almanya'da frankfurt ve cevresinde tup bebek merkezi

canim ben ilk tedavim münihde oldu önce bi asilama yaptilar sonra tüp bebek ikiside negativ cikti,sonra ankarada maya tüde yaptirdim sükürler olsun tutdu simdi 16 aylik ikizlerim var rabbim yardimcin olsun...

canim o ignenin birkereligi degilde 4 haftalik igne verdi adetim 7 yada 10 gun sonra glir diyo ama ben bi sey anlamadim adetin sabah gelmesimi önemli yada benmi yanlis anladim canim bi an önce baslamamiz lazimmis.amh diye bi test yaptimi sanada benim bu test pek iyi cikmadi bu yuzden elimizi cabuk tutmamizlazimmis

Canım nasılsın?? Bugun doktorun vardı hıstereskopı yapılcaktı sana nasıl gectı canım ? Bı sorun yok umarım yada sankı dun adetımı sökturdum dedınn ger adet olduysan adetlı ıken yapmazlar canım haber vermeyı unutma canım ok

canim evet gittim ama doktor bakti rahim kalinlasmis yapamayiz dedi o yüzden adet olucam ondan sonra ama doktorum kan aldi benden sonra telefon acti bana subatta adet olmazsin dedi progestoronmu ne o düsük cikmis o yüzden adet söktürücü hab verdi 10gün kullanda dedi ama sonrada pazartesiye kadar bekle olmazsan basla dedi bende bugün senin verdigin bu kürü uygulamaya basladim.iste adet olduktan sonra 5veya 6günü yapilacak histereskopie ama doktor eger rahimde birsey yoksa o ay transfer yapa biliriz dedi ama eger bir problem varsa rahimde ikinci adetimi bekliyecekmisiz ya iste böyle nedense hic birsey dogru gitmiyor troidim bayagi yine düsük cikti öncelerde hep yüksekti simdide bayagi düsük cikiyor yani hic bir sey anlamiyorum birtürlü birsey düzgün gitmiyor.

Ya senin yazilarinida diger sayfada okudum cok üzüldüm canim ama üzülme sakin o belki ilaclarin etkisidir bak saracoglunun sitesinde amh hormonu icin kürler yaziliyor onlari bir dene istersen ibrahim saracogluylan görüs o sana kür gönderir canim bunlar doktor isiylen düzelmez sifa kürlerde ona göre bir düzen yapip öyle basla..........

acnim bende senin islerin hep gecikmesine uzuldum...doktor gilgic cokmu arastiryor galiba isinde cok titiz diger doktorlarda bu kötu haberleri almiyodum.ben diger salak doktora hep söyluyodum ben erken menepoza girmekten supelerim var oda beni basindan saliyo bende hioc olmazsa bi test yapin diyodum ama nafile yapmiyodu.canim bende simdi doktor senin o ignenin 3 ay vucuttan atilani degilde gunluk olananini verdi.4hafta vurcam insallah hersey guzel gideer bundan sonra yoksa herseye gec kala bilirim
SANA AMH TESTI YAPTIMI DOKTOR CANIM :::::BEN SANA DAHA ÖNCEDEN YAZMISTIM BENIM ÖNCEKI DOKTOR IKI ILAC VERDI BUNLARIN ADINI YAZMISTIM BU ILAC ADET OLMANA YARDIMCI OLUYOMUS CANIM.bide doktora sordunmu canim bu vurul dugun ignenenin etkisi varmiymis adetin gecikmesine canim neyse uzulme canim o ilaclar ise yariyo

canim ilaci ne kadar kullNCA TAGEN GELENE KADARMI canim ne durum dasin merak ettim benimde bugun 4 gunum baklim hayirlisi canim

Evet canim sordum ignenin etkisi olabilirmi evet olabilir dedi ama 4ay oldu neden böyle oldu anlamiyorum bana carsamba günü senin yumurtalarin yavas dedi.
Doktor bana adet olmam icin ilac verdi pazartesi basliyacakmisim günde iki defa 10gün boyunca kullanicam sonrada birakicam iki güne kadar adet olurmusum bu tabletlerlen söyledi doktor.Ama ben pazartesiye kadar senin dedigin bal cörek otu karisimini kullaniyorum internete baktim papatya ve biberiye otlerinida karistirmak daha etkili oluyormus adet söktürmek icin suanda bunlari yapiyorum, pazertesiye kadar artik adet olmazsam pazartesi adet söktürmek icin doktorun verdigi tabletlere baslarim.sen bu karisimi yaptiktan bal cörek otu ve papatyayi kac gün icinde adet oluyorsun?
Doktor bana ilk basladigim zaman adetimin 5gününde hormon testi yapmisti augustotta 2011 de sen söyledikten sonra baktim sonuclarima amh hormonuma baktim kagitta Anti-Müller-Hormon (AMH/MIS) yaziyor 6.2ng/ml diye yaziyor kagitta bide baska yerdede AMH Gen II DSL 8.29 yaziyor bilmem hangisi dogru.bana o zaman hic bir sorun yok demisti hormonlarda sadece tsh hormonu yüksek cikmisti yani schildrüse(troid) bide cig ete karsi sorunum varmis hamileyken kesinlikle yememi söyledi ve tüp bebek asamasinda ama pismiste bana iyi gelmiyor fark ettim ben ablamdada ayni problem vardi hamileyken et yiyince düsük yapiyordu.

canim aynisini da bana söyledi cig et yeme falan bide kedilere de yaklasma dedi ben bi anlam veremedim burda
n herkeze ayni seyimi söyluyo acaba anlamadi ben
canim suan bende yapiyorum cörek otu bal karisimini papatyafaln ayin 1 rine kadar olmam lazim igne geciktiriyoya
neyse benim AMH 0.70 cikmis erken mepoz tehtidi falan biseyler söyledi ve ims yaptirmamizi söyledi ben senin verdigin rakamlardan bi tahmin yurutemiyorum
burdaki kizlara AMH TESTI YAPTIRANLARA SORDUM
ONLARDA FSH DEGERINI SORDULAR YANI ANLIYCAN DURUUM PEK IC ACICI DEGILMIS CANIM
CÖREK OTUNU BEN 3 GUNDEN FAZLA YAPMIYORUM 3 ONDAN SONRADA GELIYO DU ZATIN BUGUN BENIM IKIN CI BAKALIM GELIRMI IGNELER COK ETKILI GALIBA
BURDAKI DOKTOR 3 AYLIGI VURUNCA BENIM PROBLEMLI IDI OLMAMAISTIM ILAC VERMISTI ONLARI KULLANMISTIM AMA IGEDEN ÖNCE BENIM BI ARA IKI HAFTA GELMEDI O KARISIMI YAPTIM BI IKI GUNE KALMAADN GELDI YANI BI COK KEZ
DENEMISTIM ISE YARADI

ben bes gündür kullaniyorum tik yok bugün kullanmadim biraktim zaten yarin adet söktürücü tabletlere basliyacam doktorun verdigi ilac yani anlayacagin bende fayda etmedi canim

Canım uzuldum bende yarıyodu bakalım yarın benım de sonuncu gun yarayacakmı bı an önce allah yolumuzu acsada basalsk

Canım uzuldum bende yarıyodu bakalım yarın benım de sonuncu gun yarayacakmı bı an önce allah yolumuzu acsada basalsk

amin canim amin nedense hersey ters gidiyor acaba bu sefer olacakmi o yüzdenmi sallaniyor diyorsum zamani o yüzdenmi Rabbim geciktiriyor kismet insallah sonu iyi olur bakalim ne yasayacagiz

[ı][sıze=3]amin canim amin nedense hersey ters gidiyor acaba bu sefer olacakmi o yüzdenmi sallaniyor diyorsum zamani o yüzdenmi rabbim geciktiriyor kismet insallah sonu iyi olur bakalim ne yasayacagiz[/sıze][/ı]

canım senın olur ınsallah ben kacgundur aglaya aglaya bı hal oldum bı daha anne olamıycam belkı dıye hangısıne degerlerımı yazsam hıc umutlu cevaplamıyolar bu erken menepoz ve fsh degerım cok yuksek dıyolar ve oo deger dusmedenn tedavıye baslamıyolarmıs
adet olman ıcın ne ılac verdı

üzülme canim ya bir sürü kürler var bence sen menopoz ici icilen kürlere basla bende simdi ayni seyden korkuyorum ilk tüp bebek denememde adetlerimde problem olmadi ama simdi adet olmuyorum bu ne istir anlamadim.Doktor bana Duphaston 10mg verdi günde iki defa 10gün kullanacam sonrdan biraktiktan sonra 2 veya 3güne kadar olursun dedi

Canım bı ara panax dıye bı bıtıkı seyı yanı su mustafa eraslanın o uılactanmı getırtsem o ılac erken menepoz ve hamıle kalmak ıcın de kullanılıyomus onu dusunup duruyorum yaramı ama ıgne vuruyorum bunu satan kısı ılegörusmeme lazım tl actık ama mustafa bey tl cıkmıyomus satıs elemanıda her sorumuza bılmıyorum dıyp durdu

bende duymustum ama suanda igne kullaniyorsun acaba bir yan etkisi olbilirmi bilemiyorum nedesem yalan olur canim sen kalbinin sesini dinle insallah dogru bir karar verirsin ama o ilacin bir cok faydasi var belkide iyi gelir

Canım bende duydum hatta benım bı akrabam 17 sedır olmamıs cocukları bunu kullanmıs olmus herseyıde denemısler yanı ama benım kafama takulan neden kendı cıkmıyo tl fona elemanına soruyoruz bız tedavı goruyoz bı yan etkısı olurmu dıye bılmem kadın erkek kullancak erkek sunu kadın sunu kullancak dıyo anlamadım hep bımem dıyo tl fona ıstedık be efendıyı hocamız telefonlara bakmıyo dıyo

benim kaynimda suanda onu kullaniyor sperm sorunu oldugu icin bir aydir kullanmaya basladi ama onlar istanbulda yasadigi icin Mustafa Eraslanin bayisinde aliyorlar ama onlarada doktorlan görüstüremeyiz diyorlar bende anlamiyorum neden görüstüremiyorlar Ibrahim saracoglu okadar ünlü olmasina ragmen her telefon actigimda yarim saat bekletip bagliyorlar ama bunda öyle degil kullanan akraban erkekmi yoksa kadinmi kullanmis

Eger sebep sız se ıkısı bırden bunlarda ıkısı bırden kullanmıslar ve bızde actıgımızda kınız kullancaksınız dedı ben bı daha denıycem hocalrıyla gorusmeyı

Eger sebep sız se ıkısı bırden bunlarda ıkısı bırden kullanmıslar ve bızde actıgımızda kınız kullancaksınız dedı ben bı daha denıycem hocalrıyla gorusmeyı

dene canim insallah ulasirsin bende aslinda busefer olmazsa (insallah olurda gerek kalmaz)ama olamzza eger deneyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…