- 26 Mayıs 2010
- 252
- 6
- 296
- Konu Sahibi gulguzeli89
-
canim okudum tefriciyeyi.....100 tane....
ben 18 sene sonra gecen temmuzda tüp b. tedavisiyle hamile kaldim.sadece 5 gün yasayabildim o duyguyu.esim yillarca tedavi olmamiza yanasmadi.34 yasimda basladik tedavilere.benim esim 48 olacak ocakta ama nüfusa göre 50 olacak.evet karsilamiyor k.kasse.bizde son denememizi acele acele yaptik bu ay esimin yasi dolacak diye.aslinda ben 3.denememi iyi bi baska doktor bulup yaptircaktim.iste 3.hakkimizida kullanalim diye cabucak yaptirdik ayni klinikte.aslinda memnun olmadigim halde..kadin yasi da 40 olunca karsilamiyor.
sen burdaki haklarini kullanmadan mi trye gitmistin?
kizlar benide yazmissiniz size bilgilerimi veririm.size bir sorum olacak.ben preseed ve ovulatonstest almak istiyorum.internet üzerinden hangisini alayim ve hangi siteden.bu ovulasyon testin digital olani var .sizce hangisini alayim
canim ben amazon.de den siparis etmistim orda hem daha ucuz hemde kaliteliler ovulation testlerini halen ordan siparis ediyorum cokta memnunun 50 tanesi 10.99Euro
pressede de ordan siparis etmistim.
merhaba edanurcugum.ben kromozon pihtilasma teslerimi yaptirdim.hepsi iyi cikti.burada tages klinik hamburgta.cok genis detayli bir arastirma yapmislar ama allahtan sonuc iyi esiminde öle.ayrica tsh fsh e2 prolaktin lh vs vs yaptirdim.onlarda iyi.yani sorun yok.sadece esimin spermlerinin bu kadar cok yüksek cikmasina sasirdilar.ve yeniden test yapmak istediler yanlislik olmus bu labaratuarda dedi benim gittigim doktor.bende sasirdim.almanya ve yanlislik mümkün olamaz ondan dolayi esim yine sperm verecek carsamba günü.bakalim nasil cikacak.aldim ben ovulasyon testi 20 tanesi 18 euro.o dedigin yerde yani amozanda bulamadim.neyse birde cift kirmizi cizgi ciktiktan 24 saat sonra iliskiye girin diye yaziyo.yumurtlama o zaman oluyomus sen nasil yaptin.birde amh yi verdim .kan verdim sonucunu bekliyorum.100 euro ödedim.digerlerini ücretsiz yaptirdik allahtan.yanim anh da ciktiktan sonra hicbir test kalmiyor.ha bide preseedide aldim onuda deniyecegim.bakalim hayirlisi.burdaki tüp bebek doktorum tüpün maliyetinin 7000 euro oldugunu söyledi.toplam sasirdim burada cok pahali.siz ne kadarini ödüyorsunuz.krankasse karsiliyorya.
iyi aksamlar kizlar
neler yapiyorsunuz?
gulgüzeli hala burdamisin?
hope canim naptin bezelyelerini toplattinmi bi kere daha?
adanali nasil gidiyor hamilelik
belki37 canim denemelerinin sonucunu alirsin insaallahh.
Slm canım nasılsın nevar neyok sende ?Bende hersey cok şükür yolunda.Suan 11.haftadayim Isallah haftaya ilaclarida birakicam.tek sorun cok fena bulantilarim oluyor.drm ingwer içmemi söyledi ama oda kesmedi.Haftaya kontrolum var Isallah leblebimi sağlıklı birsekilde gorucem teyzesi :)) Allahim isteyen herkese nasip etsin,icinde sizde dahil.Amin.
allahim kimseye bu aciyi yasatmasin ben böyle igrenc bi hastane tüp bebek merkezi görmedim
dün kanamam oldugu icin hastaneye gittik kosa kosa
doktor test yapti demezmi dang diye pozitiv
tabi benim herif havalara uctu bütün aileyi aradi karim hamile cart curt
ben inanmadim önce ama sok gecirdim haliyle
sonra ultraschallda kese gösterdi bana hamileyim ya güya bende keseyi görünce gercekten hamileyim sandim
emin olmak icin kan testi yaptik tabiki negativ
ama bi doktor emin olmadan elli kere üstüne basa basa hamilesin dermi ya
sabah takrar hastaneye gidip durumu anlattik böyle sacmalik olurmu demezlermi daha ilk defa böyle bisi oluyor dedi labor daki kadin
darmstadti düsünüyorum sizce nasil ????
ölürmüsün öldürürmüsün bu doktoru
ceylan merhaba. senin adina cok üzüldüm arkadasim. olmamasi bir yana doktorun bu denli sacmalamasi ve sizi olmayacak bir hayale sürüklemesi ve sonrasinda gelen büyük hayalkirikligi fena. ben Heidelberg'te yasiyorum ve benim de 2 denemem burada Uniklinik'te bir Profesörde oldu. memnun kalmadim. cok ilgisizler ve soguklar. mesafe uzak olmasina ragmen Darmstadt'a gidiyorum ve su anda tüp bebek öncesinde yumurta topluyoruz. bende en fazla iki yumurta toplanabildi tüp denemelerinde simdiye kadar o yüzden sansimizi artirmak icin daha fazla sayi ile tüpe gitmek istiyoruz. Allahtan hayirlisi artik. ama sana kesinlikle KiWu Darmstadt'i tavsiye edebilirim. moralini bozma. gerizekali doktorlarin nesli asla tükenmeyecek. sabrini kaybetme :)
herkezi kocaman öpüyorum :)[/QUOTE
bende allahtan cok yumurta toplaniyor hatta überstimmulierung olyuor bende pco oldugu icin
esimdede sperm cok azmis direk icsi yaptilar
birincide überstimmu oldugu icin iptal oldu
kyrotransferi yaptik negativ
1 sene hic bisi yapmadim
bu sene gene yaptirdim böyle sacmalik oldu gene negativ iste hala atladamadik soku allahtan hayirlisi
2 ayda termin aldim aysen bilgic yildirimdan
herkez cok iyi diyor gercekten ilgileniyormu yoksa almanlar gibi salliyormu
ama esim tutturdu mannheimda son defa daha yapalim diye daha iki tane embriyo var buzlukta bende onun hatrina yaptircam ama 2ci ay da darmstadta denicem
peki sana heidelberg dan baska bi tani kondumu yani baska bi hastalik felan buldularmi yoksa befundlara göremi davrandi bastan kontrol ettimi sizi
sen ne yapdircaksin ivf mi icsimi
merhaba ceylan,
bende simdi yumurta rezervi konusunun haricinde herhangi bir problem yok. esimin spermleri ise cok kaliteli bu nedenle sanirim sadece IVF yapilacak. Heidelberg'te rezerv konusunda bile test yapmamisti Prof. ben degerlerimin düsük oldugunu darmstadt 'ta ögrendim. gerci tahmin de ediyorduk. bir daha denemekten zarar gelmez canim donmuslari kullan. insallah darmstadt'a gerek kalmaz donmuslarin tutuverir. Yüce Rabbim bizi de siraya almis olsun yeterki.
allahim kimseye bu aciyi yasatmasin ben böyle igrenc bi hastane tüp bebek merkezi görmedim
dün kanamam oldugu icin hastaneye gittik kosa kosa
doktor test yapti demezmi dang diye pozitiv
tabi benim herif havalara uctu bütün aileyi aradi karim hamile cart curt
ben inanmadim önce ama sok gecirdim haliyle
sonra ultraschallda kese gösterdi bana hamileyim ya güya bende keseyi görünce gercekten hamileyim sandim
emin olmak icin kan testi yaptik tabiki negativ
ama bi doktor emin olmadan elli kere üstüne basa basa hamilesin dermi ya
sabah takrar hastaneye gidip durumu anlattik böyle sacmalik olurmu demezlermi daha ilk defa böyle bisi oluyor dedi labor daki kadin
darmstadti düsünüyorum sizce nasil ????
ölürmüsün öldürürmüsün bu doktoru
canim cok gecmis olsun böyle salak doktorlarin yüzünden ne hale geldik..
bence hazir dondurulmusun var onuda dene öyle Darmsatadta gec derim hic olmazsa onlar bosuna ziyan olmasin yazik olur canim..
IMSIye gelince bende Darmstadta yaptim IMSI teknigi en iyi spermlerini seciyorlar microskoplan 10bin kat büyüterek en iyisini secip ICSI yapiyorlar canim
bizim embiryolar cok kaliteliydi ama gel görki Rabbim ol demedikten sonrada ne yaparsak yapalim olmuyor..
Rabbim insallah hepimize en kisa zamanda saglikli ve hayirli evlatlatlar nasip eder,Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin...
iyi aksamlar kizlar
neler yapiyorsunuz?
gulgüzeli hala burdamisin?
hope canim naptin bezelyelerini toplattinmi bi kere daha?
adanali nasil gidiyor hamilelik
belki37 canim denemelerinin sonucunu alirsin insaallahh.
vallahi sorma hakikaten yani allah bildigi gibi yapsin ne diyim...
esimin hatrina yaptircam son iki tane kaldi zaten bu ay gecti artik bidahiki adetime nasip olursa .
en iyisini biz yapalimda gerisini allaha birakalim
bosuna dememisler sen atini saglam kaziga bagla diye :)
bu tüp bebek varya maddi yönden milletti mahvediyor esim allahtan iyi kazaniyorda zar zor hakkindan geliyoz
normal geliri olan insanlarin vay haline allah yardimcilari olsun hic kolay degil hakkindan gelmek sirf bu yüzden ev alamiyoruz
kazandigini hastanelere yamiyoruz
ilkinde privat ödedik anamaz agladi 8 bin € tuttu bizede 3bin € dedi giciklar
bakalim daha ne kadar gücümüz yeticek nereye kadar ugrasacaz
cocugu bile parayla aliyoruz :2:
:)bugun gidiyoruz Insallah!ama Moralim cok bozuk ya benimi kimse anlamiyor benim kimseye anlamiyorum..nerde hat's yapiyorum gercekten bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?