- 26 Mayıs 2010
- 252
- 6
- 296
- Konu Sahibi gulguzeli89
-
- #1.381
Cok uzun zaman kullolmadı bidefa transfer olmad bi defa tedavivyarim kaldi m zaten 3-4 ay arayla tedaviye gittik biz tedavi süresinde kullanmadım Türkiye'deki doktora sordum götürmüştüm yanımda oda estrojen hormonu takviye ediyor bu kullanmana gerek yok biz zaten gerekli takviyeyi yapıyoruz dedi biliyorsun bandlar,iğneler,ilaçlar hepsinde var.ozaman kullanmadım sonra düşük yaptıktan sonra zaten adet düzensizliğim var dogru düzgün adet olmam ben ilaçta kullanmadım kendi haline bırakmıştım ama önceleri hep dogum kontrol ilacı kullanırdım adet olmak için artık bıkmıştım herşeyi kendi haline bıraktım düşükten Sonra tek bu ilacı alıyordum öyle yani sonrada hamile kalmışım umarım bu vesile olmuştur yada bana düşüğün faydası oldu ve duaların:)
İnşallah sana bu şekilde faydası olur..
Sana sormadım aama sizdemi problem neydi ve yaşın kaç?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bide hiç tutunma olmadımı yani?? Neden tedaviler yarım kaldı?? Aslında sormak istemiyorum ama söylemek istersen eğer tabi.
Biliyorum cok zor ama sana tavsiyem kesinlikle psikolojik yardım al psikoloğa git daha kolaylaşıyor hersey inanki.ben cok zor durumda kalmıştım düşüklerden sonra artık tedavıye okadar korkar olmuştumki ama bi baktım hamile kalmışım Allah büyük hiç ummadığın anda sende sevinirsin..
Anladım abla dogrudur belli yaşta yumurtalarda azalma var ama hiç belli olmaz belki 1 yumurtandan 2 bebiş olur.benim yaşım genç biz ilk tedavimize başladıgımızda 23yaşımdaydım benden cok yumurta toplandı hala Türkiye'de embriyolarım var ama iptal ettircem suan hamile oldugum için artık saklanmasına para vermemiZ lazım bizde bidahakine burayı düşünüyoruZ eger yıne doğal yolla olmazsa belki bu gebeliğim gibi bi süpriz daha olur:)
Ama umuyorumki seninkide benimki gibi olur abla herseyde bi hayır bar zamanı var.her namazımdan sonra sizlere dua ediyorum kendimede ederdim hep aglardım ederken sizlerinde olması için içten dua ediyorum Rabnim bizleri duyuyor sizleride seçmeyecek eller arasında eminim sizede tattıracak bu duyguyu.herşeyi kendi haline bırak stres yapma (desemde bakma herkeste bana derdi stres yapma diye ama istemesende oluşuyor kendiliğinden etrafı gördükçe)artık duadan başka yardımcımız yok malesef..
Canim benim senin abla diyen dillerine kurban ne kadar tatlı soyluyosun insallah ben ve benim gibi arkadaşlarıminda yuzu güler sende bebisini hayırlısıyla kucağına alırsın ve ikinciside ablası gibi süpriz yapar seni uzmeden gelir Insallah Rabbim ne evlatsizlikla ne evlatlarimizla imtihan eylemesin Gusel yürekli kardeşim sevgiler
Merhaba bende almanyadan yaziyorum.sizleri cok iyi anliyorum ayni yollardan gectim ve suan 20 haftalik hamileyim...bizede sebebi belirsiz kisirlik denildi.normalde bi sebep bulamadilar.asilama yapildi ,ilac tedavileri vs vs doktorum en sonunda cok vakit kaybettiniz dedi ve tüp bebek merkezine yönlendirdi...yumurta takibi vs vs gene zaman kaybi oldu ve benim dr.türk tüp bebek merkezini kendi aradi ve biran önce tedaviye baslayin dedi...nisan icin karar verildi fakat süpriz bir hamilelik gerceklesti gerek kalmadi.ben size kisaca detaya girmeden anlattim ama sormak istediginiz birsey varsa anlatirim.yalniz ben bu sürede mart ve nisan arasinda 1 ay icinde 3 ayri uygulama yaptim,tabiki önce Rabbim ol dedi,inancim sonsuz fakat belki isinize yarar diye denedigim seyleri paylasmak istedm...öncelkle esimle beraber 41 gün Meryem süresini okuduk..bunu da formda duymustum.hergün...bu arada ibrahim saracoglu sogan kürünü yaptim...ardindan incire gececektm gerek kalmadi.birde bir cok kisi psikolojik diyor ya sakralari actirmak icin destek aldim.ve ümidim hic kalmamisti nasilsa nisanda tüp bebek dedim onun da rahatligi vardi...gittigim merkezdek dr gercekten iyi bir insan tavsiye ederim fakat frankfurtta oturuyorsaniz orada da iyi bir merkez var diye biliyorum.ben heildelberg e gitmistim.kesinlikle bekletmiyorlr en fazla 10 dakika.bizim sectigimiz daha dogrusu benim dr önerdigi dr cok iyi bir insan.ne varki bu bir sektör bu ise adim attiginiz zaman olumsuz yada aksaklillar cikabiliyor ki benim basima geldi arada tanidik bir dr olmasi yada gercekten cok dürüst calisan bir merkez olmasi gerekiyor.eger tecrübelerimin size bir faydasi olacaksa elimden geldigince yardima hazirim...
Canim benim iyi aksamlar Allahin sevdigi kuluymuşsun Rabbim sana tedaviye gwrek kalmadan evladini nasip etmis .Rabbim insallah sana saglikli sihhatli ve zamAninda evladini kucagina almayi nasip Eder ...kuzum sormasi ayip Sen kac yasindasin insallah benimde sizler gibi hamileligim supriz olur ....ama hic bir zaman umidimi kaybetmedim Rabbim zamani geldiginde insallah odiyguyu Bana ve benim gibi arkadadlarimida tatdirir ayrica sana cok tesekkur ederim yasadiklarini paysatigin Icin canim benim sevgiler
34 yasindayim...lütfen yas icin moralinizi bozmayin 43 yasinda kuzenim 2 gün önce dogum yapti...saglikli bir kizi var.
Merhaba bende almanyadan yaziyorum.sizleri cok iyi anliyorum ayni yollardan gectim ve suan 20 haftalik hamileyim...bizede sebebi belirsiz kisirlik denildi.normalde bi sebep bulamadilar.asilama yapildi ,ilac tedavileri vs vs doktorum en sonunda cok vakit kaybettiniz dedi ve tüp bebek merkezine yönlendirdi...yumurta takibi vs vs gene zaman kaybi oldu ve benim dr.türk tüp bebek merkezini kendi aradi ve biran önce tedaviye baslayin dedi...nisan icin karar verildi fakat süpriz bir hamilelik gerceklesti gerek kalmadi.ben size kisaca detaya girmeden anlattim ama sormak istediginiz birsey varsa anlatirim.yalniz ben bu sürede mart ve nisan arasinda 1 ay icinde 3 ayri uygulama yaptim,tabiki önce Rabbim ol dedi,inancim sonsuz fakat belki isinize yarar diye denedigim seyleri paylasmak istedm...öncelkle esimle beraber 41 gün Meryem süresini okuduk..bunu da formda duymustum.hergün...bu arada ibrahim saracoglu sogan kürünü yaptim...ardindan incire gececektm gerek kalmadi.birde bir cok kisi psikolojik diyor ya sakralari actirmak icin destek aldim.ve ümidim hic kalmamisti nasilsa nisanda tüp bebek dedim onun da rahatligi vardi...gittigim merkezdek dr gercekten iyi bir insan tavsiye ederim fakat frankfurtta oturuyorsaniz orada da iyi bir merkez var diye biliyorum.ben heildelberg e gitmistim.kesinlikle bekletmiyorlr en fazla 10 dakika.bizim sectigimiz daha dogrusu benim dr önerdigi dr cok iyi bir insan.ne varki bu bir sektör bu ise adim attiginiz zaman olumsuz yada aksaklillar cikabiliyor ki benim basima geldi arada tanidik bir dr olmasi yada gercekten cok dürüst calisan bir merkez olmasi gerekiyor.eger tecrübelerimin size bir faydasi olacaksa elimden geldigince yardima hazirim...
sogan kürünü ve Meryem süresini tavsiye ederim....
Gunaydin tatlim ben sogan kurunu denedim iki seferr aslan penceside ictim meryem suresinide bidefa esim okudu utanarak soyluyorjm ama kurani kerimi tam bilmedigim icin kendim okumadim hangi zamanlar okudun meryem suresini...Allshim artik insallah eh yakin zamanda Bana ve benim arladaslarima nasip Eder sizlerde hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz
Kur'an-ı Kerim'i bende bilmiyorum. .int Mehmet Emin Ay yazarsananiz cok güzel okuyor.biz esimle onu aciyorduk bir taraftan da Kuran dan takip ediyorduk.ama türkçe harflerle yazilisindan.benim Kuranim da arapca, tütkce ve meal beraber var.saat fark eymiyordu esim vardiyali calistigi icin ne zaman denk gelirse.ama gün kacirmadik.birde tilavet secdesi var.herseferinde onu yapmak gerek.o int yaziyor.
Sogan kürünüde saracoglununkini yaptim.15 gün araliksiz.günde 2 kez.bazilari bal vs karistiriyor ben sade ictim.
Birde şakrarımı açtırmaya gittim, acaba bikinc alti bisey mi diye.b
Kur'an-ı Kerim'i bende bilmiyorum. .int Mehmet Emin Ay yazarsananiz cok güzel okuyor.biz esimle onu aciyorduk bir taraftan da Kuran dan takip ediyorduk.ama türkçe harflerle yazilisindan.benim Kuranim da arapca, tütkce ve meal beraber var.saat fark eymiyordu esim vardiyali calistigi icin ne zaman denk gelirse.ama gün kacirmadik.birde tilavet secdesi var.herseferinde onu yapmak gerek.o int yaziyor.
Sogan kürünüde saracoglununkini yaptim.15 gün araliksiz.günde 2 kez.bazilari bal vs karistiriyor ben sade ictim.
Birde şakrarımı açtırmaya gittim, acaba bikinc alti bisey mi diye.b
Meryem süresni 41 gün okuduk
Hepinize mutlu bayramlar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?