İngilizce konuşsak biraz.onunda İngilizcesi çok iyi değil.nasil anlaşcazki.

Çevrenizde ingilizce bilen bir üniversite öğrencisi yakınınız yok mu? Alın yanınıza kuzeniniz geldiğinde. Tercüman tutmak biraz iddialı olmuş :)
Ay evet tercümanı nereden bulucam değilmi:)) İngilizce bilen değilde bende Almanca bilen üniversite öğrencisi falan araştırdım ama yok bulamadım.

Google translate kullanın

Ay evet tercümanı nereden bulucam değilmi:)) İngilizce bilen değilde bende Almanca bilen üniversite öğrencisi falan araştırdım ama yok bulamadım.

O zaman kuzeniniz yanında Türkçe bilen bir arkadaşını da getirsin :) almanyadaki türkler genelde kırık da olsa Türkçe biliyor

yıllar sonra almanyadaki kuzeniniz nereden çıktı onu merak ettim piyango falan mı çıktı size :d
Yok piyango falan değil ama akrabam olan babası ile ilgili önemli gelişmeler oldu ver kendisi ile iletişime geçmek zorunda kaldım.babasindan ayrıydı uzun suredir

Gerek yok Ben uzun yillar dil bilmeden hal ve hareteklerimle bir cok insanla anlasitim esiniz varken rahat rahat sohbet edersiniz onun disinda tarzanca:) cekinmeyin arada Sozluk kullanarak konusun. Insan yeter ki iyi niyetli olsun

Cevirme programlari var indir tele internetsiz bile kullanilir

Fransızca bilen birini çağırın. Bi ingiliz bi fransız bi alman bi türk temel fıkrası gibi olsun. İnsanın kuzeni nasıl türkçe bilmez ya öyle kuzen mi olur.
:)) Annesi almandi.babasi ile de uzun yıllar gorusmeyince Alman kültürü ile büyüdü.ama her ne olursa olsun kuzenim o benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…