Tüp Bebek Merkezleri Almanya da tüp bebek yaptıranlar bızde burada sorunlarımızı paylasalım

demek ki her yer öyle canim sendemi yaptirdin kucagina alabildin mi canim..............

benim esimin spermlerinde yapisiklik vardi.cok sükür bende bise cikmadi.2 kere asilama yaptik orda.ama terminleri 2 ay 3 ay sonrasina verdikleri icin cok zaman kaybettik.tabiki negatifti 2side.ama her defasinda doktor kesin olur kesin olur diyodu.sonra gecen yaz istanbula geldik ve alman hastanesine gittik.deneme amacli.bakalim burda ne diycekler dedik yani.asilamayla kesinlikle olmiycak biseymis bizimki.mikro yaptik negatif sonuc aldik.8 tane embriyo dondurulmustu zaten.su an istanbuldayim ve dondurulmuslardan 2.denemeyi yaptik pozitif sonuc aldim cok sükür:)yani daha almanyada olsaydik baslamamistik bile.pek anlamiyolar gibi gelio bana almanyada.sen naptin?ne durumdasin suan?

benim esimin spermlerinde yapisiklik vardi.cok sükür bende bise cikmadi.2 kere asilama yaptik orda.ama terminleri 2 ay 3 ay sonrasina verdikleri icin cok zaman kaybettik.tabiki negatifti 2side.ama her defasinda doktor kesin olur kesin olur diyodu.sonra gecen yaz istanbula geldik ve alman hastanesine gittik.deneme amacli.bakalim burda ne diycekler dedik yani.asilamayla kesinlikle olmiycak biseymis bizimki.mikro yaptik negatif sonuc aldik.8 tane embriyo dondurulmustu zaten.su an istanbuldayim ve dondurulmuslardan 2.denemeyi yaptik pozitif sonuc aldim cok sükür:)yani daha almanyada olsaydik baslamamistik bile.pek anlamiyolar gibi gelio bana almanyada.sen naptin?ne durumdasin suan?
canim ya senin icin cok sevindim sonunda emeginin karsiligini almissin ins kucaginada almayi nasip eder allahim...evet cok yavas gidiyor tedavi burada..
bende su an adetimin gelmesini bekliyorum 6 tane donmus embriyom var onlari deniyecegim olmazsa eger ki ins olur bende tr de denemeyi düsünüyorum artik cok zaman kaybettik zaten daha da kaybediyoruz bizler icinde dua etmeyi unutma canim ihtiyacimiz cok su anda........

canim ya senin icin cok sevindim sonunda emeginin karsiligini almissin ins kucaginada almayi nasip eder allahim...evet cok yavas gidiyor tedavi burada..
bende su an adetimin gelmesini bekliyorum 6 tane donmus embriyom var onlari deniyecegim olmazsa eger ki ins olur bende tr de denemeyi düsünüyorum artik cok zaman kaybettik zaten daha da kaybediyoruz bizler icinde dua etmeyi unutma canim ihtiyacimiz cok su anda........

insallah canim sagol.allah sanada nasip etsin insallah..bebegine bi an önce kavusursun canim..:Saruboceq:

hic bir zaman ümidimizi kaybetmemeliyiz canim bir gün elbetteki gelecek bende ilkte tutmayinca umudumu yitirmistim snraki tuttu ama düsünce tekrar umtsuz oldum keske tutmasaydi dedim düsünce psikoljisi bozuluyor insanin simdi tekrar deniyecegim inanki tutmamasindan degilde düsmesinden korkuyorum ona alismisken kaybetmek cok büyük aci allahim hic kimseye yasatmasin...
sende cok mücadele etmissin ins bu sefer son olur bebisimizi aliriz kucagimiza
bende ocak sonunda deniyecegim kisetse ikimizinki si ayni anda olacak muhtemelen
ama embriyolar dölleniyor dime niye tutmuyor acaba onu arastirin önce...bizde keci boynuzu kürünü deniyoruz ama simdilik bir sonuc elde etms degiliz folic astide baslatacagim icmeye...dr ilac felan vermedi bize....size verdimi peki...ben normal yolla olacagina hic inanmiyorum artik ya hic umudum yokkkkkkkkkkkk...ins 2009 da bebislerimize kavusuruz,.......
slm canim tutupda düsmesi daha zor ne kadar zor olmustur senin icin.benim tutmadi diye cok kötü oldum yeni toparlandim.bize dr ilac vermedi burdan okudum iyi geldigini o yüzden bizde basladik ama bu ayin sonunda urologa gidecek bakalim kecibonuzu haplar iyi geldimi diye....ona göre mikro yaptiralim diyoruz.fiyatlar nasil sigorta ödüyormu....bizimki 1.de ödedi tabi ilaclar falan 2000 eura buldu.kac kere ödüyormus biliyormusun bize 3 kere dediler

canim senin adina cok sevindim insallah allah bizlerede nasip eder türkiyede fiyatlar nasil ilaclarla beraber kac para oldu canim

slm canim tutupda düsmesi daha zor ne kadar zor olmustur senin icin.benim tutmadi diye cok kötü oldum yeni toparlandim.bize dr ilac vermedi burdan okudum iyi geldigini o yüzden bizde basladik ama bu ayin sonunda urologa gidecek bakalim kecibonuzu haplar iyi geldimi diye....ona göre mikro yaptiralim diyoruz.fiyatlar nasil sigorta ödüyormu....bizimki 1.de ödedi tabi ilaclar falan 2000 eura buldu.kac kere ödüyormus biliyormusun bize 3 kere dediler

evet canim cok zordu hemde allahim bir daha yasatmasin tam basardik cok sükür dedigimiz anda kaybettik ama demekki bunda da varmis bir hayir dedik yenidn basliyoruz korka korka...
insallah biraz olsun ilerleme vardir da keciboynuzunun faydasini görmüssünüzdür...
bizimki micro canim ilk de 1800 euro verdik ilaclarda dahil bu kadar da sigorta ödedi tabi ki...donmuslar 800 e. tuttu 3 kez sigorta ödüyor bizde donmus embriyo transferi sayilmiyor birde hamile kalirsan eger tekrar 3 e cikiyor sigortanin ödemesi...
ben mesela 1 kez yaptirdim tutmadi 2. denememde tuttu düstü.bir denememiz kaldi diye cok üzülüyordum sonra hepsini ödüyecegiz diye dr hayir 3 denemeniz daha var dedi cünkü sen hamis kaldin dedi...o kadar cok sevindim ki anlatamam yani...

meraba arkadaslar, bende almanyada yasiyorum ve 3 kere tüpbebek icsi yaptirdim. simdi kismet olursa mart ta türkiyede yaptircaz. burasini hep okurdum uzaktan simdi cesaret edip üye oldum artik daha positiv olmak lazim. Allah yardimcimiz olsun!!!!

meraba arkadaslar, bende almanyada yasiyorum ve 3 kere tüpbebek icsi yaptirdim. simdi kismet olursa mart ta türkiyede yaptircaz. burasini hep okurdum uzaktan simdi cesaret edip üye oldum artik daha positiv olmak lazim. Allah yardimcimiz olsun!!!![/QUOTE

slm canim sen hangi sehirde yaptiriyorsun 3 kez tutmadi mi dr lardan memnun degilmisin nicin tr de yaptirmayi düsünüyorsun
cok soru sordum kusuruma bakmazsin umarim ben dr lari biraz ilgisiz buldugum icin acaba sizin oradakilerdemi öyle diye soruyorum bunlari...

ya memnun degilim diyemem ama sonucta olmadi 2kere göttingende yaptirdim 3 sünü wiesbaden da yaptirdim. Wiesbaden daki almanyanin en büyük Tüpbebek merkezlerinden biri öyle duydum bizden tam 250 km uzaklikta oldugu halde orda yaptirdik. Augustos 2007 de yaptirmistim 3 tane gelismis embroylar koydular olmadi kismet degilmis yaaa, insan zor toparlaniyor ama simdide buna karar verdik, türkiyede birde olalim bakalim farkini ozaman diyebilirim ancak hic bir zaman büyük konusmamak lazim ama arastirdim acibademde yaptircam bakalim hayirlisi olcak insallah... birde biliyorsun simdi burda 3 cüsünden sonra sigorta ödemiyor sonucta bizden uzakta hepsi. Türkiyeye gideriz dedik dahada uygun, degisik ortam... hayirlisi... Allaha emanet..... Sen nerde yaptirdin?

slm arkadaslar bende ikidefa dortmuntda yaptirdim fakat dollenme olmadi ilkte dedik normal oldu mikro degildi buyuzden dollenme olmadi mikroya karar verdik fakat bundada tutmadi dogru durust bir aciklamada vermiyolar neden oldugunu bilmiyoruz diyolar bizde allah izin ederse yazin izinde deniyecez ya antalyada deniyecez yada umut yada memoriali tercih edicem bakalim iki hafta oluyo tedavimi biteli okadar kotuyduki bide annem tvde gormus bir kadin dra tel acmis dollenme olmamis gibi biseyler anlatmis drda sen ugrasma git kibrisa demis bunuda duyunca bayagi bir uzulmustum cok kotu bir duygu allah kimseye yasatmasin bazen dusunuyorum da neden bu haldeyiz her seyimiz bir problem nisanlandik bir olayla evlendik yine bir olayla hic bisey istedigim gibi olmuyo herseyimiz bir ugrasla zor ser yoluna giriyo rabbime isyan etmek istemiyorum ama bazen nefsime engel olamiyorum benden kucuk eltimin cocugu oldu gelipde onu gorenler bir donup bakiyolar acir mis gibi onlara hic umruma gelmiyomus gibi davranmak millete dert anlatmak cok yordu beni ,bu 5 yil benim icin cok kotu gecti yasim 22 ama inanirmisiniz ruhum 45 gibi okadarki dusunmekten yoruldum tam diyorum busefer olucak bende muradima ericem ama hic bisey umdugum gibi olmuyo, kizlar ole bisey olmaz degilmi bana akil verin yoksa kafayi yiyecem artik yumurta var spermde var dollenmeme olamaz degilmi turkiyede yapilir degilmi onceden cocugum olucakmi diye dusunurken simdide dollenme oluru acaba benim cocugum olmazmi diye kafayi yormaya basladim kimseylede konusamiyorum neyse bugun cok duygusal oldum fazlaa kafanizi utulemeyim

slm arkadaslar bende ikidefa dortmuntda yaptirdim fakat dollenme olmadi ilkte dedik normal oldu mikro degildi buyuzden dollenme olmadi mikroya karar verdik fakat bundada tutmadi dogru durust bir aciklamada vermiyolar neden oldugunu bilmiyoruz diyolar bizde allah izin ederse yazin izinde deniyecez ya antalyada deniyecez yada umut yada memoriali tercih edicem bakalim iki hafta oluyo tedavimi biteli okadar kotuyduki bide annem tvde gormus bir kadin dra tel acmis dollenme olmamis gibi biseyler anlatmis drda sen ugrasma git kibrisa demis bunuda duyunca bayagi bir uzulmustum cok kotu bir duygu allah kimseye yasatmasin bazen dusunuyorum da neden bu haldeyiz her seyimiz bir problem nisanlandik bir olayla evlendik yine bir olayla hic bisey istedigim gibi olmuyo herseyimiz bir ugrasla zor ser yoluna giriyo rabbime isyan etmek istemiyorum ama bazen nefsime engel olamiyorum benden kucuk eltimin cocugu oldu gelipde onu gorenler bir donup bakiyolar acir mis gibi onlara hic umruma gelmiyomus gibi davranmak millete dert anlatmak cok yordu beni ,bu 5 yil benim icin cok kotu gecti yasim 22 ama inanirmisiniz ruhum 45 gibi okadarki dusunmekten yoruldum tam diyorum busefer olucak bende muradima ericem ama hic bisey umdugum gibi olmuyo, kizlar ole bisey olmaz degilmi bana akil verin yoksa kafayi yiyecem artik yumurta var spermde var dollenmeme olamaz degilmi turkiyede yapilir degilmi onceden cocugum olucakmi diye dusunurken simdide dollenme oluru acaba benim cocugum olmazmi diye kafayi yormaya basladim kimseylede konusamiyorum neyse bugun cok duygusal oldum fazlaa kafanizi utulemeyim

sevgili aysegul86, bak kendin diyorsun sperm var yumurta var diye. Sen baska ne istiyorsun!!!!!! Ümidini simdiden kaypetme sakin!!! ben de 3x icsi yani micro oldu ve tutmadi. Benim cok kötü günlerim oldu ama hayat herzaman yasamaya degermis. Her yeni umut sanki bir acik kapi gibi. Seni ailen bir yere kadar anlar hatta esinde, kendin kuvvetli olcan. Herzaman beyninin arkasinda garanti olmadigni bilmelisin. Birde daha cok yasin genc. Cok sikinti edip yorma kendini. Stress yaparsan zaten olmuyormus. Bak dedinya trde yaptircaz diye, bol güldügün yerlere git, igneden sonra ayni ortamlarda olmamaya calis. Bende bu sefer öyle yapcam. trde yaptircam acibademde, martta basliyoruz....Birde bunu unutma yeterince yumurtayi hesapliyorlar zaten, spermbulumasada tese yapip aliyorlar.Her tüpbebek durumu ayni degildir. Herkesen farkli zorunlari vardir. Senden daha kötü durumda olanlari düsün ve allaha simsiki saril ve dua et. sadece ona sigin... herseyde bir hayir oldugnu asla unutma....

merhaba arkadaslar bende köln de denedim pan klinik asamalrin süresince iyiler sana karsi benimde tutmadi sonuclari almaya gittigimde yüzüme bile bakmadan negatif dedi doktor sebeb neydir diye sordum hic bir cevap vermeden odadan cikardi bizi bende bi daha asla tüp bebek yaptirmayacam doktorumu aradim acik ameliyat istedim benim fallop borularim yapisik onlarin ameliyat ile acilmasini istedim insallah sonu hayirli olur acilir kanallarim bakalim insallah hepimiz bir gün anne olacagiz

canim senin adina cok sevindim insallah allah bizlerede nasip eder türkiyede fiyatlar nasil ilaclarla beraber kac para oldu canim

insallah canim allah herkese nasip etsin.ilk denememize 4000ytl tuttu.ilaclarla 5000 diyebiliriz.dondurulmuslarla da 1000 euro ödedik canim.sigorta olmadigi icin burda pahali oldu biraz ama napalim...

ya memnun degilim diyemem ama sonucta olmadi 2kere göttingende yaptirdim 3 sünü wiesbaden da yaptirdim. Wiesbaden daki almanyanin en büyük Tüpbebek merkezlerinden biri öyle duydum bizden tam 250 km uzaklikta oldugu halde orda yaptirdik. Augustos 2007 de yaptirmistim 3 tane gelismis embroylar koydular olmadi kismet degilmis yaaa, insan zor toparlaniyor ama simdide buna karar verdik, türkiyede birde olalim bakalim farkini ozaman diyebilirim ancak hic bir zaman büyük konusmamak lazim ama arastirdim acibademde yaptircam bakalim hayirlisi olcak insallah... birde biliyorsun simdi burda 3 cüsünden sonra sigorta ödemiyor sonucta bizden uzakta hepsi. Türkiyeye gideriz dedik dahada uygun, degisik ortam... hayirlisi... Allaha emanet..... Sen nerde yaptirdin?[/QUOT

insallah bu son denemen olur canim
evet 3 denemeden sonra ödemiyor sigortalar maalesef ki....
ben hannoverde yaptiriyorum canim donmuslarim olmasaydi ben de tr de denemeyi düsünüyordum ama donmuslarim var sükür ki tekrar burada deneyip eger olmazsa ins olur tr de deniyecegim ..cok zor yaaaa tedavi oluyorsun birde negatif sonuc insan yikiliyor bir anda...

slm canim biliyorum hic kolay degil ama hic bir zaman umutsuzluga kapilipta isyan etme allahin gücüne gidiyor yoksa ...
bak bende 3 sene ugrastiktan sonra tüp bebege kaar verdik yaptidik tüp bebegi tutmadi o kadar üzüldüm ki bütün olumsuzluklar beni mi buluyor biye isyan ettim 2. denememde allahim bana pozitifi nasip etti ama 9 . haftamda düsük yaptim tam varligini alistim derken kaybetmek o kadar aciydi ki benim icin tekrar yola devam dedim 3. denememi yaptirdim o da negatifti maalesef simdi donmuslarimla deniyecegim kismetse cok sükür sagligimiz yerinde sperm var yumurta var yasimiz geciyor sadece ....bizleri en cok yikan etrafimizdaki kisilerin bize aciyarak bakmasi daha yokmu birsey dyip sormalari bizi cok yikiyor ...inanin ki cocugum olmuyor diye esimin ailesi küsler bizimle ama bosverip tedaviye devam ediyorum ...hic bir zaman ümitsiz olma dua edip devam et canim yasin cok gec henüz kafandan at biraz bebisi kendiliginden olacaktir muhtemelen ama kafadan cikarmasi cok zor .....edavine basladiginda bol yumurta incir ye ananas suyu süt ic bol bol kaliteli yumurta üreteceksin hic kafana takma olurmu diye....bebegimiz olacak ve bu günleri unutacagi ins...hic kafa ütülemek mi olur canim biz buradayiz her zaman derdine ortak olurum bizi anca bu tedavide olanlar anlar......

merhaba arkadaslar bende köln de denedim pan klinik asamalrin süresince iyiler sana karsi benimde tutmadi sonuclari almaya gittigimde yüzüme bile bakmadan negatif dedi doktor sebeb neydir diye sordum hic bir cevap vermeden odadan cikardi bizi bende bi daha asla tüp bebek yaptirmayacam doktorumu aradim acik ameliyat istedim benim fallop borularim yapisik onlarin ameliyat ile acilmasini istedim insallah sonu hayirli olur acilir kanallarim bakalim insallah hepimiz bir gün anne olacagiz

canim ya niye öyle yapti ki dr lar sana cok sinirlenirdim herhalde o kadar para veriyorsun sana bir aciklama yapmalari lazimdi tekrar gün vermeleri lazimdi konusmak icin benim dr um öyle tutmadiginda kendisi arar eve ve gün verir tekrar konsmak icin....insallah ameliyatinda acilir yapisiklikta kendiliginden gelir melegin canim....

Merhaba arkadaslar, bende almanyada yasiyorum ve burada 3 kez tüp bebek yaptirdim. biri tutdu ama 2 aylik hamileyken kalbi durdu ve iki kez daha yaptirdim ikiside tutmadi moralim bozuldu cok üzüldüm almanyadakiler fazla ilgilenmiyor üzerine düsmüyorlar bende istanbulda yaptirmak istiyorum alaman hastanesini iyi diyorlar orayi aradik ve musait oldugumuz zaman randevu vericekler benim gibi alaman hastanesinde tüp bebek yaptiracaklar bana bilgi verin lütfen!!

arkadaslar iste elimde degil kafamdan cikmiyo bir turlu ama ayakta kalmaya calsiyorum takmamaya calisiyorum ama bir turlu beceremiyorum allaha karsi gelmek istemem herzaman hayirsini isterim rabbimden ins butun isteyenlere rabbim nasip eder umuyorumki ins bizde birgun bu duygulari yasiyacaz bakalim turkiyede ins her sey yolunda gider hepiizden allah razi olsun kizlar sizde olmasaniz zaten kimle dertelsicem

ya memnun degilim diyemem ama sonucta olmadi 2kere göttingende yaptirdim 3 sünü wiesbaden da yaptirdim. Wiesbaden daki almanyanin en büyük Tüpbebek merkezlerinden biri öyle duydum bizden tam 250 km uzaklikta oldugu halde orda yaptirdik. Augustos 2007 de yaptirmistim 3 tane gelismis embroylar koydular olmadi kismet degilmis yaaa, insan zor toparlaniyor ama simdide buna karar verdik, türkiyede birde olalim bakalim farkini ozaman diyebilirim ancak hic bir zaman büyük konusmamak lazim ama arastirdim acibademde yaptircam bakalim hayirlisi olcak insallah... birde biliyorsun simdi burda 3 cüsünden sonra sigorta ödemiyor sonucta bizden uzakta hepsi. Türkiyeye gideriz dedik dahada uygun, degisik ortam... hayirlisi... Allaha emanet..... Sen nerde yaptirdin?[/QUOT

insallah bu son denemen olur canim
evet 3 denemeden sonra ödemiyor sigortalar maalesef ki....
ben hannoverde yaptiriyorum canim donmuslarim olmasaydi ben de tr de denemeyi düsünüyordum ama donmuslarim var sükür ki tekrar burada deneyip eger olmazsa ins olur tr de deniyecegim ..cok zor yaaaa tedavi oluyorsun birde negatif sonuc insan yikiliyor bir anda...

hayirlisi olsun hakkimizda canim, insallah hic gitmene gerek kalmaz.. bakalim trde nasil olcak. biraz korkmuyor degilim, allaha emanet hastane ve doktoru cok meth ediyorlar. Tüp bebek merkezi icin büyük konusmak istemiyorum gelen gideni aratirmis derler yaa,,,, sorma hemde nasil zor, yasayan bilir dedikleri nekadar dogru....ama iyiki böyle yerler var yanliz degiliz... tanimasakta birbiririmiz en özelimizi paylasip bir birimizden ders aliyoruz... cok süküt ama rabbim yardim ediyor....

Back
X