almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

Oyle tesekkur ederim Canim..Rabbim hayirlisini versin.Umitlenmicem bu kez ya karar verdim Insallah transfer oluncada bu sekilde dusunurum.

SELAM KIZLAR YENI YILINIZ HAYIRLI OLSUN.....
iNSALLAH HEPIMIZ ICIN BEBEK DOLU BIR YIL OLUR RABBiM HEPIMIZE BU 2013TE HAYIRLI EVLATLAR NASiP ETSiN iNSALLAHHHHH.....

iNSALLAH HEPIMIZ ICIN BEBEK DOLU BIR YIL OLUR RABBiM HEPIMIZE BU 2013TE HAYIRLI EVLATLAR NASiP ETSiN iNSALLAHHHHH.....

Cnm ben Cevat hocanın sekreteriyle konuştum 400 Euro degıldır tl dir dedi bidaha ara istersen naptın suan

Slm kızlar nasilsiniz?neler yapıyorsunuz uzun zamandır.yeni gelişmeler vardır Isallah hepinizde.biz cok şükür gayet saglikliyiz bu hafta 14. Haftamizdayiz.isallah bidahaki termine cinsiyetini öğreniriz.Allah hepimizin yanında yar ve yardımcımız olsun.

ben wiesbadenda 2 tane tup bebek yaptim malesef ilki hic tutmadi 2side eileiterschwangarschaft(DIS GEBELLIK)sonuclandi simdi 3.suu allahin izniyle subatin basinda yapacam.ben basindan beri wiesbadenda yaptim cok memnunum oraya arkadasa tavsiye ettim simdi ikizlere 5aylik hamile ilgi alakalari cok iyi son teknolojide kullaniliyor.ins rabbim hepimize nasip etsin hayirli evlatlar kucaklarimiza almayi nasip etsin

seninde sizinde kutlu olsun arkaslar.ben ameliyatimdan sonra kendiliginden olur diye esimin spermleride iyilesmisken deniyelim dedik ve hatta günüm 1 gün gecmisti öyle umutlandimki anlatamam.ama sonra regli oldum ve o uzuntumude anlatamam size.rabbim yardimcimiz olsun

canim üzülme ya vakti zamani gelince Rabbim ol deyince olur insallah hem bak Rabbim size ilk mucizenizi spermleri cogaltarak verdi insallah devamida gelir...

Masallah canim insallah Rabbim sag salim kucagina almiya nasip eder darisi bizim basimiza insallah...

Selam kizlar nerelerdesiniz ya ne durumdasini herkes kabuguna cekildi galiba...

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH

[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD="align: left"]
NİCKİNiZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]İNFERTiLiTE
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ
[/TD]
[TD]HAMiLELiK
[/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
Edanur86
5 yillik Evli
[/TD]
[TD]26
[/TD]
erkek infertilitesi,troid
[/TD]
[TD]
1.Almanya Kwz Wetzlar
2.Almanya Kwz Darmstadt
3.Almanya Kwz Darmstadt (dondurulmus)
[/TD]
[TD]2-Negatif
1-Dondurulmus Negatif
[/TD]
[TD]hic olmadi
[/TD]
[TD]2013 Subatta
3.Tüp Bebek düsünüyor

[/TD]
[/TR]
[TR]
gulguzeli89
5 yillik Evli
[/TD]
[TD]23
[/TD]
Pco
[/TD]
1.Türkiye
[/TD]
1-Negatif
[/TD]
hic olmadi
[/TD]
[TD]23.12.2012 Buz bebisleri
icin Türkiyeye ucuyor

[/TD]
[/TR]
[TR]
belki37
7 yillik Evli
[/TD]
[TD]37
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[/TR]
[TR]
dilemim
18 yillik Evli
[/TD]
[TD]35
[/TD]
Yumurta kalitesizligi
[/TD]
1.Klinik Gelsenkirchen
2.Klinik Gelsenkirchen (dondurulmus)
3.Klinik Gelsenkircchen
[/TD]
3-Negatif
[/TD]
1-Kimyasal gebelik
[/TD]
[TD]Ocak 2013`te
Dondurulmus transferi yaptirmayi düsünüyor

[/TD]
[/TR]
[TR]
adanali
3 yillik Evli
[/TD]
[TD]25
[/TD]
Sperm yetmezligi
[/TD]
1.Oldenburg Tagesklinik
2.Oldenburg Tagesklinik (dondurulumus)
[/TD]
1-Negatif
2.Positif
[/TD]
suanda hamile
[/TD]
[TD]Bebegini kucagina alacagi tarih
muhtemelen 02.07.2013

[/TD]
[/TR]
[TR]
simmay
[/TD]
[TD]31
[/TD]
Endometriostist
[/TD]
1.Isvicre
2.Türkiye
3.Türkiye
[/TD]
3-Negatif
[/TD]
1-Kimyasal gebelik
[/TD]
[TD]2013 Subatta
tekrar baslayacak

[/TD]
[/TR]
[TR]
hope73
1,5 yillik Evli
[/TD]
[TD]39
[/TD]
[TD]
sebebsizken suanda
yumarta kalitesi az

[/TD]
[TD]
1.Heidelberg Uniklinik
2.Heidelberg Unuklinik

[/TD]
[TD]2-Negatif
[/TD]
[TD]hic olmadi
[/TD]
[TD]3.Tüp bebege basladi
Darmstadt Kinderwunschzentrum´da

[/TD]
[/TR]
[TR]
yaren16
?
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[TD]?
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ey Rabbimiz! İkimizi de sana teslim olanlardan kıl; soyumuzdan da sana boyun eğen (müslüman) bir ümmet meydana getir; bize ibadet yer (ve usûl)lerini göster,
(kusurlarımızı affedip) tövbemizi kabul buyur.
Çünkü sen, tövbeleri çokça kabul eden ve çok merhamet edensin."

Bakara Suresi – 128
Zekeriyya'yı da (hatırla!) Hani o Rabbine: "Rabbim! Beni tek başıma (evlatsız) bırakma, gerçi (vermesen de) sen, varislerin en hayırlısısın" diye niyaz etmişti.
Enbiya Suresi – 89
"Ey Rabbim! Bana iyilerden (salih evlat) lütfet!" diye dua etti. Saffat Suresi – 100
Allah c.c. isteyen herkese hayirli evladlar nasib etsin inşAllah...

(AMiN)

Son düzenleme:

selam canim nerdesin ne yaptin transferin oldumu insallah mutlu haberlerlen gelirsin...

Selam Tsk ederım unutmayıp benı sordugun ıcın.evet ayın 7.sınde 2embryo transfer edıldı ayın 19dada test yaptırmam lazım ya ben çok korkuyorum ya yıne negatıf olursa dıye hem çok merak edıyorum sonucu hemde çok korkuyorum ben ıcım hem kıpır kıpır hemde buruk çok kötüyüm ya kafam karrma karışıkbu hafta sonuda sınavım var 12-13 yanı onada streslıyım nasıl yapıcm dıye calısamadım duzgun ooofff cok kötü böyle caresız olmak!

Canım Isallah mutlu sona ulaşırsın.lutfen sakin olmaya çalış ve stresten uzakdur.Seni cok iyi anlıyorum kafanda hepsoru işareti ve hep kendini dinliyosun acaba bişeyler oluyomu vücudumda diye,en azından ben oyleydim :))) ama ikinci dondurulmuş transferimde bunları kafamdan attım ve sanki hamileymisim gibi bekledim test günümü.18 inde Isallah bende bebeğimin cinsiyetini ogrenicem sabırsızlıkla bekliyorum.isallah 19 undada senden guzel haber alırız.Allah yanında yardımcın olsun.Amin.

ay canim cok sevindim bebeklerini almana sakin stres yapma sakin ol cok düsünme ben bu 3denemede anladimki biz ne yaparsak yapalim bos o yüzden sakin ve rahat ol Rabbime sigin o ol dedikten sonra hersey olur bol bol dua et canim.
Insallah sende bize ayin 19unda hamileyim diye yazarsin Rabbim o iki bebeisinide sana simsImsIki tutundursun ikiz bebislerin olur insallah hayirlisiylan.
suanda Türkiyedemisin yoksa gerimi döndün canim?

Aynen öyle dedıgın gıbı valla hamıleymısım gıbı hıssedıyorum ama korkuyorumda ya yoksa ya negatıf çıkarsa dıyeçok heyecanlıyım aynı zamanda çok korkuyorumcınsıyetını öğrenecek kadar buyudumu ya bebıs Insallah sağlıklı kucağına alırsın..

Ayın 9 unda dondum Almanya ya.burdayım canım bıde ayın 19u cumartesıye gelıyo ya pazartesıyı beklemek zorundayım çok kötü beklemek yaZaten Rabbımden başka sığınacak kapım yokkı!tek sığındığımız,ıcımızı açtığımız yanı bızı bölen yaratandan baskasına sıgınamamkı!Insallah basıp edecek banada demııııııııı???böyle takla açan bı evlat

Ya kızlaaarrrr bende hıc bı hamılelık belırtısı yoksızdede böyle oldumu?ya uff stres olmıcam dıyorum ama stres pesımı bırakmıyokı kafama takılıyo(

Ya kızlaaarrrr bende hıc bı hamılelık belırtısı yoksızdede böyle oldumu?ya uff stres olmıcam dıyorum ama stres pesımı bırakmıyokı kafama takılıyo(

Canım bem persembe gunu ğosıtıf aldım ınan hıc bır belırtım olmadı bende almanyada yasıyorum ama antalyada yaptırdım tup bebegı stres yapma belırtıler pıskolojık bıras
Ocını ferah tut

Canım bem persembe gunu ğosıtıf aldım ınan hıc bır belırtım olmadı bende almanyada yasıyorum ama antalyada yaptırdım tup bebegı stres yapma belırtıler pıskolojık bıras
Ocını ferah tut

Oylemı dersın arkadasım..ya nebılım bırazda belırtı olsun dıye beklıyorum sankıı cocuk ısteyınce boylede tüp bebekle olunca ıste herseyı kendımız yaratıyoruz sanırım bılmıyorum ya

Canım sakın ol bendede aynı seyler olmuştu sanki icim bomboş hiçbirşeyim yok kesin olmucak gibi düşünüyordum kendimde hep belirti aramıştım.ama test gunu 45 felan çıkmıştı hatta düşük sayı demişti drlar ama ikinci testimde 165 cikti:))))o yüzden hiçbir belirti arama kendinde lütfen.herseyi olumlu düşünki olumlu olsun.ben hep bu sürede kendimi su sözle umutlandirdim:Rabbim neyler,neylerse guzel eyler.Allah yüzüne gülsün Isallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…