almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

Insallah ya canım haftaya pazartesı gıdıcem bakalım.ya bıde sıze soruruyum bılırsınız kendı kadın Dr.gıdıp kan testı yaptırıcam testın sonucunu aynı gunmu alıyorum?hıc yaptırmadıgım ıcın bılmıyorum.

Canım ben testimi kliniğe gidip vermiştim iki saat sonrada çıkmıştı sonuc. Evet aynı gun veriyorlar sonucu.ayy Isallah guzel haberi haykirarak yazarsın :)))

kizlar hayirli, güzel ve bol bebisli bir 2013 diliyorum hepimize. is seyahatleri, noel yilbasi dogum günü derken bayadir uzak kaldim. özledim hepinizi valla. artik 30'lu yaslari da geride biraktim 40 oldum. umarim yeni yasim bana güzel sürprizlerle gelir.

ceylan ben Heidelberg'te oturuyorum (aslinda Leimen). sen neredesin?

selam canim nasilsin coktandir sende ugramiyorsun buralara artik

canim üzülme gec olsunda güc olmasin insallah bir dahaki aya hersey cok güzel olur senin icin

canim benim haklisin valla isler gücler beni biraz uzaklastirdi ama döndüm geri :)

hayirlisi olsun canim. rahat ol inanki biz ne yaparsak yapalim degisen birsey olmaz. Yüce Rabbim ol de dediyse olacaktir. gönlünü ferah tut. pozitif düsün. insallah bizi güzel haberlerle daha da sevindirirsin.

Tskler hope73 ıyı dıleklerın ıcın umarım hepımız ıcın en ıyısı olur tekrar aramıza hosgeldın:)ya bılmıyormkı heyecanlanıyorum ıste RABBIM hayırlı olanı verır herzaman bende hayırlısını ıstıyorum ama OLSUN BEBISIM ya

canim benim heyecanlanman cok dogal. ah bilmem mi nasil bir duygudur o. iki kez yasadim bende. güzel haberler alirsin insallah canim. Yüce Rabbim yüzünü güldürsün bizi de bir kez daha umutlandirsin.

merhaba hope nasilsin.sende yurt disindasin sanirim.

bende öyle ayni dertten muzdaripiz sanirim.yas 37 3 negativ denemem var türkiyede.hic cocugum yok yani.yas ilerliyor ve korkuyorum.sorun esimde sperm hareketsizligiydi.oda simdiki aldigimiz sonuc ile iyi cikti.2 ay once acik ameliyat oldum miyomlar endometriose yapisiklik hepsi halloldu.doktor 3 ay deneyin dedi.simdi bu 3 ayim bakalim.olacagini tahmin etmiyorumya.sonra ver elini türkiye.memorilali düsünüyorum.tahlillerim falan yapildi hic bir problem gözükmüyor bende.ama nasip iste.ha birde 95 yilinda 3 aylik bir düsügüm olmustu dahada hamile kalamadim

canim benim heyecanlanman cok dogal. ah bilmem mi nasil bir duygudur o. iki kez yasadim bende. güzel haberler alirsin insallah canim. Yüce Rabbim yüzünü güldürsün bizi de bir kez daha umutlandirsin.

Insallah bakalım pazartesı nasıl olacak benım ıcın ıyımı kötümü evet sizlerın tavsıyesı uzerıne kendımı pozıtıf ttutuyorum Olcay ınsallah💗

Ya kızlar benım normalde test gunum ayın 19 ama o gün Cumartesi oluyo ysptıramıyorum normal test aldım rossmandan Perşembe veya cuma yapsam cıkarmı sızce??yada mesela bugun?oyle yapanınız var mı?

Cikarsa bile canim cok silik cikar hatta cikmayada bilir bnce bekle. .yaniltici olabilir moralin bozulur gereksiz yere...

Cikarsa bile canim cok silik cikar hatta cikmayada bilir bnce bekle. .yaniltici olabilir moralin bozulur gereksiz yere...

Oylemı dersın ozaman cuma yada cumartesı yapıyım cumartesı normal test gunüm zaten kan testınıde pazartesı yaptırıcam zaten ya cok merak edıyorum ne kotuymus beklemek ya:18:

Sen yapda cikmasa okadar ustunde durma. .kanda bile b hcg degerin dusuk cikabilir benim transferden sonra 18 gunum silik cikti bende bugun misal ama 3 test. Bhcg degerim normal seyrediyor

Ya kızlar benım yone bı sorum var?crınone vajınal jel kullananız var mı?varsa ben transferden önce başladım ve hıc ılgınc bıseye rastlamamıştım.dun degıl ondan oncekı ve dünde dahıl jel kahverengı sekılde olmustu görünce korktum bıan ınt.okudum yıne bu sıtede bazı arkadaslar olur bebek yerlesırken lekelenmeler oluyo yazmıslar sızınde bı bılgınız var mı sormak ıstedım.

canim benim bende birkac yerde okumustum tutunma kanamasi olabilir diye. kendim hic yasamadim ne yaik ki. bu arada ídrar testini erken yqapma moralini bosuna bozma. kanda deger düsük cikabiliyorken idrarda zor cikar. hamile olsan bile. bence bizimle olumlu ve güzel haberlerini paylasacaksin meraklanma. sabir sabir sabir zor biliyorum ama yapacak birsey de yok di mi

Insallah oyledır yaa.ıyıkı varsınız arkadaslar sız boyle yorumlar yazınca cok mutlu oluyorum teşekkürler.
Bıde bılıyormusunuz kızlar Türkıye deyken camııye namaz kılmaya gıtmıstık ordan Hotel'de tanıstıgımız bı karı-koca ıle orda namaz kılarken teyzenın bıtanesı banada dua edın dedı ıste yanımdakı ablada sende bıze dua et böyle böyle tedavı görüyoruz dedı.neyse teyze bıze benım bı yakınımın cocuğu olmuyordu bu duayı her namaz vaktınden sonra yanı günde 5defa okdu oldu dedı bızede gosterdı.bende sıze soyleyım dedım 2gun önce okumaya başladım cok guzel bı dua anlamıda hıkmetlerıde herkese tavsıye ederım duanın adı KENZÜL ARŞ cok guzel RABBIM bızı boş cevırmesın ınsallah!

Canim o jeli kullaniyoruz ya yaptikdan sonra bi kac dakika yatik ondan sonra evin icinde az hareket edip jelin dagilmasini saglaman gerek. .o dokuntuler jelden korkma canim birseyden streslenme bnde yarin almanyaya donuyorum artik ultrason muayenelerim i bekliyorim keseyi ve kalp atislarini bekliyorum bebegimin allah izin verirse..bnm icinde dua edin...allah hepimizin tamamina erdirir insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…