almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

selam canim nasilsin senden haber cikmadi suanda testini yaptirmis olmalisin cok merak ediyorum insallah positiftir bebeklerinlen dönersin Almanyaya..
bizi merakta birakma haber verirsen sevinirim canim
Rabbim yar ve yardimcin olsun canim....

Cok uzgunum negatif cikti kendimi hala iyi hissetmiyorum o yuzden bakamadim int.filan.hic bi sorunum olmadi ama sonucum negatif cikti cok umitlenmistim bi sorun yok diyee ama ya basta tutmadi yada ne bilim baska biseydi herhalde olmaDI

suanda almanyadayim gecen hafta persembe geldim hem buraya gelmemin mutsuzlugu hem tedavimden boyle sonuc almam gercekten kafam karisik hic biseyden zevk almicak kadar mutsuzumCunku bide tedavi surecide cok yorucuydu igneler ilaclar hersey yipratici ignelerden yuruyemiyecek haldeydim bebegim icin diyodum ama o beni birakmiss bendee hala igne kullanip kendime eziyet etmisimbilmiyordum ki icimde benimle buyuyo saniyodumInsallah size nasip eder RABBIM kizlar ALLAH hakkinizda hayirlisini versin...

canim donus nezaman tr de hangi doktora gittin ve tedavi sekli nasildi ne gibi tedavi uygulandi
biz leri sonuctan mahrum birakma ki insallah pozitiftir bizim sayfada ikinci kisi hamile kalir sonrada hepimiz insallah

Beni merak edip yazdiginiz icin sana ve edanura cok tsk ederim.ama edanurada yazdigim gibi sonucum negatif.tedavi sureci cok yorucu kan almalar igneler hepsi bi arada olmasi cok yorucu gercekten ama yinede bebegim olcak diye umursamiyosun bilee hastanee genel olarak iyi ama ben kendi doktorumu hic begenmedim esimde erkek doktor istemedigi icin doktorumu degistiremedim secerseniz gitmek isterseniz erkek doktor secin kesinlikle benimmkisi Suzan Gencsoydu oyle ilgi bi doktor degildi.Hastanemde Istanbul tup bebek merkeziydi genel olarak iyi ama..Tavsiye edebilirim onlarin birde anlastiklari hotel varr kasimpasada hoteli gordugunuzde sok olabilirisniz ben olmustum ama yinede kaldik hem para olarak uygundu hemde dindar biryerdi rahatlik acisindan ve guvenirlikte 1 numara yerdi yemek filan yok oyle bir oda ve banyosu kucuk televizyonu eski bir gardolabi ve buzdolabi vee vantilator vardi ama yer olarakta heryere yakin bi otobusle taksimdesin hemen denize yakin bi tekneyle emin onune gidebilirisn hem orda kaldik hemde gezdik esimle hastaneye gitmedigimiz gunlerde istanbul cok guzel bir sehir ..Hersey guzelde bide hayal kirikligi var tabi....!!Ama insallah Rabbim Sizleri sevindirsin..

ah canim ya bu isler kismet isi sakin üzme kendini hem bu daha ilk denemen sakin pes etme isyanda etme bak bana 2defa taze bir defada dondurulmuslarlan yaptim 3üde negatifti ama tabi insan üzülüyor yinede pes etmiyorum Rabbim güc verdigi sürece tedavilere devam edicem keske beni yaniltsaydin ben hep Almanyada yapma taraftariyim nedense cünkü Rabbim ol dedikten sonra ha burasi ha türkiye yeterki o ol desin ol demedikten sonrada nerde yaparsak yapalim yinede olmaz ben bunu bilir bunu söylerim cünkü etrafimda cok var burda hastanelerde yapip helebide özel merkez bile degil uni klinikte yapip ikizleri olan cok var tanidigim o yüzden onlardan sonra bunu cok iyi biliyorumki yer fark etmiyor yetreki Rabbim ol desin.

canim kac tane transfer edildi ve hic dondurulmusun yokmu peki kaliteleri nasildi?

Dilerim Rabbimden sana en kisa zamanda mucizeni verir seni ve bizim gibileri mahrum birakmasin hayirli evlatlar nasip etsin insallah.

Onun orasi oyle ya bilmiyorum kismet diyeleim beni bisey Turkiye ye surukleyip goturuyo yani..Burda yaptirmak istemiyorum nedense!

Ilk transferimde bitane yaptilar.aslinda yumurtalarimin cok iyi oldugunu soylediler yumurta toplamada 29 tane yumurta toplandi 27 tanesi dolllendi ve icinden 1 tane transfer edildi en kaliteli olan diye 9 taneside donduruldu.bakalim tekrar dondurulmuslarla denicez hayilrii dondurulmuslarla nasil oluyo anlatirmisin tedavi..?

gulguzeli canim yine senin otelin iyimis biz ankarada maf olduk otel yuzunden bi otele gittik oradan sabah arkama bakmadan kactim kacarken doluya tutulduk tedaviden önce 4 saatlik yolu gidip geri donuyoduk gece 12 de binip 6 da ankarada oluyoduk pogca simit cay kahvalti yapip 7 30 ta falan merkeze gidiyoduk ordada saat 9 a kadar bekleme yerinde artik uyukluyoduk 9 da kan aliniyo saat 5 e kadar sonuc bekle kafeteryada otur nerdeyse munasip bir yerlerimiz sandalyeyle akraba olacaklardi yakinda
neyse oyle evsiz barksiz zurnanin zirt dedigi nokta dollenme 3 gun kaldik 4.gun transfer merkezin kendi odalari var ama sacma bi sistem yapmisalar aksam 4 te girebiliyosun sabah mutlaka 8 de geri cikiyosun eger aksam oda bossa ayni sekilde yapiyosun ama dolu uzaktan tek baslarina kadinlar gelmis mesken tutumislar teklerdiyede cikaramiyolar ha bide iki tane yabanci vardi onlari tedavi boyunca hic cikarmadilar biri iran veya suriye biri de bulgarmi anlamadim anliycan biz gurbetcilri postaoladilar o torpilliler kaldi bizde bi otel bulduk
bulmaz olaydik iceri girdik bi oda kucuk yillardir toz almamislar yarim saat gectikten sonra bi koku var yarabbim duramiyorum neyse oda degistik allahim birisi sanki corap birakmis kusmus ne bilieyim bi tuhaf kokuyodu carsaflar yorganalr allahim dedim agzima tulbent sarip yataga ust basimi serip oturamiyodum bile bizimkide acikta degilsin sukret diyodu bende sabaha kadar ustunde uyuyayim nedersin dedim ben sabaha kadar uyuyamadim sabah kalkinca otelin kokusu uzerimize sinmis esime diyorumki uzaktan yuru hep otel kokuyosun sanki sen kokmadin diyo
yokya benimde sinin gibi dondurulmuslarim olsaydi mecbur ama akarabam olmayan biyere asla gitmem
allah emegimizi yasadigimiz zahmetler icin insallah allah hayirlisini nasip edr hepimize

oooo mein gooottt diyorum..yok sizinki baya bi eziyetli olmus yok bizim otelle klinigimiz arasindaa oyle bi sorunumuz yoktu otelimizde iyiydii hergun temizlik yapiliyoduu en son 2 gun once hattaa camasir suyuyla filan yikatmistim bide otelin sahipleri cok iyidi bide oranin sahibinin kizi vardi ablayla arkadas olmustum ve digerleriyle samimi olmustuk iyiydii yani bide kaldigimiz otelte toprakci abi vardi oda sivasliydi superdi gezecegimiz yerleri tarif ediyodu bize su otobuse binin surda inin filan diyee otelin sahibide cok iyiydi surekli kur'an okuyoduu...bakalim hayirlisi yaaaa ne diyelimm RABBIM hayirlisi olani verir serli olani Sevdigi kullarina nasip etmez Hakkimizda hayirlisi olsunn kizlarr..!

kizlar merhaba,
dondurulmus transferi yaptiricam bu ay.
ilaclara adetimin 11.günü baslayacakmisim.yumurta catlatmama ignesi ve rahim kalinlastirici kullanacakmisim.sasirdim adetimde baslanmamasina ilaclara.
birde benim dondurulmuslar embriyo degil eierzelleymis.burda embriyo dondurmak icin izin alinmasi gerekiyomus.

kizlar,
burda dondurulmus tedavisi olan varsa nasil yapildigini anlatabilirmi bi zahmet.kafam cok karisik cok gerginim.

slm bende ALLAH izin verirse bizde ayin 27konusmammiz var cok sükür troid engeline takilmistik normal seviyeye gelmis rabbim yüzümüzü güldürür insallah bu benim 3,denemem olcak 2 negatif insalah 3 pozitif olur 1,denemem türkiyede oldu o gümleri unutum cok sükür tekrar yine bir umutla basalayacagiz rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinn AMINNNNN

merhaba,

bende yaptiricam bisaha ama hemen simdi degil benimde donmuslarim var bende bilmiyorum senin yazdiklarin bana ilginc geldi biraz burda darmstadt tami yapiliyor seninki?benimde bi bilgim yok ama okumustum biyerlerden bende ilaclara adetin 2 gunu baslaniyor diye okuduum ve catlatma ignesi ne alaka onu anlamadim dondurulmuslarin var neyin catlicak dahaa??tam olarak ogrenince yaz bi zahmet.bende turkiyede devam ederim artik tedavime biliyormusunuz korkuyorumm nedense hastaneye gitmekten hem cocuk istiyorum hemde hastaneye gidip tedavi olmak istemiyorumm bilmiyorum ki nasil olcakALLAH sonumuzu hayir etsin Insallah ne diyelim..

merhaba,
bu ay normal yumurtlama olacak ya vücudumda o yumurtayi catlatmamak icin yada yumurta olmasin diye
yanlis okumussun catlatma degil catlatmama ignesi.11.günde basliycaz dedi dr.ptesi.gitcem ilaclari yazacak o zaman daha iyi anlatirim.benim yumurtalari topladiklari gün spermle birlestirip hic bölünmeden dondurmuslar.yani embriyo degiller.almanyada yasakmis embriyo dondurmak.izin alinarak yapilabiliyormus.bende sizin donmuslari merak ettim.onlar nasil acaba?
canim Allah zamani gelince yaratacagi kulunun yolunu cizer.kendine zaman ver madem hazir degilsen.

oyle canim tamam anladim dogru yalnis okumusum.niye yasak acabaa?

benimde Turkiye de var donmuslarim 9 tane ama nasil donduruldu bi bilgim yok bolundumu bolunmeden mi dondu bilmiyorum benim 2.transferim olcak Insallah ilk trasferde nasilsa tutmadi sende negatif olmasinin sebebi kanama olmasimi hep yada normal sekildemi negatif olarak aldin sonucu?

bilmiyorum öyle kanun yapmislar.
senin trde varsa orda yaptirirsin artik.onlar embriyodur.
ilk denemem transferden sonra 8.gün adet oldum bitti.
ikinci postivti.bhcg 113 tü.5 gün sonra tekrar ölctürdük 36 ya düsmüstü.ilaclari biraktim bitti.
kan pihtilasmasi var bende ondan olmus olabilir dedi dr.
bu 3.denemem olacak donmuslar.
ilk seferde tutan az zaten.

nie yasak bilmiyorum sormadim da.
1.denemem transferin 8. günü adet oldum bitti.
2.denemem positivti.113 bhcg ile.5 gün sonra tekrar ölctürdük 36 ya düsmüstü.kimyasal gibi bisey oldu.
ilaclari biraktim bitti.
bu 3. denemem donmuslar.

anladim benimkine cok basarili gecti dediler transfere bende 1 tane embryo transfer edildi zaten esimle ben cok umitlenmistik hatta isim bile koymustuk erkek olursa mirac muhammet ti kiz olursa erva surekli isimle seviyoduk karnimi oyleki bende bisey yokmus bilee bide igneler veriyolar dusuk olmasin diye progestan diye aman ALLAHim okadar mi agri yapar igne kalcadan vuruluyodum kalcamin ustune yatamiyodum aksama dogru 4-4.30 gibi igne yaptiriyodum hava kararmaya baslayinca kalcamda bacaklarimda felaket bi agri olusuyodu otursam oturamiyodum kalksam yuruyemiyordum hic biseyden zevk almiyordum ama hamileyim diye umitlendim ya olsun bebegim icin deger diye sabrettim kalcam hep topaklamisti yaa surekli dolaniyodum agliyodum annem ve ablalarim kalcama pasuman yapar gibi sicak suyla islanmis bezler filan koyuyorlardi oyle rahatlayip uyuyordum.ama ertesi gun yine aynisi ilk yaptirdigimda izin donemimizde yaptirdik tedavi olduktan ailemin yanina sivasa gittik ALLAHtan annemlerin yanindaydim daha zor gecerdi saniirm oylede aci duyarak burda gecirseydim eger..transfer olduktan ne zaman sonra kaldirdilar seni ve transferdn sonra igne filan kullandin mi?

ya bide benimkisi tarnsferden sonra 12 gun bekliyosun ya bende kanama olur sandimm bende hic bi sikinti olmadi ne kanama ne baska bisey umitlenmemiz o yuzden di herhalde kanama olmazsa bisey olmaz bebege diye dusundumm.testi bi yaptirdim kiz yuzume direk gebe degilsiniz diyincee sok oldum nasil olur diye inanmadim cok sasirdimm tabi ordan cikinca baya agladim tutamadim kendimi hickira hickira onu oyle duymakta aci bee kanamam olsa okadar aci olmazdi herhalde diye dusunuyorum en azindan dustu derdim..

transfer bitti hemen kalktim giyindim eve geldim.benim merkezde hic yatirmiyorlar.kan sulandirici igne kullandim göbekten yakiyodu ve morariyodu.progesteronu fitil olarak kullandim.bu kadar bu ikisini kullandim.

transfer bitti hemen kalktim giyindim eve geldim.benim merkezde hic yatirmiyorlar.kan sulandirici igne kullandim göbekten yakiyodu ve morariyodu.progesteronu fitil olarak kullandim.bu kadar bu ikisini kullandim.

hmm ilginc yok bende yani hastanede herkesi yarim saat yatiriyorlar bide transfer icin idrarara sikisman gerekiyorya sikismistim istee transferden sonra hic ayaga kalkmadan seni sedyeyle yataga getiriyorlar hemen geciyorsun yataga idrarim vardi iste ben tuvalete gitmek istedim onlarda yarim saat sonra kalkabilirsin istersen surgu verelim ona yap dediler bende utandim bide ne bilim huylaniyorum oyle seylerden yok beklerim dedimm sonra yarim saat dolunca tuvalate gittim hemen idrarimi yapar yapmaz basim hizli hizli donmeye basladi migdem bulandi ates basti cok kotu oldumm tuvaletain kapisi kitleydi duserim filan diye hemen disari ciktim hemsirelere kotu oldugumu soyledimm bayilacaktim hemen yatirdilar yataga hizli su ictiysen yapar dediler yani 1 saat yattim.bilmiyorum yaa nasil bsieyyy..

tutmanin transferden sonra yatmayla hic alakasi yok.asansörden inince 40 metre kadar yürüdüm bide ben garaja kadar.yercekiminden düsecek degil ya toz kadar embriyo.

tutmanin transferden sonra yatmayla hic alakasi yok.asansörden inince 40 metre kadar yürüdüm bide ben garaja kadar.yercekiminden düsecek degil ya toz kadar embriyo.

tabiki tutup tutmamasiyla alakasi olmayabilir ama bu bir onlem degilmidir bende yurudum baya hemde gidip dinlenin en az iki gun bisey yapmayin dediler ben yine akilli durmadim ona bakarsaniz belki alakasi var belki yok ben oyle yatip dinlenemedim sislik filan vardi yerimde duramiyodum Rabbimin bilecegi is aslinda gercekten nasip olsa ne yaparsam yapalim dururdu belkide ama yinede herseye ragmen bi onlem almak lazim diye dusunuyorum..bilemiyorum herkes bisey soyluyo her klinik ayri bisey uyguluyo hic bir kliniginki birbirine uymuyoo kime bisey sorsam veya ben soylesem herkes birbirininkine sasiriyo bilmiyorum ne yapsak..

selam canim benimde 3üncü denemem dondurulmuslarlandi benimkiler 5inci gün embiryo olarak dondurmustular yani yasak degil embiryo olarak dondurmak senin doktorun farkli bir yöntem kullanmis galiba.
eger yumurtalarin kendiliginden gelismeyip catlamazsa o yüzden sana ilac verip yumartalarini büyütüp catlatiyorlar öyle olunca rahim hamileleige hazirlaniyor ve dondurulmusu öyle transfer yapiyorlar canim.
bende yumurta gelismedi dondurulmusta klomifenlen yumurta olusup kendiliginden catladi adetimin 19uncu gününde dondurulmusu transfer yapmistilar sadece transferden 5gün önceden utrogeste basladim alttan test gününe kadar.
yani bence en kolay dondurulmus transferi fazla ilac felan almiyorsun daha rahat oluyor canim.
eger normal yumurtan gelisip catlarsan hic bir ilac vermiyorlar yumurtan catladiktan 5gün sonra rahim hamilelige hazir oluyor ve o yüzden dondurulmusta yumurtanin olusup catlamasi önemli canim.
insallah anlamissindir.
Dilerim Rabbimden bu sefer sana hayirlisiylan nasip eder insallah ben 3denemedede negatifi aldim Rabbim bu yoldan olanlarin emegini bosa cikarmasin bizlere en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip eder insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…