almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

canim bende begendim anlattigina göre doktorunu.
hersey güzel olacak bu sefer galiba..
bendende helalll aysen hanima.insaallah yetip artacak kadar yumosun olsun:)bezelye yoldaa

Selam canim az önce baska bir topikte gördüm insallah yanlis görmüsümdür negatif yaziyordu dogrumu yoksa baska birimi insallah öyle degildir..

selam canim nasilsin önceliklen Aysen hanimi begendigine cok sevindim dedigim kadar varmis degilmi kadin cok iyi cokta insani dinliyor, ben iki seferde ordan negatiflen ciksamda inan hic suclamadim kadini, cünkü bana göre ellerinden geleni yaptilar herseyde cok iyi gitti gel görki Rabbim ol demedikten sonrada olmuyor kadere boyun egmek lazim zaten Aysen hanimin bana en son negatifteki dedigi sey sizinki kader sende olabilecek embiryolarin en iyisi oldu ama yinede tutmadi o yüzden bana sakin pes etme dedi her seferinde dene bir gün elbet olacak insallah demisti ve ben o yüzden hic bir zaman ordan kötü sekilde ayrilmadim hep memnun kaldim hatta simdi tekrar yapmayi düsüyüyorum ama biraz uzak bakalim agarliya bilirsek izinleri orda yaparim yoksa mecbur yanimizda olanla devam edecegiiz herseyin hayirlisi.
Dilerim Rabbimden insallah ordan ikiz ücüzlerlen dönersin ilk seferde ve bizede dua edersin artik canim..

Selam canim az önce baska bir topikte gördüm insallah yanlis görmüsümdür negatif yaziyordu dogrumu yoksa baska birimi insallah öyle degildir..

selam canim,
gece kususun sende benim gibi:))hopeye yazdigin mesajin saatinden bu kaniya vardim..dogru de mi??....:)

önce aklimdayken bisey sorayim.sana transferden hemen sonra estradiol tablet kullandirtti mi doktor?

simdi durumum:
ctesi.günü 9. gün idrar testi yaptim negatif.gene ayni aksam hastaneye gittim kanda baktirdim 5 in altindaydi hcg.ayni gece leke seklinde kanamam basladi hala devam ediyor..bence adet olmaya ugrasiyor vücudum.
bugün klinige gittik.ultrasonla bakti dr.rahimin adet oluyo gibi durmuyo dedi.kanamayida begenmedi olsun canini sikma felan da demedi.beklemeliyiz dedi.persembe yani 14. gün test yapacagiz adet olmassan dedi.estradiol tablet yazdi sabah aksam ikiser adet.kanamayi kesecekmis.net bisey söyleyemedi tabi ki..utrogesti 4 sefere cikarticam..
rahimim sökülüyomus gibi agrim oluyor hah baslayacak sakir sakir diyorum baslayamiyor.ööyle iste canim..

Son düzenleme:
Canim sana transferden sonra Ultrogest ve Estradiol hapini kullanman gerektigini Doktor soylememismiydi?Ben transferden sonra ikisinede baslamistim sabah ve aksam olmak uzere 2 Tane Estradiol ve 4 Tane sabah aksam Ultrogest kullandim ve 12. haftaya kadarda kullanman gerek.Dr um hic aksatmadan saatine uygun hergun kullan dedi.Aklim almadi Sana Neden boyle yapmadilar.Ama isallah persembe gunu guzel Bir mucizeolur ve bebegin seninle olur.Hep dua ediyorum isimlerinizle her gece allahtan sizler icinde evlat istiyorum .Rabbim sesimizi duysun.

selam canim evet bende gece kusuyum cok gec saatlerde yatiyorum..
ben ilk tüp bebekte doktorum farkliydi bana
estradiol kullandirtmisti ama bu son iki denememde kullanmadim doktor yazmadi bana.
canim sende cok erken davranmissin hemde seninki 3üncü gün embiryosuydu bildigim kadariylan blastosi embiryo bile anca 10.günden sonra kanda cikabiliyor sen benim gibi sabirsizsin erken davranmissin,
benim Blastosi olmasina ragmen 10.gün yapmistim doktorum kizmisti neden yaptin diye 12.günden sonra kana anca karisiyor.
insallah Rabbim sana bir mucize verirde bebeginin haberini alirsin persembe günü lütfen o güne kadar dayan ve dikkat et kendine canim güzel haberlerini bekliyoruz...

canim utrogest kullandim.estradiol dondurulmusta kullandim.türkiyedekiler taze denemelerde de kullaniyorlar ya bana niye vermiyorlar diye aklima takildi.

simdi bu sefer kanamam olunca verdiler.kanamayi durduracakmis.madem diyorum estradiol yetersiz olunca oluyosa o kanama önceden niye vermiyorlar diyorum.

canim dualarini Allahim kabul etsin cook sagol.duaya cok ihtiyacim var.maalesef kanamam adete dönüstü dünden beri..

cevap verdigin icin cok saol..

selam canim,
galiba diger topiginde okudum bugün yada yarin opun olacakmis.ne yaptin oldumu ?

dilemim bize güzel haberler ver canim benim. kendini üzme aceleci. Yüce Rabbim en iyisini bilir. Pazartesi günü opu oldu. dedigim gibi iki büyüyen yumos vardi ikisini de aldilar. cok sükür ikisi de dolu cikti. simdi sok dondurma yöntemi ile döllenmeden dondurdular. zaman yumos toplama zamani dedi doktorum. hayirlisi bakalim 6-8 adete ulasinca tüp bebek prosedürlerine gececegiz. kocam bile son zamanlarda gelsin saglikli yumoslar lafini agzina doladi.yumos kelimesini de nereden duyduysa. yoksa gizliden gizliye yazdiklarimi mi okuyor. haha

hepinize sevgiyle kucakliyorum. leblebilere mercimeklere dikkat. bu arada gelsin bezelyelerrrr
Z.

ohh masaallah bezelyeleri attin dondurucuya.güzel basladin sonuda güzel olacak demek ki:)
emeklerin meyvesini versin insaallahh.

merhaba kizlar.bende ara sira bu siteye girip cikiyorum yani bende sizler gibi umut yolcusuyum.37 yasinda 3 negativ tüpü olan ve 4 yü düsünen biri olarak. esimin yasi 53 oldugu icin krannkasse ödemiyor burada tüp bebek masraflarini hic bir sekilde.bende türkiyede yaptirdim 3 nude.malesef olmadi.simdi 1 ay önce acik ameliyatim oldu rahimden 0.8 ve 4.30 cm lik 5 tane miyom alindi endometrium varmis idrar torbamin üzerinde onu olmis doktor ve ayrica yapisiklik.yani yok yok. baska bir sorunum yok yumurtlamam adetlerim yani hepsi iyi.esimde sperm hareketsizligi vardi 2009 yapilan teslerde normal yol ile asla olmaz denen sperm sayimiz 2 hafta önce aldigim iz tahlil sonucuna göre mükemmel.önceye bakis yani normal yol ile hamile kalabilirim. ve ameliyatida yapan doktorumda 3 ay icinde hamile kalmaya bak dedi.simdi ben burada yeni oldugum icin bilemiyorum.burda kolay hamile kalabilme adin a kullanabilecegim etkili vitamin vs.bildiginiz seylervarmi isim vs. yani ekstra icebilecegim seyler.doktorum bana femibion 1 verdi bilm iyorum bu nasil.birde burada yapilan tahliller fsh tsh lh amh kromozon genetik testleri ücretlimi oluyor .ki eger yaptirdiklariniz var ise nasil yaptirdiniz cvp veririsenniz sevirim.tesekkürler

ANAMNESE:keine erkrankunken oder operationen im genitalbereich
LOKALBEFUND:habitus unauffällig,genitale, o.b hodenvolumina im normbereich
HODENSONOGRAFIE:RH frei .hodenvolumen bds .25 ml
LABORBEFUNDE:reutinerlabor im normbereich.hormonstatus unauffällig.
TSH1=1.69 u/ml LH=3.13 mlU /ml FSH=3.58 mlU/ml TESTO=14.36nMol/l
SIPERMIOGRAM:20.11.2012 phys.bescheffenheit:dünnfl+
vol:4.1 ml pH:7,9
SPERMIENKONZENTRATION:30,0 mio /ml gesamtzahl:123,0 mio
motilität:a:15%b30% c:15% d:40%
morphologie:9% normale spermien rundzellen: <1 mio /ml
vitalität:<60%
beurteilung:normalbefund
BEURTEILUNG:bei dem patienten besteht kein hinweis auf eine fertilitätsstörüng

evet arkadaslar bizim bu 2 hafta önce elimizde aldigimiz sonucumuz.en son 2009 da yaptirmistik ve doktor normal yol ile cocugumuzun olamiyacagini yazmisti .simdi ise bu sonuclari iyi demis ama ben birde sizin yorumlamanizi istiyorum.üsttede yazdigim gibi belki kendiliginden olur ümidim var.cünkü 17 yildir hamile kalamiyorum

kizlar inanin ki cok ama cok moralim bozuk. bugün aksam posta kutusundan birtakim test sonuclari cikti. FSH degerimi zaten biliyordum 5.38 ama AMH degeri bir tokat gibi yüzüme vurdu. AMh degeri 0.2. henüz doktorumla konusmadim ama sanirim bu sebeple biriktirme isine girmek istedi. ne kadar vaktim kaldi acaba. FSH bu kadar düsük seyrederken AMH nasil böyle bir deger cikti bir türlü anlam veremedim.

hersey olacagina varir ama sanirim beni en sonunda yumurta donasyonu paklar. iki dondurulmus yumurtam olmasina karsin artik hic umudum kalmadi. nereye kadar. demek ki artik dogurganlik sinirda...

hepinize hayirli güzel bir aksam ve güzel bir haftasonu dilerim. benimki berbat gececektir eminim ((

canim sen gecen yazmistin amh degerini daha yüksekti..buraya yazdin.artik bi amh degerim oldu diye.o degerle bu deger cok farkli.bir yanlislik var sanki:26:
doktorunla konus önce bi..
canim yaa kötünün iyisiyle yetinmek,elimizde ne varsa ona umutla sarilmak zorundayiz.
bardagin dolu tarafini görmeliyiz..henüz umut varr..noolur fazla moralini bozma..kimbilir artik bebegin gelecektir belkide.kimbilir buzluktaki bezelyelerin alninda yazili.
hem doktor bir kac ay bu sekilde toplayacagiz,sonra ignelerle elde edecegiz dedigine göre demekki daha bayaa vaktin var.
noolur yikilma.
henüz umut var..Allah büyük..insaallah boynumuzu bükük koymaz..

ALLAH razi olsun kardesim cevremdekilerden iyi okudun valla cok sagol yeterli bide kitaptan okuyormusun cok tesekkurler Canim...

canim daha okuyacaktim sen dedikten bayaa sonra basladim yaa,bide seni göremeyince dedim bitirmis olabilir,gitmis olabilir tr.ye coktan diye devam etmedim.sayisi gecer nolur nolmaz diye.ne zaman kismetse yolculuk?istersen belli bir sayi ver kaldiysa daha onu da okurum.

ah be canim neden bu kadar karamsarsinki aramizda cok düsük amh hormunuylan hamile kalan arkadaslarimiz var hem eger iki tane yumurtan kendiliginden cikmissa bence cok cok iyi bir durumdasin önemli olan döllenmesi gerisi bos zaten Rabbim ol dedikten sonra her cesit olur bizim amh hormonu yüksek olmasina ragmen kucagimiz halen bos bunlar hepsi bahane sen simdiden sikma canini bebislerini düsün iyi düsünki dua etki olsun Rabbimize sigin o darda olanlari yalniz birakmaz.Donasyon felanda düsünme sakin hem senin ona ihtiyacin yok cok sükür sende yumurta var aklina öyle kötü düsünceler sokma seytanin vesvesesine uyma canim sadece dua et insallah nasip edecek Rabbim sana.....

selam canim hosgeldin snde aramiza anladigim kadariylan bence degeriniz gayet iyi sadece su normale spermien rundzelle 1milyonun altinda kafami karistirdi onu tam iyi anlamadim görünürde yoksa sorun yok insallah Rabbim enkisa zamanda nasip eder sana hem kadin doktoruna göster bide sonuclari o sana gerekeni söyler canim.

simdi kürleri arastirsan zaten bulursun canim endometrium icin 15gün sogan kürü yap 3-4 ay boyunca ve yumurta problemi icinde incir kürü -kestane bali-cörek otu-tarcini karisimini dene canim bunlari arastirirsan bulursun zaten sogan ve incir kürü icin Ibrahim saracoglunu sitesine baka nasil kullnacagimn hepsi yaziyor ve bence sogan kürürnü kesinlikle dene miyomlar icin bendede vardi yaptim gecti cok sükür.Esinin sperm testine gelince bence cok sanslisiniz bizde 4yildir test yapiyoruz bir degisiklik olmadi hep ayni sayida kaldi bende..

cok tesekkür ederim arkadasim.evet belkide hayatta bir mutlu haber banada geldi diyelim esimin spermi adina. jinekologuma gösterdim öncekini ve sonrakini oda bu esin baskasininmi permini vermis deyip gir gir bile gecti.inanilmaz bir degisim olmus,bizde sasirdik.o kürleri deniyecegim.hayit tohumu diyorlar.onu almanyada nasil bulabilirim adi ne almanca.birde kestane balini.arti adi nasil

canim sende benim gibi 3defa tüp bebek yapmissin ben hepsini burda denedim ama görüyorumki sen türkiyede yapmana ragmen olmamis bide türkiye felan diyorlar aslinda bu isler kader isi orasi burasi fark etmiyor neyse gercekten mucize bu kadar degismesi sayi önceden kacti esinin?
hayit tohumu tablet olarak doktorum bana yazmisti tablet olarak adi Agnus castus ama eger kurutulmus olarak alirsan eczaneden sor onlar siparis veriyor ben öyle yapiyordum aslinda iki ísmi Hayit tohumu-Mönchspfeffer ve ya Keuschlamm diyorlar ama Agnus Castusta diye bilirsin onu genelde tablet olarak alindigin diyorlar.Kestane balida almancasi Kastanienhonig ve ya benim buldugumun ismi Edelkastanienhonig bulamazsan ki kesin bulursun internettende siparis edebilirsin canim.
Sogan suyunu sakin unutma onu adetinin 15inci gününde basla sabah aksam günde iki defa insallah sifa olur.
baska sorun varsa rahatliklan sor canim burda hepimiz bir birimiza yardimci oluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…