- 26 Mayıs 2010
- 252
- 6
- 296
- Konu Sahibi gulguzeli89
-
Canım sakın ol bendede aynı seyler olmuştu sanki icim bomboş hiçbirşeyim yok kesin olmucak gibi düşünüyordum kendimde hep belirti aramıştım.ama test gunu 45 felan çıkmıştı hatta düşük sayı demişti drlar ama ikinci testimde 165 cikti:))))o yüzden hiçbir belirti arama kendinde lütfen.herseyi olumlu düşünki olumlu olsun.ben hep bu sürede kendimi su sözle umutlandirdim:Rabbim neyler,neylerse guzel eyler.Allah yüzüne gülsün Isallah .
Canım ben testimi kliniğe gidip vermiştim iki saat sonrada çıkmıştı sonuc. Evet aynı gun veriyorlar sonucu.ayy Isallah guzel haberi haykirarak yazarsın :)))
aman canim valla bu almanlarin eline kaldik
bi halt da yaptiklari yok ya sirf para bence
insallah dedigin gibi tutar da darmstadta gerek kalmaz hic sanmiyorum ama bakalim artik
senin adina ama sevindim en azindan daha detayli bi sekilde kontrol olmúp ne oldugunu ögrendin insallah daha iyi sonuclar alirsin darmstadtan
allah herkeze kucagina almayi nasip etsin
tutmasida bi anlam ifade etmez 9 ayi sag salim gecirip kucaga saglikli bi sekilde almak önemli
bence icsi yaptir hic riske girmeyin bence direk döllensin biraz daha pahali ama riski az ivf bakarak sirf tutunmasi gerekiyor o zaman öbür türlü
iki islemi oluyor hem döllenmesini bekliceksiniz hem tutunmasini
direk laboratuarda döllesinler
simdi bi de imsi cikmis onu sorucam darmstadta icsi den de daha iyi diyorlar
sen nerde oturuyorsun heidelbergdami
selam canim nasilsin coktandir sende ugramiyorsun buralara artik
canim üzülme gec olsunda güc olmasin insallah bir dahaki aya hersey cok güzel olur senin icin
Selam Tsk ederım unutmayıp benı sordugun ıcın.evet ayın 7.sınde 2embryo transfer edıldı ayın 19dada test yaptırmam lazım ya ben çok korkuyorum ya yıne negatıf olursa dıye hem çok merak edıyorum sonucu hemde çok korkuyorum ben ıcım hem kıpır kıpır hemde buruk çok kötüyüm ya kafam karrma karışıkbu hafta sonuda sınavım var 12-13 yanı onada streslıyım nasıl yapıcm dıye calısamadım duzgun ooofff cok kötü böyle caresız olmak!
Tskler hope73 ıyı dıleklerın ıcın umarım hepımız ıcın en ıyısı olur tekrar aramıza hosgeldın:)ya bılmıyormkı heyecanlanıyorum ıste RABBIM hayırlı olanı verır herzaman bende hayırlısını ıstıyorum ama OLSUN BEBISIM ya
canim benim heyecanlanman cok dogal. ah bilmem mi nasil bir duygudur o. iki kez yasadim bende. güzel haberler alirsin insallah canim. Yüce Rabbim yüzünü güldürsün bizi de bir kez daha umutlandirsin.
merhaba hope nasilsin.sende yurt disindasin sanirim.
canim benim heyecanlanman cok dogal. ah bilmem mi nasil bir duygudur o. iki kez yasadim bende. güzel haberler alirsin insallah canim. Yüce Rabbim yüzünü güldürsün bizi de bir kez daha umutlandirsin.
Insallah bakalım pazartesı nasıl olacak benım ıcın ıyımı kötümü evet sizlerın tavsıyesı uzerıne kendımı pozıtıf ttutuyorum Olcay ınsallah
insaallah mutlu haberi alirsin
Cikarsa bile canim cok silik cikar hatta cikmayada bilir bnce bekle. .yaniltici olabilir moralin bozulur gereksiz yere...
Ya kızlar benım yone bı sorum var?crınone vajınal jel kullananız var mı?varsa ben transferden önce başladım ve hıc ılgınc bıseye rastlamamıştım.dun degıl ondan oncekı ve dünde dahıl jel kahverengı sekılde olmustu görünce korktum bıan ınt.okudum yıne bu sıtede bazı arkadaslar olur bebek yerlesırken lekelenmeler oluyo yazmıslar sızınde bı bılgınız var mı sormak ıstedım.
canim benim bende birkac yerde okumustum tutunma kanamasi olabilir diye. kendim hic yasamadim ne yaik ki. bu arada ídrar testini erken yqapma moralini bosuna bozma. kanda deger düsük cikabiliyorken idrarda zor cikar. hamile olsan bile. bence bizimle olumlu ve güzel haberlerini paylasacaksin meraklanma. sabir sabir sabir zor biliyorum ama yapacak birsey de yok di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?