cinsel içerikli derken ne kastediyosunuz
Cinsiyyet l le ilgili olan her şeyi....yani bunu öğretiyorlar.okulda ders...
niye karşısın ki buna, kadın erkek cinsini öğrenmesi kötü bişey mi, bizim ülkemizde göbek deliğini kukusu sanan insanlar var bilmek her zaman artı puandır korkmayın
9 yaşından itibaren bir çocuk cinselliği keşfeder zaten,bunu ders olarak en doğru şekilde öğretmeleri de bana göre sakıncalı değil neden korkuyorsunuz ki? nasıl sevişileceğini değil,kendi vücutlarını tanımayı ve cinselliğin ne olduğunu öğrenecekler sonuçta.
gidip saçma sapan yerlerden kulaktan dolma bilgilerle öğrenmelerinden iyidir diye düşünüyorum..
neden çekindiniz peki siz,üstelik daha 3 yaşındaymış kızınız??
Asıl korkum yaşın bu kadar erken olması vede kız ve erkek çokuklarin beraber bu dersi geçmesi.....
Ama yinede endişeliyim....sanki çocuğun masumluğu kayıp gidecek ne biliyimm
Asıl korkum yaşın bu kadar erken olması vede kız ve erkek çokuklarin beraber bu dersi geçmesi.....
Ama yinede endişeliyim....sanki çocuğun masumluğu kayıp gidecek ne biliyimm
bende almanyada bu tarz ders gördüm..diğer dersler ne kadar zorunlu ise bu dersde zorunluydu..bence iyide oldu ailenizle konuşamıyorsunuz..vücütta olup bitenin ne sakıncası varki..ben bir zararını görmedim..çoçuklarımda daha biligili oluyorlar..en azından kulaktan dolma cahil insanların söylediklerine inanmazlar..bence hiç abartılacak bir şey değil..tam tersi diyebilirim..
Tatlim bana nasıl sevişeceğini öğretecekler diyorlar ..
Tatlim bana nasıl sevişeceğini öğretecekler diyorlar ..
canım bunun belli bi yaşı vardır tutupta 3 yaşında çocuğa ne anlatıcaklar, zamanı gelincede bu eğitimin karma olmasında bence sıkıntı yok korkma, asıl korkman gereken şu olsun bence: kızının bişeyleri yanlış öğrenmesi, çünkü ille öğrenicek bunu engelleyemezsin artık devir iletişim devri telefonu neti arkadaşı olmıcak mı hem de Almanya gibi bi yerde
Bende Almanyada dogdum büyüdüm, burda okudum, dediginiz derside gördüm, bikere sürekli o konu gecmiyor, yani belirli süre cocuklara erkek ve kafin vucutlari tanitiliyor, hamilelik, dogurganlik, cinsel iliski (yani acil sacik sekilde degil), adet dönemi, oladi hastaliklar, korunma falan...Bence cok faydali cocuklar bilgileniyor, iki vucududa taniyorlar... Ben faydali oldugunu düsünüyorum tabi bizim turk aileleri icin tabu bu konular, cok yanlis oyuzden kizlarimiz korkuyor erkeklerimizde bilincsizce hareket ediyorlar...
Ayrica evet zorunlu bi ders ve sirf bu konu islenmiyor, hayvanlara,böceklere,ciceklerede geciliyor
Haklısınız qaliba....ne biliyim beni korkutarak direk kötü söylediler.o yüzden kafama taktım
Anlattığınız için çook teşekkür ederim. ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?