- 26 Mayıs 2010
- 252
- 6
- 296
- Konu Sahibi gulguzeli89
-
Canim benim,yolun acik olsun insallah bebeklerinlen dönersin evine tek kisi olark gitte 3kisi olarak dön insallah..
moralini bozma canim bizi kimse anlamiyor zaten ancak bizim gibi olanlar anlar suanda cok farkli bir piskolijidesin bunu cok iyi biliyorum o yüzden rahat ol Rabbine sigin bol bol dua et,insallah güzel haberlerlen gelirsin bizi meraklandirma haberlerini bekliyoruz..
Oyle tesekkur ederim Canim..Rabbim hayirlisini versin.Umitlenmicem bu kez ya karar verdim Insallah transfer oluncada bu sekilde dusunurum.
SELAM KIZLAR YENI YILINIZ HAYIRLI OLSUN.....
iNSALLAH HEPIMIZ ICIN BEBEK DOLU BIR YIL OLUR RABBiM HEPIMIZE BU 2013TE HAYIRLI EVLATLAR NASiP ETSiN iNSALLAHHHHH.....
Merhaba arkadaslarbilmiyorum bu konudan varmiydi bura baktim ama bulamadim.almanyada yasayan ve burda tup bebek yaptiranlar varsa bana yardimci olurlarsa cok sevinirim ve iyi doktorlara kendimi emanet etmek istiyorum herkes gibi..bazi arkadaslarin yazilarini okudum ve baska sitellerdede okdum korkunc seyler var ve cok urktum.
lutfen yorumlarinizi
ve yardimlarinizi bekliyorum..
SELAM KIZLAR YENI YILINIZ HAYIRLI OLSUN.....
iNSALLAH HEPIMIZ ICIN BEBEK DOLU BIR YIL OLUR RABBiM HEPIMIZE BU 2013TE HAYIRLI EVLATLAR NASiP ETSiN iNSALLAHHHHH.....
seninde sizinde kutlu olsun arkaslar.ben ameliyatimdan sonra kendiliginden olur diye esimin spermleride iyilesmisken deniyelim dedik ve hatta günüm 1 gün gecmisti öyle umutlandimki anlatamam.ama sonra regli oldum ve o uzuntumude anlatamam size.rabbim yardimcimiz olsun
Slm kızlar nasilsiniz?neler yapıyorsunuz uzun zamandır.yeni gelişmeler vardır Isallah hepinizde.biz cok şükür gayet saglikliyiz bu hafta 14. Haftamizdayiz.isallah bidahaki termine cinsiyetini öğreniriz.Allah hepimizin yanında yar ve yardımcımız olsun.
selam canim nerdesin ne yaptin transferin oldumu insallah mutlu haberlerlen gelirsin...
Selam Tsk ederım unutmayıp benı sordugun ıcın.evet ayın 7.sınde 2embryo transfer edıldı ayın 19dada test yaptırmam lazım ya ben çok korkuyorum ya yıne negatıf olursa dıye hem çok merak edıyorum sonucu hemde çok korkuyorum ben ıcım hem kıpır kıpır hemde buruk çok kötüyüm ya kafam karrma karışıkbu hafta sonuda sınavım var 12-13 yanı onada streslıyım nasıl yapıcm dıye calısamadım duzgun ooofff cok kötü böyle caresız olmak!
Selam Tsk ederım unutmayıp benı sordugun ıcın.evet ayın 7.sınde 2embryo transfer edıldı ayın 19dada test yaptırmam lazım ya ben çok korkuyorum ya yıne negatıf olursa dıye hem çok merak edıyorum sonucu hemde çok korkuyorum ben ıcım hem kıpır kıpır hemde buruk çok kötüyüm ya kafam karrma karışıkbu hafta sonuda sınavım var 12-13 yanı onada streslıyım nasıl yapıcm dıye calısamadım duzgun ooofff cok kötü böyle caresız olmak!
Canım Isallah mutlu sona ulaşırsın.lutfen sakin olmaya çalış ve stresten uzakdur.Seni cok iyi anlıyorum kafanda hepsoru işareti ve hep kendini dinliyosun acaba bişeyler oluyomu vücudumda diye,en azından ben oyleydim :))) ama ikinci dondurulmuş transferimde bunları kafamdan attım ve sanki hamileymisim gibi bekledim test günümü.18 inde Isallah bende bebeğimin cinsiyetini ogrenicem sabırsızlıkla bekliyorum.isallah 19 undada senden guzel haber alırız.Allah yanında yardımcın olsun.Amin.
ay canim cok sevindim bebeklerini almana sakin stres yapma sakin ol cok düsünme ben bu 3denemede anladimki biz ne yaparsak yapalim bos o yüzden sakin ve rahat ol Rabbime sigin o ol dedikten sonra hersey olur bol bol dua et canim.
Insallah sende bize ayin 19unda hamileyim diye yazarsin Rabbim o iki bebeisinide sana simsImsIki tutundursun ikiz bebislerin olur insallah hayirlisiylan.
suanda Türkiyedemisin yoksa gerimi döndün canim?
Ya kızlaaarrrr bende hıc bı hamılelık belırtısı yoksızdede böyle oldumu?ya uff stres olmıcam dıyorum ama stres pesımı bırakmıyokı kafama takılıyo (
Canım bem persembe gunu ğosıtıf aldım ınan hıc bır belırtım olmadı bende almanyada yasıyorum ama antalyada yaptırdım tup bebegı stres yapma belırtıler pıskolojık bıras
Ocını ferah tut
Ya kızlaaarrrr bende hıc bı hamılelık belırtısı yoksızdede böyle oldumu?ya uff stres olmıcam dıyorum ama stres pesımı bırakmıyokı kafama takılıyo (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?