- Konu Sahibi gulguzeli89
-
merhaba kizlar.bende ara sira bu siteye girip cikiyorum yani bende sizler gibi umut yolcusuyum.37 yasinda 3 negativ tüpü olan ve 4 yü düsünen biri olarak. esimin yasi 53 oldugu icin krannkasse ödemiyor burada tüp bebek masraflarini hic bir sekilde.bende türkiyede yaptirdim 3 nude.malesef olmadi.simdi 1 ay önce acik ameliyatim oldu rahimden 0.8 ve 4.30 cm lik 5 tane miyom alindi endometrium varmis idrar torbamin üzerinde onu olmis doktor ve ayrica yapisiklik.yani yok yok. baska bir sorunum yok yumurtlamam adetlerim yani hepsi iyi.esimde sperm hareketsizligi vardi 2009 yapilan teslerde normal yol ile asla olmaz denen sperm sayimiz 2 hafta önce aldigim iz tahlil sonucuna göre mükemmel.önceye bakis yani normal yol ile hamile kalabilirim. ve ameliyatida yapan doktorumda 3 ay icinde hamile kalmaya bak dedi.simdi ben burada yeni oldugum icin bilemiyorum.burda kolay hamile kalabilme adin a kullanabilecegim etkili vitamin vs.bildiginiz seylervarmi isim vs. yani ekstra icebilecegim seyler.doktorum bana femibion 1 verdi bilm iyorum bu nasil.birde burada yapilan tahliller fsh tsh lh amh kromozon genetik testleri ücretlimi oluyor .ki eger yaptirdiklariniz var ise nasil yaptirdiniz cvp veririsenniz sevirim.tesekkürler
selam canim hosgeldin snde aramiza anladigim kadariylan bence degeriniz gayet iyi sadece su normale spermien rundzelle 1milyonun altinda kafami karistirdi onu tam iyi anlamadim görünürde yoksa sorun yok insallah Rabbim enkisa zamanda nasip eder sana hem kadin doktoruna göster bide sonuclari o sana gerekeni söyler canim.
simdi kürleri arastirsan zaten bulursun canim endometrium icin 15gün sogan kürü yap 3-4 ay boyunca ve yumurta problemi icinde incir kürü -kestane bali-cörek otu-tarcini karisimini dene canim bunlari arastirirsan bulursun zaten sogan ve incir kürü icin Ibrahim saracoglunu sitesine baka nasil kullnacagimn hepsi yaziyor ve bence sogan kürürnü kesinlikle dene miyomlar icin bendede vardi yaptim gecti cok sükür.Esinin sperm testine gelince bence cok sanslisiniz bizde 4yildir test yapiyoruz bir degisiklik olmadi hep ayni sayida kaldi bende..
canim daha okuyacaktim sen dedikten bayaa sonra basladim yaa,bide seni göremeyince dedim bitirmis olabilir,gitmis olabilir tr.ye coktan diye devam etmedim.sayisi gecer nolur nolmaz diye.ne zaman kismetse yolculuk?istersen belli bir sayi ver kaldiysa daha onu da okurum.
23.12 de ucuyoruz ALLAH nasi ederse.100 tane daha okuyabilirsen oku Canim.sende okursan bana soyle Bende okurum.ALLAH sonumuzu hayir etsin bakalim
canim sen gecen yazmistin amh degerini daha yüksekti..buraya yazdin.artik bi amh degerim oldu diye.o degerle bu deger cok farkli.bir yanlislik var sanki:26:
doktorunla konus önce bi..
canim yaa kötünün iyisiyle yetinmek,elimizde ne varsa ona umutla sarilmak zorundayiz.
bardagin dolu tarafini görmeliyiz..henüz umut varr..noolur fazla moralini bozma..kimbilir artik bebegin gelecektir belkide.kimbilir buzluktaki bezelyelerin alninda yazili.
hem doktor bir kac ay bu sekilde toplayacagiz,sonra ignelerle elde edecegiz dedigine göre demekki daha bayaa vaktin var.
noolur yikilma.
henüz umut var..Allah büyük..insaallah boynumuzu bükük koymaz..
edanurcugum bu endometrium denen sey kist degilmis ben kist sandim.türkce adiyla cikolata kisti.bu baska cesitmis.endometriozisherde diye bisey belki sen bilirsin.arti benim adetimin 15 günü su anda korunmuyoruzda.02.11.2012 ameliyat oldum.16 sindada düzenli sekilde ameliyat oldum.peki simdi adetinin 15 ci gününde sogan kürü yap demissin,yapayimmi.sayet olmazya hamile isem bir zarari olmasin.birde 5 tane miyom aldilar benden.0,8 ile 4,30 cm araliginda.en büyügü yani 4,30 cm.acik ameliyat ile alindi.simdi yapayimmi yani bu sogan kürünü.evet sansim ilk defa döndü bakalim yalvariyorum allahima ugrastirma beni diye.ama bilmiyorum.95 yilinda ilk esimden hamile kalmistim ve 3 aylik iken düsmüstü.vakkum kürtaji olmustum dahada hamile kalamadim anliycan garip bir durum.ama hamile kalabiliyorum demekki
23.12 de ucuyoruz ALLAH nasi ederse.100 tane daha okuyabilirsen oku Canim.sende okursan bana soyle Bende okurum.ALLAH sonumuzu hayir etsin bakalim
merhaba canim.sana bende cevap yazmistim ama gitmemis.gecmis olsun ameliyat olmussun..
anladigim kadariyla tüp bebek tedavisini erkek sorunu nedeniyle yaptirdin demi?
su anda düzelmis hersey. bence sen genede esine keci boynuzu kürü yap.keci boynuzu spermlerin dölleme yetenegini kuvvetlendiriyormus.tabi usulüne uygun önerildigi gibi yap.fazla yapinca oda zararliymis.
sana gelince sende rahimde problem hallolmus.bide sen kadin doktorunla irtibata gec.o dedigin testleri sor yaptir hormonal bozuklugun da yoksa denemeye basla bi an önce rahimin temizken.insaallah hormonlarinda normaldir.edanurun dedigi bal-cörekotu-tarcin karisimi cok duyuyoruz onu kullan.tiroid hormonunada baktir.genetik testi yaptirmamissin.onuda sor kadin doktoruna.bide pihtilasma testini de sor yaptirir galiba kadin doktoru.ben kendim yaptirmadim nerde nasil yaptiriliyor bilmiyorum.tüp bebekte yapmislardi genetik test haric digerlerini.tahminim kadin doktorun yardimci olur.
biliyorum canim zaten bu endometriumda cikolata kist oluyormus en zor kistlermis gerci benimkiler hep normal kisti ama sogan suyu gercekten mucize Ibrahim saracogluda diyor özellilken pco ve cikolata kisti normal kistler icin adet düzensizligi yani anlayacagin tam kadinlara göre. valla simdi suclu duruma girmek istemem Ibrahim saracoglu eger hamile oldugunuz ögrenirseniz birakin diyor yoksa hamilelige hic bir zarari yokmus ve cok insan kullandigi ay bilmeden hamile kalmis ama eger icin rahat etmiyecekse adet ol ve diger adetinin 10günü basla sen bilirsin artik canim.En kötü sekilde kürtaj yapmislar canim senide Rabbim istedikten sonra tabiki hamile kalinir canim bize dua etmekten baska care yok ben seni daha önceki mesajini hic hatirlamiyorum ayni isimdemiydi?
Slm arkadasim nasilsin??
Bende bu sayfanin eskilerindenim ama hic tüp bebek yapma sansimiz olmadi.
Senin yasadiklarini okuyunca yazmak istedim.
Canim esine herhangi bisey kullandirdin mi kür olarak?
Nasil oldu da degerleriniz böyle artti??
Benim esim azosperm 1 kez m.tese olduk ama hic sperm bulunamadi.
Iste heryerden bir umut ariyorum.
Biraz anlatirmisin canim??
yanlis yazmisim 16 sinda adet oldum.bugum 15 günüm.arti bendeki cikolata kisti degilmis.ben öle zannettim doktoruma sordum kist degildi dedi.kist ultrasonda görününuyor sanirim bu benim kini doktor acik ameliyatta görmüs.idrar torbamin üzerini sarmis.agrili adet olma gibi sikayetler yaratiyormus.ki bende öyle birsey yoktu.ben düzenli adet oluyorum.sen cvp lamistin evet .adim o zaman yani 1 ay önce falan cufi55 idi.geri dönüp bakarsan okursun esimin 2009 daki testini yorumlamistin.peki simdi rahimdan bu miyomlari aldi doktor bu sogan kürünü bidaha olmasin diyemi yapicam ben edanurcugum
merhaba canim.iyiyim canim sogol.esimin bu sperm sonucuyla dahada iyi olduk.esim ekstra bisey yapmadi bu sperm güclendirici seyler adina sadece düzenli beslendi.bol bol meyve yedi sebze arti badem yani mandel firinda hafif kizarttim findik.birde 2009 da proxseed diye sende bilirsin o ilaclari kullandi 3 ay.ne bilim bizde sasirtik bayagi bir artmin hemde.sen nerdesin yas kac kac yillik evlisin
canim sen yinede dene rahmini temizliyor icindeki tüm iltihaplari atiyor seninkide biraz zor görünen birseymis peki nasil anladilarda hic sikayetin yoktu bende bazen süpeleniyorum bu hastaliktan ama ben adetlerim düzensiz ve agrili bide 2defa taze 1defada dondurulmus blastosi embiryo transfer ettiler tutmayinca bazen süpe ediyorum acaa bendedemi var bu hastalik diye ama ben histereskopi yaptim birsey cikmadi.evet gördüm az önce eski testlerinizi gercekten mucize olmus Rabbim ol dedikten sonra insallah hamilede kalirsin kendiliginden.
yare ncanim nasilsin görüsmeyeli su anda hangi asamadasin valla bende suanda subati bekliyorum bir daha denemek icin ama insan inan cok korkuyor tekrar negatifi görürüm diye ne kadar zor bir durum Rabbim kimseye yasatmasin bizim gibilerede tez zamanda nasip etsin hayirlisiylan insallah.
Canim benim iyiyim cok tsk ederim sen nasilsin??
Canim sana msj attim zannediyordum özelden geri cvp yazmamisim.Verdigin cvp icin cok tsk ederim.
Canim gecen gün benim oldugum azolular topigine yazmissin kaynin icin sana yazmistim orada kürlerle ilgili.
Canim biz kürlere hala devam ediyoruz bir umut belki bisey olur bisey cikar diye.
Bazende cok karamsar oluyorum amelyatta cikmayan sey kürle nasil cikacak diye.
Allahim sonumuzu hayir etsin dua etmekten baska yapacak biseyimiz yok.
Canim insallah cani gönülden istiyorum bu kez insallahhhhhhhhh bebeciklerine kavusursun ve cok mutlu olursun.
Olumsuz düsünme canim güzel düsün güzel olsun.
Birde canim türkiyede bisey duymustum tatildeyken.
Esle beraber olmadan beline kavanoz kapatip hamile kalan cok olurmus eski zamanlarda.
3-4 kavonoz kapatip beline 5 dakika sonra beraber olmak lazimmis.
Bi yazayim dedim belki faydasi olur tüpe gerek kalmaz canim.
Allahim hepimizin gönlüne göre versin cancazim.
bununda adi endometrioseherde o sekilde yaziyo labor sonucumda .doktorda ameliyattan sonra dediki miyomlar endometriose yapisiklik vs.vs. vardi hepsini hallettik dedi.tabi karnimida hallettmis.herkes bebegini aldi cikti hastaneden ben cantami alip ciktim.benim saatinde gelir adetim ve hissetmem bile.doktor dediki bu endometriose ile hamile kalman cok zordu dedi.ne gibi etkisi varsa artik.bilmiyorumki histeroskopide görünürmü.o acik ameliyati yapinca fark etti sanirim.idrar torbamin üstünü sarmis.birde arkadasim femibion 1 verdi bana ic diye sence iyimi bu.gördünmü aradaki farki hayretlik bisey degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?