almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

Evet oyle hayırlısı abla hakkında tabiki şok olursun böyle bir durumda ama herseyde bir hayır vardır hepimizin tek temennisi böyle artık..

Ben daha başlamadım tedaviye daha var bana..

İyi akşamlar canim ben su anda aslan pençesi içiyorum faydası var diyolar ama Allah büyüktür onun adida belki biliyosundur fraunmanntel tea sonrada hatıra baslicam Rabbim büyüktür artik kuzum sifa Allahtan MEVLAM NEYLER Eyler en GUZELINI eyler

Öyle abla gerçekten hayırlısı artık yapabileğimiz hiç Bişey yok duadan başka..

Selam kizlar nasilsiniz?

Bakiyorum herkes buralari terk etti benim gibi bu topikte bir türlü mutlu habrleri alamadik adanalidan haric tabi (masallah).

umarim hepiniz iyisinizdir bende durumlar ayni 3denemeden sonra bir türlü 4.denemeye cesaret edemiyorum ama Rabbim Kismet ederse bu defa insallah Türkiyede deneyecegiz.

Rabbim hepimize en kisa zamanda saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin insalllah.

bende dun aksam senın adını bulmaya calısıyordum.anlıycan senı takıp edıyorum edanur.hatta gecenlerde en son yazını okumustum bahcecıyr gıdecegını yazmıstın.umarım hersey dıledıgınce olur.bılmıyorum sen benı hatırlıyormusun.4 cu negatıvını almıstım 7 ay once falan.memorıalde.bende turkıyedeyım hıc rahım fılmım yoktu ıstedı hastane.o amaclı geldım cektırıp verdım.hersey normal cıktı.bır sorun yok yanı.sadece endometrıum yanı rahım kalınlıgım0.8 mıs.sınır yanı.bana olctur dedıler adetın 12 gunu.bende sana sunu sorayım nerede olcturebılırım ucretsız almanyada.jınekologummu olcer yada tup bebek merkezınemı gıdeyım.onlara o konuda bılgı verecegım.sen neden cekınıyorsun yas ılerlıyor .

Merhaba Edanur.Hakkinda hayirlsi olsun canim.InsaAllah 4.denemende bebegini kucagina alirsin.
Sende Darmstadtta denemistin galiba..
Ben de ayni durumdayim 4.ye cesaret edemiyorum...
Iki kez Stuttgartta bir kez de Darmstatta denedim.dondurulmus embriyolarimiz var orda.ne yapsak bilmiyoruz.

oncelikle insallah istediginize kavusursunuz.burdaki herkes ve tum cocuk istiyenler insallah.düsük sebebleri icin genlerinizi kontrol ettirdinizmi-yanilmiyorsa 5.gen diye bi gen bozul cikarsa bu kaninizin koyu oldugunu gosterir buda dusuge sebep oluyor.bende baktirildi sigortalar bakmiyor 500 euo degerinde bi test eger bi bozukluk varsa kan inceltici ignelerle tedaviye baslaniliyor.bi baktirmanizi tavsiye ederim.insallah herkesin gönlünden gecen hayirli bisekilde nasip olur amin

Selam canim hatirlamaz olurmuyum bu topikteki herkes aklimda acaba kim ne yapti hamile kalan oldumu diye,
soruna gelirsem canim rahim ölcümü cok basit birsey eger Kadin doktorun iyiyse gidip bi konus Boyle böylede anlar basit bi ultrasonla adetinin 12.günü ultrason yapip filmini alirsin onlara faxlarsin eger bunu privat yaparsa yani özel derse 40euro felan bi ultrason bence sorun olmaz yani tüp bebek merkezinde yapmana gerek yok privat ödersin eger sorun cikarirsa buda 40eurona mal olur.
Memorialdan memnun kaldinmi bende bahceci ile Memorial arasinda kalmistim sonunda bahceciyi sectim sana ne gibi bi uygulama yapacagini söyledilermi bana Pgtyi önerdiler vede dondurulmus transferi yapacaklarmis cünkü pgt testi 10gün sürüyormus rahimde ilaclardan temizlenp 1-2ay sonra Transfer yapariz dediler tabi eger orda baslarsam.

Amin insallah canim.
evet bende 1 defa Darmstadta aslinda iki defa denedim biri taze biride dondurulmustu ama eger burda tekrar denemeyi düsünürsem inan orayi tercih ederim benim toplamda 4Tüp Bebek denemem oldu 3 taze deneme 1de dondurulmus oldu yani bu 5inci denemem olacak o Kadar cok korkuyorumki inan tekrar ayni seyleri yasayacam diye bir türlü cesaret edemiyorum normalde 22.3.2014de türkiyeye gidip basliyacaktim hatta Vitamin yazmisti doktorum onlari bile almaya baslamistim son anda bu hafta kararimi degistirdim biraz daha kalsin diyorum.9 veya 10uncu aya erteledim bu defada icimdeki ses yine olmayacak diyor o ses yüzünden cesaret edemiyorum cünkü hislerimde hep hakli cikti maalesef.

Ne güzel dondorulmus embiryolarin var bence onlari dene inan benim donsurulmusum olsaydi denerdim cünkü dondurulmuslarlan cok rahat bir sürec oluyor insallah Rabbim sana onlari nasip eder hayirli ve saglikli bir sekilde.

Son düzenleme:

O kadar iyi anliyorum ki seni.Cok zor bir surec.Biz maddi olarak tukendik ben calismiyorm esim yetistiremiyor.Bende iki taze bi dondurulmus yaptirdim.
Canim ne zaman hazir hissedersen o zaman yaptir ama fazla gecikme olurmu.
InsaAllah 2014 yili bizim yilimiz olsun bu sene yuzumuz gulsun.
Bilmiyorum Edanur, Aysen hanim ilgili gibi gorunuyor ama psikolijeden anlamiyor hastayi moral motive etmiyor.
Benim onda ilk denememdi bu sefer cok yaklasmistik ama bana hormonu fazla yukledi defalarca soyledim bana dusuk doz kullanin dedim vucudumu dinlendirip transferi bir ay sonra yapsaydi belki pozitif olurdu. Son baktiginda 16 yumurta var dedi iki gun sonra opuda 22 olmus.
Boyle iste cok aci cektim opudan sonra.Ama dondurulmuslarla bi kez daha denicez yazin...Turkiyeye gitme imkanimiz yok mecbur burda denicez...

canim bizde maddi yöndek cok tükendik bende calismiyorum her seferinde biriktirip biriktirip tüpe harciyoz hatta ilk denememizde Yas 25in altinda oldugu icin kendimiz hepsini ödedik ne yapalim buda bizim kaderimiz.
tatile gelince daha 5 ay önce gittik tatile kafamiz dagildi ama Tüp bebege cesaretim kalmadi ailemden cok baski görsemde gidip yaptirmami istiyorlar ama bn kendimi Hazir hissetmiyorum.
aysen hanima gelince o konuda hak veriyorum piskolojiden anlamiyor yoksa ilgi alakasi cok iyi hatta ben stresin tutunmayla ilgisi varmi diye sormustum bana verdigi cevap savastakiler nasil hamile kaliyo demisti onlarda stres altindalar demisti yani beni anlamadi.Canim demekki Kismet olmuyo bizde yoksa hersey bahane ama insallah Rabbim bu buz bebislerini sana nasip eder hayirlisiylan.kac tane dondurulmusun var canim?

Merhaba cnm nasilsin?
Ayni durumdayiz desene:) neyapalim kader önune gecemiyoruz ki.6 tane dondurulmus var cnm.Esim ancak eylul e deneyeniliriz diyo bi kere daha deneyip kalanlari iptal ettircez.Saklatmak ta ayri bir masraf.Bende 23 yasinda basladim doktora gidip gelmelere yumurta tak.asilama derken 25 denedim ilk tupu.
Stuttgartta bi taze bi dond.denedik normalde ikisi bi deneme sayiliyomus ama bizim merkez dondurulmusuda 2.deneme olarak gosterip devletten yarisini almis.
Aysen hnm basimizin etini yedi.gidin dokt.konusun nasil boyle bisey yaparlar sizin bir hakkiniz daha var diye.
Biz"suan tedavi oluyoz boyle biseyin pesine dusemeyiz giden para gitsin diyoz"yok takti kadin:)
Senin transferinde 5 dk. oldu bitti hadi evinize seklinde mi oldu?
Ben bi kac yere is basvurusu yaptim biri olumlu gibi biraz kafam dagilir.hem maddi olarak kendimize geliriz.
Sen calismayi dusunuyomusun cnm?

canim gec olsunda güc olmasin bende bu sefer agirdan aliyorum herseyi aceleylen bu isler maalesef olmuyo ama bence dondurulmuslarinizi bosa cöpe atmayin Darmstadtin dondurma sekli türkiye gibi yani cok iyi muhafaza ediyorlar benim orda sadece 2tane dondurulmusum vardi cözerken 1öldü birini transfer yaptilar ama oda olmadi tabi.Aysen hanim hakli canim ya bosa gitmis 1hakkiniz keske arastirsaydiniz daha önce ama dondurulmusun masrafi fazla tutmuyor bende 500Euro tutmustu hem daha rahat oluyo.
Evet benimde Darmstadta transferden sonra hemen ayagi kaldirip eve gönderdiler ama bana yakin olan Tüp bebek merkezinde ise 2 defa denedim orda hep 1-2saat uzandim hic kalkmadimda ne oldu yine olmadi yani bu isler hep kismet isi canim ben artik sunu yapsaydim onu yapsaydim tutardi demiyorum cunku komsum ayni merkezde denedi yakinimdaki olan merkezde ve 2.gün isede basladi hicte dikkat etmedi suanda ikizleri 2yasinda Rabbim kismet ettimi hersey bos.
Canim inan ise baslamayi bazen düsünüyorum ama bu tedaviler yüzünden vazgeciyorum 7yillik evliyim hic calismadim 7yildir ama inan calismak belki bizim icin daha iyi olur kafamiz dagilir bu kadar stres altinda olmayiz.Rabbim insallah bu son tedavimizde sana bana burdaki herkese saglikli ve hayirli ikiz evlatlar nasip eder
.

slm arkadaslar, cok yogun calisiyorum, buna ragmen bütün islerimi aksatip, yaklasik bir haftadir bütün yazdiklarinizi okudum, ve her birinizde bir parca kendimi buldum, bizi bizim kadar kimse anlayamiyor cünkü.
Ben Frankfurt'da yasiyorum, 33 yasindayim, esimin sperm sayisi az, 1 yildir tüp bebek yöntemiyle anne olmaya calisiyorum, 2 taze, birtanede dondurulmus denememiz oldu Ffm Nordwestkrankenhaus'da, maalesef basarisiz olunca yeni bir klinik arastiriyoruz. Ben Istanbul Bahceci Fulya merkezinde Dr. Güvenc Bey'de yaptirmayi cok istedim, fakat esim üzerine düsüp izin alamayinca yine buraya muhtac kaldik. 4. denemem icin Ofenbach, Darmstadt ve bize cok uzak olsada Essen novum arasinda kaldim, bu merkezlerde basariya ulasmis arkadaslar varmi?

Tüp bebek ile alakasi olmasada bir kac sey önermek istiyorum.

Cocuk istegenler, yumurtlama dönemi iliskiden önce, 1 paket papatya cayini banyoya atip sicak su da 30 dak yatsinlar, cok sicak degil yani´normal banyo derecesi.
bacaklari acarak 30 dak bekleyin, ardindan iliskiye girin. 2-3 ayda hamile kalan var.

Ayrica alterntaif tipa basvurun bazilarina cok iyi geliyor.
Örnegin ben pulstailla tavsiye ede bilirim.
Veya Ovaria Comp günde 2 kez 10 tane, bu ilaclar ama elektrik esyalarina yakin koymayin, cep tel radio vs gibi.
Ovaria comp clomifen gibi etkisi var, cok iyi bakarsiniz vesile olur.???

Ayrica aclik kan sekerine baktirin, oda cok önemli eger yüksekse, erkeklik hormonuda etkiliyor ve yumurta kalitesinide.
Bunun icin hap ve veriyor oda bir cok kisinin hamile kalmasini saglamis .....

Slm arkadasim tsk.neler denemdik ki bir bilsen.6 yildir ugrasiyoruz.Hem tedavi olduk hemde alternatif tibbi denedik.Keciboynuzu pekmezleri bal polen.vitamin ler avuc avuc.enson esim ve ben bir ay boyunca vitamin ignesi yaptirdik.ama olmayinca olmuyor malesef

Günaydın kızlar nasılsınızbwnde 37 yaşındayım ve 6 kere denedik ve en sondaki yarim kaldı burada esasen ve duseldorda denedik ama hic biride olmadı türkiyede denedim oda olmadı herşey kismet meselesi bu sene tekrar 6 da denemeye karar verdik tabiki belli bir yazdan sonra tedaviye baslamakta kolay ouyo hemen baslanilmiyo arkadaşım sen ne durumdasın ıornek vererek yasdigin altarnatif tip bitkileri hakkında bilgi verebilirmusin hangi konuda faydası oluyo ben femibion kullanıyorum vede fraun mantel Teee içiyorum Allah hepimizin gönlüne gore versin

Bak bu dedigim papatya cayini kesinlikle dene hic birsey kayip etmesin.
Ovaria comp wala da dene globuli günde 2 kez 10 tane .
kesinlikle ise yariyor ayrica zarari yok. ve thuja diye birsey var oda cok iyimis , dene lütfen pahali ilaclar degil bunlar.
biraz arastir bu ilaclari hangisi kendine uygun buluyorsan onu dene veya heilpraktikere git.
Kolay gelsin.... birsey vesile olacak hamileligine belki tüp e gerek bile kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…