- Konu Sahibi gulguzeli89
-
yok canim özelden gönderdigin mesaj gelmedi bana neyse insallah size bu küreler sifaolur canim bol bol spermler cikardaRabbim bu ´sefer cifter cifter hepime nasip edr insallah.
cok sagol cevabin icin diger topikte yazmistim kaynim icin evet oda baslar artik kürlere ben geregini yaptim bakalim üstünde dura bileceklermi gerci bizim eslerimiz bu kür olayina fazla inanmiyorlar daha dogrusu ugrasmiyorlar her saat birsey yemeye ne güzel esin bunlari kullaniyorsa sakin pes etmesin inan Rabbim birseyde sifasini veriyor bizlere.Cok sagol güzel dilaklerin icin bu kavanoz olayini bende duymustum amam bunu bilen biri yapacak nerden bulum kupa diyorlar heralde eskiler yaparmis dogrudur.
YTürkiyeye ne zaman gudeceksiniz yine bu kürleri kac aydir deniyorsunuz ve hic test yaptinizmi daha sonra?
Insallah dururlar canim ya eltin biraz israr etsin.
Gerekirse pesinde kücük cocuk gibi kasik bardakla gezsin kürleri yedirsin.
Canim kücücük kavonozlar var ya burada türk marketlerinde icerisinde ne bilim baharat satilanlar 100gr lik al ondan icini cosalt baska bir kaba yak gazeteyi vur beline ben üsüttügümde yaparim kendime bile bir zorlugu yok ki.
Canim Türkiyeye kismetse 1 veya 2. ayda Celalettin Peru diye bir doktor varmis.
Kendisi ic hastaliklari doktoruymus ama azolulara da bakiyormus.
Kesinlikle ilk etapta amelyat önermiyormus ve neden azo oldugunu anlayabiliyormus.
Simdi de ona meraklandik belki sifamiz ondadir ne bilelim??
Canim kürleri agustostan beri kullaniyoruz ve hic test yaptirmadik.
2hafta önce gidecektik darmstada randevu aldik ama esim cok rahatsizlandi krank halen.
Hakkimizda hayirlisi canim belki onda da vardir bi hayir.
mucize diyelim artik, canim yapisiklik oldumu hamileligi engelliyor doktorlar söylüyor bunu yani anladigim kadariylan sende hic bir sikayet olmamasina ragmenmi bu ameliyati yaptin yani tani amaclimi ameliyat oldun birsey varmi diye yoksea doktor süpelendimide yapti bunu cünkü sende benim gibi tüp bebek yapmissin ama tutmamis ve türkiyede yaptim doktorlar neden tutmadi diye bir arastirma yapmadimi veya gereken aciklamayi? sen yanilmiyorsam bu ameliyati yeni yaptin yani tüp bebekten önce bende Histereskoi yaptilar kameraylan rahime girdiler hic birsey yok dediler acaba bu endometriose olsaydi cikarmiydi off simdide bu kafami kurcaliyor ya bu varsa ya o yüzden embiryolar tuttunmuyorsa diye.
evet engelliyormus.4 cüyü düsünüyordum 2 yildirda ara vermistim tüpe ve hatta doktora bile gitmemistim.gittigimdede miyomumu gördü3.30cm lik ve ameliyat dedi ben laporoskopi olim dedim o acik yapalim daha iyi dedi.ve acinca görmüs.bu endometriosenin 2 cesiti var sanirim bir cikolata kisti digeride bu bende olan sanirim.3 negativden sonra hicbir sey söylemediler bir arastirmada yapalim demediler.zaten türkiyede nasil olucam arastirmayi simdi basladim iste .gerci bizde o kadar büyük bir sorun oldugunu sanmiyorum ama yinede hamile kalamiyorum.simdi kromozon testi vs yaptiriyoruz iste bakalim ne cikacak.ki ondada bisey cikacagini sanmiyorum.ben biraz gevsak davrandim bu bebek konusunda simdi aklim dank etti,anliycan,evet 1 ay önce oldum ameliyati
evet engelliyormus.4 cüyü düsünüyordum 2 yildirda ara vermistim tüpe ve hatta doktora bile gitmemistim.gittigimdede miyomumu gördü3.30cm lik ve ameliyat dedi ben laporoskopi olim dedim o acik yapalim daha iyi dedi.ve acinca görmüs.bu endometriosenin 2 cesiti var sanirim bir cikolata kisti digeride bu bende olan sanirim.3 negativden sonra hicbir sey söylemediler bir arastirmada yapalim demediler.zaten türkiyede nasil olucam arastirmayi simdi basladim iste .gerci bizde o kadar büyük bir sorun oldugunu sanmiyorum ama yinede hamile kalamiyorum.simdi kromozon testi vs yaptiriyoruz iste bakalim ne cikacak.ki ondada bisey cikacagini sanmiyorum.ben biraz gevsak davrandim bu bebek konusunda simdi aklim dank etti,anliycan,evet 1 ay önce oldum ameliyati
tamam canim.yarin reglim bitecek.insl.hemen yarin okuyacagim.
3 haftan kalmis.dondurulmuslarini yaptiracaktin demi?
canim insaallahh yüzün güler,hamile gelirsin ordan.
BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM
LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH
[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD="align: left"]NİCKİNiZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İNFERTiLiTE[/TD]
[TD]MERKEZ[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ [/TD]
[TD]HAMiLELiK[/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Edanur86
5yillik Evli[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD="align: left"]erkek infertilitesi,troid[/TD]
[TD]1.Almanya Kwz Wetzlar3.Almanya Kwz Darmstadt (dondurulmus)[/TD]
2.Almanya Kwz Darmstadt
[TD]2.Negativ
1.Dondurulmus Negativ[/TD]
[TD]hic olmadi[/TD]
[TD]2013 Subatta
3.Tüp Bebek düsünüyor [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ey Rabbimiz! İkimizi de sana teslim olanlardan kıl; soyumuzdan da sana boyun eğen (müslüman) bir ümmet meydana getir; bize ibadet yer (ve usûl)lerini göster,
(kusurlarımızı affedip) tövbemizi kabul buyur.
Çünkü sen, tövbeleri çokça kabul eden ve çok merhamet edensin."
Bakara Suresi 128 Zekeriyya'yı da (hatırla!) Hani o Rabbine: "Rabbim! Beni tek başıma (evlatsız) bırakma, gerçi (vermesen de) sen, varislerin en hayırlısısın" diye niyaz etmişti. Enbiya Suresi 89 "Ey Rabbim! Bana iyilerden (salih evlat) lütfet!" diye dua etti. Saffat Suresi 100 Allah c.c. isteyen herkese evlad nasib etsin inşAllah...
(AMiN)
canim belkide önceden beri varmis bu sende o yüzden tutunma olmuyormus seninki belli ettirmis kendini ama miyomdan dolayi bende kist cikiyor ama sonra adet olduktan sonra geciyor bide yani doktorlar hic birsey yok rahminde diyor sadece bende yumurta tembelligi var tabi troidde var o yüzden adetlerim düzensiz oluyor maalesef.iyikide ameliyat olmussun hic olmazsa simdi icin rahat sorun cözülmüs görünüyor ikinizinde insallah en kisa zamanda hamile haberini aliriz senin..biz bu kromozon testini yaptik cok sükür birsey cikmadi ben kan pihtilasma testinide yaptim 5ay önce ondada birsey cikmadi cok sükür ama neden ttunmadigini bir türlü anlamiyorlar ssimdi eger Tüp bebeky aparsak yine doktorum bu seferPGT yöntemini uyguluyacak bakalim hayirlisi
Kizlar liste yaptim sizde yazarsaniz tüm bilgilerinizi eklemek istiyorum
insallah canim bakalim artik bu sefer belki durular.
ay ben öyle cesaret edemem ya koparamazsak bardagi aslinda hazi setleride var gecen internettede görmüstüm.
canim insallah gerek kalmaz türkiyeye gitmenize eger doktora gidersen bana haber vermeyi unutma canim insallah güzel haberler verirsin bana.
hepinize cok cok tesekkürler. ne bileyim bir anda sanki yarin menapoz kapidaymis gibi geldi. aslinda sasirmamak gerekirdi. söylemisti rezerv muhtemelen az o yüzden toplayalim diye. cok ilac ile kaliteyi düsürmek de istemiyor. gerci her bir toplama 1500 Euro. sigorta da ödemiyor. yaziyoruz bebisin borc hanesine. inanin sizlerin cevaplariyla cok daha iyiyim bugün. Allah sizden razi olsun. hepinizi kocaman öpüyorum.
dilemim sen kendini biraktin benim derdimdesin. sen kendinden bahset. ne durumdasin... ben ilk FSH degerini söylemistim 5.38 ki bu gayet güzel. AMH 0.2 cikti. ama simdi iyiyim. bezelyeler sagolsun. daha da artarlar insallah. habersiz birakma. öpüyorum
canim eline saglik.cok güzel olmus.altina ekledigin ayetler,dualar yüzü hürmetine Rabbim listemizdeki hepimize hayirli,saglikli evlatlar nasip etsin.
benim bilgilerim söyle:
yasim 35
sebep (bu zamana kadar sebepsizdik artik bi sebebimiz var bizim de)yumurtalarim kalitesizmis.
3 deneme 1 dondurulmus transferi yaptim.1 kimyasal gebelik oldu.3 negativ.
klinik gelsenkirchen kiwu praxis
ocak ayinda dondurulmus transferi yaptirmayi düsünüyorum yine.
neyse canim arkadasim ben cikiyorum seni allaha emanet ediyorum.ve bize sabir diliyorum bu mesakatli yolda,iyi geceler
cnm haklısın
gecmiş olsun
endo kisti ile endo farklı
endoda endometriozis odakları oluyor, o odaklar her ay adet zamanı kendince kanıyor, orda normal dışı bir kanama oluyor zamanla yapışıklık oluyor
endo kisti ise, bu yaının yumurtalık içinde kistleşmesi demek, her ay o kst kanıyor ve büyüyor.
endo odaklarını yakıyorlar, ama sana neden 3 cmlik kist için açık ameliyat önermişler ki?
bence 9ayın dediği gibi bekleme lüksümüz yok, bulundugun yerde bir diğer doktora görün
tüplerin ne alemde? eşine hiç test yapıldı mı?
bu ikisi olumlu ise ovulasyon testi ile dene bakalım, inşalah olur
eksik kalmis 18 senedir evliyim
bende 7 yildir hamile kalamiyorum arkadasim.yas 37.1 kez kalmistim 20 yasindaydim dahada olmadi.oda düsmüstü saten.burda almanyada 50 yasindan gün alinca krankasse karsilamiyor sanirim öylemi.esim 50 üstünde oldugu icin yararlanamadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?