- 11 Aralık 2011
- 1.947
- 353
- 163
- Konu Sahibi gulguzeli89
-
sagol canim dualarin icin insallah kabul olur.
Rabbim hayirlisiylan sag salim kucagina almayi nasip eder insallah.
yarene gelince 1ay sonra türkiyeye gidiyor orda yapicak tüp bebegi insallah güzel haberlerlen döner.
kendine iyi bak canim iki canlisin bizide unutma dualarinda arada bir olsada gir haber ver bize.
öptüm bye bye
selam canim önceliklen duan icin amin diyorum insallah.
asilamaya gelince evet deniyorlar eger esinin spermleri yeterince varsa önce onu yapiyorlar gerci burda sen ne isterse onu yapiyorlarda ben hic yapmadim direk tüp bebek yaptim asilamayi bi arkadasim yapmisti zaten yasin 25in üstündeyse yarisini devlet karsiliyor arkadasimda 500euro felan tutmustu herkeste farkli olabiliyor yani bazen cok az ilac kullanmana ragmen yumurtalar cogaliyor o yüzden ilac fiyatlarindan düser bu sayi.
mesela ben ilk tüp bebek denemede 10gün igne kullandim yumurtalarim iyi gelisti ama ikinci denemede 16gün kullanmak zorunda kaldim cünkü yumurtalar yavas gelisti o yüzden bu fiyatlar azda olsa degisiyor ama asilama bildigim kadariylan maliyeti asgi yukari 500euro felan yani fazla tutmuyor insallah Rabbim nasip eder sana......
selam canim önceliklen duan icin amin diyorum insallah.
asilamaya gelince evet deniyorlar eger esinin spermleri yeterince varsa önce onu yapiyorlar gerci burda sen ne isterse onu yapiyorlarda ben hic yapmadim direk tüp bebek yaptim asilamayi bi arkadasim yapmisti zaten yasin 25in üstündeyse yarisini devlet karsiliyor arkadasimda 500euro felan tutmustu herkeste farkli olabiliyor yani bazen cok az ilac kullanmana ragmen yumurtalar cogaliyor o yüzden ilac fiyatlarindan düser bu sayi.
mesela ben ilk tüp bebek denemede 10gün igne kullandim yumurtalarim iyi gelisti ama ikinci denemede 16gün kullanmak zorunda kaldim cünkü yumurtalar yavas gelisti o yüzden bu fiyatlar azda olsa degisiyor ama asilama bildigim kadariylan maliyeti asgi yukari 500euro felan yani fazla tutmuyor insallah Rabbim nasip eder sana......
cok tesekkur ederim cevabin icin edanur,bende izin sonrasi veya öncesi bir aysen hanimi aramak istiyorum,tup ile asilama arasinda kararsizim,tupte 2500 euro mal oluyor sanirim,ucret kullanilan ilaclara göre ise,yumurtalarin buyumesi de ilaclarin dozu ile alakali ise,biz yandik vesselammilgilenmeyip basindan savsa bile kadin doktorum klomen ile yumurtalarimin buyumedigini söyledi cunku, gerci sadece 2 ay ictim klomeni,ilk ay gunde 1 defa,2.ci ay ise gunde 2 defa verdi ve adetin 13 gunu muayeneye göre yumurtan yok dedi,tup bebek mekezinin brosurunu verdi elime neyse vardir bir sebebi hikmeti,rabbim hakimizda hayirlisini versin insallah.guzel dilegin icin cok sagolasin,dilerim rabbim su mubarek ayda hepimize saglikli,sihhatli iki dunya saadeti evlatlar versin insallah. sen almanyada nerde oturuyorsun canim?ben frankfurta'yim.
ayrica topiginizi bende cok seviyorum sahsim adina,sizin bilgilerinizden istifade etmek guzel.surekli takip ediyorum sizi,ama sanirim son zamanlar sizde cok aktif degilsinizhep beraber ayakta tutariz insallah topigi,ben varim yani siz isterseniz
etmezmiyiz teyzesi dua hergün ediyoruz rabbim kabul etsin gecen hafta dr kontrolümüz vardi hersey yolunda cok sükür gördük bebisimizi bize elini bile kaldirdi sanki el sallar gibi cok tatli masallah balik gibi kayiyordu suda rabbim tüm isteyenlerle birlikde sizlerede yasatsin insallah tez zamanda hatirladadigi kullardan etsin ben gelismeleri arada yaziyorum sizde yazinki durumlarinizi merak etmeyelim rabbim yar ve yardimcimiz olsun...
selam canim yumurta sorunuysa eger bence kürlen dene sonrada doktora git baktir yumurta olusmusmu diye hemende tüp yapma derim tabi sen bilirsin ama yumurta icin okadar kürler varki cok faydalida oluyor bende 6ay adet olmadim yani yumrta hic gelismedi ama kür yapinca cok sükürki adetlerim söküldü iki aydir yumurtluyorumda yani.
ben Frankfurta yarim saat uzaktayim yani yakiniz size cok gelip giderim.
bencede canim bu topigi ayakata tutmak lazim insallahta tutariz hep beraber.
slm edanurcum,inan yumurta sorunu varmi onuda bilmiyorum,doktorum cok ilgilenmedi.bende doktor degistirmeye karar verdimarastiriyorum ama frankfurtta cok turk kadin doktoru alternatifi yok,bir kac kadin var onlarda cok termin vermiyorlarmis,gerci gidenlerde pek memnun degiller kendilerinden.erkek doktor var bir tane ondan cok memnunlar,ama bende erkek doktora gitmeye cekiniyorum ne olucak bilmiyorum iste.senin bildigin varmi bu arada frankfurtta turk kadin dokturu?6 ay nicin adet olmadin canim?pko mu var sende?uyguladigin kurlerden bahsedermisin rica etsem?bende uygularim insallah.
bu arada cok memnun olurum,her zaman gel beklerim.kim bilir belki birgun reel de tanisiriz dimi?evet bencede bu topigi ayakta tutmak lazim,aslinda almanyada yasayan bir cok kisi vardir kk de,keske herkes yazsada birbirimizin tecrubelerinden istifade etmis olsakhayirlisi olsun ne diyim..
selam canim yumurta sorunuysa eger bence kürlen dene sonrada doktora git baktir yumurta olusmusmu diye hemende tüp yapma derim tabi sen bilirsin ama yumurta icin okadar kürler varki cok faydalida oluyor bende 6ay adet olmadim yani yumrta hic gelismedi ama kür yapinca cok sükürki adetlerim söküldü iki aydir yumurtluyorumda yani.
ben Frankfurta yarim saat uzaktayim yani yakiniz size cok gelip giderim.
bencede canim bu topigi ayakata tutmak lazim insallahta tutariz hep beraber.
merhaba edanur yazini okudumda hangi kurleri kullandigini merak ettim banada yazarmisin?bende 4 aydir adet olmuyorum oyle bitkisek seylerle adet olmak istiyorumm..ve nerde oturuyosun bende frankfurta yarim saat uzakliktayim Raunheim dayim ben ayni yerde olabilirmiyiz acaba?
selam canim ben frankfur´ta yarim saat uzaktayim ama baktim internetten ters düsüyoruz size daha uzak oluyoruz yani sen frankfurtun diger tarafindansin.
neyse gelelim kürlere ben Ibrahim saracogluna meail attim bana 4-5ay sogan suyu ic dedi ilk ay adetine 15gün kala 15gün boyunca sabah aksam ackarinlan diger aylar ise adetine 10gün kala 10gün boyunca yapilacak ve ben o gün basladim 5gün sonra adet oldum 15gün tamamladim diger aya sogan suyununun gününe kadarda her gün 1bardak Arslanpencesi kürünü yaptim almancasi ise apothekeden aliyorsun Frauenmantel kraut diye onu ictim günde 1bardak sarcoglunun sitesine bak nasil yapacaginida anlatiyor.
sonra biraktim sogan suyuylan devam ettim adetime 10 gün kala 10 gün boyunca ve suanda 3üncü dönemide bitirdim ve cok sükür üc aydir 29günde bir adet görüyorum.
baksimdi nasil yapacagini söylim simdi 1,5bardak hazir suyu kaynatiyorsun kaynadiktan sonra bir orta boy sogani 4de bölüm dis ince kabugunu soyduktan sonra tabi,
4de bölüp icine atiyorsun agzi kapali olacak bes dakika kisik ateste kaynatiyorsun.kaynadiktan sonra ocagin üstünden al iliyinca kesinlikle ilik olacak yani cok sicak veya cok soguk olmadan süzüp yemeklerden 15dakika önce ac karinlan iciyorsun dilersen sabah aksam yaparsin yada aksam yemeklerden önce ve yatmadan önce günde iki defa icecen bir bardak.
taze olacak herseferinde
1.ay sogan suyu 15gün- günde iki defa-bitirtikten sonra diger aya sogan kürüne kadar 20gün boyunca bir bardak arslanpencesi kürü
2.ay sogan suyu 10gün- adetine 10gün kala günde 2defa
3.ay sogan suyu 10gün- adetine 10gün kala günde 2defa
4.ay sogan suyu 10gün- adetine 10gün kala günde 2defa
5.ay sogan suyu 10gün- adetne 10gün kala günde 2defa
bunuda ilk ay adet görünce yaptim yumurtlama olsun diye cörek otu-tarcin-kestane bali adetimin 2inci gününden 12inci gününe kadar yani 10gün günde iki defa ac karinlan sabah yemekten önce bir tatli kasigi ve aksam yatmadan önce bir tatli kasigi.
1 tatli kasigi kestane bali
1 cay kasigi cörek otu
1 cay kasigi tarcin karistirip ye taze yap günlük
ve bunlari yapincada takip ettim yumurtlamalarimi testlen 3aydirda cok sükür her adetimin 15inci gününde yumurtluyorum vede adet görüyorum ben sifasini gördüm cok sükür ama tabi hamilelik olmadi ama inan adet olunca sükür ediyorum cok zormus adet olmamak.
insallah sende sifasini görürsün kesinlikle eger digerlerini yapamazsan adet icin Sogan suynu yap sakin aksatma.Arslanpenceside hormonlari dengelestiriyor oda cok faydali.
selam canim valla Frankfurta türk doktoru bilmiyorum yani orda yasamadigim icin fazla bilgim yok ama dedigin gibi erkekler daha tecrübeli daha iyi doktorlar ama insan cok cekiniyor ben hic erkege gitmedim helede türk ise.
Ben Darmstadta 7 ay önce türk doktorunda tüp bebek denedim ondan sonrada 6ay adet olmadim normaldede adetlerim düzensiz 35günde bir olurdum ama ilk defa 6ay sürdü bende Ibrahim saracoglunu meail attim bana 4-5ay sogan suyu ic dedi bende basladigim ay adet oldum suanda 3üncü ayi bitirdim cok sükürki 3aydir 29günde bir oluyorum vede yumurtlama testi yaptim 3aydirda adetimin 15inci gününde yumurtluyorum cok sükür Rabbime düzeldim yani.
bence en basta sogan kürü dene 15gün .Adetine 15gün kala 15gün boyunca sabah aksam ac karinlan bir bardak ic ve sonra adetinin 2inci gününden 12inci gününe kadarda kestane bali-tarcin -cörek otu ye sabah aksam bir tatli kasigi yumurtalari gelistiriyor soganda icini temizliyor vede yumurtalari temizliyor istersen incil kürünü yap hepsi Ibrahim saracoglunun sitesinde yaziyor ne sekilde yapacagini bence dene bir zarari olmaz tam aksine mucize.
Insallah birgün geldigimde görüsürüz seninlen......
slm edanurcum,allah nasip kismet ederse tr izninden sonra bende darmstad'a gidip asilama yaptirmayi dusunuyorum,insallah gerek birakmaz rabbim.benimde kadin doktor tercihim,ama her zaman sartlar uygun olamiyor malesef.gerci henuz erkek doktora gidebilmis degilim ama,rabbim guzel tecrubeli bir doktor nasip eder insallah.ben sogan suyu bir dönem ictim canim,gerci yarida birakmak zorunda kaldim,uzun yillar önce atlattigim gasrit rahatsizligim baslar gibi olunca korkup biraktim bende.aslinda icmeyi cok istiyorum,dogal antibiyotik sonucta.edanurcum kestane bali,tarcin,cörek otu karisimini burdan mi aldin,yoksa tr den mi?insallah canim,kim bilir belki birgun nasip olur dimi
cok tsk ederim bilgilerin icin yaa ben ictim aslinda sogan suyu 1 hafta duzgun icebildim her zaman yemekten once tutmuyo 10 veya 15 dk once icmek ilimaya birakiyorum unutuyorum bide bakiyorum sogumus tam dengede tutamadim 2 haftasinda ise 1 veya 2 gun icmedigim oldu.onun icin adette olmadimmsogan kurune basliyorum hep sonucsuz kaliyo.bende 4 aydir olmuyorum bu ayda olmazsam eger 5 ay olacak...ve kestane bali turk dukkanlarda varmi ben kestane balini duymadim hic gormedimde varsa aliriz adet oluyumda yeterki sistim kaldim
Halloooo, Ocak ayindaki ilk denemeden sonra siteye birdaha girmedim. Simdi ikinciyi yaptirdim ve paylasmak istedim. ilki Stuttgart´ta 2.yi Tübingen´de yaptim.
2. kez 20 Haziran´da 3.gün 2 embryo transferim yapildi. Transfer sonrasi üc-dört gün sonra adet agrilarim basladi. Annem psikolojiktir dedi. Kendimi öyle bir hazirladimki olmayacakmis gibi. Siyah ic camasiri, siyah günlük ped vede siyah tuvalet kagidi aldim. Cünkü ilkinde 8. gün lekelenmeler ve ardindan adetim baslamisti. Bu sefer görmek istemiyordum kirmiziyi. 8. günü atlattim oh dedim. Ama 9. gün annemlere gittim ziyarete, siyah tuvalet kagidim yoktu ve yine kirmizi....Doktorumu aradim kan sulandirici hapi biraktim, vajinal ilaca devam ediyorum. Ve dün itibariyle tam gününde ve saatinde hic sasmadi adetim basladi.Buarada hafta sonu zehir gibiydi salya sümük misali. Evi kaldirdim temizlik yaptim. Maalesef sigara..Hatta dün evlilik yildönümüzmüs onu bile unutmusum. Esim sinemaya götürdü dün orda söyledi.
Test tarihim carsamba 4 Temmuz, Doktorumu aradim yarin gelmemi söyledi test icin. Ne icin gideceksem..... dedim ve evde bir tane gebelik testim vardi onu yaptim. Insan duramiyor iste. Hupsss sok oldum sanki incecik silik zor görünen 2. bir cizgi. Yok ya dedim yine piskolojiktir. Gözüm öyle görmek istiyor yaniliyorum. Belide test bozuk cikti. Icimi bir heycan kapladi yinede ya tuttuysa. Kimyasal gebelik olsa ona bile sevinecegim nerdeyse....Ama adetim siddetlendi....
Hayirlisi bakalim, yarin bi olsaydi. Herkesin Allah diledigini versin.
Kizlar Darmstadt tan tup bebek icin termin aldim ama Turkiye de daha iyi olur diye dusunuyorum 7.ayda istanbul tup bebek merkezine gidecegiz insallaah suan orayla irtibattayim oraya gidip tupbebek denemek istyiorum insallah hayirli birseyle donerim sizede mutlu haber veririm bakalim nasil olcak gelince yada ordayken size haber veririm sizlerde denersiniz belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?