- 11 Aralık 2011
- 1.947
- 353
- 163
- Konu Sahibi gulguzeli89
-
Ya kızlar benım yone bı sorum var?crınone vajınal jel kullananız var mı?varsa ben transferden önce başladım ve hıc ılgınc bıseye rastlamamıştım.dun degıl ondan oncekı ve dünde dahıl jel kahverengı sekılde olmustu görünce korktum bıan ınt.okudum yıne bu sıtede bazı arkadaslar olur bebek yerlesırken lekelenmeler oluyo yazmıslar sızınde bı bılgınız var mı sormak ıstedım.
Canım naptin test sonucunu aldinmi? Merakla bekliyorum haberi.isallah guzel haberi bizimle paylasirsin.ayy Pozitif Bence oyle dusunuyosun :))
Bugün paylasıcaktım ama sonucu alamadım ya gec gıtmısım. Yarına kaldı.yarın verıcem haberlerı burda hıc test yaptırmadıgımdan bılmıyordum.evet pozıtıfım ya ınsallahta oyle olacak umarım umudum kırılmaz kırılırsa coooooookk uzulurum
canim bugün benden ha bire bakiyordum aacaba ne yaptin diye güzel haberi alicakmiyiz diye cok merak ettim vallahi ama olsun gec olsun güc olmasin insallah yarin o güzel haberi aliriz senden bak bizi fazla meraklandirma bekliyoruz yarin Positiviiiiii
Güzel haber verıyorum HAMILEYIM kızlarrrr.alıskın olmadıgımdan hamıleyım derken bırtuhaf oluyorum ama cok güzel bı kelıme ya.500 küsürlerdeymıs Dr.aradı soyledı benım almancam cokta ıyı degıl kendımı ıdare edıyorum artık ama ıste soyledıklerını türkceye cokta güzel cevıremem ama anladım soylıyım hamılesın ama dedı 1000 ve uzerı daha ıyı dedı yarın tekrar kan vercem.dahada yukselır ınsallah demı kızlar sızdede boyle oldumu?AMa cok şükür aldım bu güzel haberı RABBIM bütün olmayanlara senelerdır bekleyenlere nasıp etsın ınsallah!(amın)
:13:
Güzel haber verıyorum HAMILEYIM kızlarrrr.alıskın olmadıgımdan hamıleyım derken bırtuhaf oluyorum ama cok güzel bı kelıme ya.500 küsürlerdeymıs Dr.aradı soyledı benım almancam cokta ıyı degıl kendımı ıdare edıyorum artık ama ıste soyledıklerını türkceye cokta güzel cevıremem ama anladım soylıyım hamılesın ama dedı 1000 ve uzerı daha ıyı dedı yarın tekrar kan vercem.dahada yukselır ınsallah demı kızlar sızdede boyle oldumu?AMa cok şükür aldım bu güzel haberı RABBIM bütün olmayanlara senelerdır bekleyenlere nasıp etsın ınsallah!(amın)
:))allah herkese nasip etsin insallah 5.haftaya girdik
Canim bn almanyada hic denemedim bn pcoluyum ve bunu yillarca almanyada doktirlar demedi istanbulda muayene olunca ogrendim..sonrasinda antalya tup bebek merkezinde denemeye karar vardim kayinvalidemler orda cunku istanbulda kalma sorunu olcakti ...birinici denrmem negatifli mayisdi aralikta donmuslarla basladik cok sukur aah tamamina erdirir insallah ...hepimize tabii bi bana degil
Canim gozun aydin. Allahim Insallah degerini kat kat artirir.
Sag salim yavrularini kucagina alirsin.
Kann degerin cok yuksek masallah 2tanemi Embryo koydular?
Insallah bebislerin ikizdir. Aminn..
Canim birde hangi merkezde yaptirdin memorialde mi beni bilgilendirirsen sevinirim.
:118: oy oy oy Yüce Rabbim nazarlardan sakinsin. yasasin bir hamis daha var. ne kadar güzel bir haber allah tamamina erdirsin kat kat artsin kan degerleri. bu doktorlari da anlamak mümkün degil hicbir sonucu begenmezler. illa ki kusku doguracaklar. harika bir deger senin icin rahat olsun.
Ayyyyy yasasinnn bu cok guzel Bir haber :)) Allah tamamina erdirsin isallah canim,darisi diger arkadaslariza isallah.Seni hatirladikca hep dua ettim sana cok sukur mutlu Haber verdin.Deger konusunda cok rahat Öl aynisi bendede olmustu.Banada iki Tane yerlestirildi ve Test gunu kanamam olmustu Biri dusmustu gordum Ben.hatta degerim 43 felandi galiba.Banada drum deger cok dusuk diger testleri bekleyelim demisti ve herhafta kan testlerimde degerim iki Kat hatta daha fazla olarak artmisti:)))) vee suan 17 haftalik hamileyim.Bende senin gibi Panik olmustum ama buradaki arkdslarinda basina geldigini anlayinca rahatlamustim.Senin yapman gercekten cok sakin ol ve sakin kafaya takma herseyyolunda bak cok sukur.Allah yuzunu guldursun canim benim Amin.
Bi kere degerlerin super senin doktor sacmaliyor ..ikiz bime olabikirrr oyyyyy)))
canim süper bir haber ya sonunda bekledigine deydi hayirli olsun Allah tamamina erdirsin insallah darisida bizim basimiza insallaahhhhh..
Doktor 1000 olsa daha iyi degil bi daa ki test 1000kstlanir demistirsen icin ferah turtt..ay hadi tamamina erdirsin insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?