- Konu Sahibi gulguzeli89
-
- #1.321
Evet evet hatırlıyorum:)ben kaldım ama düşük yaptım belki hatırlarsın bende ist.başlamıştım tedavıye hep orda sürdü tedavim 3defa denedik ilki tutmadı 2.-ve 3. Tuttu ama kimyasal gebelikle düşük yaptım.
Ozaman bende senin sorularına cvp vereyım rahîm fılmını evet burda cekmıyorlar zaten anlatsanda anlamıyorlar Türkiye'de cektırmek ve özelden ödemek zorundasın yani Türkiye'de isen hepsi sana bakıyor ama yinede sigortanızdan bilgi alın belki bi karşılama yaparlar
Fındıkzadede radyotom radyomar dıye biyer yada tam tersi yanlıs yazmış olabılırım orda ben 300tl ye çektirmiştim hemde acısız hiç sorun olmuyor orayı tercih başka yere yollarlarsa diğer şekilde acılı yaptırırsın çünkü cogu kişi yaşamış bunu eger hala Türkiye'de devam edeceksen bana sormak ıstedıklerın olursa bilgilendiririm seni bana özelden yaz artık tecrübelendim nede olsa
İnşallah hakkında hayırlsıı olsun ablacım tutmayanlar için çeşitli denemeler yapıyorlar ona gore sNa bi uygulama yaparlar umarım sende araştır iyice ve söyle Dr.değişik şeyler uygulasınlar tutmasını sağlayacak ve umarım rahmin iyidir..
Laparoskopi filan yapılmısmıydı sana rahim filmi gibi aynı oda sana?
Rahim filmine vajinadan girip bakıyorlar,laparoskopide göbekten delik açıp araştırıyorlar burda laparoskopiyi ücretsiz yaptırabılıyormussun kendi kadın Dr.söyleyip seni hastaneeye sevkedıyormus orda sigorta karşılıyormuş ama bana kalırsa Türkiye'yi göze aldıysan eger rahim filmini tercih et derim.
Görüşmek üzere..
jeyloo merhaba. amh degerini nasil cikarttin. bunu nasil basardin? bilgi verebilirsen sevinirim.
Bende arkadasa katiliyorum bende Ulk deneyimde ayni ilaclari kullandim . Ben dr amrani deyim Ve cok memnunum tavsiye edebilirim...
sagol arkadaşım saten senın gecmını hatırladım sen yazınca bıde okudum.evet aynen dedıklerını bılıyorum burada lapo ve hısterosko yapıldı mıyomlar polıpler vs vardı alındı sımdı korktuğum sayet rahım fılmı cektırır ısem ve bana tuplerınde sıvı vs var derler ıse laporoskopı placaksın derler ıse orada semra hanımdamı olmalıyım ki ıstemıyorum hem maddı hemde orada tek bır dayım var başka kımse yok burada olmak ısterım.lakın buradaki doktorum ılede konuştum jinekolog tamam dedı sana sayet laporoskopı olacaksın derler ıse ben yaparım dedı ama burda bu doktoramı yaptırmak daha ıyı yoksa semra hanımamı onun saskınlıgı ve korkusu ıcındeyım.cok teşekkürler.
Hmm anlıyorum ama jinekolog nasıl laporaskopi yaapaliyorki onu anlamadım normal de oyle seylerde sevkediyrlar dıye bılıyorum yanlışmı bılıyorum acaba??
Bana hastane masraflarını fılan yazarmısın bi kişiden kişiye değişiyor sanki ödemeler ve hastaneden hastaneye??
Ya kafa karışacak Bişey aslında bilmiyorumki ama benim 2.de tutupta düşünce Türkiye'deki klinikteki Dr.la konusunca bana sana histereskopi yapıyım bi bakalım rahimde işte ben,,miyom tarzı bişeylermi var dedi bende burda yaptırsam size söylesem olurmu dedim oda tedaviyi ben uyguladığım ıcın ben görsem daha iyi olur dedi bizde 2günlüğüne bi hafta sonunda gittik geldik histeraskopi yapıldı ve oyle düşüğe neden olacak Bişey çıkmadı sadece benim rahmim çökükmüş doğuştan onu tıraşladk dedi Dr.um öylece geldik bakalım tekrar dişük oldugu için kan araştırmasına gönderdi burdaki kadın Dr.18.02 de randevumuz var hayırlısı artık hepimiz inşallah bebeklerimize kavuşuruz ...
benım bu doktorum hısteroskopı laparoskopıde yapıyor .yanı cerrah .acık amelıyatımıda kendısı yaptı.gercı ıster ısem tages klınıcte var ozel laporoskopı ustune.gercı sana denıldıgı gıbıde bana denilecek olan bızım burada tupu yaptırdın bızım hastamızsın bız yapsak daha ıyı olacak derler.ondan sonra ne karar verırım bakalım.once hayırlısı ıle bır rahım fılmımı cektıreyımde.ayrıca sen rahım fılmı cektırdın sanırım.bakalım arkadaşım.ben burada hıc bır ucret odemedım ne laparoskopıye nede hısteroskopı vs.hıc bırsey odemedım.turkıyede ıse laporoskıpı sıslı memorıalde 6000 tl sanırım.bakalım hayırlısı senı gelısmelerden haberdar ederım.
Kızlar nasılsınız Allahım işlerinizi rast getirsin Insallah bu sene hamile kalanlardan oluruz
Bende sanirim darmistadta basliyorum , bilgicyildirm ile görüsmeye gittim , baska dr yazmislar beni, cok üzüldüm okadar bekle bir umutla git baskasi ciksin karsinizakadin cok iyidi ona sözüm yok, hatda dedim sok oldum su an ben sirf bilgicyildirim icin geldim dedim, ona ragmen kadin co sabirli itinali dinledi anlatti vs, sonra benden mr istedi , endometriosdan süphelendi bende, bugün mr yaptirdim temiz cikti, oda sasirdi:)
simdi dedigim gibi tedaviye basliyayim artik diyorum , zaman geciyor.
önce asilmaya denemek istiyorum yumurtam az olsada önce onu deyim istiyorum belki tutar.
Bende sigorta icin buraya yazmak istedim, knappschaft ödüyormus, degistirmek istegenler bu hafta yani 31.1 kadar lütfen eski sigortanizi iptal edin, nisan dan itibaren yeni sigortanizda olmus olun, ki herseye baslayin para ödemeden.
Ben de öyle yapcam, o yüzden düsünüyorum nisani beklemedin bir asilma yapim kendim ödesemde.
Kacirmayin tarihi bu hafta esiniz ve siz sigortanizi iptal edin baska sigortaya gecin, ikk plus mu ne var oda ödüyor.
kolay gelsin, insallah bunlara gerek kalmadan hamile kaliriz ya, cok üzgünüm ve yorgunum
İnşallah arkadaşım iyice çok şükür sen nasılsın?tedavi filan varmı?
@gülgüzel , ocak 31 dedim, nisan da diger sigortaya gecmis ola bilmek icin, hep 3 ay öncesinden iptal edilmesi gerekiyormus o yüzden .
Biran önce gecin sizde , zaman yok
Günaydın canim arkadaşlarım hepimizin kaderi aynı Allahım daha kötü şeylerle karsilsstirmasin Insallah gun gelecek bu cilemisde bitecek arkadsim ben ekimde başlamıştım amayumurtalar kist olduğu Icin tedavi yarim kaldı ben yurt dışındayım benim 7 tedavimdi artik cok yoruldum ama umidimi kaybetmedim Allah büyüktür nasip olursa mayıs haziran gibi tekrar düşünüyoruz bu arada aslan pençesi cayiiciyorum Allahım herkesin gönlüne gore versin
Ayy gercekten cok zor ben bıle benım 4.tedavim olcak kendimi yorgun hissediyorum başlayacağım zaman tedaviye beni sıkıntı basıyor ama inşallah yolumuzun sonu hayır ya Allah ya Bismillah deyip başlıcaz tekrar hayırlısıyla napalım bizim sınavımızda bu dıyorum hep inşallah başarıcaZ bizde Rabbimin hikmetiyle:)
Sendemi yurt disindasin canim benim sendeki problem ne bilmiyorum ama bu aslan pençesi cok faydaliymis sabah akşam yemekten 2saat sonra icicekmisin rahimi hamilelige hazirliyomus bilmiyorum artik Insallah hayırlısıyla tedavilerini Son bulur gecen bi arkadsom vardı gecen sene türkiyede denedi memorialde ve hamile kaldı ayan elinde yavrusu Insallah bisde görürüz pgunleri
Evet bende Almanya'da yaşıyorum.pco hastasıyım bende Türkiye'de denedim 3defa artık burda denicem Türkiye'de hersey cok ıyı cok guzel ama buraya gelınce bi sorun oldugunda anlaşmak zor burdAkilerle en azından dıyorum burda tedavi olursa kendileri kontrol eder bi sorun olmaz ona gore açıklama yaparlar.
Ilk tedavim tutmadı ikinci ve üçüncü tuttu ama düştü bakalkm burda nasıl olcak herşeyin hayırlısı artık zamanını bekliyorum bebeğimin bana gelmesinin..
Rabbim Insallah cilemusi tamam eyler Gusel günler gösterir ben türkiyede bidefa denedim ama tutmadı merkezden cok memnundum eşim anlatiya almanbi ttanıdığı varmis karı koca ikiside kırk yasin üstünde ilk denemede tutmuş ve ikisleri olmus ben artik herşeyin vakti ve zamanı var diyorum Allahima bırakıyorum o ol deyince herşey olur
Hmm dogrudur burdakindemi tutmuş yolsa Türkiyedemi denemişler evet gerçekten özellikle bu konuda Türkiye'ye daha çok inancım var işte buraya gelince olmuyor işte bi yer yapınca o yerin takip etmesi gerekiyor herşeyi insan başına gelmeyınce ne olacak sanki diyor ama sıkışınca anlaşılıyor herşey.hayırlısı dediğiniz gibi Rabbim herkese hayırlı,sağlıklı evlat nasip etsin inşallah kimselere imrendirmesin bizleri(Âmin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?