- 26 Mayıs 2010
- 252
- 6
- 296
- Konu Sahibi gulguzeli89
-
selam canim nasilsin senden haber cikmadi suanda testini yaptirmis olmalisin cok merak ediyorum insallah positiftir bebeklerinlen dönersin Almanyaya..
bizi merakta birakma haber verirsen sevinirim canim
Rabbim yar ve yardimcin olsun canim....
canim donus nezaman tr de hangi doktora gittin ve tedavi sekli nasildi ne gibi tedavi uygulandi
biz leri sonuctan mahrum birakma ki insallah pozitiftir bizim sayfada ikinci kisi hamile kalir sonrada hepimiz insallah
Cok uzgunum negatif cikti kendimi hala iyi hissetmiyorum o yuzden bakamadim int.filan.hic bi sorunum olmadi ama sonucum negatif cikti cok umitlenmistim bi sorun yok diyee ama ya basta tutmadi yada ne bilim baska biseydi herhalde olmaDI
suanda almanyadayim gecen hafta persembe geldim hem buraya gelmemin mutsuzlugu hem tedavimden boyle sonuc almam gercekten kafam karisik hic biseyden zevk almicak kadar mutsuzumCunku bide tedavi surecide cok yorucuydu igneler ilaclar hersey yipratici ignelerden yuruyemiyecek haldeydim bebegim icin diyodum ama o beni birakmiss bendee hala igne kullanip kendime eziyet etmisim bilmiyordum ki icimde benimle buyuyo saniyodum Insallah size nasip eder RABBIM kizlar ALLAH hakkinizda hayirlisini versin...
kizlar merhaba,
dondurulmus transferi yaptiricam bu ay.
ilaclara adetimin 11.günü baslayacakmisim.yumurta catlatmama ignesi ve rahim kalinlastirici kullanacakmisim.sasirdim adetimde baslanmamasina ilaclara.
birde benim dondurulmuslar embriyo degil eierzelleymis.burda embriyo dondurmak icin izin alinmasi gerekiyomus.
kizlar,
burda dondurulmus tedavisi olan varsa nasil yapildigini anlatabilirmi bi zahmet.kafam cok karisik cok gerginim.
merhaba,
bende yaptiricam bisaha ama hemen simdi degil benimde donmuslarim var bende bilmiyorum senin yazdiklarin bana ilginc geldi biraz burda darmstadt tami yapiliyor seninki?benimde bi bilgim yok ama okumustum biyerlerden bende ilaclara adetin 2 gunu baslaniyor diye okuduum ve catlatma ignesi ne alaka onu anlamadim dondurulmuslarin var neyin catlicak dahaa??tam olarak ogrenince yaz bi zahmet.bende turkiyede devam ederim artik tedavime biliyormusunuz korkuyorumm nedense hastaneye gitmekten hem cocuk istiyorum hemde hastaneye gidip tedavi olmak istemiyorumm bilmiyorum ki nasil olcakALLAH sonumuzu hayir etsin Insallah ne diyelim..
merhaba,
bu ay normal yumurtlama olacak ya vücudumda o yumurtayi catlatmamak icin yada yumurta olmasin diye
yanlis okumussun catlatma degil catlatmama ignesi.11.günde basliycaz dedi dr.ptesi.gitcem ilaclari yazacak o zaman daha iyi anlatirim.benim yumurtalari topladiklari gün spermle birlestirip hic bölünmeden dondurmuslar.yani embriyo degiller.almanyada yasakmis embriyo dondurmak.izin alinarak yapilabiliyormus.bende sizin donmuslari merak ettim.onlar nasil acaba?
canim Allah zamani gelince yaratacagi kulunun yolunu cizer.kendine zaman ver madem hazir degilsen.
oyle canim tamam anladim dogru yalnis okumusum.niye yasak acabaa?
benimde Turkiye de var donmuslarim 9 tane ama nasil donduruldu bi bilgim yok bolundumu bolunmeden mi dondu bilmiyorum benim 2.transferim olcak Insallah ilk trasferde nasilsa tutmadi sende negatif olmasinin sebebi kanama olmasimi hep yada normal sekildemi negatif olarak aldin sonucu?
oyle canim tamam anladim dogru yalnis okumusum.niye yasak acabaa?
benimde Turkiye de var donmuslarim 9 tane ama nasil donduruldu bi bilgim yok bolundumu bolunmeden mi dondu bilmiyorum benim 2.transferim olcak Insallah ilk trasferde nasilsa tutmadi sende negatif olmasinin sebebi kanama olmasimi hep yada normal sekildemi negatif olarak aldin sonucu?
nie yasak bilmiyorum sormadim da.
1.denemem transferin 8. günü adet oldum bitti.
2.denemem positivti.113 bhcg ile.5 gün sonra tekrar ölctürdük 36 ya düsmüstü.kimyasal gibi bisey oldu.
ilaclari biraktim bitti.
bu 3. denemem donmuslar.
anladim benimkine cok basarili gecti dediler transfere bende 1 tane embryo transfer edildi zaten esimle ben cok umitlenmistik hatta isim bile koymustuk erkek olursa mirac muhammet ti kiz olursa erva surekli isimle seviyoduk karnimi oyleki bende bisey yokmus bilee bide igneler veriyolar dusuk olmasin diye progestan diye aman ALLAHim okadar mi agri yapar igne kalcadan vuruluyodum kalcamin ustune yatamiyodum aksama dogru 4-4.30 gibi igne yaptiriyodum hava kararmaya baslayinca kalcamda bacaklarimda felaket bi agri olusuyodu otursam oturamiyodum kalksam yuruyemiyordum hic biseyden zevk almiyordum ama hamileyim diye umitlendim ya olsun bebegim icin deger diye sabrettim kalcam hep topaklamisti yaa surekli dolaniyodum agliyodum annem ve ablalarim kalcama pasuman yapar gibi sicak suyla islanmis bezler filan koyuyorlardi oyle rahatlayip uyuyordum.ama ertesi gun yine aynisi ilk yaptirdigimda izin donemimizde yaptirdik tedavi olduktan ailemin yanina sivasa gittik ALLAHtan annemlerin yanindaydim daha zor gecerdi saniirm oylede aci duyarak burda gecirseydim eger..transfer olduktan ne zaman sonra kaldirdilar seni ve transferdn sonra igne filan kullandin mi?
transfer bitti hemen kalktim giyindim eve geldim.benim merkezde hic yatirmiyorlar.kan sulandirici igne kullandim göbekten yakiyodu ve morariyodu.progesteronu fitil olarak kullandim.bu kadar bu ikisini kullandim.
hmm ilginc yok bende yani hastanede herkesi yarim saat yatiriyorlar bide transfer icin idrarara sikisman gerekiyorya sikismistim istee transferden sonra hic ayaga kalkmadan seni sedyeyle yataga getiriyorlar hemen geciyorsun yataga idrarim vardi iste ben tuvalete gitmek istedim onlarda yarim saat sonra kalkabilirsin istersen surgu verelim ona yap dediler bende utandim bide ne bilim huylaniyorum oyle seylerden yok beklerim dedimm sonra yarim saat dolunca tuvalate gittim hemen idrarimi yapar yapmaz basim hizli hizli donmeye basladi migdem bulandi ates basti cok kotu oldumm tuvaletain kapisi kitleydi duserim filan diye hemen disari ciktim hemsirelere kotu oldugumu soyledimm bayilacaktim hemen yatirdilar yataga hizli su ictiysen yapar dediler yani 1 saat yattim.bilmiyorum yaa nasil bsieyyy..
tutmanin transferden sonra yatmayla hic alakasi yok.asansörden inince 40 metre kadar yürüdüm bide ben garaja kadar.yercekiminden düsecek degil ya toz kadar embriyo.
kizlar merhaba,
dondurulmus transferi yaptiricam bu ay.
ilaclara adetimin 11.günü baslayacakmisim.yumurta catlatmama ignesi ve rahim kalinlastirici kullanacakmisim.sasirdim adetimde baslanmamasina ilaclara.
birde benim dondurulmuslar embriyo degil eierzelleymis.burda embriyo dondurmak icin izin alinmasi gerekiyomus.
kizlar,
burda dondurulmus tedavisi olan varsa nasil yapildigini anlatabilirmi bi zahmet.kafam cok karisik cok gerginim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?