- 11 Aralık 2011
- 1.947
- 353
- 163
- Konu Sahibi gulguzeli89
-
- #501
Canim sanki icimi okudun bende bu son denememde hep dedim yok burda olmicak TR de kesin olur diye herseyi yapdim yatim dikkat ettim Histerskopie oldum Co Culturmus vs vs gene olmadi . Ne yaparsan yap kismetinde yoksa o Bebegin gene olmaz haklisin . Rabbim isallah su 3 Aylarin susu hürmetine bizimde tüm bu yolda giden Arkadaslariminda yüzünü güldürsün isallah ..
Edanur isvicrede Krankenkasse bisey ödemiyor Tüp Bebek tedavisine hepsini biz üstleniyoruz bu yüzden hemen hemen bize ayni Paraya geliyor .Almanyq bari yüzde 50 gene destek veriyor ve ödüyorda bu gene guzel bisey .
canim insallah hakkinda hersin hayirlisi olur kalbin nereye giderse orda tedavini yap.
ya kusura bakma ben kestane balini Bio Ladende aldim yanlisliklan aldim yazacagima aldi yazmisim ALDida sadece normal bal var hem türkiyeye gidyorsun ordan al eger burdan almak istersende Bio yerlerine bak yoksada internettede var ordanda siparis ede bilirsin.
ben yumurtlamayi anlamak icin yumurtlama testi aldim ovulotiontest diye ordan biliyorum bence sende dene hic olmazsa hangi gün yumurtaldigini bilrsin ona göre davranirsin ben testi amazon sitesinden aldim 50 tane 12euro normalde burda carsida almistim 5tanesi 12 euro amazonda dah ucuz hem tamda gösteriyor cok iyi yani.
aslinda topigi baskasi acmis ama hic ugramiyor topige bizde azda olsa Almanyada bizim gibi yasayanlara faydasi olsun diye ayakta tutmaya calisiyoruz kimse ugramasada tabi.
ben Ibarhim Saracoglunun kürlerin baska kimsenkini yemiyorum onunkiler cünkü cok gercek ve faydali simdiye ladar yaptiklarimda hepsinde fayda gördüm cok sükür ama tabi hamilelik olmadi oda Rabbim ol demedikce olmaz ben kürleri yemekten zorluk cekmedim hic bir zaman ama esim hep kustu denerken en son iki ay Keciboynuzunu zar zor denedi vala spemler iki kat cogaldi ondan sonrada zaten tüp bebege basliyacaktik bir dahada icmedi midesi kaldirmiyor.
ha bu arada sen Darmstadta Dr.bilgicyildirim´ami tedavini olacan?
bizde düsünüyoruzda tekrar yapmayi sene sonunda belki ama karar veremedik Darmstadtmi yoksa hemen yani basimizdakimi ben Dr.Bilgicyildirimda kendimi daha rahat hissediyorum ama biraz uzak gidip gelmek zor ama yanimizdaki cok yakin bakalim herseyin hayirlisi....
Insallah türkiyede hamile kalip öyle gelirsin canim tedaviye gerek kalmadan Rabbim mucizeni versin......
Selam canim önceliklen gecmis olsun Rabbim insallah bir dahaki seferde sana ve bizlere bebeklerimizi nasip eder.
haklisin tabi türkiye konusunda benim Kayinvalidem istanbulda yasamasina ragmen orda yerim olmasina ragmen ve biliyorumki cokta iyi bir doktor Emre bakircioglu ama bir türlü türkiyede yapmak icimden gelmiyor yani diyorum kendi kendime Rabbim nasip ederse heryerdede olur belkide biraz etrafimdakilerin burda yapip hamile kalmalari beni etkiliyor cünkü bir arkadasim türkiyede yapti olmadi burda ilk denemede yine olamadi ama ikincide ikizlerini kucagina aldi onunda esinde sorun vardi ve daha 3 tanidigimda ayni merkezde yapti bebeklerini kucakalrina aldilar ve ben 3defa burda denedim 2taze 1dondurulmus ama olmadi hersey cok iyi gitmesine ragmen Rabbim ol demedikcede olmuyor ve buna inaniyorumki belki gidip en iyi doktorda yaparsam Rabbim ol demezse yine olmaz ama bakalim kismet belkide yeni yilin baslarinda bende giderim Emre Beye, kader belli olmaz ama yoksa yilin sonunda burda tekrar yapmayi düsünüyorum.
Sizi sperm sayiniz nekadar canim?
Canim ben 2 yillik evliyim. Evet gelin geldim buraya. Canim en azindan sen 2 defa denemissin biz o asamaya bile gelemedik. Kendini sansli hissetmelisin ya bizim gibi tamamen amelyat sonrasin da hicbirsey bulunamasaydi o an ki yikimi inan ki yasamak istemezdin zar zor toparlandik Türkiyeye tatile gittik Allahtan orda biraz kendimize geldik.
Sen simdi kürlerle devam et canim dedigin gibi istersen Ibrahim saracoglundan kür ismarlayin esi azo olan tüm arkadaslar kür ismarliyor bende ismarlayacaktim ama elimde simdi baya kürlük malzemeler var onlar bitince ismarliycam.
Canim Emre beye güveniyoruz isinde cok basarili ama 1 kez de Kaan beye gitmek istiyoruz bilgi amacli onun söyleyeceklerini merak ediyoruz bakalim ocak gibi gidicez herhalde.
Hakkimizda hayirlisi olsun canim hepimizin...
Günaydin canim nasilsin? Yazdiklarimi okudugumda eksik yazdigimi gördüm cvp yazayim dedim. Canim bizim ne zaman baslayacagimiz belli deil sadece Emre beyle görüstük cünkü bizim ilk tese amelyatimiz geceli sadece 3 ay oldu 1 sene felan gecsin istiyoruz. Ayrica eger yaptirirsak evet umut tüp bebek merkezinde yaptiracagiz canim.
Mrhb cnm.
Tabi haklisin ama bende diyorumki tedbiri aldıktan sonra Allah'a bırakmam lazım ve sanki bana turkiyedekiler bu konuda daha başarılı gibi geldi.
Ama tabi dedigin gibi Rabbim nasıl isterse.
bizim sperm sayımız bu güne kadar en fazlası 1000 di.
Ama dediğim gibi bendede PKO var. Allaha sükür ama yumurta kalitem iyi olduğunu söyledi doktor.
selam canim nasilsin umarim hersey yolundadir kac gündür seni cok merak ediyorum topiklerde seni ariyorum belki birseyler yazmissindir hamileyim diye ne oldu heralde en son transferin olmustu diger topikte gördüm sende PGT yapmissin insalah hamilesindir canim bu mübarek ayda Rabbim vermistir mucizeni insallah.
beni merakta birakma cevap yazarsan sevinirim.
selam canim nasilsin umarim hersey yolundadir kac gündür seni cok merak ediyorum topiklerde seni ariyorum belki birseyler yazmissindir hamileyim diye ne oldu heralde en son transferin olmustu diger topikte gördüm sende PGT yapmissin insalah hamilesindir canim bu mübarek ayda Rabbim vermistir mucizeni insallah.
beni merakta birakma cevap yazarsan sevinirim.
canim turkiyede de olmadi ne azikki recai pabuccu iyi bi doktor isinin ehli ama sans 3 tanesi gitti pgt ye 1 tane iyi geldi oda olmadi nasip bende cocuk meselesini kapatttim artik yoruldum usandim biktim artik doktor görmemk istemiyorum önce vaadler veriyolar sonra ilgilenmiyolar bence butun prf dr ayni ama doktorun onayi olmadan sana ne bi eksik ne bi fazla ilac vermiyoalr
4gun transferi oldu
ama bu doktora nerelerden geliyolar inanirmisin tek yumurtam olussa bile raziyim diyenleri umutla bekleyenleri gördum cok zor durumdakilerinide gördumhep biseylerin ardindan kosusturmaca var
egeer turkiyde yaptirmayi dusunurseniz beklemeyi göze alalcaksiniz sabah 9 da hemsireler geliyo E2hormonu kani aliniyo her iki gunde bi neyse kan aliniyo 1 30 ta sonuc geliyo sana anca kanan göre ilac vermeleri yada ayni sekilde kullancaksin kelimesini duyman icin 9 dan 5 6 yi buluyo cok kalabalik ve cok yogun turkiye 42 40 yasindaki kadinlar bile care aramaya gelmisler oralara kadar kocasiz bile gelip orda kalanlar var son gunu kocam gelelcek diyenler bile var herkezin asilabilecek sorunlari var benim yok galiba ve ben doktoru aradim fazla ara verme 2 ay sonra ara gel diyo sanki burdan oraya gitmek cok ucuz sanki hersey cok basit
burdada pgt yasakmi dendi cok pahallimi dendi anlamadim turkiyede 275 tele tek emriyo
artik dogaya kendime biraktim kendimi cunki allah dedikce allah bana kulum demiyo neden zorliyimki istemisa yapacak bisey yok kaderin böylesine yaziklar olsun lanet olsun diyorum
herkezin bi umudu varken ben artik ruya alemindaen uyandim ve aci gercekler cikti karsima tek basima asmaiyorum bence yasin genc ken cikolata kistin yokken bu isin pesini birakma
sen ne yaptin bi merkez bulabildinmi yoksa sendemi turkiyeyi bekliyosun
selam canim dogru türkiyedeki doktorlar bu konuda cok cok iyiler insallah Rabbim bize en kisa zamanda nasip eder.
sende bizim gibi cift taraflisin yani bizdede ikimizdede sorun var ama embiryolar cok sükürki her zaman cok iyi kalitedeydiler ama nasip olmadi iste kismet.
ne zaman yine yapicaksin?
Kabakiz öncelikle su Ramazan aalarinda Rabbin Güc ve sabir versin . Negativi almak kolay degil tedavi sürecimizde kolay degil. Bende mayis ayinda Istanbulda yapdirdim tedavimi gercekden cok kalabalik ve sabrediceksinbekliceksinhemsireleriymis Doctoruymus Ultrasonuymus ilaclariymis Muhasebecisiymis ....... Haklisin bu konuda . Rabbim nasip kisme ederseheryerde olur diyorum ben . Ama gördüm kiyasladim kadaiyla Tr bu konuda daha deneyimli baksana milletden bille belli .
Sendedemi Endimetriose hastali var ??? Bendede var neyasiki mayis da bendede olmadi . Hangi Klinike gittin Canimmm ???
Kabakiz icindegercekden böyle kestirip atabiliyorsan iyisinderim, Benim icimde cok kaldi ve korkularim kat kat artiyor annelik duygusunu yasiyamicam diye bu yuzden . Ama sen gercekden icinde Rabbime birqkiYorsan guclusun demekdir .... Ama iyi düsün yasin ilerledikden sora hersey dha zorlasiyor keske deme sakin sakinles dinlen önce bi sora karar v okurrrr..... Savasmaya degerderim beee Kabakiz !!!! Seni cok opuyorum guc ve saglik diliYorum . Ben Austosda baslicam gene bakalim Rabbimdan hayirlisi diyliorum .....
Evet canım çift taraflı maalesef.
belkide daha iyi
sende ne sorun var?
Biz anca Aralık'ta tatil olunca o zaman yapabileceğiz.
sen ne aşamadasin cnm? Kaç defa denedin?
Bişey daha sorcaktim.
kan pihtilasmasi için test nasıl nerde yapiliyor bilgisi olan, yaptıran varmı?
bide rahim filmi? Rahim filmi gebârmutterspiegelung değilmi?!:44:
edanur canim bi sitede senin baraca ursului kullandigini okudum orda kullanan cogu memnun kalmis sende mememnun kaldinmi canim sorayim dedim degisiklik yada adet duzensizligin falan oldumu canim
canim bende hem troid (Schilddrüsenunterfunktion) hemde yumurta tembelligi var.
biz 2 taze üp bebek birde dondurulmus denedik yani toplam 3.deneme yaptik maalesef hepside negatif oldu hersey cok iyi olmasina ragmen tutunma olmadi.
simdide tekrar yapmaya korkuyorum ama bir yanimda dayanamiyor yap diyor heralde sene sonundacesaret ede bilirsem tekrar yapicam burda.
ben kan pihtilasma testini tüp bebek merkezimde bana yapmislardi (thrombozyt test diye) cok sükür birsey cikmadi ama bazen genetik testtede bunu yapiyorlar bize genetik test yaptilar sonrada tutmayinca bu kan pihtilasma testide yaptilar cok sükür hic birindede sorun cikmadi.bildigim kadariylan humangenetik doktoru yapiyor bu testleri en iyisi kadin doktoruna sor o sana söyler.
Rahim filmine gelince burda rahim filmi cekmiyorlar türkiyede bildigimiz rötgen giibi rahimi cekiyorlarmis biraz daha zormus
burda sadece Gebärmutterspieglung ve Histereskopie yapiyorlar .
Gebärmutterspiehlungda karindan 3delik acilip rahime girip yumrtalarin gecisi varmi yokmu rahimde birsey varmi diye bakiyorlar.
Histereskopide ise sadece Rahime asagdan narkozlan bakiyorlan perde,miyom,kiss veya polip varmi diye ben histereskopie yapmistim 5ay önce 2defa embiryolar tutmayinca rahimde bir sorunmu var diye bunu yaptirmsitim cok sükür ondada hic birsey cikmadi.
Cnm gecmis olsun ya ama bana sorarsan yap derim fazla zaman kaybetmeye gelmez bizim bu iş;-)
Anladim cnm, bende arastirdim. HySterosalpingographie varmis, eileiterrrontgen..
Daha zormus derken, hangisini demek istedin? Almanyadakimi daha zormus??
Ne guzel bişey çıkmamış sende iste, inşallah en kısa zamanda bebisin gelir;-)
merhaba kızlar,
Türkiye deyim suanda ıstanbulda tup bebek yaptırdık bu ayın yanı 16.08 de test yaptırmaya gıdıcemm ınsallah sonucum pozıtıf cıkar embıryolar kondugundan berı berı kanamam veya herhangı bı sıkayetım olmadı ınsallah bebegımle Almanyaya donıcem ve herkese Türkiye de yaptırmayı onerıyorum 2 hafta en fazla 3 haftanızı alır benden bılgı almak ıstersenız yonlendırıım herseyı anlatırım sıze haberınıiz olsun...
merhaba kızlar,
Türkiye deyim suanda ıstanbulda tup bebek yaptırdık bu ayın yanı 16.08 de test yaptırmaya gıdıcemm ınsallah sonucum pozıtıf cıkar embıryolar kondugundan berı berı kanamam veya herhangı bı sıkayetım olmadı ınsallah bebegımle Almanyaya donıcem ve herkese Türkiye de yaptırmayı onerıyorum 2 hafta en fazla 3 haftanızı alır benden bılgı almak ıstersenız yonlendırıım herseyı anlatırım sıze haberınıiz olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?