Almanya parfüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi KUZUMMMMM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayrıca güneş yağı olsun kremi olsun herkeste aynı kokmaz,tamam sabit kokusu vardır ama tenden tene göre değişir bence bulsanda çok umutlanma ,açık ten koyu ten farkı var yani,tabi çok açık tenliysen bilemem canım benim...

Ambre soleil.... yada nivea... Türkiyeye gelen almanların en çok tercih ettikleri güneş kremleridir....
Bence sen bu kokuyu beğendin, çünkü güneşlenirken parfüm sıkılmaz..

canım ben zaten güneşlenirken değil akşam yürürken denk geldi kokuları. akşm üstü bilirsin turistler yemek için biyerlere giderler, gezerler ya tam o vakitlerde denk gelmişti.
güneşlenirken parfüm sıkılmaz tabi.zararlı sonuçta. teşekkür ederim canım

Bruno banani türkiyede yok millacım sordum . çok merak ediyorum kokusunu.

Canım bende var bruno bananı yengem gönderdi çok ağır geldi bana dün kuzenim bizdeydi ona gösterdim o da bayıldı verdim ona zevkler ve renkler tartışılmaz gerçekten.bende yıllardır burberys classıc kullanıyorum 6-7 yıl olmuştur.Ama artık çok sıkıldım değiştirmek istiyorum almanyadan teyzeme sipariş verdim önce lancome hypnose getirdi beğenmedim sonra burberry classıc ıstedım classıc de kaldırılmış piyasadan orda brit getirdi onu da beğenmedim off classıce benzeyen bir koku olsada ona geçsem çok sıkıldım

ne tür kokulardan hoşlanıyosun?

almanyada yaşayan arkadaşlar nerdesiniz hadi bana yardımcı olun. orda rövanşta olan markaları yazın bana? lütfen yardıııımmmmmm.....................

merhaba kuzumm bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum yaklaşık 6 senedir bi koku arıyorum turist kadınların üstünde olan koku genellikle almancıların muhteşem bi koku ne armani ne bulgari hiç bişey o koku gibi olamaz almanyada yaşayan bayan arkadaşlar lütfen yardımcı olunn bizee bu koku nedir? türkiyede yok böle bi koku bi kaç kere denk geldim alman turistlerin üstünde ama yabancı dilim olmadığı için soramadım lütfen almanya bayanlarının en çok kullandığı koku nedir bilen varsa sölesin

ah arkadaşım sendemi bendensin.............
ya çok garip yani tarif edemiyorum kokularını hem temizlik hiisi uyandırıyo hem ay nebiliyim ya
bulamadım aradığımı bi türlü

canım ben seni çok ii anlıyorum sana şöle sölim 6 yada 7 sene önce bi arkım bi koku sıkmıştı almanyadan getirmiş annesi ama nasıl bi koku varya tarifi yokk.. o zmn bana ismini vermişti ben heryere sordum türkiye de bu koku yok dediler sora o zmnlar babam sürekli italya ya gidip geliyodu babama verdiğim kağıdı dedimki bu koku burda yok italyada vardır dedim babam italyada kaç yere sormuşş ordada yoktu yani bulamadık parfüm bitek almanyada var almanyaylada bi bağlatım olmadığı için bulamadım anlicağın tabi bu arada ben parfümün ismini kaybettim o arkımında izini kaybettim anlicağın parfümün ne ismini biliyorum nede cismini 3 sene önce bi alışveriş merkezinde sarışın bi bayanda aldım kokuyu burnuma koku geldi tabi ben şokkk oldum senelerdir aradığım koku ve muhteşem kokuyo tafile anlatamam türkiyedeki bütün parfümleri kulladım aklına ne marka gelirse ama o koku çok farklı kadın almandı sanırım soramadım keşkede şansımı deneyip sormaya çalişsaydım o yüzden almanyada yaşayan arkadaşlar türkiye olmayıp sizde olan bu muhteşem koku nedir deliricem artık bilsemki parfüm 500 milyon gözümü kıpmadan vericem yeterki bulim....

benim beğendiğim ve kullandığım kokuları yazim bulgari omnia,narciso rodriguez,versace cristal (şişesi koyu renk olan) cerutti 1881 ve the bady shopta white musk die bi koku var mor renkte ilk sıktığında çok ağır koku gibi geliyo ama durdukça çok güzelleşiyo ben ilk sıktığımda ıyyyy bune ya iğrenç dedim aradan 2 saat geçti eve bi geldim sıktığım yer çok güzel kokuyo öbürsü gün hemen almaya gittim satıcı kız şaşırmıştı dün sıktığınızda iğrençç demiştiniz şimdide almaya geldiniz die dedim valla durdukça güzelleşiyo ..:) bunları sana tavsiye ederim ama aradığımız koku gibi olamaz onu bi bulsam çok sevincem valla

e simdi bende merak ettim hangi parfummus bu.canim ben narciso rodriguez almayi dusunuyorum .bulundugum yerde bulamadigim icin test etme gibi bi sansim yok siparis verip almam gerekecek kullanan biri olarak biraz kokuyu tarif edersen sevinirim

rodriguez çiçeksi bi koku şekerli değil çiçeksi ilk sıktığında biraz ağır gelebilir ama soradan tende hafif çiçeğims bi koku bırakıyo çok kaliteli bi kokudur fiyatıda pahalı zaten tavsiye ederim bide almanyada bruno banani die bi koku varmış sadece almanyada satılan aradığımız koku o olmasın oda çok güzel kokomuş nette araştırdım acaba o mu ya ?

bruno bananeyi bende duydum biliyorum büyük bi ihtimal o olabilir. bide almanlar dior addict diye bir marka var onu da çok kullanıyolarmış bide channelin ürünlerini
walla canım bi ipucu bulur kokuyu test edersen bana da bilgi ver olurmu bende en kısa zamanda dior addicte bakıcam

versacenin noir crystal i çok güzel bende beğeniyorum.
body shop dada oceanus çok güzeldi ama kalkmış, yapılmıyor. elimde vücut losyonu var o bile ertesi güne kadar harika kokuyor, hiçbir losyonun yada parfümün yada spreyin o kadar güzel koktuğunu sanmıyorum.

ayrıca bir arkadaş bruno bananiyi sevmedim yazmış, ama onun bir sürü çeşidi var, 1 tane değil. Ben geçen yıl 3 kere Almanyaya gittim, orada çok fazla kullanılıyor.
senin istediğin kokuda muhtemelen güneş yağı yada parfüm ve güneş yağı karışımıdır.

canım sakın dior addict alma leşş bi koku ben 2 sene önce aldım resmne tuvalete sıkıyodum berbat bişey hayatımda kokladığım en iğrenç koku hacı yağı gibi kokuyoo çok ağırr ...

canım sakın dior addict alma leşş bi koku ben 2 sene önce aldım resmne tuvalete sıkıyodum berbat bişey hayatımda kokladığım en iğrenç koku hacı yağı gibi kokuyoo çok ağırr ...

aaa çok şaşırdım ilk defa senden kötü bir yorum alıyorum şimdi daha çok merak ettim kokusunu
bide ben bakayım şu kokuya yorumumu yazarım. almanların tercih ettiği markalardanmış yanlız bu

canım bence çok kötü bi koku sana ben bi koku tavsiye edim onu mutlaka dene nina ricci nin kırmızı elma şişesi var o kokuyu çok beğenirsinn çok harika bi koku ama dior addict iğrennççç tek kelimeyle ama dediğin gibi seven çok insan var benim midemi bulandırıyo başımı ağrıtıyo o koku ama yinede zevkler ve renkler tartışılmazz şekerimmm

neye benziyo kokusu

şekerli bi koku ama baymıyo şekerli ama değişk bi boku insanın içini açan böle insana neşe veren bi koku nasıl ama iyi anlattım dimi:):):)):):):)):

Almanyada yaşayan arkadaşlar hani nerdesinizzz yaw
hadi bana almanyada rövanşta olan raflarda sıkça görülen parfüm isimlerini yazııınnnnn

Tamamda arkadaslar isim yazin burda bircok cesit var orda olmayipta burda bulunanlar hangileridir onu bilmiyorum sizler isimlerini yazarsaniz burdan ararstiririz sizin icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…