- Konu Sahibi KUZUMMMMM
-
Ambre soleil.... yada nivea... Türkiyeye gelen almanların en çok tercih ettikleri güneş kremleridir....
Bence sen bu kokuyu beğendin, çünkü güneşlenirken parfüm sıkılmaz..
Bruno banani türkiyede yok millacım sordum . çok merak ediyorum kokusunu.
Canım bende var bruno bananı yengem gönderdi çok ağır geldi bana dün kuzenim bizdeydi ona gösterdim o da bayıldı verdim ona zevkler ve renkler tartışılmaz gerçekten.bende yıllardır burberys classıc kullanıyorum 6-7 yıl olmuştur.Ama artık çok sıkıldım değiştirmek istiyorum almanyadan teyzeme sipariş verdim önce lancome hypnose getirdi beğenmedim sonra burberry classıc ıstedım classıc de kaldırılmış piyasadan orda brit getirdi onu da beğenmedim off classıce benzeyen bir koku olsada ona geçsem çok sıkıldım
merhaba kuzumm bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum yaklaşık 6 senedir bi koku arıyorum turist kadınların üstünde olan koku genellikle almancıların muhteşem bi koku ne armani ne bulgari hiç bişey o koku gibi olamaz almanyada yaşayan bayan arkadaşlar lütfen yardımcı olunn bizee bu koku nedir? türkiyede yok böle bi koku bi kaç kere denk geldim alman turistlerin üstünde ama yabancı dilim olmadığı için soramadım lütfen almanya bayanlarının en çok kullandığı koku nedir bilen varsa sölesinmerhama arkadaşlar.ben yeni katıldım aranıza. Uzun zamandır araştırdığım ama bir türlü bulamadığım bir parfüm var. eşimle antalya'ya balayına gittiğimizde ki biliyosunuzdur orda çok turist oluyo.
turistler yanımızdan geçerken çok güzel kremimsi güneş yağına benziyen bi kokuları var. eşime sordum turistler almanmış. ne kadar parfüm denedim sordum ama bi türlü bulamadım. Almanyada yaşayan arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim. Almanların genelde tercih ettiği veya orda çok satılan parfüm isimlerini benle paylaşırmısınız. kullandıkları herneyse bilmiyorum ama tam benim tarzım. Merakla bekliyorum. Şimdiden çok teşşekür ederim.
merhaba kuzumm bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum yaklaşık 6 senedir bi koku arıyorum turist kadınların üstünde olan koku genellikle almancıların muhteşem bi koku ne armani ne bulgari hiç bişey o koku gibi olamaz almanyada yaşayan bayan arkadaşlar lütfen yardımcı olunn bizee bu koku nedir? türkiyede yok böle bi koku bi kaç kere denk geldim alman turistlerin üstünde ama yabancı dilim olmadığı için soramadım lütfen almanya bayanlarının en çok kullandığı koku nedir bilen varsa sölesin
benim beğendiğim ve kullandığım kokuları yazim bulgari omnia,narciso rodriguez,versace cristal (şişesi koyu renk olan) cerutti 1881 ve the bady shopta white musk die bi koku var mor renkte ilk sıktığında çok ağır koku gibi geliyo ama durdukça çok güzelleşiyo ben ilk sıktığımda ıyyyy bune ya iğrenç dedim aradan 2 saat geçti eve bi geldim sıktığım yer çok güzel kokuyo öbürsü gün hemen almaya gittim satıcı kız şaşırmıştı dün sıktığınızda iğrençç demiştiniz şimdide almaya geldiniz die dedim valla durdukça güzelleşiyo ..:) bunları sana tavsiye ederim ama aradığımız koku gibi olamaz onu bi bulsam çok sevincem valla
benim beğendiğim ve kullandığım kokuları yazim bulgari omnia,narciso rodriguez,versace cristal (şişesi koyu renk olan) cerutti 1881 ve the bady shopta white musk die bi koku var mor renkte ilk sıktığında çok ağır koku gibi geliyo ama durdukça çok güzelleşiyo ben ilk sıktığımda ıyyyy bune ya iğrenç dedim aradan 2 saat geçti eve bi geldim sıktığım yer çok güzel kokuyo öbürsü gün hemen almaya gittim satıcı kız şaşırmıştı dün sıktığınızda iğrençç demiştiniz şimdide almaya geldiniz die dedim valla durdukça güzelleşiyo ..:) bunları sana tavsiye ederim ama aradığımız koku gibi olamaz onu bi bulsam çok sevincem valla
canım sakın dior addict alma leşş bi koku ben 2 sene önce aldım resmne tuvalete sıkıyodum berbat bişey hayatımda kokladığım en iğrenç koku hacı yağı gibi kokuyoo çok ağırr ...
canım bence çok kötü bi koku sana ben bi koku tavsiye edim onu mutlaka dene nina ricci nin kırmızı elma şişesi var o kokuyu çok beğenirsinn çok harika bi koku ama dior addict iğrennççç tek kelimeyle ama dediğin gibi seven çok insan var benim midemi bulandırıyo başımı ağrıtıyo o koku ama yinede zevkler ve renkler tartışılmazz şekerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?