almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

amiiinnn.hayirlisiyla saglikli evlatlarimizi en kisa zamanda kucagimiza aliriz insaallah

Canım 23 Ekim yani salı gunü.cok heyecanlıyım Ogün için ama kendimi kesin olur deyipte cok kaptırmıyorum kısmet artik

TSK ederim canım benim ağzın bal yesin:)))Isallah haftaya güzel haberler veririm burdan leblebilerimle teyzeleri:))allahım emeklerimizi bosa çıkarmasın hiçbirimizin Isallah.

TSK ederim canım benim ağzın bal yesin:)))Isallah haftaya güzel haberler veririm burdan leblebilerimle teyzeleri:))allahım emeklerimizi bosa çıkarmasın hiçbirimizin Isallah.

amin adanali. Yüce Rabbim kimsenin emeklerini rüyalarini bosa cikartmasin. dualarimiz senin ve leblebilerinle. hayirlisi. ne kadar telas yaptigini ve sabirsizlendigini tahmin edebiliyorum. ama sakin ol. inanki hicbir olay sonucu degistirmeyecektir. alnimiza yazilan neyse o olur. gönlünü ferah tut ve bebisleri düsün. bugün olmazsa da unutma her zaman bir yarin vardir. tüm kalbimiz ve dualarimiz seninle.

Cok tskrederim iyi dileklerin için.İsallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz hayallerimize,hergrce ve gündüz İnan benim gibi olan kadınlara dualar ediyorum.İnaniyorum Rabbim sesimizi duyacak birgun hayirlisiyla bize meleklerimizi verecektir.dedigin gibi ben heycanlansamda,cok düşünsemde sonuc aslında coktan belliama biz insanlar bunu ancak zamanı gelince ogrenicez.ben iyi veya kötü berimi sonucada hazırım.negatif olursa şaşırmam veya cok üzülmem çünkü bikere daha gördüm ben o negatifi((Bakalım Rabbim neyler, neylerse güzel eyler.

canim benim hadi az kaldi. sonuc ne olursa olsun sen elinden gelen her seyi yaptin. gerisi Yüce Rabbimin takdiri. Rabbim bize olmayacak hayaller gördürmez. herseyin bir sirasi bir zamani var. insallah hersey güzel olur bizler de seninle birlikte sonuna kadar sevinc cigliklari atariz. yok aksi olursa da seninle birlikte üzülür aglar ve sonraki rotamizi belirler yeni umuda hareket ederiz.

umutlu ve aydinlik bir gün olsun hepinize. gerci burada baya sis var ama :)

hepinize kucak dolusu sevgiler. Yüce Rabbimin izniyle insallah topigimizin bir bebisi olacak:)))))

Canım son bir gün,yarın Isallah benim Bayramim başlıcak :))))) Isallah ikiside tutunur leblebilerim.allahim ayırmasın onlardan Isallah beni.kizlar sizde yokmu suan tedavide olan canlarım? Bu arada hepinizin duasına cok ihtiyacım var.Muslumanin müslümana duası kabul olur.lutfen yardım edin bize teyzeleri:))

teyzeleri kurban olsun leblebilere. dualarimiz ve tüm iyi dileklerimiz sizinle. canim benim insallah hepimize dügün bayram olur. tedavi konusunda bende adimlari atiyorum insallah. carsamba günü Darmstadt KiWu'da Infoabend var ona gidiyoruz sonra da 19 Kasim'da randevum var. bakalim hayirlisi. bu sefer daha iyi hazirlanacagiz. ayiptir söylemesi sigarayi da biraktim 2.5 hafta oluyor. umarim yumoslara bir faydasi olur.

canim benim iyi haberlerini bekliyoruz insallah. Yüce Rabbim bu sefer ol demis olsun.

Camım Isallah bu sefer hersey yolunda giderde kavuşursun bebisine:)) benim bu ikinci denemem sorun eşimden kaynaklanıyor Isallah bu son olur.allah hepimizin yüzüne gülsün :))

canim yarin insaallah yegenlerimizin sag salim seninle oldugunu duyurursun bizee..rabbim yüzünü güldürsün hayirlisiyla

23 kasimdaki öngörüsme terminimi bugün arayip yarina alabileceklerini söylediler.bizde ok dedik.yarin essen klinikte görüsmem var.kendimi aralik ayina hazirliyodum ben ama bakalim neler olacak.bundada vardir bir hayir

23 kasimdaki öngörüsme terminimi bugün arayip yarina alabileceklerini söylediler.bizde ok dedik.yarin essen klinikte görüsmem var.kendimi aralik ayina hazirliyodum ben ama bakalim neler olacak.bundada vardir bir hayir

Selam...ilk kez basliyorsun sabirim tüp bebek tedavisine.

Allah yardimcin olsun. Însallah ilk seferde kavusursun evladina.

Essen' de tedavi olacagini yazmissin Novum da sanirim.

Ben de orda görmüstüm bir kac tedavimi.

Dr. Wohlers ile birlikte.

selam..
ilk tedavim degil.4.olacak.novumda evet.ilk defa da oraya gidecegim.lütfen lütfen orda gördügün tedavilerden iyi veya kötü ne tecrüben varsa anlatirmisin.
begendinmi orayi sen?sonuclarin neydi?cok önemli benim icin

Kızlar cok şükür ikinci denememde şansı yakaladım.bugun testimin pozitif olduğunu öğrendim:)))))) hala cok şaşkınım degerim 44cikti.drum cuma gunü bidaha test istedi birazdaha yükselmesi gerekmiş Isallah cuma gunü degerim yükselirde tam anlamıyla sevinirim.duslariniz icin tskler.

canim Allah tamamina erdirsintebrikleerr...

yupiiiiiiiiiiiiiiii. iste beklenen haber. gündeme bomba gibi düstün adanali. Allahim ne kadar güzel bir haber. sanki kendim hcg testimin sonucunu almis gibiyim. bu saate kadar toplantidaydim ama aklim hep sendeydi. acaba ne oldu sonuc ne cikti diye. oyoyoyooyoyo oynasin kizlar bizim topigin de bebisi var

sen artik merak etme adanali cuma da iyi cikar sonuc insallah. Yüce Rabbim duydu seni. ol dedi demekki bu sefer. Tamamina da erdirmeyi nasip eylesin.

Tskr ederim canım,Isallah cuma gunü degerim ikiye katlanirda tam bir mutluluk yasarım:)))Allah isteyen herkese nasip etsin Isallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…