• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanyada Essen Novum Zentrum`da deneyimi olanlar ACiLLL!!!........

dilemim

...hepsi sana benziyor!
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2012
957
4
296
Almanya
Almanyada yasayan arkadaslar,
bu merkezle ilgili iyi veya kötü deneyimlerinizi ve fikirlerinizi bilmek istiyorum.
Acil bir karar vermem lazim.lütfen cevap veriniz.............

Almanyada yasayan arkadaslar,
bu merkezle ilgili iyi veya kötü deneyimlerinizi ve fikirlerinizi bilmek istiyorum.
Acil bir karar vermem lazim.lütfen cevap veriniz.............

merhaba bende o merkezde tedavi oluyorum,benim 3basarisiz asilamam oldu,rahim filmi cekildi ve kanallarimin tikali oldugu ortaya cikti simdi tüp bebek deneyecegiz.bi tanidik orda ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldi,ben simdilik memnunum oradn dr cok iyi ilgileniyorlar ama baska giden varsa bizi bilgilendirirse bende cok sevinirim.

merhaba bende o merkezde tedavi oluyorum,benim 3basarisiz asilamam oldu,rahim filmi cekildi ve kanallarimin tikali oldugu ortaya cikti simdi tüp bebek deneyecegiz.bi tanidik orda ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldi,ben simdilik memnunum oradn dr cok iyi ilgileniyorlar ama baska giden varsa bizi bilgilendirirse bende cok sevinirim.

canim merhaba,
ne yaptin basladin mi tüp tedavisine.basladiysan bana bilgi ver lütfen..

arkadaslar,
yeni tedavim icin bu klinigi düsünüyorum öncelikli olarak yakin oldugu icin.kimisi iyi derken kimisi hic gitme oraya diyor.klinige karar vermem lazim.
yok mu burada tedavi olan baska kimse.?iyi veya kötü bildiginizi bildirin lütfen bana..

Back
X