almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

masaallahAllahim sorunsuz sikintisiz devam ettirsin hamileligini.cok sevindimdarisi basimizagüzel haberlerini bekleyecegim.
yarin opu var benim bana dua edin bebisle ikiniz.Allaha emanet olun.

insaallahhhhh..bak walla hepsini toplayip getiririm yaninaaa :))))
insaallah hepimiz meleklerimizle aynen öyle poz veririz insaallahh..

ay gel bizi ufakliklarla mi korkutacan. bak cok iyi bebek bakiciligi yapariz. sende esinle bir geziye cikarsin cocuklarla biz ilgileniriz. ay dogru diyon insallah hepimiz böyle oluruz.

canim 120 tefriciye de bugün okudum.

masallah arkadasim. kismetse bende bu hafta baslamak istiyorum. zarari olmaz. hem manevi olarak rahatlarim. ne kadar sürede bitirmek lazim biliyor musun.

en büyük leblebi bizim leblebi. canim benim gümbür gümbür atsin kalbi bebisinin. Yüce Rabbim seni de sevgili dilemimi de nazarlardan kötülüklerden korusun insallah.
Hope 73 Pazartesi gunu eminol hep aklımda olucaksin ve hep sana dua edicem Isallah bu sefer yüzün güler tedavinde canım. Allah yar ve yardımcın olsun herzaman.

canim benim sagol valla. bende pek heyecan yok kaldi 1 hafta halbuki. sanirim bu sefer cok rahatim. ne bileyim Yüce Rabbim insallah nasip eder benim yüzümü de güldürür.

masaallahAllahim sorunsuz sikintisiz devam ettirsin hamileligini.cok sevindimdarisi basimizagüzel haberlerini bekleyecegim.
yarin opu var benim bana dua edin bebisle ikiniz.Allaha emanet olun.

canim benim muhtemelen su anda opudasin. Yüce Rabbim seni korusun gözetsin. yumoslarin güzel güzel döllensin saglikli bölünsün insallah. Aklim sende. umarim bize kisa da olsa bir haber edebilirsin. gerci simdi narkoz biraz sersemletir. saglikli kalk da ayaga. dualarimiz kalbimiz seninle.

kocaman öpüyorum

canim benimm tam opudayken yazmissin gercekten de.:))haberlerim güzell 15 tane yumosum toplandi
opudan önce yatagimda beklerken cok gergindim hopecim.koluma takilan ignenin acisini bahane edip cesme gibi agladim agladim.esimi mahvettimelimde degildi..
adam elimi tutsa;birak,kolum aciyoor, bana bakmaa,öbür tarafa bakk hüüüüüü böyleydimm.( ilk defa böyle oldum)bayilana kadar agladim.ayilinca gülüyodum:))
iyiyim cok sükür simdi.insaallah embriyolarim da böyle iyi gelisirler.
canimm cok cok tesekkür ederim.dualarinin kat kat fazlasi seni bulsun insaallah.insaallah senin tedavinde kolay ve sorunsuz gecsin.amiin.
bende öpüyorum

tütütü masallah canim benim. 15 yumos süperrrrrrrr. ben 5'e bile ulasamadim hic. en fazla 3 :2:. canim insallah hepsi güzel güzel döllenip saglikli bir sekilde bölünürler. bugünlerde haber gelmeli di mi. ne dediler. ay catlatma bizi. sanki kendi yumoslarimdan haber bekliyorumusum gibi valla. Allahim saglikla mutlu sona ulastirsin hepimizi. basta da seni

merhaba canim
yarin transfer edecekler bebislerimi.3.gün transferi.
canim hemen kestane bali al ,cörekotuyla tarcinla karistir yemeye baslabana onun faydasi oldu saniyorum.:)ihmal etme lütfen..
insaallah bu sefer yüzümüz güler..

edanur ve tum arkadaslar hepinize iyi aksamlar,uzun süredir bu topigi takip ediyorum bir kac defada yazdim sagolsun edanur hep cevapladi sorularimi.soracak sorum olmasada hem tecrubelerinizden istifade etmek adina hemde birbirimize desek olmak adina topigi takip ediyorum.bende almanyada yasiyorum 3,5 yildir bende bebek hasreti ile yaniyorum,hersey rabbimin taktiri vakti saati var galiba esimde sperm eksikligi bende de guatr varallah nasip ederse ocak gibi aysen hanima gitmek asilama icin bismillah demek istiyorum.malsef bu 3,5 yillik surecte iyi bir doktor bulamadim,insallah aysen hanim vesilemiz olur...yazdiklarinizi okudugum kadari ile bircok yöntem denemis ve cok tecrubelisiniz,sizden ögrenecek cok seyim var...benide araniza alirmisiniz?

hamile olan arkadasimizi tebrik ediyorum,rabbim kucaginada almak nasip etsin insallah.

bak eksik bilgi veriyorsun sevgili anne adayi. kaci transfer olacak kacini sakladilar. kac hücreli kalite durumu ne. falan filan fesmekan. ay cok sordum galiba ama teyze hakki olarak sorabilirim pek tabii ki.

canim bu bal olayi bende sakat. bal alerjim var nasil yapacam bilmiyorum. pazartesi de zaten görüsme var. bakalim doktor teyze ne diyecek. ben bugday cimi tozu aldim onu iciyorum yesil yesil sabahlari. vitamin yerine. he birde cay olayina sardim. yanliz gecen aksam adacayi ile coban cantasi karisimi yaptim. böyk igrenc ötesi bir tat. sekersiz olunca. Yüce Rabbim gör bizi. saglikli yumoslar icin ne hallere düstük.

bebisler senle artik. dündü dimi transfer. Allahimmmmmmmmm sonuna kadar koru gözet o mini mini mercimekleri. adanalinin leblebisi senin mercimegin. habersiz koyma bizi. öpüyorummm

garip aramiza hosssssss geldinnnnnnnnnn.
benim ücüncü denem olacak. ben Heidelberg sehrindenim. pazartesi günü Aysen Hanim ile randevum var. ilk kez kendisi ile tanisacagim. daha önce bir Prof'un himayesindeydim. bakalim nolacak. haberdar ederim ilk izlenimleri.

sevgilerle

:))tabiki sorabilirsin canim.ben son durumu kesin bilmedigim icin bisey demedimdi:)
15 folikülden 11 i dolu cikmis.bunlardan 9 una islem yapmislar,2 si döllenmemis kalmis 7....
7 taneden 3 ünü ayirmislar 4 ünü opunun ertesi günü dondurmuslar.
o 3 tane yumurta 2 si 8 hücreye 1 isi 6 hücreye bölünmüs.3 ünüde transfer ettiler.3. gün olarak.
kaliteleri 1. kalite degilmis maalesef.yumiler istenen kalitede olmadigi icin.

canim seninkinede bezelye mi desek:))))saglikli yumoslar icin napsan deger canim.bana dedi ki dr.sigara icmenize bagliyoruz yumilerin kalitesinin düsmesinisen sigarayi biraktin sapasaglam yumoslarin olacak insaallah.öpüyorum bendee..

haha Yüce Rabbim seni hep güldürsün emi canim benim. Bezelye ha. valla iyi fikir. bezelyeler buraya diye slogan atmaza baslayayim bari. 1.kalite 5.kalite farketmez canim. sYüce Rabbim ol desin yeterki. Allahim ne tati olur 3 tane yavrucak. süper ötesi. senin tedavi süper ötesi gitmis. 3 tane icinde 4 tane rezerv. harika. Allahim insallah tamamina erdirir.

sigarayi biraktim birakmasina ama bakalim fayda edecek mi. daha 6-7 hafta oldu. onca yili telafi edebilir mi. yas kemale ermis ah ah. neyse gevezeligi birakayim. bugün önemli bir randevum var. Aysen hanim ile tanisacagim. bakalim o neler diyecek ne umut verecek. Allahtan hayirlisini dilerim.

hepinize hayirli haftalar. adanali biliyorum artik bizim ligimizde degilsin ama arada bir ses ver emi.

kocaman öpüyorum

Canım ben hep sizi takip ediyorum yazdıklarınızı.Hepinizin yazılarını tek tek okuyorum.Dualarim sizinle Isallah hersey guzel olucak hakkınızda.Bizde 8. Haftaya girdik cuma gunu kontrolum var.dr hersey yolunda gidiyor dedi.Allahim hepinize yaşatsın Isallah bu guzel duyguyu.Hergun dualarımda bizim gibi evlat arayan insanlar var.Rabbim cok aratmadan nasip etsin isteyen herkese

merak ettimm.ilk firsatta yaziver görüsmen nasil gectigini :)güzel dileklerin en güzeliyle senin icinde gerceklessin canim.

masaallah size masaallahh.hep iyi gitsinn.dualarini yüce rabbim kabul etsin insaallah..
bugün 4. günüm bitiyor benim de.daha 10 gün var testime.

kizlar almanyada hastaneye gidip öyle hemen bhcg testi yaptirilabiliyor mu?????

masaallah size masaallahh.hep iyi gitsinn.dualarini yüce rabbim kabul etsin insaallah..
bugün 4. günüm bitiyor benim de.daha 10 gün var testime.

kizlar almanyada hastaneye gidip öyle hemen bhcg testi yaptirilabiliyor mu?????

canim önceliklen hayirli olsun insallah bu sefer yavrularin sana simsIkI tutunurlar Rabbim emegini bosa cikarmasin insallah bu son olur.
hastaneye gelince ben gitmistim ama yapmadilar kadin doktorun yapsin dediler ama eger aksam yani test gününden bir gün önce aksam üstü gidersen agrim var dersen kücük bir yalan tabi hemen sanatüm kan testlerini o an yapiyorlar benden sana tüyo artik gerisi sana kaldi canim Kadin doktoruda yapinca maalesef bir gün sonra haber veriyor ama hastane 45dakika sonra haber veriyor insallah positif olurda gerisi önemli degil ha birgün erken ha bi gün gec.

selam canim nasilsin?evet epey bir zamandir yoktun seninde hastaligin ayni benim gibi bizdede ayni sorun var bende Schildrüse esimde sperm eksikligi of of ne yapicam bu guattrlan bilmiyorum bir türlü dengede durmadi.Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah orda bebegine kavusursun bende subat mart gibi düsünüyorum bakalim hayilrlisi insallah.

ay canim ne güzel görmüssün bebegini Rabbim hayirlisiylan ve sagligiylan kucaginada almayi nasip eder insallah darisi artik bizim basimiza insallah
bizede dua etmeyi unutma canim
oh be icimizden biri kurtuldu hic olmazsa bu dertten sira bizlerin basina...

Son düzenleme:

selam canim dün termminin varmis Aysan hanimda cok merak ettim seni ne oldu nasil gecti insallah güzel gecmistir bizi merakta birakma canim...:26:

kizlar cok kabahatliyim biliyorum ama inanin ki ancak yazabiliyorum. hep aklimdasiniz ama bu hafta isler o kadar yogun ki kesinlikle aksamlari aklimi toparlama imkanim olmadi. simdi rapor zamani:

Aysen hanim'i cok begendim. Seni dinliyor, soru soruyor, zaman ayiriyor ve öyle kafadan birseyle söyleyip her hastaya uygulanan standart bir uygulama yapmiyor. Ben memnun kaldim. ilk görüsme hemen hemen 1 saatin üzerindeydi. bendeki problem belli "az yumi" olmasi. ilk denemede 2 ikincide 1. Aysen hanima gittigimde adetim yeni bitmisti. hemen ultraschall yapti. ahanda 3 adet yumi var. bana Clomifen verdi. bakalim nasil büyüyecekler dedi.

bugün tekrar gittim. ikisi gayet güzel büyümüs ücüncü de peslerinden geliyor. neredeyse sifir hormon ile güzel bir sonuc benim icin. biz biriktirme yoluna gidecegiz sanirim. iki kere tüp bebek harici toplayacagiz ve 1 kez de artirilmis hormon ile tüp bebek sirasinda. cumartesi tekrar randevum var opuya karar verecegiz. Sali veya Carsamba olarak. Allah sonumuzu hayretsin bakalim. sanirim sigarayi birakmak da etkili oldu. he bu arada bir sürü test de yapti. ilk kez bir FSH degerim oldu 5,38 cikti. AMH degeri biraz daha sonra gelecek.

Aysen Hanim cok canayakin ve ne yaptigini bilen biri. Hastasina karsi gerekli her türlü esnekligi gösteriyor. randevu konusunda ve cumartesi de calisiyor. ayrica ne soru sorarsan cevabi var. enine boyuna düsünmeden karar vermiyor ve cokkkkkkkkkkkkk ilgili. bugün hormon sonuclarimla ilgili öglenden sonra aramam gerekiyordu kendisi beni cepten arayip telesekretere konusmus toplantida oldugum icin. sekreterine yaptirmamis. Helal Aysen Hanima

benden simdilik bu kadar. sorulari alayim. hepimizi kocaman öpüyorum. leblebileriniz ve mercimeklerinizle birlikte Allah'a emanet olun canlar.

sevgilerle,

Z.

Slm canım nasılsın, nasıl geçiyor günlerin ? 29 Kasım'da testin değilmi? Sonucunu cok merak ediyorum.Yarinda benim kontrolum var.Bakalim nekadar büyümüş bizim ufaklik :)) İsallah sende guzel haberler verirsin bize en kısa zamanda.Herzaman olumlu düşünki olumlu olsun hersey Isallah :))))

ay canim ne güzel görmüssün bebegini Rabbim hayirlisiylan ve sagligiylan kucaginada almayi nasip eder insallah darisi artik bizim basimiza insallah
bizede dua etmeyi unutma canim
oh be icimizden biri kurtuldu hic olmazsa bu dertten sira bizlerin basina...

[/COLOR][/QUOTE]

Canım guzel dileklerin icin cok TSK ederim.Allahin izniyle Isallah saglikla kucağımıza almayida nasip eder.Rabbim hepinize yaşatsın istiyorum bu guzel duyguyu Isallah.Gercekten bu topikteki arkadaslar herzaman dualarimdasiniz.

canim bende begendim anlattigina göre doktorunu.
hersey güzel olacak bu sefer galiba..
bendende helalll aysen hanima.insaallah yetip artacak kadar yumosun olsun:)bezelye yoldaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…