almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

canim insallah Rabbim o mucizeni en kisa zamanda sana verir hic beklemedigin bir anda hamile kalirsin insallah.
aynen bende korkar oldum ya yine olmazsa diye inan normalde bu ay basliyacaktim ama korkudan baslamadim en iyisi subatta Allah kismet ederse baslim dedim tabi o zamanda vazgecmezsem herseyin hayirlisi insallah hayirlisiylan Rabbim nasip eder bizlerede.
inan bende cok yiprandin ama sen daha yipranmissindir cok kötü bir sürec bu tüp bebek o kadar ilac felan aliyorsun bir umutlan basliyor insan sonuc negatif olunca artik insanin tekrar tekrar yapasi gelmiyor o korkunc negatifi kaldiramiyor insan.
sen heralde burda deneyecen yoksa hicmi yapmiyacan ama inan sen daha sanslisin hic olmazsa bir kez hamile kalabilmissin onu bilmek bile güzel.

Son düzenleme:
kizlar,
bu catlatma ignesindeki hcg vücuttan kac gün sonra yok oluyor biliyormusunuz?

canim bilmiyorum ama eger idrar testi icin diyorsan ben o zaman bu igneyi vurmama ragmen 10uncu günde test yaptim evde yine negatif cikmisti yani anlayacagin heralde 4-5günde gidiyor vucuttan yanilmiyorsam neyseki az kaldi seninki dayan canim sakin test yapma gününü bekle insallah tutunmustur yavrularin.

canim Allah yardimcin olsun.ben eger bu denemem olmazsa ESSEN de var bir klinik oraya gidecegim.orda tedavi olup hamile kalan cok duyuyorum.kimede sorsam essen diyorlar.aslinda ben ilk orayi istedim ama,esimin arkadasigil simdiki klinikte basarinca onlarin tavsiyesiyle buraya basladik.ama kesin kararliyim bu son denemem bu klinikte.sen de bir araszir istersen.ESSEN NOWum ZENTRUM diye.

ultrasonla beraber transfer yapilip yapilmadigini konusmussunuz.benimde ultrasonla takip edilmeden yapildi 3 transferde.embriyoyu koyduktan sonra asagidan ultrasonla gösteriyolar embriyolari.

ultrasonla beraber transfer yapilip yapilmadigini konusmussunuz.benimde ultrasonla takip edilmeden yapildi 3 transferde.embriyoyu koyduktan sonra asagidan ultrasonla gösteriyolar embriyolari.

canim merak ettim ne oldu bugün test günündü insallah positiftir

canim merak ettim seni.bugün test günündü ne oldu insallah positiftir

selam.4.denemenin yarisini devlet ödeyecek diye ilk duydum.canim ciktimi o kanun nisanda.benim haberim yok.
benim sigortayla yari yariya yapacagimiz bir deneme hakkim kaldi.eger 4. denemeyede yardim ederlerse süper olurr.hemen yazarsan sevinirim.

nrw.de köln, dortmund, düsseldorf,duisburg..
buralara yakin iyi bir klinik bileniniz var mi?
essen deki haric.

2 tane donmus yumurtam var.onlari baska bi klinikte transfer ettirmeyi düsünüyorum hemen kasimda.(essende)
sayet o 2 yumurtadan 2 tane 3.gün embriyosu olusursa.
bunlari tabi ilk terminde konusacagim da essen klinikte..
acaba iki embriyo olusamassa 3.gün transferi ben kendi istegimle yaptirmazsam genede benden transfer parasi alirlarmi ki.
yaa gene hani ikinci gün embriyosu koymaya kalkarlarsa koydurtmayacagim.hem 14 gün yasadigim skintiya yazik hem az bi miktar bile olsa parama yazik.

2 saattir bütün topigi okudum.
edanur 5.gün embriyosuna zardan soyma islemi yapilmazsa tutmuyomus canim!
sende hic bi sorun yokken tutmamasinin sebebi bu olabilir diye düsündüm ben.
burda almanyada bu beceriksiz bilgisiz doktorlar o islemi yapiyorlar mi acaba?

kabakiz sana cok üzüldüm.ayni yasta sayiliriz.bizde gec basladik tüp tedavisine.3 kere basarisizlik oldu.cok korkuyorum ben de.nereye kadar dayanabilirim diye soruyorum kendime.yasim ilerliyor zaman su gibi.insaallah rabbim fazla aratmasin diyorum.
hic birimize.dün negatifi aldigimdan beri bosluktayim.ama bi yandanda ilersi icin güclü olmaya ugrasiyorum.benim moralimi bozan tek sey burdaki doktorlarin beceriksizligi.bakalim essen de insaallah karsima iyi bir doktor cikar.

canim önceliklen gecmis olsun nedim herseyde vardir elbet bir hayir insallah Rabbim tez zamanda nasip eder sana yavrunu bizlerede..
ah canim ah yapmazmiyim ilkinde sadece 5.günlük transfer edilmisti 2tane onda sadece rahime yapissin diye jel eklediler embiryolara,
2.denememde ise yine 5.günlük embiryolara doktor istemedi ama ben yapmasini dedim bu seferki Doktorum türktü normalde yasi 30dan sonra olanlara bunu yapiyorlarmis ama ben banada yapin dedim ve her iki 5.günlük embiryolarada senin tabirinlen soyma islemide yaptilar yani doktor dilinde assisted hatching embiryolari lazerlen az birsey delip öyle transfer ettiler hemen tutunsun diye ama yine olmadi ve son dondurulmusum ise 6günlük embiryoydu ona hic bir islem yapilmasini istemedim cünkü zaten 6günlüktü yani anlayacagin canim biz ne yaparsak yapalim Rabbim ol demedikten sonra olmuyor maalesef nedim her yolu ben denedim ama kismet olmadi simdi ise yapacagim tüp bebekte son PGT yöntemini deneyecegiz Allahin izniylen.

ha bide senin ananas yedigin okudum ben bu ikinci denememde yemistim sadece transferden 5gün önceden basladim ve transferden sonrada 5gün ama olmadi sana diyecegim eger kan sulandirici icin birsey kulleniyorsan ananas dahada sullandiriyor kani o yüzden bence yanlis yapmissin bende bunu daha sonra ögrendim en iyi normal beslenmek onu bunu yiyerek bu isler olmuyor canim ben sadece bu seferki denememde Rabbim izin verirse
2ay önceden bal polen ari sütüne basliyacam teste kadar öyle düsünüyorum bakalim ne olacak ablam bu ay türkiyeye gidiyor o bana ordan bu karisimi getirecek Ibrahim saracoglundan bakalim artik ne olacak

canim tesekkür ederim cevabina.tüp bebek kanununu sormustum.dün gece burda okuyunca.4.denemede de yardim kanunu ciktimi sahiden?benim 3.sansim kaldi tek.eger dördüncüde de yardim edilecekse harika olurdu.en azindan maddi yönden kaygimiz azalir..

canim demekki zamanin gelmemis.Allah zamani gelince kalbini aklini zaten o tedaviye yönlendirir.yasin da cok genc.tamam dogru zaman geldi diye hissettiginde hazir oldugunda baslarsin tedavine.insaallah bidahaki denemende erersin muradina.

kabakiz sana cok üzüldüm.ayni yasta sayiliriz.bizde gec basladik tüp tedavisine.3 kere basarisizlik oldu.cok korkuyorum ben de.nereye kadar dayanabilirim diye soruyorum kendime.yasim ilerliyor zaman su gibi.insaallah rabbim fazla aratmasin diyorum.
hic birimize.dün negatifi aldigimdan beri bosluktayim.ama bi yandanda ilersi icin güclü olmaya ugrasiyorum.benim moralimi bozan tek sey burdaki doktorlarin beceriksizligi.bakalim essen de insaallah karsima iyi bir doktor cikar.[/QUOTE]

canim cok uzldum sana simdi ne desem ne yazssam teselli etmeyecektir ama suu bilki seni cok iyi anliyorum.
hani derler ya bekara hanim bosamasi kolay gelirmisya bizlerde bu topikte daha dogrusu bu kulübte hepimiz kader canlariyiz cok uzgunu allah sabir versin
senin yinede dondurulmuslarin var benim hic yok ve sansimi hemencecik bitiriyorum erken menepoz tehtidim varmis bu yuzden zamanim kalmadi
yuce yaradanin bi bildigi vardir mutlaka napicaksin canim
turkiye ilerledi ama inan almayadan yada yurdisindan gidiyosun diye artik özel ilgi bile yok tamamen duygusal (PARA) olmus yani prf olmayan dr lar bile bi afra bi tafra dersin tövbe hasa sanki bebekleri ben yarattim benim elimde diye bi böburlenmeler yuzlerini dakika bile göremezzsin bu yuzden en iyi klinik secmen lazim
salak malak lar ama yinede guler yuzluler yabanci ve musluman olmamiza ragmen hic olazzsa burda insan oldugumu biliyor ve goruyolar ben buna karar verdim
ama turkiyede seni artik ne göruyolarsa bilmiyorum sadece sen degilsin yurtdisindan sadece ssen degilsin parasi olan yada olmayan insanlar okadar asmislarki bu konuyu artik kumar oynamak gibi birsey olmus
nacizane fikrim
ama iyi merkezleri bu sözlerimden tenzih ederim umarim yanlis anlasilmaz

maalesef canim bizde o kanunu bekledik normalde 1nisanda yürülüge gececekti ama suanda rafa kaldirirdi beklemede bakalim ne zaman cikacak insallah tez zamanda cikar gerci para önemli degil ama yinede bize azda olsa faydasi olurdu

Merhabalar,

Böyle bir topik bulduguma gercekten seviniyorum cünkü en azindan yurtdisi problemleri anlatma daha kolay olacaktir. Ben Heidelberg sehrindenim ve Heidelberg Uniklink'te Prof. Strowitzki'nin hastasiyim. Bana doktoru bu ise ilk baslamaya karar verdigimizde sigorta sirketinden biri önermisti. gerci arastirdim bu konuda son derece iyi. paragöz degil ve son derece etik sahibi biri. Tabii tüm bunlar benim basarim konusunda yardimci olmadi. 39 yasindayim ve Haziran 2012 / Eylül 2012 olmak üzere iki adet basarisiz IVF denemem oldu. Allianz daha iki denemeyi karsilayacak ama ben biraz Alman doktorlarin ilgisizliginden sikayetciyim. ne bileyim hormon igneleri boyunca hic kontrol yok ilk igneler bitince eh artik olmazsa da o saatte sonra yumurtalari gelistirmek icin yapilacak birsey olmuyor. gidiyor gül gibi ilaclar ve olan sinirlere oluyor.

gerci benim her iki denememde yumurta toplandi (ilkinde 3 ikincisinde 1) ve %100 döllendi ama ne yazik ki embriyocuklar tutunamadi. Türk forumlarda okuyorum bir sürü farkli ilaclar kan sulandiricilar vs. Benim doktor sadece 1.ci, 4.cü ve 7.ci gün icin bir igne ve hergün 2'ser adet rahim icerisine verilecek ultrogest tablet verdi. bazen sasip kaliyorum.

ücüncü deneme konusunda kararsizim. Prof Strowitzki ile devam mi, forumda okudugum gibi darmstadt mi yoksa tamamen kendi imkanlarim ile Türkiye mi? Sizler nasil islemlerden gecirildiniz. bana bu konuda yol gösterebilirseniz sevinirim.

Simdiden tesekkürler.

Sevgiyle ve umutla kalin.

selam canim önceliklen gecmis olsun herkesin tedavisi farkli oluyr tabi hastaligina göre benim yaptigim tüm merkezlerde bana göre iyiydi ama´nasip olmadi Rabbim ol demedikcede olmuyor iste.
hatirladigim kadriylan benim igneleri basladiktan 7gün sonra iki günde bir kontrollere gidiyordum ona göre kan alip yumurtalara bakip ne kadar dozda ignelere devam etmemi söylüyorlardi ve transferden sonrada ilkinde utrogest ve kan dolasimi icin ass100 kulanmistim ikincisinde ise hem bu ilaclari hemde bir defa igne kullandim bagisiklik icinde bir tablet aliyordum hergün ve yine maalesef olmadi son denememde ise dondurulmus tarnsferi yaptilar sadece utrogest kullandim yani anlayacagin herseyi kullandim ama nasip olmadi.
eger imkanin varsa türkiyede dene derim hem yasinda 39 ama yok burda yapicam diyorsan sana Darmstadi tavsiye ederim ben orda bir taze birde dondurulmus denemem oldu ama ilgi alaka coktu cokta rahat gecti hersey tüm testleri felanda orda yapmistim hem doktorda türk bayandi o yüzden daha rahatti benim icin ama kismette yoksa en iyi doktor olsun yinede olmuyor iste ne yapalim buda bizim kaderimiz.
Insallah Rabbim tez zamanda nasip eder sana yavrunu bizlerede

cevabin icin tesekkürler Edanur. son derece aydinlatici oldu. esimle bu konuyu da biraz konustuk aksam senin cevabin gelince acikcasi Darmstadt da eklendi listeye. Sigorta daha 2 denemeyi karsilayacak o nedenle Darmstadt iyi bir alternatif olabilir. gider gelirim artik Heidelberg'ten. daha olmadi belki arada bir kez TR'de de denerim. senin nasil gidiyor peki tedavi.

canim cok uzldum sana simdi ne desem ne yazssam teselli etmeyecektir ama suu bilki seni cok iyi anliyorum.
hani derler ya bekara hanim bosamasi kolay gelirmisya bizlerde bu topikte daha dogrusu bu kulübte hepimiz kader canlariyiz cok uzgunu allah sabir versin
senin yinede dondurulmuslarin var benim hic yok ve sansimi hemencecik bitiriyorum erken menepoz tehtidim varmis bu yuzden zamanim kalmadi
yuce yaradanin bi bildigi vardir mutlaka napicaksin canim
turkiye ilerledi ama inan almayadan yada yurdisindan gidiyosun diye artik özel ilgi bile yok tamamen duygusal (PARA) olmus yani prf olmayan dr lar bile bi afra bi tafra dersin tövbe hasa sanki bebekleri ben yarattim benim elimde diye bi böburlenmeler yuzlerini dakika bile göremezzsin bu yuzden en iyi klinik secmen lazim
salak malak lar ama yinede guler yuzluler yabanci ve musluman olmamiza ragmen hic olazzsa burda insan oldugumu biliyor ve goruyolar ben buna karar verdim
ama turkiyede seni artik ne göruyolarsa bilmiyorum sadece sen degilsin yurtdisindan sadece ssen degilsin parasi olan yada olmayan insanlar okadar asmislarki bu konuyu artik kumar oynamak gibi birsey olmus
nacizane fikrim
ama iyi merkezleri bu sözlerimden tenzih ederim umarim yanlis anlasilmaz[/QUOTE]
canim cok tesekkür ederim ilgin , tesellin ve dualarin icin .Allah yardimcin olsun bu konuda sana.bende seni cok iyi anliyorum.cok ugrasmissin ama bosa cikmis(bende korkuyorum artik.tek istedigim güvenebilecegim bi dr.bulmak.türkiyedeki doktorlar hakkinda da duyuyoruz olumsuz seyler.desem ki burda olmazsa tr.de denerim diye ondanda korkar oldum.daha yeni bi arkadasim ist.tüp bebek merkezinde yaptirdi.aret kamar diye bi dr.mahvetti arkadasimi son umuduydu.transferinin 5.günü arkadasima demis ki:esiniz almanyaya dönmeden spermlerini alalim donduralim siz kalin burda sizi burdan hamile gönderelim demis.artik ne oldu nasil olduysa tutmayacagini biliyomusmus dr.bunu duyduktan sonra nasil korkmayayim ki tr.de tedavi olmaktan.burda da ayni yerde 3 kere denedim kendimce ikisindede hatalarini gördüm buldum.daha orayada gitmiycem.klinik arastiriyorum.hayirlisi bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…