- Konu Sahibi gulguzeli89
-
Kızlar var mı yakınlarda test gunünü bekleyen? Yada tedaviye başlayan?
off edanur valla icimin yaglari eridi. ikiz ne demek Yüce Rabbim ücüz bile verse geri cevirmek burun kivirmak olmaz. nasil dua ediyorum hepimize. hep yanlizim ya da hadi birkac kisi daha vardir diye düsünüyordum halbuki ne kadar yanilmisim. Yüce Rabbim hepimizi ama hepimizi ikizler ücüzler tekizlerle sevindirsin. ay ne harika olur. düsüncesi hayali bile güzel. Allahim bu arada seni de pas gecmesin.
dün esimle de konustuk sen karar ver dedi. ne hissediyorsan öyle yap bir acelemiz yok dedi. sanirim bekleyecegim :)
Canım 23 Ekim yani salı gunü.cok heyecanlıyım Ogün için ama kendimi kesin olur deyipte cok kaptırmıyorum kısmet artik
TSK ederim canım benim ağzın bal yesin:)))Isallah haftaya güzel haberler veririm burdan leblebilerimle teyzeleri:))allahım emeklerimizi bosa çıkarmasın hiçbirimizin Isallah.
Cok tskrederim iyi dileklerin için.İsallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz hayallerimize,hergrce ve gündüz İnan benim gibi olan kadınlara dualar ediyorum.İnaniyorum Rabbim sesimizi duyacak birgun hayirlisiyla bize meleklerimizi verecektir.dedigin gibi ben heycanlansamda,cok düşünsemde sonuc aslında coktan belliama biz insanlar bunu ancak zamanı gelince ogrenicez.ben iyi veya kötü berimi sonucada hazırım.negatif olursa şaşırmam veya cok üzülmem çünkü bikere daha gördüm ben o negatifi((Bakalım Rabbim neyler, neylerse güzel eyler.
canim benim hadi az kaldi. sonuc ne olursa olsun sen elinden gelen her seyi yaptin. gerisi Yüce Rabbimin takdiri. Rabbim bize olmayacak hayaller gördürmez. herseyin bir sirasi bir zamani var. insallah hersey güzel olur bizler de seninle birlikte sonuna kadar sevinc cigliklari atariz. yok aksi olursa da seninle birlikte üzülür aglar ve sonraki rotamizi belirler yeni umuda hareket ederiz.
umutlu ve aydinlik bir gün olsun hepinize. gerci burada baya sis var ama :)
hepinize kucak dolusu sevgiler. Yüce Rabbimin izniyle insallah topigimizin bir bebisi olacak:)))))
Canım son bir gün,yarın Isallah benim Bayramim başlıcak :))))) Isallah ikiside tutunur leblebilerim.allahim ayırmasın onlardan Isallah beni.kizlar sizde yokmu suan tedavide olan canlarım? Bu arada hepinizin duasına cok ihtiyacım var.Muslumanin müslümana duası kabul olur.lutfen yardım edin bize teyzeleri:))
23 kasimdaki öngörüsme terminimi bugün arayip yarina alabileceklerini söylediler.bizde ok dedik.yarin essen klinikte görüsmem var.kendimi aralik ayina hazirliyodum ben ama bakalim neler olacak.bundada vardir bir hayir
Selam...ilk kez basliyorsun sabirim tüp bebek tedavisine.
Allah yardimcin olsun. Însallah ilk seferde kavusursun evladina.
Essen' de tedavi olacagini yazmissin Novum da sanirim.
Ben de orda görmüstüm bir kac tedavimi.
Dr. Wohlers ile birlikte.
Kızlar cok şükür ikinci denememde şansı yakaladım.bugun testimin pozitif olduğunu öğrendim:)))))) hala cok şaşkınım degerim 44cikti.drum cuma gunü bidaha test istedi birazdaha yükselmesi gerekmiş Isallah cuma gunü degerim yükselirde tam anlamıyla sevinirim.duslariniz icin tskler.
Kızlar cok şükür ikinci denememde şansı yakaladım.bugun testimin pozitif olduğunu öğrendim:)))))) hala cok şaşkınım degerim 44cikti.drum cuma gunü bidaha test istedi birazdaha yükselmesi gerekmiş Isallah cuma gunü degerim yükselirde tam anlamıyla sevinirim.duslariniz icin tskler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?