- 11 Aralık 2011
- 1.947
- 353
- 163
- Konu Sahibi gulguzeli89
-
Canım edanur Napiyim.bende bir mucize olmasını bekliyorum.tedavidende korkar oldum ve nerde yaptircagimida bilmiyorum Allah'tan hayırlısı Allah'tan başka kimse bilemez inşallah hayırlısı olur yrterki Allah saglık sihat versin gelecek olan sebep li yada sebepsiz gelir ben artık Yuce yaradana vidakiyorum
kizlar,
bu catlatma ignesindeki hcg vücuttan kac gün sonra yok oluyor biliyormusunuz?
Canım edanur Napiyim.bende bir mucize olmasını bekliyorum.tedavidende korkar oldum ve nerde yaptircagimida bilmiyorum Allah'tan hayırlısı Allah'tan başka kimse bilemez inşallah hayırlısı olur yrterki Allah saglık sihat versin gelecek olan sebep li yada sebepsiz gelir ben artık Yuce yaradana vidakiyorum
ultrasonla beraber transfer yapilip yapilmadigini konusmussunuz.benimde ultrasonla takip edilmeden yapildi 3 transferde.embriyoyu koyduktan sonra asagidan ultrasonla gösteriyolar embriyolari.
ultrasonla beraber transfer yapilip yapilmadigini konusmussunuz.benimde ultrasonla takip edilmeden yapildi 3 transferde.embriyoyu koyduktan sonra asagidan ultrasonla gösteriyolar embriyolari.
canim merak ettim seni.bugün test günündü ne oldu insallah positiftir
selam canim neden bu kadar acele ediyorsun daha yeni evli degilmiydin sen canim sizde sorun ne cikti raporlarda.
ama yinede kalbinin sesini dinle seni nereye götürecekse oraya git ben halen türkiyeyi düsünmüyorum.ben sansimi yine ilk yaptigim yerde deneyecegim cünkü benden sonra beyenmedigim yerde iki tanidigim türk arkadaslarim ikizler getirdi ve bir yakiniminda kizi oldu yani kismetmis demekki benden yine Rabbim izniylen biraz topalndiktan sonra basliyacam zaten nisandada kanun cikiyor devlet %75i ödeyecek artik vede 4üncü denemeninde %50sini ödeyecek yani hersey daha kolay olacak tabi benim kanunen 2denemem olacak cünkü ben toplam 3deneme yaptim ama 25yasin altindaydim diye ikisini privat ödemistik.
sen nerde oturuyordun canim?
2 saattir bütün topigi okudum.
edanur 5.gün embriyosuna zardan soyma islemi yapilmazsa tutmuyomus canim!
sende hic bi sorun yokken tutmamasinin sebebi bu olabilir diye düsündüm ben.
burda almanyada bu beceriksiz bilgisiz doktorlar o islemi yapiyorlar mi acaba?
kabakiz sana cok üzüldüm.ayni yasta sayiliriz.bizde gec basladik tüp tedavisine.3 kere basarisizlik oldu.cok korkuyorum ben de.nereye kadar dayanabilirim diye soruyorum kendime.yasim ilerliyor zaman su gibi.insaallah rabbim fazla aratmasin diyorum.
hic birimize.dün negatifi aldigimdan beri bosluktayim.ama bi yandanda ilersi icin güclü olmaya ugrasiyorum.benim moralimi bozan tek sey burdaki doktorlarin beceriksizligi.bakalim essen de insaallah karsima iyi bir doktor cikar.
canim tesekkür ederim cevabina.tüp bebek kanununu sormustum.dün gece burda okuyunca.4.denemede de yardim kanunu ciktimi sahiden?benim 3.sansim kaldi tek.eger dördüncüde de yardim edilecekse harika olurdu.en azindan maddi yönden kaygimiz azalir..
Merhabalar,
Böyle bir topik bulduguma gercekten seviniyorum cünkü en azindan yurtdisi problemleri anlatma daha kolay olacaktir. Ben Heidelberg sehrindenim ve Heidelberg Uniklink'te Prof. Strowitzki'nin hastasiyim. Bana doktoru bu ise ilk baslamaya karar verdigimizde sigorta sirketinden biri önermisti. gerci arastirdim bu konuda son derece iyi. paragöz degil ve son derece etik sahibi biri. Tabii tüm bunlar benim basarim konusunda yardimci olmadi. 39 yasindayim ve Haziran 2012 / Eylül 2012 olmak üzere iki adet basarisiz IVF denemem oldu. Allianz daha iki denemeyi karsilayacak ama ben biraz Alman doktorlarin ilgisizliginden sikayetciyim. ne bileyim hormon igneleri boyunca hic kontrol yok ilk igneler bitince eh artik olmazsa da o saatte sonra yumurtalari gelistirmek icin yapilacak birsey olmuyor. gidiyor gül gibi ilaclar ve olan sinirlere oluyor.
gerci benim her iki denememde yumurta toplandi (ilkinde 3 ikincisinde 1) ve %100 döllendi ama ne yazik ki embriyocuklar tutunamadi. Türk forumlarda okuyorum bir sürü farkli ilaclar kan sulandiricilar vs. Benim doktor sadece 1.ci, 4.cü ve 7.ci gün icin bir igne ve hergün 2'ser adet rahim icerisine verilecek ultrogest tablet verdi. bazen sasip kaliyorum.
ücüncü deneme konusunda kararsizim. Prof Strowitzki ile devam mi, forumda okudugum gibi darmstadt mi yoksa tamamen kendi imkanlarim ile Türkiye mi? Sizler nasil islemlerden gecirildiniz. bana bu konuda yol gösterebilirseniz sevinirim.
Simdiden tesekkürler.
Sevgiyle ve umutla kalin.
selam canim önceliklen gecmis olsun herkesin tedavisi farkli oluyr tabi hastaligina göre benim yaptigim tüm merkezlerde bana göre iyiydi ama´nasip olmadi Rabbim ol demedikcede olmuyor iste.
hatirladigim kadriylan benim igneleri basladiktan 7gün sonra iki günde bir kontrollere gidiyordum ona göre kan alip yumurtalara bakip ne kadar dozda ignelere devam etmemi söylüyorlardi ve transferden sonrada ilkinde utrogest ve kan dolasimi icin ass100 kulanmistim ikincisinde ise hem bu ilaclari hemde bir defa igne kullandim bagisiklik icinde bir tablet aliyordum hergün ve yine maalesef olmadi son denememde ise dondurulmus tarnsferi yaptilar sadece utrogest kullandim yani anlayacagin herseyi kullandim ama nasip olmadi.
eger imkanin varsa türkiyede dene derim hem yasinda 39 ama yok burda yapicam diyorsan sana Darmstadi tavsiye ederim ben orda bir taze birde dondurulmus denemem oldu ama ilgi alaka coktu cokta rahat gecti hersey tüm testleri felanda orda yapmistim hem doktorda türk bayandi o yüzden daha rahatti benim icin ama kismette yoksa en iyi doktor olsun yinede olmuyor iste ne yapalim buda bizim kaderimiz.
Insallah Rabbim tez zamanda nasip eder sana yavrunu bizlerede
kabakiz sana cok üzüldüm.ayni yasta sayiliriz.bizde gec basladik tüp tedavisine.3 kere basarisizlik oldu.cok korkuyorum ben de.nereye kadar dayanabilirim diye soruyorum kendime.yasim ilerliyor zaman su gibi.insaallah rabbim fazla aratmasin diyorum.
hic birimize.dün negatifi aldigimdan beri bosluktayim.ama bi yandanda ilersi icin güclü olmaya ugrasiyorum.benim moralimi bozan tek sey burdaki doktorlarin beceriksizligi.bakalim essen de insaallah karsima iyi bir doktor cikar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?