- Konu Sahibi gulguzeli89
-
- #1.361
Bak bu dedigim papatya cayini kesinlikle dene hic birsey kayip etmesin.
Ovaria comp wala da dene globuli günde 2 kez 10 tane .
kesinlikle ise yariyor ayrica zarari yok. ve thuja diye birsey var oda cok iyimis , dene lütfen pahali ilaclar degil bunlar.
biraz arastir bu ilaclari hangisi kendine uygun buluyorsan onu dene veya heilpraktikere git.
Kolay gelsin.... birsey vesile olacak hamileligine belki tüp e gerek bile kalmaz.
Insallah canim yapmaya çalışırım bu ilaçları eczaneden alabilirmiyiz Insallah yüzümüz güler Allahın izniyle
Size yazmayalı uzun zaman oldu arkadaşlar grubu açan ve ozamanda cok çaresiz olan ben size bi müjdem var ben bile inanamadım:)ama herşeyde hayır var işte eo yazardınız size biliyorsunuz 3 tüp bebek denemem oldu ve 2de düşüğüm ağlayarak üzülerek geçirdim bende bazı zamanlarımı ama işte zamanı gelmeyince çiçeğinde açmadığı gibi bizimde evladımız olmuyor ama benim 3.denemem ve düşüğümden sonra kendiliğimden hamile kaldım ve adet olmadan nasıl kaldığımı bile bilmiyorum hamilelik belirtilerim üzerine doktora giderek 7 haftalık hamile oldugumu öğrendim nasıl bişeydi bu :)Alllahım herkese nasip etsin şimdi 4aylık inşallah bi kzıım olacak canımın canıhep dualarımdasınız Allahım en kısa zamanda acılarınızı dindirsin ve sizede bi süpriz olsun inşallah hiç haberiniz olmadan Rabbim nelere Kadir...!
Herşey gönlünüzce,dualarınız kabul olsun inşallah..
Size yazmayalı uzun zaman oldu arkadaşlar grubu açan ve ozamanda cok çaresiz olan ben size bi müjdem var ben bile inanamadım:)ama herşeyde hayır var işte eo yazardınız size biliyorsunuz 3 tüp bebek denemem oldu ve 2de düşüğüm ağlayarak üzülerek geçirdim bende bazı zamanlarımı ama işte zamanı gelmeyince çiçeğinde açmadığı gibi bizimde evladımız olmuyor ama benim 3.denemem ve düşüğümden sonra kendiliğimden hamile kaldım ve adet olmadan nasıl kaldığımı bile bilmiyorum hamilelik belirtilerim üzerine doktora giderek 7 haftalık hamile oldugumu öğrendim nasıl bişeydi bu :)Alllahım herkese nasip etsin şimdi 4aylık inşallah bi kzıım olacak canımın canıhep dualarımdasınız Allahım en kısa zamanda acılarınızı dindirsin ve sizede bi süpriz olsun inşallah hiç haberiniz olmadan Rabbim nelere Kadir...!
Herşey gönlünüzce,dualarınız kabul olsun inşallah..
Tabiki aynen bizde ikimizdede sorun vardı malesefeşimde sperm yavaşlığı,azlığı bende polikistik over hastasıyım.ben kesinlikle normal yolla olmaz dıye düşünüyordum hep ama öyle değilmiş Rabbim verecekse her halukarda verir kısmetimizde varsa şimdi ise cok şükür 22.haftadayım inşallah Allahım kucağına almayıda nasip etsin cok üzgün günler geçirdim ama Rabbim öyle bi sevindirdiki:)cok şükür yaradanıma!!
Sizlerde hiç ümit kesmeyin herşeyin zamanı var bizim için zaman geçmesede herşey cok güzel olacak arkadaşlar sonunda Allahım yar ve yardımcınız olsun kolay tedavıler nasip etsin inşallah..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok hiç Bişey yapmadım ama zaten biz istanbula tedaviye gidiyorduk tüp bebek merkezimiz orasıydı 10.ayda 3.transfer yapıldı zaten 1 aya yakın sürdü ve sonra tekrar kimyasal gebelik oldu düştü 12.ayın başında ve bende 1.ayda hafıf bir kanama oldu ne oldugunu bilmiyordum int.okumuştum düşükten sonra olurmuş sonra 2.aya hamile kalmışım bilmiyordum:)ama kullandığım tek bişey vardı önceden bana kadın doktorum önermişti Avusturya'dan getirttik biz bitkisel yumurtalıkları yumuşatan küçüçük Bişey haftada sadece 1kere 5tane alıp emiyorsun dilinin üstünde onun faydası olmustur dıye düşündüm ama tam olarak bilmiyorum yada düşüğün faydası oldu
Frankfurt'a yakın oturuyoruz.sen neredesin abla ?ve sen de Darmstadtta tedavidesin demi?
5,5 aya girdiğimden geçti bulantım ilk 3 ayda vardı ama çok şükür şimdi ıyım ama ayak şişmelerim başladı malesef ama yeterki gelsin bebeğim herşeye razıyım:)
Teşekkürler inşallah abla :)istersen sana gönderdiğim resmi kadın doktoruna bi göster belki tavsiye eder inşallah işe yarar iyi haberini verirsin inşallah..
Bide şunuda söyleyim içimde ne bar ne yok bilmiyorum yazmıyor üstünde hiç bir bilgi sadece bitkisel oldugu yazıyor onun için sana alerjide yapabilir benim bildiğim hiç bir alerjim yok o yüzden bana tavsiye etmiş olabilir eğer senin varsa bişeye alerjin ben kadın doktoruna sormadan alma derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?