almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

Insallah dururlar canim ya eltin biraz israr etsin.
Gerekirse pesinde kücük cocuk gibi kasik bardakla gezsin kürleri yedirsin.
Canim kücücük kavonozlar var ya burada türk marketlerinde icerisinde ne bilim baharat satilanlar 100gr lik al ondan icini cosalt baska bir kaba yak gazeteyi vur beline ben üsüttügümde yaparim kendime bile bir zorlugu yok ki.
Canim Türkiyeye kismetse 1 veya 2. ayda Celalettin Peru diye bir doktor varmis.
Kendisi ic hastaliklari doktoruymus ama azolulara da bakiyormus.
Kesinlikle ilk etapta amelyat önermiyormus ve neden azo oldugunu anlayabiliyormus.
Simdi de ona meraklandik belki sifamiz ondadir ne bilelim??
Canim kürleri agustostan beri kullaniyoruz ve hic test yaptirmadik.
2hafta önce gidecektik darmstada randevu aldik ama esim cok rahatsizlandi krank halen.
Hakkimizda hayirlisi canim belki onda da vardir bi hayir.

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH

[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD="align: left"]NİCKİNiZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İNFERTiLiTE[/TD]
[TD]MERKEZ[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ [/TD]
[TD]HAMiLELiK[/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Edanur86
5yillik Evli
[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD="align: left"]erkek infertilitesi,troid[/TD]
[TD]
1.Almanya Kwz Wetzlar
2.Almanya Kwz Darmstadt
3.Almanya Kwz Darmstadt (dondurulmus)[/TD]
[TD]2.Negativ
1.Dondurulmus Negativ[/TD]
[TD]hic olmadi[/TD]
[TD]2013 Subatta
3.Tüp Bebek düsünüyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: left"]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ey Rabbimiz! İkimizi de sana teslim olanlardan kıl; soyumuzdan da sana boyun eğen (müslüman) bir ümmet meydana getir; bize ibadet yer (ve usûl)lerini göster,
(kusurlarımızı affedip) tövbemizi kabul buyur.
Çünkü sen, tövbeleri çokça kabul eden ve çok merhamet edensin."

Bakara Suresi – 128
Zekeriyya'yı da (hatırla!) Hani o Rabbine: "Rabbim! Beni tek başıma (evlatsız) bırakma, gerçi (vermesen de) sen, varislerin en hayırlısısın" diye niyaz etmişti. Enbiya Suresi – 89
"Ey Rabbim! Bana iyilerden (salih evlat) lütfet!" diye dua etti. Saffat Suresi – 100 Allah c.c. isteyen herkese evlad nasib etsin inşAllah...

(AMiN)

Kizlar liste yaptim sizde yazarsaniz tüm bilgilerinizi eklemek istiyorum

insallah canim bakalim artik bu sefer belki durular.
ay ben öyle cesaret edemem ya koparamazsak bardagi aslinda hazi setleride var gecen internettede görmüstüm.
canim insallah gerek kalmaz türkiyeye gitmenize eger doktora gidersen bana haber vermeyi unutma canim insallah güzel haberler verirsin bana.

evet engelliyormus.4 cüyü düsünüyordum 2 yildirda ara vermistim tüpe ve hatta doktora bile gitmemistim.gittigimdede miyomumu gördü3.30cm lik ve ameliyat dedi ben laporoskopi olim dedim o acik yapalim daha iyi dedi.ve acinca görmüs.bu endometriosenin 2 cesiti var sanirim bir cikolata kisti digeride bu bende olan sanirim.3 negativden sonra hicbir sey söylemediler bir arastirmada yapalim demediler.zaten türkiyede nasil olucam arastirmayi simdi basladim iste .gerci bizde o kadar büyük bir sorun oldugunu sanmiyorum ama yinede hamile kalamiyorum.simdi kromozon testi vs yaptiriyoruz iste bakalim ne cikacak.ki ondada bisey cikacagini sanmiyorum.ben biraz gevsak davrandim bu bebek konusunda simdi aklim dank etti,anliycan,evet 1 ay önce oldum ameliyati

neyse canim arkadasim ben cikiyorum seni allaha emanet ediyorum.ve bize sabir diliyorum bu mesakatli yolda,iyi geceler

canim belkide önceden beri varmis bu sende o yüzden tutunma olmuyormus seninki belli ettirmis kendini ama miyomdan dolayi bende kist cikiyor ama sonra adet olduktan sonra geciyor bide yani doktorlar hic birsey yok rahminde diyor sadece bende yumurta tembelligi var tabi troidde var o yüzden adetlerim düzensiz oluyor maalesef.iyikide ameliyat olmussun hic olmazsa simdi icin rahat sorun cözülmüs görünüyor ikinizinde insallah en kisa zamanda hamile haberini aliriz senin..biz bu kromozon testini yaptik cok sükür birsey cikmadi ben kan pihtilasma testinide yaptim 5ay önce ondada birsey cikmadi cok sükür ama neden ttunmadigini bir türlü anlamiyorlar ssimdi eger Tüp bebeky aparsak yine doktorum bu seferPGT yöntemini uyguluyacak bakalim hayirlisi

tamam canim.yarin reglim bitecek.insl.hemen yarin okuyacagim.
3 haftan kalmis.dondurulmuslarini yaptiracaktin demi?
canim insaallahh yüzün güler,hamile gelirsin ordan.

Evet canim donmuslarim var orda 9 tane ALLAH im Insallah bebeklerim beni sabirsizlikla bekliyordurda kavusurum onlara en kisa zamanda 2tane istiyorum bu mumkunmu ya?2tane istiyorum beni birakmazlar Insallah!

Edanur benide eklermisin listeye pco sorunum ve 2.denemeye gidicez Türkiye ye .

Benide ekle Banane benide sorunum pco ve 2.denemeye gidicez

vallahai edanurcugum cok garip olaylar.6 kiz kardesiz hepsinin 3 er cocuklari var benimde olurdu belki evliligim düzgün bir sekilde ilerleseydi .yuvarlanmalar sonucu bu günlere geldik ve cocuksuz kaldim.ama dedigin gibide olabilir belki bu endometriose denen sey bende hep vardida ondan olmadi.garip muallakta olan bir olay.ortada belli bir sebepte yatmiyor.ama iyiki su ameliyati oldum bakalim simdi nasil seyredecek vücüdum.evet o yöntemi deneyebilirsin.sansin daha yüksek olur.bu topikte kac kisiyiz biz edanurcugum.ha birde 4 cüyü yaparsak memorial hast düsünüyorum.birde sana bir sorum var.burda bizi krankasse karsilamiyor.cünkü esim 50 sinden 1 ay almisti. yani 50 yas üstünü karsilamiyor krankasse degilmi

Kizlar liste yaptim sizde yazarsaniz tüm bilgilerinizi eklemek istiyorum

canim eline saglik.cok güzel olmus.altina ekledigin ayetler,dualar yüzü hürmetine Rabbim listemizdeki hepimize hayirli,saglikli evlatlar nasip etsin.

benim bilgilerim söyle:
yasim 35
sebep (bu zamana kadar sebepsizdik artik bi sebebimiz var bizim de)yumurtalarim kalitesizmis.

3 deneme 1 dondurulmus transferi yaptim.1 kimyasal gebelik oldu.3 negativ.

klinik gelsenkirchen kiwu praxis

ocak ayinda dondurulmus transferi yaptirmayi düsünüyorum yine.

Canim aksam cikmak zorunda kaldim.
Canim korkma ya kavanoz olayindan icinin isisi gecince kendisi bile kopuveriyor.
Yada baktin cok tuttu hemen parmaginla kavanozun yan tarafindan hava aldir hemen kopuyor.
Canim insallah bende cok istiyorum ama hani hep atalanmayalim diye ama eger sifa ordan gelecekse gitmeye raziyiz.
Elimizden geleni yapicaz artik 1-2sene sonra birakicaz.
Canim gidecegimiz zaman seni haberdar ederim tatlim.

canim iyi olmana sevindim.su anda tedavidesin ,ilk basladigin zamanki moralini düsürme..iyi bi doktorun elindesin ve Allahin izniyle bu sefer basaracagini düsünüyorum.
ilacsiz yumurta toplama mi 1500 euro?Allah yardimcin olsun canimm..Allah emeklerini bosa cikarmasin..

ben bu defa cok yikilmistim(öle caresiz hissettim ki kendimi..ama burasi,arkadaslar cok iyi geliyor bana.su anda iyiyim..
benimde yasim gidiyor.mayista 36 olacagim..zaman su gibi akiyor..burda 3 deneme hakkim bitti..maddi olanaklari ayarlayip türkiyeye gidecegim bende..napiyim..

yeni ögrendimki daha yumurtalarimin kalitesi düsükmüs benim de..dr. sigaraya bagliyor..
10 tane donmus yumurtam var.Allah verince veriyor deyip ocakta onlardan iyi embriyom ciktigi taktirde transfer ettirecegim bi umut.insaallah olurlar.yoksa türkiyeye hemen gidemem de..benim de yumurtalik rezervimden haberim yok.
Allah bir yol gösterecek bakalim..
bezelyelerinin kalitesi bozulmasin sakin moralini bozup sigaraya baslama emi canim.öpüyorum ..

eksik kalmis 18 senedir evliyim

cnm haklısın
gecmiş olsun
endo kisti ile endo farklı
endoda endometriozis odakları oluyor, o odaklar her ay adet zamanı kendince kanıyor, orda normal dışı bir kanama oluyor zamanla yapışıklık oluyor

endo kisti ise, bu yaının yumurtalık içinde kistleşmesi demek, her ay o kst kanıyor ve büyüyor.

endo odaklarını yakıyorlar, ama sana neden 3 cmlik kist için açık ameliyat önermişler ki?

bence 9ayın dediği gibi bekleme lüksümüz yok, bulundugun yerde bir diğer doktora görün

tüplerin ne alemde? eşine hiç test yapıldı mı?
bu ikisi olumlu ise ovulasyon testi ile dene bakalım, inşalah olur
neyse canim arkadasim ben cikiyorum seni allaha emanet ediyorum.ve bize sabir diliyorum bu mesakatli yolda,iyi geceler

bak edanurcum merak etmistinya bendeki olayi bir arkadasimiz bana acikladi.bende sana kopyaladim

ben 18 sene sonra gecen temmuzda tüp b. tedavisiyle hamile kaldim.sadece 5 gün yasayabildim o duyguyu.esim yillarca tedavi olmamiza yanasmadi.34 yasimda basladik tedavilere.benim esim 48 olacak ocakta ama nüfusa göre 50 olacak.evet karsilamiyor k.kasse.bizde son denememizi acele acele yaptik bu ay esimin yasi dolacak diye.aslinda ben 3.denememi iyi bi baska doktor bulup yaptircaktim.iste 3.hakkimizida kullanalim diye cabucak yaptirdik ayni klinikte.aslinda memnun olmadigim halde..kadin yasi da 40 olunca karsilamiyor.
sen burdaki haklarini kullanmadan mi trye gitmistin?

Benide eklermisin listeye.Yasim 25,Sorun sperm yetmezligi,iki denemem Oldenburg Tages Klinik de oldu.birinci taze Embryo ama negatif,ikinci donmus Embryo ve Pozitif.suan 10.haftadayim cok sukur.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH

[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD="align: left"]NİCKİNiZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]İNFERTiLiTE
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ
[/TD]
[TD]HAMiLELiK
[/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Edanur86
5 yillik Evli

[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD="align: left"]erkek infertilitesi,troid
[/TD]
[TD]
1.Almanya Kwz Wetzlar
2.Almanya Kwz Darmstadt
3.Almanya Kwz Darmstadt (dondurulmus) [/TD]
[TD]
2.Negatif
1.Dondurulmus Negatif
[/TD]
[TD]hic olmadi
[/TD]
[TD]2013 Subatta
3.Tüp Bebek düsünüyor

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]gulguzeli89[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD="align: left"] PCO[/TD]
[TD="align: left"]1.Türkiye ?[/TD]
[TD="align: left"]1.Negatif [/TD]
[TD="align: left"] hic olmadi[/TD]
[TD]23.12.2012 Buz bbisleri icin Türkiyeye ucus[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]belki37
7 yillik Evli
[/TD]
[TD]37[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]dilemim
18 yillik Evli
[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD="align: left"]yumurta kalitesizligi[/TD]
[TD="align: left"]1.Klinik Gelsenkirchen
2.Klinik Gelsenkirchen (dondurulmus)
3.Klinik Gelsenkircchen
[/TD]
[TD="align: left"]3.Negatif
[/TD]
[TD="align: left"] 1.kimyasal gebelik[/TD]
[TD]Ocak 2013`te
Dondurulmus transfer yaptirmayi düsünüyor
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ey Rabbimiz! İkimizi de sana teslim olanlardan kıl; soyumuzdan da sana boyun eğen (müslüman) bir ümmet meydana getir; bize ibadet yer (ve usûl)lerini göster,
(kusurlarımızı affedip) tövbemizi kabul buyur.
Çünkü sen, tövbeleri çokça kabul eden ve çok merhamet edensin."

Bakara Suresi – 128
Zekeriyya'yı da (hatırla!) Hani o Rabbine: "Rabbim! Beni tek başıma (evlatsız) bırakma, gerçi (vermesen de) sen, varislerin en hayırlısısın" diye niyaz etmişti. Enbiya Suresi – 89
"Ey Rabbim! Bana iyilerden (salih evlat) lütfet!" diye dua etti. Saffat Suresi – 100 Allah c.c. isteyen herkese evlad nasib etsin inşAllah...

(AMiN)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…