ya memnun degilim diyemem ama sonucta olmadi 2kere göttingende yaptirdim 3 sünü wiesbaden da yaptirdim. Wiesbaden daki almanyanin en büyük Tüpbebek merkezlerinden biri öyle duydum bizden tam 250 km uzaklikta oldugu halde orda yaptirdik. Augustos 2007 de yaptirmistim 3 tane gelismis embroylar koydular olmadi kismet degilmis yaaa, insan zor toparlaniyor ama simdide buna karar verdik, türkiyede birde olalim bakalim farkini ozaman diyebilirim ancak hic bir zaman büyük konusmamak lazim ama arastirdim acibademde yaptircam bakalim hayirlisi olcak insallah... birde biliyorsun simdi burda 3 cüsünden sonra sigorta ödemiyor sonucta bizden uzakta hepsi. Türkiyeye gideriz dedik dahada uygun, degisik ortam... hayirlisi... Allaha emanet..... Sen nerde yaptirdin?[/QUOT
insallah bu son denemen olur canim
evet 3 denemeden sonra ödemiyor sigortalar maalesef ki....
ben hannoverde yaptiriyorum canim donmuslarim olmasaydi ben de tr de denemeyi düsünüyordum ama donmuslarim var sükür ki tekrar burada deneyip eger olmazsa ins olur tr de deniyecegim ..cok zor yaaaa tedavi oluyorsun birde negatif sonuc insan yikiliyor bir anda...
hayirlisi olsun hakkimizda canim, insallah hic gitmene gerek kalmaz.. bakalim trde nasil olcak. biraz korkmuyor degilim, allaha emanet hastane ve doktoru cok meth ediyorlar. Tüp bebek merkezi icin büyük konusmak istemiyorum gelen gideni aratirmis derler yaa,,,, sorma hemde nasil zor, yasayan bilir dedikleri nekadar dogru....ama iyiki böyle yerler var yanliz degiliz... tanimasakta birbiririmiz en özelimizi paylasip bir birimizden ders aliyoruz... cok süküt ama rabbim yardim ediyor....